I dag vart det inget bloggande för det vara ju skola, så jag kommer att vara mera aktiv på helgerna då jag också gör mer saker en på skoldagar. Men idag var jag i Nacka forum och handlade jeans, jag blir alltid så glad när jag köper eller får något nytt.

Så jag kanske bloggar någon gång imorgon

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hahah nej skämta bara, men jag älskar skor och de här är mina favoriter. Jag har redan ett par air max men man tackar ju inte nej till ett par till. Jag gillar verkligen alla modeler Nike har, deras träningsläger är också en favorit från mig.

Jag gillar även de svara låga sneakerna som finns hos Nilsons Shows.

Likes

Comments

Jag tränar runt fyra gånger i veckan två timmar per träning, jag har du simning och så springer jag. Men nu har det inte varit någon träning på typ hela veckan för gjorde illa min fot i onsdags.

PS: Är det bara jag som blir mera motiverad att träna om man har nya tränings kläder?

Likes

Comments

Mina tre låtar jag lyssnar på just nu, och jag älskar de!❤

Shawn Mendes, Astrid Smeplass AIR

Iggy Azalea, Jennifer Hudson TROUBLE

Charli XCX, Rita Ora Doing it

Likes

Comments

JAG TYCKER ATT DET ÄR DEN DUMMASTE CHALLENGE JAG NÅNSIN HÖRT OM, LIKSOM GÖRA LÄPPARNA STÖRRE OCH SEDAN FÅ ETT STORT BLÅMÄRKE RUNT MUNEN. OM MAN VILL HA STÖRRE LÄPPAR GÖR EN LÄPPFÖRSTÅRING ELLER ANVÄNDA LÄPPPENA OSV.

Likes

Comments

I dag vet det mys, var i Nacka forum med familjen. Men det vart dock ingen shopping för jag sparar så kan jag köpa något dyrare😂 Men nu sitter jag i bilen på väg hem. Och så vart det lite glass också!

Men jag vet nt om jag ska köpa guldkortet på grönan eller spara pengarna så kan jag åker till Liseberg istället eller nåt.

Likes

Comments

ASSÅ ÄLSKAR DESSA JACKOR DE ÄR SÅ SNYGGA, MAN KAN HA DET TILL ALLT. SPECIELT BOBMER JACKAN DEN PASSAR TILL ALLA MÖJLIGA KLÄDVAL T.EX ETT PAR HÖGMIDJADE SHORTS OCH EN CROP TOP/MAGTRÖJA. BARBOUR JACKORNA PASSAR MERA TILL EN MER ORDENTLIG OUTFIT. AJA DET HÄR ÄR DET JAG ÖNSKAR MIG OCH VILL KÖPA NÄR  HAG HAR FOTT IHOP PENGAR FÖR DET OCH DÅ TOR JAG ATT JAG KOMMER ATT KÖPA BOBMER JACKAN FÖR DET ÄR MERA MIN STILL AV KLÄDER. 

Likes

Comments

Modernt just nu. Älskar dessa kläder, bästa kombon! Jackan är lite retro still och börjar komma tillbaka, i de pastellfärgerna är populärt nu i vår/sommar. Jag älskar bara ett par vita sneakers till en med ordentlig outfit. MK väskan och Ray-Ban solglasögonen är det som ser till att hela outfiten blir hel, kan man säga!


Likes

Comments