Header

Ny vill jag inte blogga här längre för att Mikaela går till våran gamla blogg som vi hade tillsammans innan denna. Så då tänker jag följa med då vi gjorde dessa bloggar för att kunna blogga tillsammans. Detta är mitt egna beslut. så vet inte vad denna bloggen kommer bli för något.... Ni har varit bäst!!!
Kram//Julia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Efter som att jag inte bara rider fjording längre så kan jag inte fortsätta blogga här! Det känns fel att blogga på en fjordingblogg när jag inte bara rider frjorfing! Jag vill kunna blogga om alla hästar jag rider! Så mig kommer ni från och med nu hitta på @molkomsryttare hej då! Kommer sakna denna bloggen men känns fel att blogga om andra hästar och raser på en fjording blogg! Hej då världens bästa läsare! DET ÄR BARA JAG,MIKAELA SOM SLUTAR BLOGGA HÄR! Så fortsätt läsa denna blogg om ni vill följa Julia och Desire (stavning) mvh Mikaela
Likes

Comments

Hur är vädret hos er? Hos mig så åskan det som f*n! Och det bara öser ner regn! Bläää. Igår sov jag hos min moster<3 Och vi hade sims kväll:D Super kul! Imorgon kommer jag passa en hund som heter Viggo<3 Så kommer nog inte rida:/ Blev kanske typ världens tråkigaste inlägg men ska försöka göra ett roligare sen eller imorgon:)


Kram//Julia

Likes

Comments

Han ÄLSKAR mat, okej alla fjordingar älskar mat men Faxe är extrem. Står han och äter gräs skulle jorden kunna gå under utan att han märker det.

Han hatar när man sprayar på honom. Ska jag ha flugspray på honom måste jag först spraya på en svamp och sedan dra den över honom.

Ibland när man rider ut kan han vända hem mitt i allt...

Han HATAR dressyr på banan men är man på en äng går det bra!

Hoppning älskar han.

Är han missnöjd drar han upp överläppen och flemmar

Han är 26 år men piggare är 8åringen som står i hans stall


Likes

Comments

Idag i stallet adr vi öppet hus eller vad man ska säga;) då passade jag på att ha ponny ridning med Kåre:) Har fått lite pengar nu iallafall:D Då blir de hööks och köpa lite grejor😏 Tog ett kort på Kåre😂✋ Men aa♥️
Kram//Julia


Likes

Comments

Samson är en häst jag red en hel del och tävlade dressyr med när jag red på ridskola. Ingen av bilderna gör honom rättvisa, men visst är han söt? 💗

Likes

Comments

Det blev en liten promenad med Kåre:) Det gick super! Hade öppnat nosgrimma hela tiden:) Han lyssnade super! När vi kom till stallet igen tog jag bort nosgrimman:) Ska testa någon gång att ha på den stora ringen på bettet om det funkar ska jag köpa mig ett vanligt bett;)


Kram//Julia

Likes

Comments

När det kommer till pannband för häst är det Wist Design som är mitt favoritföretag. Jag vet inte hur det är nu men när jag köpte därifrån så fick man specialbeställa och alltså kunde man rida runt i ett helt unikt pannband till sin häst 😉 Priset är från 279 - 449kr beroende på storlek och jämför man med t.ex. PS är det ju billigt! Bra kvalité också dock tog det ett tag innan jag fick hem det men det kanske går snabbare om man bor i Sverige?
Likes

CommentsSeriöst hur fin häst får man ha?


Kram//Julia

Likes

Comments

Idag hoppa jag med Kåre<3 Hade en kompis också som heter Johanna @Johannahästtjej så hon fota och filma:) Kåre var väldigt seg idag. Så imorgon blir det en promenad tror jag:) Till hoppningen, hoppa inte så högt då jag kände att han var lite seg. Har ju inte ridit honom på ett tag så kan vara det. Så jag får väll kära igång;) Har bilder på system kameran men dom kommer idag eller imorgon:) så ni får nöja er med mobil bilder:)
Kram//Julia

Likes

Comments