Tänkte att jag kör ett inlägg om de hårprodukter jag använder för att hålla håret friskt. Eftersom jag fixar med håret en hel del så blir det lätt slitet och det behövs då en del produkter för att det ska hålla sig fint.

Jag använder mig utav OLAPLEX. Helt seriöst den bästa produkten jag någonsin använt. Fick testa den hos min frisör sist jag var där och blev en sådan galen skillnad efter endast 1 behandling så det kändes helt sjukt! OLAPLEX passar verkligen för alla och är 100% vegansk! Häftigt!

OLAPLEX lägger man i som en inpackning innan man tar schampo och balsam. Man ska ha i det minst 10 minuter men jag brukar gå med den i håret i 3-5 timmar beroende på tiden man har. Denna använder man kanske 1 gång i veckan och den gör verkligen under! Jag har även köpt till deras Miracle Repair och Malibu Blondes. Dessa reparerar håret och ljusar upp de blonda i håret. Fungerar också helt otroligt! ÄLSKAR! Håret har även växt mycket fortare sedan jag började med behandlingen. Jag rekommenderar därför OLALPLEX till ALLA!

Jag köpte OLAPLEX ifrån min frisör och fick då lägga runt 500:-
Man kan köpa OLAPLEX för 269:- här ---> https://nicebeauty.se

Efter dusch, när håret fortfarande är fuktigt så slänger jag i en produkt som heter S. Factor. En produkt som gör håret mjukt, stärker skadat hår och får det att glänsa och andas! Den hjälper otroligt mycket mot att förebygga slitet hår. Den används i de flesta fall om man har satt i extensions men fungerar lika bra på ditt vanliga hår. Den har en fräsch papaya doft som är helt otrolig!

Sedan använder jag KOLORIT Heat Protector som håller enda upp till 260 grader! Man ska spraya in den i håret när det är fuktigt. Annars ger det mindre effekt och håret ser ut som att man har 5 kilo hårspray i istället och det vill man ju inte. Så i med den när håret är fuktigt så gör den det den ska.

Sist men inte minst så använder jag Style Masters Glamourama Finisher. Används på torrt hår och ger extra glans på håret. Har fungerat bra som ett hårspray/ stylingprodukt och skadar inte håret. Dock får man tänka på att inte spraya allt för nära utan på 20-30 cm avstånd för att få bästa effekt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag som så många andra jobbar för de där "extrakilona". Jag tycker och har alltid tyckt att man duger som man är, det är inget fel på att ha lite att ta i. Jag struntar helt i vad andra tycker om hur jag ser ut och det är så det borde vara för alla! Låt aldrig någon trycka ner dig för ditt utseende. Aldrig, aldrig, aldrig någonsin.

Min viktresa handlar inte om vad andra tycker och tänker om mig, utan om vad jag själv tänker och tycker. Jag trivs inte som jag är nu och kämpar mig till den kropp jag vill ha. Så nu har jag börjat med ny kost och ny träning.

Frukosten idag blev sockerfri yoghurt med havregryn, 1 mugg med Skinny Mint Tea och 2 kokta äggulor.
Träningen blev hemma idag och resulterade i 55 Squats, mage - och rygg övningar på golvet.
Ska försöka att träna 3-4 gånger i veckan MINST. Men det är svårt att få ihop med både jobb och studier. Man får kämpa på så gott det går, man kan inte göra mer än sitt bästa.


Likes

Comments

Mina favoritprodukter för att lukta gott och de jag använder kommer ifrån Victoria's Secret. Jag blir nästan lyrisk när jag får gå in i deras butiker!
Mitt senaste inköp som kom igår är en body mist med doft av Strawberry & Champagne. Jättegod!
Mina favoriter och de jag rekommenderar starkt är:
1. Pure Seduction - Min personliga favorit och man kan inte annat än att älska den! Bästa köpet jag gjort!
2. Love Spell - En välanvänd mist som jag har haft hemma många gånger.
3. Strawberry & Champagne - Mitt senaste inköp, luktar otroligt gott och känns väldigt fräsch och lyxig.
4. Coconut Passion - Den är inte så välanvänd men väldigt god, har haft den hemma i flera år och fortfarande på första flaskan. Den har en varm, stark och vaniljdoftande lukt som sitter i hela dagen. Det krävs inte alls mycket.
5. Midnight Dare - Också en helt otrolig doft! Det var den första jag köpte och det var den som fick mig att bli förälskad i V.S. produkter.

Alla dessa luktar ganska sött, vissa mer än andra. Just sött eller att lukta "godis" tycker jag om och troligtvis därför dessa har blivit mina favoriter.
Har man svårt att ta sig till någon utav deras butiker så rekommenderar jag att handla på https://www.parfym.se/ där det är nedsänkt pris och snabb frakt! De säljer även min favorit parfym Britney Spears Fantasy. Hur god som helst! Helt klart värt att gå in och titta. Vem vill inte köpa produkter för ett rabatterat pris om man kan? ;)

Likes

Comments

Hejsan!
Nu är jag tillbaka på bloggen igen, något äldre och med nya mål och möjligheter.

För de som inte varit här tidigare så heter jag Felicia och bloggar om precis ALLT! De inlägg som jag nu har raderat handlade mestadels om kläder, smink, skor och hårprodukter. Nu har jag nya mål, möjligheter och livsstil och vill börja om på ny kula.
Istället för att bara få följa och se vad som finns i min garderob så kommer ni få läsa om precis allt möjligt roligt som sker i mitt liv just nu. Det kan vara allt ifrån min viktminskning med kost och träning, skönhet & hälsa, men även min vardag.

Det kommer även att slängas ut en del frågestunder om olika ting så när de kommer så bomba på!

Likes

Comments