Header

Stue

Jeg har lyst på noen små, enkle og billige endringer i det vi kaller "lesekroken" i stuen. Det mangler en siste finish der, og for å ikke la det svi i lommeboken så er IKEA et fantastisk alternativ med mye fint utvalg.

Ramme 349,- Bord 895,-

Lampe 549,-

Lampen syns jeg var utrolig fin med messingdetaljene! Og bordet gir jo muligheter for å legge bøker under. Det passer jo fint i en lesekrok :)

Jeg har lenge lovet en innlegg om "betong" lampen på bordet ved siden av stolen. Disse har jeg nemlig mikset og trikset med selv. Skal få til et innlegg i løpet av uken :)

Ha en fin start på uken <3

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Stue

Må vise dere noen bilder fra hjemmet til mamma og pappa. De skal selge huset, og for å gjøre det klart til visninger og Finn.no har de kjøpt inn omtrent alt av møbler nytt. Det ble så FINT!

Stolt av de som turte å bestille mørke møbler. De har alltid hatt hvitt, beige og lyse farger i hjemmet. Men med et hus som de har, med maaaasse vinduer og lyse vegger så gjorde det seg virkelig med litt mørkere interiør.

Omtrent alt er fra Halvor Bakke sin kolleksjon for Bohus.

Gleder meg veldig til å se bildene som kommer i salgsannonsen! Skal dele link med dere her, og hvem vet? Kanskje noen av dere finner drømmehuset i Rælingen :)

Vi er fremdeles i Tønsberg. Skal hjemover litt senere i dag. Husvask, rydding og klesvask venter. Vi har ikke vært hjemme på noen helger nå. Og skal kun være hjemme 5 netter til før vi reiser. Da er det greit å få ting på stell hjemme. Men vi gleder oss stort til ferie nå :)

Håper dere har hatt en flott helg! Nyt søndagen så blogges vi mer i morgen.

Likes

Comments

Spisestue, Stue

Etter jobb på torsdag dro jeg raskt innom KID med et mål. Finne liftgardiner! Jeg har lenge vært lei av de brun/beige som passer bedre om høsten og vinteren. Og jeg har hatt lyst på liftgardiner med samme opphengssystem slik at jeg kun trengte å "klikke" de nye rett på. Mine forrige var fra Hansen og Dysvik, men de fleste KID sine gardiner bruker akkurat det samme opphenget.

Jeg trodde faktisk ikke jeg skulle bli fornøyd med de. Men etter en runde meg strykejernet så syns jeg de ble veldig fine. Rommet ble mye lysere også :)

Du kan også få de med grå kant om du syns det sorte gir for mye kontrast. Syns begge var fine, men den grå passer ikke inn med resten av fargene mine. Så da ble det sort :) Verdt hver eneste krone vil jeg si! Jeg har disse på alle vinduene i stuen, totalt 5 stykker.

Ha en fin dag! :)

Likes

Comments

Kjøkken

De fleste som har sett mer enn 1 episode av The Kardashians har fått med seg mange av de store krukkene med nøye plasserte kjeks eller godteri! Jeg syns de er veldig dekorative og passer perfekt inn på et kjøkken for å gjøre det mer "hjemmekoselig" :) En video med fremgangsmåte på plasseringen finner du HER.

Jeg har allerede noen glasskrukker fylt med grove kjeks, men når jeg fant disse store krukkene på Slettvoll til 50% måtte jeg slå til! Kommer nok ikke til å fylle de med snacks før til høsten, da jeg tror de er vel så fine med noen skjell og litt sand i seg nå på sommeren. Eventuelt plukke av lokket og ha friske blomster i! :)

Jeg likte de hvertfall veldig godt. Handlet også inn noen liftgardiner på salg i går! Skal vise dere resultatet i morgen. Ble faktisk ganske fornøyd.

Nå er det jobb før helg i Tønsberg :)


Klem Christina

Likes

Comments

Stue

God ettermiddag!

Jeg får ofte kommentarer både her og på Instagram om at dere syns vi har det så lunt og hyggelig i stuen. Og det er veldig koselig å høre! Liker godt å ha det lunt og koselig i hjemmet. Skal være hjemmekoselig mener nå jeg.

Fargene jeg har brukt oppleves jo som veldig varme og lune. Så det er ikke rart de fleste føler at dette er et koselig rom å komme inn i. Ellers er det jo ingen tvil at om puter, pledd, gulvtepper og dilldall gjør mye med et rom. Omtrent alt vil jeg si! Det hender jeg tar noen små boligstylinger før salg av hus eller leiligheter. Og da har jo kunden et hjem som er fullt møblert. Men med hjelp av litt puter og interiør så får de et helt nytt hjem! Utrolig gøy å få være med på sånne små ting som gjør så mye forandring. Jeg burde faktisk knipse noen før og etter bilder neste gang jeg takker ja til slikt.

Nå skal jeg kaste meg rundt her og komme meg hjemover straks. Eller, jeg tenkte faktisk å ta turen til mamma og pappa som har byttet ut alle møblene sine for et par dager siden! Gleder meg til å se. Ble det vellykket så skal jeg dele med dere også, haha!


Klem Christina


Likes

Comments

Interiør, Tips og triks

Goood morgen kjære lesere!

Beklager at det ikke ble noen innlegg i går. Dagen gikk i ett og ble avsluttet med middag og vin på Sørenga i Oslo sammen med en god venninne. Første gang jeg har sett ordentlig rundt på Sørenga og det har blir råfint der! Virkelig. Vi spiste på en Asiatisk restaurant hvor maten var helt nydelig. Dessverre husker jeg ikke navnet men det finnes bare en asiatisk der så burde ikke være vanskelig å finne. Anbefaler kylling og peanøtt dumplingsene og avslutt med kokoskrem desserten som ble servert med fersk mango og marengs!!

Nå er det ikke lenge til ferie og som jeg har skrevet tidligere så gleder jeg meg til å finne noen interiørskatter i mange av de fine butikkene i Spania. En butikk jeg virkelig savner her hjemme er Zara Home. Så derfor tenkte jeg å dele med dere noen av mine "must have" favoritter fra den butikken. Du kan forresten også bestille på nett, men ikke like billig som i Spania selvfølgelig.

En ting jeg alltid må ha derfra er duftlys og duftpinnene. White Jasmine er favoritten og den luker HIMMELSK!!!

Lysene og duftpinnene er drøye, varer lenge og sprer lukt i heeeele huset. Og med et lite glasslokk på duftlyset når det ikke brukes så kan du få duften til å vare ekstra lenge. Alle White Jasmine produktene finner dere HER.

Jeg har enda til gode å finne en butikk som har så mye flott og deilig sengetøy som Zara. Så dette er også alltid et must i kofferten på vei hjem! De har et enormt utvalg og fantastisk kvalitet. Du finner også masse på nettsiden deres HER

Sist, men ikke minst så handler jeg alltid med meg noen fine tøyservietter. Det er morsomt å dekke på bordet når man har litt forskjellige typer å velge mellom. Men det er såklart veldig enkelt og kombinere ensfargede tøyservietter til alle årstider og "bordtemaer". Heldigvis får man tak i både ensfargede og med mønster der. Du finner alle tøyservietter HER og de har også matchende bordduker :D

Ellers kan jeg også anbefale håndklærne og loungeklærne deres. Myke og deilige stoffer som holder seg fine vask etter vask!

Ønsker dere en fin onsdag <3


Klem

Likes

Comments

Hverdag, Spisestue, Stue

Hei dere!

For en heeeeerlig helg! Skikkelig pangstart på sommeren føles det som. Når man får både sol, varme og sjø i et par dager så kjenner jeg at energilageret fylles maksimalt. Utrolig takknemlig.

Lørdag plukket vi jo opp et vennepar på togstasjonen i 15tiden. Det var veldig varmt men dessverre skyet det til litt. Vi fikk uansett grillet, drukket vin, planlagt ferier og spilt spill til langt på natt. Søndag var det lang frokost og en tur ut til Verdens Ende på Tjøme før vi la oss til i solen og ble liggende til 20tiden på kvelden. Det var faktisk 19 (!!) varmegrader i vannet og vi badet flere ganger.

Et lite bildedryss fra helgen :)!

Det var ganske trist å kjøre hjem i går kveld, men vi skal heldigvis tilbake allerede til helgen. Håper på like fint vær da. Men først er det en heeeel uke med masse morro etter jobb :)


Ha en fin kveld.

Likes

Comments

Hverdag, Uteplassen

Glad jeg skal våkne opp her flere ganger denne sommeren! Syns det er så flott her nå. Måtte bare dele et lite bildedryss nå på morgenen. Vi har spist frokost, gått tur med hundene og skal vel egentlig ikke stort annet enn å slappe av på solsengen før vi skal inn til sentrum og hente de andre turtelduene.

Jeg hadde på en strikket genser på morgenturen og holdt på å svette ihjel på morgenturen! Nå har virkelig sommeren kommet dere. Heeeerlig :)

Ha en flott lørdag så blogges vi senere.

Likes

Comments

Hverdag, Uteplassen

Etter mye kø, litt shopping og en gåtur med Mowgli har jeg endelig fått slengt beina på bordet og satt meg ute med et interiørblad som skal skumleses før middag. Jeg glemte selvfølgelig å handle inn det nyeste nummeret av Maison, men dette får duge. Har også pakket med meg boken Stallo, noen som har lest den? Syns den virker litt skummel, men veldig bra så langt.

Utrolig deilig å komme ned til bittelitt blå himmel og lukten av saltvann. Ingenting slår det. Akkurat nå er det kun jeg og Mowgli som har kommet frem. Men straks er nok kjæresten og Friskus på plass også. Vi koser oss hvertfall i mellomtiden :)

Det er meldt strålende sol hele dagen i morgen. Så da har jeg store planer om å KUN ligge hengslengt på en solseng og få overdose av vitamin D. Kanskje jeg tar en luftetur til sentrum for å spise softis!

Klem!

Likes

Comments

Spisestue

Jippi! Fredag! Bryr meg ingenting om at regnet bøtter ned her i Oslo, for straks kjører jeg avgårde til Tønsberg hvor det er meldt sol resten av helgen. Stedet til svigerforeldrene mine der nede er helt fantastisk og ligger bokstavelig talt vannet. Kanskje jeg deler noen bilder derfra i helgen :)

Fant ut at det var lenge siden jeg delte noen bilder av kvalitet fra spiseplassen vår. Vi fikk for et par måneder siden nye stoler, og jeg er kjempe fornøyd med de! Thomas har også preget interiøret med gitaren stilt frem bak spisebordet. Vet ikke helt hva jeg syns om det men. Han må vel få bestemme litt han også da :)

Nyt fredagen.

Likes

Comments