Stue

Hei og god mandag!

Endelig er det lysere tider og lettere ta litt bilder til bloggen :) Man blir straks litt mer opplagt når det er lyst når du kjører til jobb og lyst når du kjører hjem også! Herlig!

Jeg fikk hvite blomster av gjestene på lørdag og det gjorde seg såå godt med litt sommerlige blomster i hus nå!

Må virkelig innrømme at jeg gleder meg til å få litt sol og varme, ikke minst å kunne stelle litt utenfor huset. Vi overtok jo i slutten av august så det ble ikke prioritert noe særlig utenfor. Vi har ikke spesielt stor hage (takk og lov) men litt busker og blomster skal få plass i noen fine potter rundt omkring likevel.

Flere som gleder seg til vår og sommer?


Likes

Comments

DIY

God morgen!

Jeg kom over en artikkel med bilder fra et IKEA prosjekt som jeg bare måå dele med dere!

Jeg elsker møbler som er skreddersydd, plassbygd og av kvalitet. Skulle mer enn gjerne hatt en møbelsnekker til å tilpasse garderobe og kjøkken her i huset. Men som de fleste vet så koster det en formue! Og det skjønner jeg. Det ligger mye jobb bak det.

Det er sikkert flere som kunne tenkt seg plassbygde bokhyller som ser "integrert" ut. Altså, at det ser ut som at huset er bygget med hyllene. Veeel! Nå kan du gjøre det selv med IKEA Billy hyller!

Det beste er jo om du har en vegg som fungerer som en liten nisje. Slik som over.

Lag en ramme som hyllene skal plasseres i.

Monter opp bokhyllene og pass på at du har litt rom mellom de. Her skal du nemlig tette med plater.

And, voilááá!!! Lekkert ikke sant? Er man litt handy (eller har en handy mann) så er jo dette gjort på null komma niks. 

Vi våknet tidlig denne lørdagen og skal ha en treg morgen med litt tvkos før vi finner på noe sprell. I kveld kommer et vennepar på vin og Crispy Duck! Gleder meg :)

Ha en fin lørdag!

Likes

Comments

Bad, DIY

Latskapen lenge leve. Men NÅ er det på tide å male litt altså. Heldigvis ikke noe større enn et baderomsmøbel så dette tenkte jeg faktisk å gjøre i løpet av helgen. Problemet er bare... grått eller sort?

Her ser dere herligheten. Solid kvalitet i tre, så det vil jo fremdeles skimtes en trestruktur igjennom når jeg beiser det. Og jeg tror faktisk jeg går for sort slik at jeg får en kontrast mot gulvet (som er mørkegrått). Drømmen er jo et møbel som har sokkel og står på gulvet, laget av en møbelsnekker. Men prisen jeg har fått på dette tilsvarer at jeg må leve på vann og knekkebrød i 3 måneder. Kanskje fint for bikiniformen mot sommeren. Men ikke veldig heldig for humøret :)


Sort, dempet sort og grå skifer

Hvis jeg hadde gått for grått ville jeg nok hatt samme fargen som vi har i stuen utenfor badet. Og det kan jo faktisk være superlekkert med en slik "rød tråd" i 2.etg. Men siden jeg drømmer om et bad som dette:

Så blir det jo helt feil å ikke gå for sort.


Jeg skal også ha opp nytt speil med tykk ramme i samme farge, med 2 lamper over. Ikke veldig praktisk da jeg mister oppbevaringen jeg har bak speilet i dag. Men pytt pytt. Nå har jo aldri jeg vært så opptatt av det praktiske uansett... Og vi har mer en nok plass! Er det noen som vet om noen fine speil som ikke er fra IKEA?

Nå skal jeg komme meg avgårde til Maxbo og bruke de få 100lappene på å få et helt nytt baderomsmøbel. For jeg tror det blir ganske stor forskjell der inne når den gule eiken forsvinner. Takk og lov :)


Kommer før og etter bilder såklart!


Likes

Comments

Hverdag, Hytta

Tjoho! Er dere klare for vinterferie? Haha, ikke at jeg skal på noe ferie altså. Men gleder meg på vegne av alle de som har pakket bilen og er klar for en langhelg eller uke på fjellet nå :) Forrige helg var det hvertfall helt magisk i Trysilfjellet. Sol, fint skiføre og flotte jenter på tur!!

Kan jo virkelig ikke klage på det skiforholdet her altså! Jeg innbilte meg faktisk at jeg var solbrent når jeg kom hjem. Men det var vel heller mye kald vind og 3 timer på afterski som gjorde at jeg var litt rød i kjakan! ;)


Til frokost gikk det mye i eggpanne og til kvelds gikk det mye vin!

Eggepanne er noe av det enkleste og beste jeg vet! Nå er den på bildet over en veldig kjedelig versjon og vi tok det vi hadde i kjøleskapet, men om du skal ha en skikkelig saftig eggepanne så gjør du følgende:

Stek opp bacon i stekepanne. Tilsett cherrytomater og løk på slutten og la det surre litt. Deretter knekker du egg (hvor mange avhenger av hvor stor pannen er, men de skal dekke hele bunnen) og setter hele stekepannen inn i ovnen på 200grader. Ta den ut før plommen har blitt hard og strø havsalt, pepper og ferske urter på! NAM :) Perfekt helgefrokost.

Det kommer flere innlegg i løpet av helgen, men frem til da så ønsker jeg dere en riktig fin fredag!!


Klem

Likes

Comments

Hytta

Endelig helg og hyttetur! Har ikke vært her siden nyttårshelgen så nå var det virkelig på tide. Vi er 5 jenter som har reist opp for å stå på ski, spise god mat og spille brettspill. Jeg kom opp sent i går og har handlet inn mat og varmet opp hytta til resten er fremme.

Nå skal jeg svinge vaskekosten og fyre opp bålpanna :) Tenker vi tar en glass med champis og griller pølser når alle kommer opp. Elsker stemningen rundt en bålpanne! Er så koselig.

Håper dere får en flott helg.


Likes

Comments

Tips og triks

Hei dere!

Det er sikkert flere som elsker Daniel Wellington klokkene like mye som meg? Derfor vil jeg dele en rabattkode med dere som kan brukes på alle klokkemodeller! Klikk dere inn på nettsiden deres HER og bruk koden SKJEVIK ved utsjekk. Da får dere 15% rabatt på hele kjøpet :)

I forbindelse med valentindag så får alle som kjøper klokke med lærreim en gratis hjertecharm til å sette på klokken! Den er supersøt og en fin liten detalj på klokken :) Jeg har modellen Classic Reading med rose gull detaljer. Kjempe fornøyd!


Ønsker dere en flott start på uken :)

Likes

Comments

Hverdag, Hytta, Interiør

God morgen!


I dag våknet jeg opp etter en litt stressa drøm om hytteturen neste helg. Det eneste jeg klarte å fokusere på når jeg våknet var at det var sol i drømmen, og måtte derfor rett inn på Yr.no å sjekke værmeldingen for Trysil neste helg. Og JAGGU er det meldt strålende sol! Det blir rett og slett fantastisk med samme værforhold som var der oppe i julen og jeg gleder meg max til å fyke nedover bakkene med gode venner og en øl i sekken :)


Det er jo umulig å drømme seg bort til en svett, klam strand i Spania når man våkner til denne utsikten. Eller hva? ;)

Tror det er viktig å huske at vinteren kan være veldig vakker den også, ellers blir mørketiden ganske tung. Dørstokkmila blir kanskje litt ekstra vanskelig å tråkke over noen dager for å komme seg ut i skog og mark. Men knyt på deg skøyer, ski eller akebrett og nyt vinteren litt også :)


Og dere, jeg har funnet en kjempe fin sengegavel til gjesterommet vårt nå! Og jeg vurderer nesten i samme slengen å bytte ut gavelen på soverommet også? Litt redd for at T vurderer "skilsmisse" når han finner ut av det, men pytt pytt :) Kjenner jeg begynner å bli lei den polstrede gavlen og vil ha en med nagler. Skal lage et innlegg med litt inspirasjonsbilder av hvordan jeg tenker å ha det.


Nyt lørdagen folkens!

Likes

Comments

Hverdag

Hei dere! :)


Jeg vet det er mange som har siklet på disse lampene fra Slettvoll og jeg har 2 stykker som selges på grunn av plassmangel. Gulvmodellen og selges med skjerm :) Send meg gjerne en mail på christinaskjevik@gmail.com om du er interessert.

Klem!!

Likes

Comments

Kjøkken

Heisann!

Ukene bare flyr og nå er det fredag igjen :) De beige store stolene er tilbake på kjøkkenet igjen. Her må de nesten stå til jeg har funnet noen andre spisestoler av interesse! Men at de skal byttes ut er nå hvertfall bestemt. Rop ut om du vil kjøpe de beige! Selger de samlet eller hver for seg :)

Jeg har så veldig lyst til å overtale mannen i huset til å male det ene gjesterommet med meg i helgen. Men får se om jeg får gjennomslag på det altså. Er så hvitt og trist på de 2 gjesterommene i 2.etasje at jeg blir helt matt. Det blir også kun det ene som males da det andre er "holdt av" til den dagen vi får barn og siden vi ikke kan spå om det er gutt eller jente så får fargen være hvit enn så lenge. Mens det som skal få en runde med malekosten kan jo være hvem som helst farge! Så kanskje noe grå/blått? Hmm..

Slenger med noen bilder fra kjøkkenet i dag og håper dere får en fin start på helgen :)'

(Forresten, døren mellom kjøkkeninnredningene går videre inn til vaskerommet og bodene våre. Kanskje dere vil se det en dag?)

Likes

Comments

Interiør

Blomsterpotter fra Mester Grønn

Nye taklamper til 2 etasjen. Fra Lampehuset

Nye og mindre spisestoler til kjøkkenet. Helst disse fra Slettvoll med lang kappe :)

Hei og god onsdag snuppelurer!


Jeg har laget meg en liten ønskeliste med ting til huset i dag. Som du ser så er jeg fortsatt klar for sommer og vår og ønsker meg maaange av Mester Grønn sine lekre potter! Tenker å ha de plassert flere sammen, med buksbom selvsagt! Min favoritt busk. Hehe. Vi trenger også å fornye taklampene i 2.etasje, tror Dovre serien som vi har nede vil passe perfekt her også. Ellers så har jeg blitt enig med meg selv at stolene på kjøkkenet må ut. Jeg vil ha mer lys og en ekstra stolplass inn der. Men om det blir mørke eller lyse stoler har jeg ikke helt funnet ut av enda. Heldigvis ingenting som haster :)

Er det forresten noen som har erfaring med Mester Grønn sine potter? De sprekker ikke i vinterhalvåret?


Ha en flott onsdag!

Klem

Likes

Comments