varit hemma hela veckan och jag känner mig som världens minsta. jag hsr utan att ens tänka på det tyckt synd om mig själv såpass mycket att jag inte fokuserat på det viktiga. att känna sig som någon annan är ett signum för mig, jag tar aldrig tillvara på mig själv. så vad är det igentligen som gör att jag aldrig prioriterar migsjälv?

hur gör ni för att inte försvinna från den person som ni egentligen är? visst, man utvecklas med tiden och beter sig på annat sätt samt att man börjar att tänka annorlunda. men ibland önskar jag bara att jag kunde få bukt på mig själv och bara vara den personen. men antar att det ligger så mycket saker i bakgrunden att jag inte riktigt vet hur jag ska lyckas med det längre.

Fick mig en tankeställare idag om att jag är en person som verkligen gillar närhet och ömhet, men detta är inget som existerar i mitt förhållande. ni vet det där en puss i månaden.. men jag är nog egentligen en person som kräver det oftare. tror detta gör att jag tvekar så, men vet också att min pojkvän är raka motsatsen till detta, han hatar ömhet om det inte är så att han är sjuk. för då blir han som en klängig liten apunge som inte släpper taget om halsen då det är så synd om honom. men jag tycker det är lite synd om mig hela tiden eftersom jag inte får det jag vill ha, ömhet.

Några tips?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Halloj i ottan! eller man kanske säger god morgon!Tisdag, vilken underbar morgon! säger jag som aldrig brukar vakna tidigare än vad jag behöver (om jag ens lyckas med det). Iallafall så vaknar jag när herrns väckarklocka går igång sisådär 5:30. Kul tänker ni att hon äntligen kommer upp i tid och det tycker jag också 😀 . Vad kan vara bättre än att vakna utvilad och pigg mitt i natten (känns det som iallafall) och inte ha den blekaste på vad man kan hitta på.Jo men fick mig en känsla av att jag kanske kunde dra mig till gymmet och köra lite intervall träning. Lycklig som jag var för jag hade fått en idé så letade jag igenom telefonen efter appen till gymmet, öppnar den, trycker på öppettider och där dog min motivation. Vem i helvete vill gå upp en måndag kl 6:30 och träna medans på en tisdag så öppnar gymmet inte försen 9:00! Vilket jävla påhitt... När jag för en gångs skull lyckas att vakna i tid så finns det inget att göra.Jo jag glömde att berätta det bästa! Att åka till thailand var det bästa som kunde hänt mig nu under jul - nyår. Jag har fått min motivation och livslust tillbaka. Jag känner mig verkligen som mig själv igen. Detta är något som jag strävat efter länge och verkligen försökt att hitta och det som krävdes var att komma bort från vardagen med några av de människor jag trivs bäst med. Det finna verkligen inte ord för att beskriva hur bra jag mår just nu.Så till alla er som inte känner er som sig själva måste göra något ni längtat efter länge! Släpp det jobbiga och fokusera helt på det bättre!Nä nu blir det duschen så får jag åka in tidigt till skolan och köra lite plugg, är ju endå tenta på torsdag 😜Haaaaaaaadeeeee!Likes

Comments

Halloj! 

Vet ni hur skönt det känns att äntligen(och i tid) vara klar med julhandlingen? Hur SKÖNT som helst. Tror aldrig jag har varit klar så här långt i förväg någonsin. Brukar vara ute och köpa julklappar den 23 eller till och med på självaste julafton. Men i år har jag varit duktig(kan det bero på något?).

Jag tror att det beror på att jag faktiskt inte har tid till annat än att packa och se till att alla viktiga saker är med inför resan till THAILAND den 25 december! Fattar ni, jag ska äntligen, äntligen komma iväg till detta underbara land. Så som jag har längtat! Än har jag inte hunnit bli nervös men det kanske kommer lagom till avresan, men hoppas inte på det. 

Jag har iallafall köpt mig två böcker som jag har tänkt att jag ska hinna läsa. Böckerna som jag köpt blev "Kärleksbarnet" och "Åttio dagar gul"​, hoppas verkligen att dom är bra och kan ge mig lite avkoppling. Dock måste jag också ta med mig skolböckerna(som väger bly), för när jag kommer hem till kalla Sverige igen så är det tentavecka(jippi, tjohej, döda mig!)! Vilken jädra otur, två tentor på samma vecka och de ligger på måndag och torsdag efter att jag kommer hem på lördag. 

Men men, detta ger mig inget annat än att jag nu äntligen får se hur mycket självdisciplin jag har. Kommer jag läsa och klara av tentorna eller kommer jag skita i det och kugga. Sanningens ögonblick kommer bli (verkligen) intressant att se.

Så nu ska jag försöka packa lite och se så jag inte missar något viktigt.

Haaaaaadeeeeee! 


Likes

Comments

Gookväll!

Idag är det måndag och en ny vecka har startat. Förra veckan var fruktansvärt kort, men helt underbar. Åkte på torsdagen morgon upp till Kvitfjell i Norge för att åka SKIDOR! Och gud va skönt det var att bara vara sig själv i backen och inte ha någon annan än sig själv att lita på. Jag verkligen älskar att åka skidor och jag kan då äntligen rensa hjärnan helt tom. Det är som ren terapi. 😊

Men självklart kommer inget gott utan något ont och på lördags kvällen så fick jag ett sms av min mamma. Självklart stod det inget positivt och jag försökte verkligen att släppa det men det gick inte. Jag sov kanske sisådär en två-tre timmar och vakna på värsta möjliga humör. Säger bara att det var en jädra tur att det var hemfärd så det var endast pojkvännen som fick stå ut med mig i bilen. Men som alltid får han mig att må bra och vi satt och skämta och sjöng som bara den till gamla klassiker som gick på Radio Norge.

Jag tror att Christopher fick sig ett redigt skratt när jag fråga varför dom spelar den där jädra låten om McDonalds hela tiden på radion, Fick världens blick och han frågade om jag var seriös, vilket jag verkligen var. Då fick jag reda på att det var en reklamlåt(hur fan skulle jag fatta det?).

Vi kom hem i lagom tid så jag hann iallafall sätta mig och skriva ner allt som jag ville säga till min mamma efter det där jädra smset. Och jag fick godkännande av min bror att skicka iväg det. Självklart fick jag svar av min mamma mitt i natten. Jag trodde verkligen att jag skulle skjuta henne men jag stängde av ljudet och försökte somna, Men då kom vi ju till det där att jag lyckades stänga av alarmet på morgonen också så jag missa min lektion i skolan(fuck my life va ovanligt, not!). Det börjar mer och mer bli en vana att sova dåligt och försova mig.

Trodde det skulle bli en bättre dag men icke sa nicke när min svärmor ringer och säger att min mammas vänner säger att hon "köpt mig". Jag trodde jag skulle trilla ner på golvet men det gjorde mig faktiskt inte så förvånad men jag har bara tröttnat på att det ska va så himla lätt för folk att säga något när man endast hört en version. Så då var det bara att fråga min mammas kära vän om varför detta cirkulerade runt i stan. Hon förklarade enkelt att min mamma mådde dåligt för jag inte prata med henne så då var det tydligen godkänt att prata skit.

Jag blir så jävla trött på att folk ska ha så himla lätt för att prata skit om andra utan att egentligen ha all information. Jag hoppas att ni har en bättre start på veckan än vad jag har och jag får hoppas att veckan blir bättre,

Jag bjuder på lite fina bilder från Kvitfjell till detta tråkiga inlägg..

Haaaaadeeeeeee!


Likes

Comments

Idag var det dags för ytterligare en tisdag och vi börjar sakta men säkert räkna ner dagarna till julafton eftersom det nu mera blivit december. December brukar var mitt års värsta månad för man ska dela sig själv i tusen bitar för att kunna vara överallt. Men iår känns det som mitt år för jag är endast hemma på julafton sen åker vi mot varmare breddgrader i 17 dagar.

Vi ska ta mig fan åka till thailand!!!!!! 😀 Fattar ni vad sjukt, jag brukar kanske åka flygplan som längst i 5h och vara borta en vecka men jag ska tillbringa mitt härliga slutet på december till januari i varma thailand men havet vid fötterna och drinken i handen och bara njuta.

Eftersom jag inte varit där innan är jag extra nervös, exalterade och nyfiken på vad jag kommer att få se och vara med om under dessa 17 dagar. Det enda jag vet är att komma bort från sverige och mina bekymmer här ska bli så himla skönt. Att bara fokusera på mig själv 😃

Om mina planer slår in rätt så åker vi också till norge på torsdag! Då blir det kvitfjell och fyra dagar underbar skidåkning 🎿! Ska få svar idag om det ör tillräckligt med backar öpnna och om det är värt att åka dit. Jag hoppas verkligen att det blir av, för jag känner att jag behöver få tillbaka motivationen till att vara mig själv. Och på vilket bättre sätt kan jag göra det än att göra saker jag tycker om till max!

Undrar ni något eller vill veta något så fråga gärna, jag känner mig inte så grym på skrivandet så kanske med lite hjälp kan det gå bättre 😜

Haaaaadeeeee!

Likes

Comments

Goddagens!

Idag är jag tröttare än någonsin och jag lyckades verkligen inte somna i natt. Stängde av tv:n vid 12 tiden och bara låg och tänkte tills klockan 2. Då tröttnade jag på mina idiotiska tankar så jag gick till hallen och hämta mina hörlurar så jag kunde sätta på musik. Musik är nog det enda som kan få mig att sluta tänka.

Idag kom också mitt svar på förra tentan och det stod ett fett U som svar. Är så trött på att jag inte kan fokusera på skolan. Allt med familjen har gjort att jag lagt mig själv åt sidan och det hat verkligen inte gynnat mig. Jag plugar sista året och det har aldrig gått så dåligt som det gjort detta halvåret.

Att leva i en familj som gjort att man skapar ett medberoende suger musten av en när man inser det. Jag har skapat ett medberoende mot min mamma. Min mamma som gör allt för att förstöra mitt liv och nu är hon på god väg att lyckas. Dags att rycka upp mig och släppa det som gör mig illa. Har så mycket positiv motivation från min underbara pojkvän, men jag måste inse det och ta åt mig det för att lyckas.

I helgen åker vi till kusten och myser oss och bara tar vara på tiden. Hoppas detta kan vara en början på att fokusera på mig själv. Att göra det jag vill. Jag vill lyckas med skolan och ta studenten från högskolan till sommaren. Det är mitt korta mål. Det målet jag ska fokusera på nu.

Hoppas ni också får en underbar helg och att ni tar vara på er själv och de som alltid finns där när det väl gäller.

Haaaaadddeeeee!

Likes

Comments

Halloj!
Fick mig en långpromenad för jag skulle hämta min bil som varit inne på lagning. Men det va inte det som var det viktiga med promenaden utan att jag blir så överraskad av att folket i min lilla stad är något reserverade.

Mötte en hel del männiksor när jag gick från mig till verkstaden och endast en av dessa kunde med att titta på mig och heja glatt 😃 Blev så glad av han bara sa de enkla ordet hej och med ett fint leende på läpparna. Det var en äldre herre som var ute och gick med sin golden retriver. Som sagt alla andra jag gick förbi gick med mobilen i handen eller kolla ner i backen som att jag skulle bita dom när vi mötes.

Detta sker allt för ofta och jag tycker det är viktigt att vi tar vara på varann, ett enkelt hej kan betyda så mycket för någon annan. Så tänk på det nästa gång ni är ute och går 😀

"make the world a better place"

Likes

Comments

God middag!
Idag är en jobbig dag, känner mig allmänt nere och inte sugen på något. Har lektion snart egentligen men jag är inte alls sugen på att åka dit. Min motivation till skolan suger verkligen vissa dagar och idag är en sån dag.

Frågan jag ställer mig själv hela tiden är varför jag är så omotiverad till att ta mig framåt i livet. Jag bara står och stampar eller gör saker värre. Eftersom jag hela tiden överanalyserar saker, skapar jag mig oftast mer problem.

Vad får er att bli motiverade?

Likes

Comments

Hejsan!

Då var det tisdag och det är en helt underbar kall tisdag som börjar, men inte jag.. Gick upp i tid (inte ofta), duscha, sminka mig och åt frukost för att komma iväg till skolan i tid. Men ikke! Kände direkt när jag vakna att huvudet inte ville vara med och tog tabletter för jag var uppe i tid. Men tabletterna hjälpte inte så här ligger jag i soffan med världens huvudvärk och mina ögon svider (så sminket var ju onödigt)...

Inte många dagar det senaste som varit så fina som idag och jag hatar att behöva sitta inne, inte göra det jag ska (skolan). Det är tur jag har så underbara kompisar i skolan som står ut med mig. Är det inte mig det är fel på så är det min familj. Jag pratar inte längre med min mamma för hon har sett ut mig till en syndabock för det hon inte tycker är okej.

Det hela började för snart 3 år sedan när jag valde att inte vara så länge hos min mormor på julafton för jag känner mig inte riktigt hemma där (jag har typ varit det svarta fåret). Jag känner mig mer hemma hos min pappa och min pojkväns familj, därför valde vi att lägga lite mer tid där på julafton. Detta fick jag snabbt veta att det inte var okej för min mamma för efter det så prata vi knappt. Som ni förstår så är detta inte en första anledning till varför det är som det är. Vi har aldrig riktigt kunnat komma överens och vi är nog egentligen alldeles för lika.

Som sagt har det nu snart gått 3 år sedan tystnaden började men om jag ska vara helt ärlig så mår jag faktiskt bättre av att inte prata och ta skit från min mamma. Att slippa få bära alla hennes problem har gjort att jag börjar tänka på mig själv och vad jag vill. Det är inte lätt att vara sig själv när någon annan jobbar så hårt för att inte tillåta dig att vara dig själv. Jag fick en text av min kurator som betyder allt.

"Jag är Jag därför att Jag är Jag,

och Du är Du därför att Du är Du.

Men om Jag är Jag därför att Du är Du,

så är Jag inte Jag längre."

Jag kämpar varje dag med att försöka bli mig själv igen, men det är inte lätt. Jag har brutits ner så många gånger att det kommer att ta tid att hitta tillbaka till mig själv igen. Tur att jag har alla underbara människor runtomkring mig.

Likes

Comments

Hallooooo!

Ja då har det äntligen blivit lördag men man blir alltid lika besviken. Man börjar sakta men säkert inse att man bor i en liten och trång stad med minsta möjliga kul att hitta på. Antingen är det krogen som gäller eller så är det bara att glida ner i soffan hemma. Not so fun, vafan jag är ju bara 25 och börjar redan leva pensionsliv 😜 haha!

Ganska kul att lite smått inse att man är inte mer än vad man gör sig. Ofta man längtar tillbaka till 15 års åldern när det alltid hände något och man var aldrig uttråkad. Men när man ändå är i dessa tankar så inser man ju att man kommit en bit på vägen, en bit på vägen att inse vem man är. Vad ska jag bli?

Jag önskar att jag uppfattas som en godhjärtat människa, en som bryr sig om alla runt omkring. Jag brukar ta mig tiden att lyssna och försöka komma med förlag när det är någon som vill prata, Kommer ju då genast in på min pappa igår som fick för sig att fråga rakt ut när det är dags för mig att skaffa barn. Blev lite paff men visste ändå där inne att det inte var en konstig fråga från min pappa.

Min pappa skulle bli den bästa morfar:n i världen, men skulle jag bli en bra mamma? Jag är inte helt övertygad och det är nog den största anledningen till varför jag inte riktigt funderat på att skaffa barn. Visst har jag och min pojkvän pratat om det och vi använder inget för att undvika det. Och ändå har det inte skett, kanske är det ett tecken? Jag tror dock att min pojkvän skulle bli den bästa pappan på jorden för han bryr sig på ett sätt som ingen annan gör. Han finns alltid där och kan vända den jobbigaste situationen till något positivt.

Har många gånger funderat på om man ska våga ta sig till en läkare för att kolla om man kan få barn eller ej. Men jag är så jävla nervös för tanken om jag inte kan. Vad ska man göra då? Jag har hela livet sett fram emot att få egna barn men jag skulle verkligen inte ha något emot att adoptera ett barn men jag skulle också vilja få egna barn. Att föra vidare mina gener till en liten krabat som skall lära sig livet och kunna stå på sina egna ben i framtiden.

Är det någon av er som vågat göra en undersökning? Vågat få svaret om man kan eller inte kan?

Nä men nu får det bli någon film så jag slipper fundera över dessa stora frågor. Hoppas ni alla har en toppen lördag och att ni lever livet varje dag. Livet kan vara kort.

Haaaadeee!

Likes

Comments