Spisestue

Hei! Håper dere har hatt en fin helg?

For min del har den vært knallfin! Bursdagsfeiring på lørdag og babyshower på søndag. Herlighet, første gang jeg var i babyshower faktisk. Og det var SÅ hyggelig! Men det vil si store mengder kaker begge dager så nå er det godt med mandag og ny uke. Hehe.

Jeg har faktisk vært innom tanken på å få sydd meg noen trekk til spisestuestolene mine. Vi har vinduer på alle kanter og sol stort sett hele dagen, og jeg er faktisk litt redd for at de kan bli misfarget av solen i løpet av sommermånedene? Derfor hadde det jo vært fint med noen lyse trekk som kan brukes på våren/sommeren og samtidig gjøre det litt lysere her hjemme. Er det noen som har erfaring med å få laget stoltrekk? Send meg gjerne en mail om du syr selv også :)


Ønsker dere en fin start på uken! :)


Klem


Likes

Comments

Hverdag

Hei mine kjære, søte lesere!

Tenk at det skulle gå 3 uker uten oppdateringer! DET hadde jeg virkelig ingen planer om da jeg pakket bagen og reiste på fjellet for tidenes juleferie. Men slik ble det altså.

Julen forsvant like fort som den kom, og januar med "en ny start" la seg over oss alle. Jeg, som resten av verdens befolkning, feiret det nye året inn med nye mål, tanker og meninger. Alle har vel noen nyttårsforsetter? Jeg sluttet for flere år siden med "jeg skal trene 3 ganger i uken, gå ned x-antall kilo, tjene masse penger" forsetter da jeg i voksen alder endelig har skjønt at det er ikke det som gjør deg lykkelig. Men målet mitt for 2017 er å si mer JA, oppleve mer og være enda snillere mot alle rundt meg.

Jeg har noen vågale og spennende prosjekter jeg ønsker å gjennomføre, nettopp fordi jeg vet jeg angrer om jeg ikke gjør det. Og det er også en del av mitt "JA" prosjekt. Som person er jeg supersosial og alltid med på mye morro. Men likevel har jeg alltid hatt en tendens til å nøle med å takke ja eller henge meg med på ting. Og det ender alltid opp med at jeg angrer. Derfor tenker jeg dette er et fint prosjekt som mest sannsynlig kommer til å gi meg masse glede og minner gjennom hele året. Har dere noen nyttårsforsetter?

Bloggen skal selvsagt prioriteres som normalt fremover, og jeg håper dere fremdeles følger med!


KLEM fra meg :)


Likes

Comments

Jul, Hverdag

Hei dere!
Regner med at det ikke er mange som sitter og leser blogger nå i julen. Men vil likevel innom en tur å si hei :)

Vi har kost oss med langrenn, julefilmer, god mat, julegodteri (aaaalt for mye godis😱) og turer med sparken. Jeg reiste jo opp torsdag kveld og har allerede fått utrolig mye ut av dagene her. Heldige oss har jo en skikkelig hvit jul med masse snø, sol og fantastisk skiføre!
Julaften i går ble feiret i tradisjon tro med tvkos, middag klokken 17.00 og pakker.
Herlighet, vi fikk tur til Milano fra pappa i julegave! Vi føler vel selv at vi ikke er med å bidra til gavepresset, og er utrolig takknemlige for alt vi får. Og når vi var helt ferdige og fornøyde med å åpne gavene sitter pappa i godstolen og forteller at vi skal på tur. GØY! Noen som har noen Milanotips?

I morgen er det slalom på agendaen, og det er faktisk 3 år siden sist for min del. Jeg var skikkelig skijente når jeg var yngre og stod på slalom, snowblades og snowboard. Men må innrømme at de siste årene har det ikke gått like fort ned bakkene altså! Blir man mer pingle med alderen tro??

Håper dere nyter de siste dagene av julen!

Klem fra meg

Likes

Comments

Men vil selvsagt ønske dere alle en RIKTIG GOD JUL!  Titt gjerne innom her i ferien da jeg selvsagt skal oppdatere med noen korte ord og bilder hver dag i julen. I mellomtiden så håper jeg dere bruker tiden på familie og venner.

Setter veldig pris på at dere klikker dere innom her og syns det er gøy å blogge når det er så mange koselige mennesker som leser :) Kom gjerne med tips til hva dere vil se mer eller mindre av i året som kommer. Et av de første målene mine for bloggen i 2017 er å lage en "housetour" video slik at dere kan se alle kriker og kroker av huset vi bor i! Hvem vet, kanskje det kommer flere andre videoer også?

GOD JUL!

Likes

Comments

Jeg har virkelig ingen planer om å rydde bort borddekorasjonene etter julebordet enda! Såå koselig å kunne ha det fremme, og med mindre blomstene visner så gjør det jo heller ingenting :)

Dessverre så fikk jeg aldri knipset bilder av bordet klart for fest til dere. Men jeg dekket på med mørke tallerkener, gull, lin, grønt og rødt! Julestjernene er miniutgaver og kjøpt på Mester Grønn. Og forresten, så utrolig mye lekkert interiør de har fått på Mester Grønn?? Syns absolutt det er verdt turen innom der selv om man ikke skal ha blomster! Jeg har kjøpt diverse potter, lykter og julepynt der. Masse lekkert har de :)

Likes

Comments

Har jo fremdeles ikke fått vist dere teppet vi la i trappen! Nå er den jo også pyntet til jul og hva er vel bedre enn å vise den frem nå da! :) Har skrevet et utfyllende innlegg til dere som vurderer det samme selv. Men spør gjerne om det er noen spørsmål.

Ellers så har jeg hengt litt pynt nedover gelenderet. Veldig fornøyd! Nå er hele huset pyntet og klart til jul. Jeg er ikke helt klar selv, men pytt pytt! Et par gaver igjen og en forkjølelse som ble kastet over meg i går (kan vel skylde meg selv når jeg gikk uten strømper på lørdag..) men ingenting som ikke kan fikses! Er dere ferdige?


Elsker lyktene fra Riviera Maison som gir et lunt behagelig lys! Disse skal få stå fremme leeeenge :) Blomstene var en gave fra mine to aller beste venninner på lørdag. Så koselig når verten får en liten oppmerksomhet!


Ønsker dere en fin kveld!

Likes

Comments

Jul, Stue

Okeeeeei, kan vi bare stoppe tiden litt nå? Trykke på pause? Jeg må nyte førjulstiden litt til! Julestemingen kom plutselig kastet over meg her igjen, og jeg vil bare se på julefimer og spille julemusikk hele dagen! Og ha på julepysj selvsagt. Ingen jul uten :) Men sånn helt seriøst, dette er så koselig! Virkelig deilig stemning i huset! Stresset har gitt seg, og sorgen over å ha ikke bakt en eneste julesmule er forbi så nå er det bare å kose seg. Haha!

Likes

Comments

For flere måneder siden så la jeg ut link til Nøtteknekkere fra Ebay her på bloggen. Og jeg hadde selvsagt klikket hjem et par stykker selv! Dessverre så ble noen av de sporløst borte under flyttingen men denne karen fant jeg heldigvis igjen!

Etter at jeg var i New York og sett alle de lekre nøtteknekkerne de hadde der så måtte jeg ha noen selv. Jeg syns de var hakket for dyre der borte, og fant de til en brøkdelen av prisen på Ebay. Men jeg ha flere! Noen som har sett noen fine her i Norge? Syns de gjør seg så godt som julepynt men vil ha de i flere størrelser også.

De koster rundt en 100lapp inkludert frakt, og jeg ventet cirka 3 uker på mine :) Bestill derfor i god tid! Du finner de HER.

Likes

Comments

Jul

Varm sjokolade til 4 personer

150 g mørk kokesjokolade

1 l lettmelk eller helmelk

4 ts sukker

½ ts vaniljesukker

1 dl kremfløte

Del sjokoladen i biter og ha i en gryte. Hell over melk og varm dette sakte opp til kokepunktet, mens du hele tiden rører. Tilsett sukker og vaniljesukker i kremfløten og visp denne til en halvfast masse. Rør inn kremfløten i gryten like før kokepunktet.

Server gjerne med vispet krem på toppen og knuste sukkerstenger. Jeg strødde også litt sjokoladepulver på toppen. NAM :)

Koppene er fra Søstrene Grene og finnes i flere typer og fasonger :)

Likes

Comments

Jul, Stue

Hei dere! Har helgen vært fin? De fleste har vel enten vært på julebord eller handlet inn de siste julegavene tenker jeg :) Julebordet hos meg ble hvertfall veldig vellykket! Maten var fantastisk og vi fikk slurpet i oss både vin og champis før vi dro ut å svingte dansefoten. GØY!

I går var det kun julefilmer, vasking og pysjamas på agendaen. Skikkelig kosedag! Må innrømme at jeg syns det er ordentlig koselig hjemme med all julepynt og lysslynger om dagen, så en "hjemmedag" var helt nødvendig og vel fortjent!

Jeg har jo som jeg skrev tidligere fått inn litt rødt i huset! Ikke til å legge skjul på at det straks blir litt mer jul når man får inn røde julestjerner og rød pynt. Men alt med måte! Er det ikke sånn det er?

Denne uken skal de siste julegavene handles inn og på torsdager vender jeg snuten mot Trysil! Gleder meg! Håper dere får en fin uke før julaften på lørdag! Husk og nyt de siste desember dagene :) 1 år til neste gang!


Klem fra meg

Likes

Comments