Jag har gått till skolan dem två senaste dagarna! Det kanske inte låter som någon större bedrift för den som läser, men notera att ångesten har hindrat mig från att kunna gå till skolan i ungefär en och en halv månad .. Men det är slut med den tiden!

Jag sitter just nu på soffan för att jag har kommit hem från skolan, kollar på Sex and the city (Jättebra serie!! Rekommenderar stark!) och försöker följa med trots att digitalboxen är hundra år gammal och det går inte en sekund utan bilden fryser eller att ljudet hackar .. För tillfället mår jag inte så himla bra. Jag mår dåligt. Rentav skitdåligt. Jag hade en dålig morgon. Det enda positiva med denna dag är att jag lyckades sminka mig snyggt. Och att det fanns några enstaka personer som jag kände faktiskt brydde sig.

Är det nån annan som är lika intresserad av smink som jag? Tycker det är jätteroligt att framhäva ansiktets former med olika produkter och mixa och matcha färger och nyanser. Nåt jag absolut hatar är smink som kommer från företag som testas på djur.​ Tycker det är så otroligt vidrigt och omänskligt att skada en annan levande varelse bara för att man själv är fåfäng. Det finns alldeles för många som testar på djur, L'oreal, Chanel, Dior, Maybelline, Bobbi Brown och MAC är bara några .. Kolla alltid upp företagets hemsida om du vill vara säker på att företaget inte testar på djur, eller att det är Cruelty free ​som man kallar det i sminkbranschen. Om märket är certifierat av PETA eller Leaping Bunny betyder det att märket är helt fritt från djurförsök, med tanke på att båda organisationerna jobbar med att rädda djuren från att bli vanskötta och plågade.

Det var allt jag hade att säga för tillfället, jag kanske gör fler inlägg senare ikväll.

Vi hörs!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er!
Jag har inte lyckats ta mig till skolan på säkert en månad men jag har haft huvudet på fel sida världen och jag känner att allting inte riktigt är som det ska ..

Idag är inget undantag från dagarna jag stannar hemma - Det är dött överallt och vädret bättrar inte på nåt sätt som helst. Behöver jag över huvudtaget gå i gymnasiet? Det tär på kropp och själ och min klass är inte direkt den bästa ..
Jag menar självklart inget illa till dem klasskompisar som läser detta, alla är jättetrevliga på ett och annat sätt! Problemey är väl att alla har väldigt olika personligheter och jag känner mig inte önskad - Det är en av många många nackdelar med panikångest.

Dagens planer är att åka in till stan för att köpa puder och en elcigg - Jag vet inte om jag ska göra nåt mer efter det så jag tror nog att jag bara kommer springa ner till gymmet och anmäla mig på ett pass kanske? Ska absolut prova Core för abs är nåt jag längtar efter.

// Detta är första gången jag blev nöjd med min eyeliner //

Likes

Comments

Jag ligger i min säng men jag kan inte sova. Typisk.

Känner mig rätt ledsen, om jag ens känner nånting. Helt tom, urholkad och ihålig som Donald Trumps skalle.
Jag var sjuk idag, hade feber och var trött och eländig. Fanns inte mycket annat att göra än att ligga till sängs.
Jag ska hämta min lillebror på dagis hela denna vecka och jag vet inte riktigt hur det kommer sluta med tanke på att vi bor på var sida om stan .. Livet med skilda föräldrar.

Ångesten peakar tyvärr .. Vill ingenting, vill bara låsa in mig i ett mörkt, tyst rum och sova i hundra år. Ingen verkar ha nåt vettigt att säga och jag är på riktigt helt åt helvete just nu.

// Som att bära en mask av porslin, man gör vad som helst för att den inte ska spricka //

Likes

Comments

Jag sitter för tillfället i mitt badrum, eftersom det är tyst och lugnt här men också för att resten av huset är svinkallt och jag har kortärmat .. Smart

Tänkte prata om nåt som är en tabu bland nästan alla, nämligen att skära sig.
Idag är det otroligt många som tyvärr känner behovet av att skada sig själv på grund av den sorg som man får stå ut med. Det kan vara vad som helst, en nära har gått bort, man nåt inte upp till sina förväntningar, man blir dåligt behandlad .. Listan kan göras lång.

Första gången jag hörde talas om uttrycket "skära sig själv" var när Cut4Bieber blev aktuellt. Då tyckte jag det var ganska konstigt, varför gör man illa sig själv för att nån som inte har en aning vem man är gör nåt dumt?
Jag tyckte det var en mysko grej och brydde mig inte mer om det.
Tiden gick, jag blev äldre. Folk omkring mig blev annorlunda, jag började känna mig utpetad och hade alltid känslan att folk tyckte illa om mig och att dem skrattade bakom min rygg - Numera vet jag att dem gjorde det.

En dag fick jag kommentaren att jag ska gå iväg, för att jag stör. Så jag gick hem, grät floder och skar mig i handleden med en kniv från köket.

Det är tydligen fel att skära sig. Man får inte göra det och om man gör det gör man det för uppmärksamhet. Man är en attentionhora.
Och man får ABSOLUT inte visa sina sår! Tänk inte ens tanken! Folk kommer glo efter dig och det kommer viskas bakom din rygg och rykten kommer spridas och du är officiellt en attentionhora som fått vad han/hon/hen förtjänar.
Jag personligen anser inte att det finns nåt fel med att skära sig. Det är du som bestämmer över din kropp. Om du väljer att skada den för bättring på lång sikt så är det ditt val.
Det finns så otroligt många som skär sig. Jag är en av dem.
Jag döljer inte mina ärr eller sår av en enda anledning;
För att jag fucking vill inte.

Jag ska inte behöva välja bort den tröja jag vill ha för en som täcker över sår, ärr eller brännmärken. Det ska ingen behöva göra. Täck inte över dina ärr, var stolt över dem istället! Alla har en historia att berätta - Dölj inte din egen.

// Mina ärr //

Att skära sig är olika för alla, och vad jag ser är att många tycker att man inte ska skära sig om man inte vill ta livet av sig. Följande exempel hittade jag på ask;


Jag ska inte säga att personen som skrev detta har fel på alla sätt och måste sättas på plats och bla bla bla - Alla har olika åsikt. Tänk på det.

Det jag däremot tänker säga är att jag inte håller med. Och det är inte ett direkt påstående, utan det är min personliga åsikt. Jag som både skärt mig och försökt ta mitt liv känner att många har missförstått det här med att skära sig.
Jag personligen kommer aldrig att sluta. Inte en chans, kommer inte på fråga. Det är få saker som hjälper mig lika mycket med att få en direkt positiv verkan. Det är som att den psykiska smärtan blir fysisk istället, och fysisk smärta kan allt som oftast behandlas och därav försvinna. Sen är allt lugnt. Och det funkar varje gång.

Jag mår bra nu, även om inlägget inte visar det. Hoppas alla har haft en bra vecka, trevlig helg!

Likes

Comments

Waddup folket

Jag har nollning på fredagen vilket var väldigt spännande - Hade en förra året också.

Det hände inget farligt som tur är, det var lite lekar att lära känna varandra och det var väldigt roligt!
Tyvärr var efterfesten lite av en besvikelse, det hela var på en äng mitt ute i ingenmansland, det fanns inget ljus och därför fick man använda telefonerna, alla stod dessutom grupperade och det gav mig bara helt enkelt konstiga vibbar. Men jag är glad att jag gick :D

// Random bilder som tagits denna vecka //

Likes

Comments

// Fattar ni hur stelt det var att ta dem här bilderna //

Dem som kännt mig länge och dem som jag litar på och som står mig nära vet ju allt jag gått igenom. Problemet är att när man träffar nytt folk kan det vara svårt att låta dem veta hur man mår.

Just detta behöver jag ta itu med vid detta tillfälle för att jag har ju gått om en klass, och helt ärligt känner jag mig inte speciellt trygg bland alla just eftersom jag vet inte om jag ska hålla det för mig själv eller inte.
Så som det ser ut nu kommer jag nog aldrig berätta, framtiden ser inte speciellt ljus ut ..

Adios

Likes

Comments

Hello folket~

Har stannat hemma tre dagar i rad nu för att panikångesten har varit extremt jobbig och jag känner mig väldigt deprimerad numera ..
Fick min dos av Fluoxetin höjd från 30 till 40 mg, jag hoppas verkligen det hjälper. Känner mig inte välkommen nånstans och jag tror hela tiden att nån skrattar åt mig bakom min rygg. Det kanske är så också. Antar att jag inte är omtyckt. Idk

// Alla är vackra på sitt sätt //

Det börjar bli svårare att röra sig förresten? Mina leder känns mycket tyngre än tidigare, blir liksom lite svårt att lyfta dem och känner mig fett ansträngd att nåt så simpelt som att skriva.
För att inte tala om hur trött jag är ..

För att sammanfatta dessa dagar som jag har numera känns det tungt, dystert, grått och ensamt. Finns inte mycket mer att säga..

Följ mig på twitter!! @RebellionTrophy

Likes

Comments

whaddup peeps
Stannade hemma idag för jag vaknade av att jag hade panikattack och inte kunde andas ordentligt och mådde inte alls bra och jag kände att det hade vart jättejobbigt att gå i skolan, så idag blev en hemmadag!

Skojar inte när jag säger att jag sov hela dagen, sov kanske fem timmar inatt och på dagen sov jag kanske 8, det blir ju 12+ timmar sammanlagt ..
Nu på eftermiddagen gick jag ner mot affären för vi hade slut på exakt allting och påvägen fick jag Snorlax yoooo

// Älskar pokémon ägg från och med nu //

Tänkte även prova denna milkshake från ProPud, eftersom jag ÄLSKAR deras puddingar och nu var dem slut och jag vill ändå se om detta är gott!
Som ni märker har min tisdag inte varit den mest produktiva haha men jag lyckades vila ut mig både fysiskt och emotionellt! Imorrn ska jag återigen till skolan och även iväg och träna! Då kanske jag passar på att smaka milkshaken också ;)
Adios

Likes

Comments

Godmorgon peeps!

Jag har precis vaknat, och till min besvikelse har mina ögonlock svullnat upp till storleken av plommon. Dammallergi strikes back.

Men det tänker jag inte prata mer om idag! Igår gick jag till gymmet och tränade, och det är nånting jag rekommenderar starkt för er som har en depression - Det är jättebra att röra på er och inte stänga in sig själv, dels för att kroppen mår bättre av det och dels för att folk upplever dig som en gladare person! Ta det från någon som är erfaren ;)

Jag funderar på att googla upp nån snabbkur mot svullna ögonlock, men jag är lite orolig ifall det som står tar skada mot ögonen .. Jag har min allergimedicin men den är alldeles för långsam tycker jag så det vore roligt med en lite snabbare metod!

Tanken var att jag skulle träffa the bae i helgen men det får bli imorgon för jag vågar inte gå ut på det här sättet - Ska prata med honom och se så att allting funkar. Hade även tänkt kika in på Åhlens och köpa sminksvampar men jag är alldeles för pank för det haha, så det får väl också bli en annan dag.
Idag kommer jag nog bara vara hemma och slöa, äta mycket proteinrik mat så jag tar igen det jag bröt ner på gymmet.
Adios

Likes

Comments

Likes

Comments