Reise

God morgen!

Vi nyter fremdeles dagene i et litt varmere klima :) I går kom mamma+lillebror ned også så nå er vi den komplette familien Griswold på tur. Herreeegud jeg ler så mye her nede altså. Den ene kløner mer enn den andre, og vi snakker revning av shortser midt på rumpa, flåklypa på munnspill på t-banen og kartlesing som leder til omveier som ikke er til å tro. The list goes on!

Etter shorts shopping i går var det derfor på sin rette plass med en brunsj drink på Aperol Terrazza. Og jeg må bare dele noen bilder derfra, det var utrolig flott der!

Jeg tok ikke så mange bilder av selve stedet når jeg var der. Men disse fant jeg på nettet.

De hadde fantastisk gode drinker og en utsikt man kunne betalt for! Nydelig.

I dag er planen å se på Leonardo Da Vinci sitt maleri "Last Supper" og besøke taket på domkirken. Og lunsj ved kanalene forhåpentligvis.

Blogges mer i morgen :)

Likes

Comments

Reise

Hei kjære lesere!

Ble en bitteliten skrivepause i påsken. Vi koste oss masse på fjellet med familie, ski og god mat! Dessverre så manglet solen denne påsken. Heldigvis masse snø som dalet ned slik at vi fikk stått på slalom da :)

Nå har vi reist til Milano med min familie! Kom i går og allerede fått sett en del. Hvis du har vært her og har noen restauranttips, legg gjerne igjen en kommentar :)

Bare et lite tilfeldig bildedryss fra dagen i går! Nå skal jeg tusle ned til frokost før vi skal ut å titte mer.

Ha en fin torsdag! :)

Likes

Comments

Uteplassen

God kveld fine lesere!

Håper uken deres har startet fint. Jeg har dillet og dallet litt ute i helgen innimellom slagene. Begynner å bli en koselig uteplass her nå! Noen busker må plantes i jorden og blomsterpotter skal fylles med farger. Men det får bli når det er enda varmere i luften :)


Det er flere av naboene som har grillet lunsj/middag de siste dagene og det lukter så heeeeerlig av sommer! Rart det der, at man forbinder visse lukter med årstider :)

Vi blogges mer senere!

Likes

Comments

Hytta, Reise

Jeg tror jeg aldri delte alle bildene fra tretopphytta i fjor? Uansett, siden de fleste nå er i påskestemning og sikkert skal på hyttetur syns jeg det passet fint med et lite bildedryss! Anbefaler alle å booke en natt eller helg her :) Det er rett og slett helt magisk!

Bildene gir meg ordentlig påskestemning! Det var heldigvis flott vær når vi var der. Ellers kunne nok opplevelsen blitt noe kjipere.

Det er så hyggelig at det har vært så mye besøk på bloggen den siste uken! Er det noe spesielt dere vil se her inne? Prøver hovedsakelig å ha innlegg om interiør, men ser at flere ønsker litt mer hverdagslige innlegg. Skal prøve og holde meg til en god blanding :)

Ellers har jeg kjøpt meg en sofagruppe i rotting til uteplassen i dag. Kom over en knallbillig og da måtte jeg bare slå til! Så i dag skal jeg dille og dalle litt ute tenkte jeg. Det er jo så deilig vær om dagen! Må nyte noen dager hjemme før vi reiser avgårde opp til fjellet. Vi skal faktisk til Gålå denne påsken. Uvant å ikke være i Trysil, men Gålå er utrolig hyggelig det også :)

Ha en fin lørdag :)

Likes

Comments

Stue

Hei søte lesere!

Endelig var det helg og påskeferie for mange. Ikke helt fri for meg enda. Vi reiser jo til Milano rett etter påsken så trenger å jobbe litt nå i disse dager.

Jeg har lovet bilder av de endringene som er gjort hittil, men må beklage dårlige mobilbilder. Minnekortet mitt har tydeligvis bestemt seg for å dykke dypt i en eller annen veske så jeg må lete litt etter det i helgen. Ikke noe gøy med dårlige bloggbilder.. Føler heller ikke at mobilkamera er rettferdig mot fargene her, men pytt pytt.


Jeg er hverfall fornøyd!


Ønsker dere en flott helg!


Klem

Likes

Comments

Stue

Tenkt at så lite kan gjøre sååå mye! Et par nye puter i sofaen var alt jeg trengte for freshe opp hele stuen! Jeg gikk for mønstret og sort + hvitt. Har også kjøpt noen puter i brunt ull som skal på plass når stolene kommer i dag.

Ignorer de to bildene som ikke passer i rammen. Nye er bestilt.

Nå som jeg straks er ferdig med alt som skulle gjøres inne, så er det uteplassen som må få seg en makeover. Har så innmari lyst på en liten sofagruppe ved siden av det store spisebordet men herregud så dyrt det er med hagemøbler altså. Må nok spare litt til.

Nå er det jobb som kaller! Før vi skal brette opp ermene og ta i mot møbler. Veldig spent :)


Ha en fin torsdag.

Likes

Comments

Inspirasjon

Siden jeg nevte påskepynting kjapt i forrige innlegg syns jeg det var på sin plass med litt inspirasjonsbilder! Så utrolig mye søte borddekorasjoner og pynt som finnes der ute. Tror det er svært få som faktisk gidder og pynte så veldig til påske (meg selv blant annet) men nå ble jeg superinspirert!!

Har du sett noe så nusselig? :D

Hent litt mose, noen kvister, mal egg (eller la de være naturlige) og pynt opp huset :) Legg til noen søte servietter og litt bånd så kan man dekorere de flotteste påskebordene til frokosten veldig enkelt.Likes

Comments

Kjøkken, Stue

Hallo! :)

Jeg fikk hyllen min på plass på mandag! Jippi. Syns det ble en koselig krok der i enden av spisebordet nå. Men vi får se hvor lenge det blir sånn. Haha! Vi har hvertfall fått en skikkelig lesestol i hus! Og det har jeg savnet.

Mye nytt som skal på plass denne uken, og allerede i morgen kommer de nye spisestolene. Forhåpentligvis vil jeg bli mer fornøyd med litt lavere stoler uten armlener. De grå (som nå står på kjøkkenet) måtte presses inn under bordet fordi spisebordet vårt er akkurat litt for lavt. Det er ingen fin løsning over tid da det sliter på både sisalteppet under og stoffet på stolene. Men på kjøkkenet passet de perfekt!

I dag skal jeg bruke ettermiddagen på å vaske hus. Burde egentlig tatt vinduene også, men siden det er nokså mye jobb lar jeg det heller vente til helgen. Er det noe jeg er dårlig på så er det vasking av vinduer. Huff! Noen tips?

Nå er det snart på tide å pakke frem litt påskepynt. Jeg kommer nok ikke til å ha gule kyllinger overalt, men litt farger på blomstene og duse rosa, lilla og gule egg skal få komme ut :) Vi skal jo uansett være på fjellet store deler av påsken.


Ha en fortsatt fin onsdag

Likes

Comments

Reise

Dette er 5. året på rad, og absolutt ikke siste gang vi har sommerferien i Marbella! Samboeren min har vært der hvert eneste år siden han var liten tass, men det var første gang for meg for 5 år siden. Og jeg elsker det! Strand, shopping og masse gøy å finne på hele tiden. Jeg har vært vant til å alltid reise til Hellas når vi skulle på ferie, men når man skal være 3 uker et sted er det greit med både litt storbyliv, strand og masse shopping. Jeg prøver å besøke besteforeldrene mine på Kreta 1 gang i året så jeg får fortsatt en god dose raki og tzatziki! ;)

Vi har alltid bodd i et område som heter Elivira og skal også det denne gangen. Det er et sted med leilighetskomplekser og hus. Veldig trygt og fint område.

Vi farter jo en del rundt og har alltid leiebil. Sist dro vi for første gang inn til Malaga og det skal absolutt gjentas i år! Utrolig flott by. Ellers blir det jo middager og shopping i gamlebyen, Puerto Banus, Fuengirola etc, tivoli i Benamadena og en dagstur til dyrehage! De har store flotte handlegater og kjøpesenter, og det blir alltid masse interiørkupp med hjem i kofferten! Jeg tror jeg aldri har klart å reise hjem uten en ekstra bagasje eller mye overvekt!

Det er jo ikke til å legge skjul på at Marbella er kjent for å være et partysted med ulike strandklubber osv. Men de har jo veldig mye annet å by på også! Og vi stortives hvertfall :) I år skal vi være her i 3 uker i juli. Gleder meg til sangeria, sol og masse god mat! 


Har du sommerferien planlagt?

Likes

Comments