Header

Hverdag

I dag tok vi turen til Drøbak for å se på bunad til søsteren min, og mens vi likevel var der nede så tuslet vi en tur til sentrum for litt titting i butikker og selvfølgelig JULEHUSET :) Søt liten butikk med masse nisser og julepynt hvor det er jul hele året. Fikk ikke helt julestemningen når jeg var der i dag, men ikke rart med det nydelige høstværet som var ute. Strålende sol og deilig temperatur.

Ganske så koselig der :) Ble også en svipptur innom favorittinteriørbutikken som heter No3 tror jeg? Masse lekkert hvertfall!

Liker at de selger litt blomster der også. Og de gangene jeg har vært der så har alltid blomstene vært litt billigere enn feks. Mester Grønn. Ikke minst har de et kult utvalgt og ikke de typiske potteplantene. Kjøpte med meg en Eucalyptus og lyng bukett. Veldig fin kombinasjon.

Vi tok en vaffel på markedet før vi gikk en liten runde nede ved havnen og igjennom parken. Var faktisk folk som badet der. Sikkert årets siste, men tror ikke jeg hadde orket det kalde vannet som er nå. Brrrrr! Liker best når vannet har en temperatur på 20 grader og oppover. Hehe!

Ble et innlegg med mye bilder dette! Men pyttsann :) Her blir det en rolig kveld tror jeg. Har akkurat kommet hjem fra en liten skogstur med søsteren min og vil egentlig bare lage deilig mat og kose meg resten av kvelden. Vi blogges!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Kjøkken

God fredag kjære lesere! Endelig er det helg igjen. Og tid for familiehygge, kjærestekos eller morro med gode venner. For min del er det litt av alt denne helgen. Først ut er datenight med gubbekrell hvor vi skal på kino å se Askeladden i Dovregubbens hall. Jeg gleder meg mildt sagt! Ble så glad at jeg nesten hoppet i taket når jeg så plakat for filmen første gang. Endelig skal noen av de fantastiske folkeeventyrene vi har filmatiseres igjen.

Filmen trenger vel ingen forklaring? Alle kjenner jo til Espen Askeladden håper jeg. Uansett så er dette stor stas for oss som er vokst opp med mange av disse eventyrene som liten. Favoritten var Reveenka. Jeg håper virkelig at jeg klarer å få mine egne barn til å like fortellingene like godt som meg. Tusser og troll er jo fascinerende da :)

Ønsker dere en fantastisk start på helgen også :)

Klem

Likes

Comments

Stue, Spisestue

Etter mitt lille uhell sist jeg snittet hortensia, så kjente jeg at nye blomster inn i hus ikke var aktuelt med det første. Men etter 3 runder forbi Mester Grønn tidligere i dag, hvor det så pent og pyntelig stod hortensia stilker med blomster like store som hodet mitt og bydde seg frem. Så måtte jeg rett og slett ha! Og det var med tunga rett i munn og i dyp konsentrasjon jeg snittet både blader og stilker når jeg kom hjem. Og tadaaaaa! Se så fine!

Nå skal jeg straks avgårde til min første Akupunktur time. Litt spent og litt skeptisk. Men jeg har lest mye bra om dette fra leger og sykehus så har troen på at det ikke bare er tulleri. Noen av leserne mine som har prøvd akupunktur og nåler?

Ha en fin tirsdag dere! :)

Likes

Comments

Hytta

Det er alltid så vemodig å reise fra hytta! Borte bra, men hjemme best er det jo noe som heter. Men likevel, trist å dra hjemover til hverdagen :)

Jeg reiste faktisk for noen timer siden. Rakk å nyte en kopp med te på morgenkvisten i dag (nå hørtes jeg ut som morgenfugl, men sannheten er at jeg ikke fikk sove i natt og lot meg selv sove til 09.30!) før jeg vasket og putret hjemover.

Nå er i hvert fall batteriene fulladet og jeg er klar for en spennende uke. Ikke minst er jeg klar for å få inn enda mer høst hjemme også. Vi blogges!

Likes

Comments

Hytta

Søndagskos på hytta kunne jeg ikke motstå og ble rett og slett igjen en natt til jeg :) Når man først har mulighet så tenker jeg at det er helt innafor! Ser det er flere rundt på hyttene her. Er det høstferie til uken kanskje?

Helgen har vært ganske så fin. Sene kvelder, lange frokoster og mye latter er oppskriften på en vellykket helg. I går lagde vi 3 forskjellige pizzaer og noen små pitapizza, og det ble SÅ digg! Kjøpte en ferdig pose med pizzabunn, masse forskjellig til topping (biffstrimler, pepperoni, serranoskinke) og mikset en tomatsaus som vi krydret litt selv. Dryppet litt olivenolje på pizzaene når vi satte de inn i ovnen og de ble skikkelige saftige og gode. Bunnen vi brukte var laget med ferdigposen som heter Tipo 0 fra Pizzabakerne tror jeg. Tynn og crispy bunn ble det hvertfall.

Nå koser jeg meg her med det lille pelsbarnet mitt. Åndenes makt på TV og litt restemat til middag. Kjører hjem igjen i morgen tidlig etter litt vasking. Men godt å slippe stresset med å kjøre hjem søndag ettermiddag sammen med alle andre hyttefolk :) Klem fra meg!

Likes

Comments

Hytta

Hei! Her er det full rulle med besøk. Men ville innom med en rask oppdatering så dere fikk se den "oransje tvstuen" som jeg nevnte på bloggen i går.

Vi har vært ute på en liten tur med grilling av pølser i dag. Trist at været er så kjedelig. Skulle veldig gjerne hatt sol nå som fargene er ute er så fine. Men vi koser oss uansett masse med gode venner. I kveld er det hjemmelaget pizza på menyen og Ryktet går spillet. Elsker spillkvelder!!

Jeg vurderer å bli igjen en ekstra natt. Da får jeg ryddet og vasket hytta i fred og ro mens de andre har reist. Så vi blogges igjen i morgen kveld. Nyt lørdagen folkens.

Likes

Comments

Hytta

Regner med at det er flere enn meg som har falt for burgunder og rosa kombinasjonen? Jeg har hvertfall fått DILLA! Så for noen uker siden de perfekte fargene på Princess, og når jeg skulle få det mer høstlig i stuen på hytta så måtte det jo bare bli de fargene. Etter en telefon med pappa som var svæææært usikker på om rosa var passelig så måtte jeg faktisk droppe den ene puten i gammelrosa farge. Litt snurt for det nå. Men ble likevel lekkert da.

TV-stuen fikk oransje og rutete puter som dere skal få se i morgen. Men gjorde seg med noen farger som "popper" litt her oppe!

Nå skal jeg svinge meg rundt med støvsugeren og gjøre klart senger til gjester som er her om noen timer. I kveld blir det brettspill, fylte pitabrød (med hvitløksmarinert biff, grønnsaker og chili alioli, nam nam) og et glass vin. Men først skal vi ta en velkomstdrink ved bålpanna når alle har kommet opp :) Hygge altså! Ha en fin helg dere.

Likes

Comments

Hytta

En ting jeg ofte stusser over er at folk blir så sjokkerte når jeg sier at jeg er en natt eller to alene på hytta. Det finnes ingenting jeg setter mer pris på enn litt alenetid i mitt eget selskap nå og da. Jeg tror vi alle har veldig godt av det, og om du ikke liker å være alene så burde du definitivt begynne å lære deg det.
Nå skal det nevnes at dette er en ny hytte, og jeg går ikke akkurat rundt og er redd for tusser og troll. Men hadde det vært en veldig gammel hytte med mye historie, langt inne i fjellene så kanskje jeg hadde vært mer redd. Men jeg tror ikke det.

Jeg har nå hvertfall kommet frem. Etter en lang og hektisk dag! Fått handlet inn middag til gjengen kommer i morgen, og deilig frokost! Så nå er jeg klar for peiskos, spill og vin i godt selskap.

Må bare beklage dårlig innlegg og bilder! Men pcen min er kaputt og jeg må kjøpe ny på mandag. Og et innlegg er bedre enn ingen innlegg vel?

Nå skal jeg lage meg litt middag og kose meg under pleddet. Vi blogges i morgen.

Likes

Comments

Stue

Jeg er nå midt i et arbeidsbytte og har derfor fri et par måneder. Heldig tenker du kanskje! Men jeg som er vant til full rulle hele dagen kan fort bli litt rastløs.

Så med såpass mye fritid (jeg har omtrent ikke hatt fritid de siste 2 årene) så måtte jeg finne meg en hobby. Skrev for noen uker siden at jeg hadde så lyst til å starte med et strikkeprosjekt og endelig har jeg kommet igang! Starter i det små og strikker et skjerf. Men gurimalla, så fort jeg fikk pinnene i hånda så husket jeg alt jeg lærte på design og håndtsverkslinjen på vgs. Deilig! Så neste prosjekt hopper jeg rett på en Skappel genser tror jeg.
Dagene skal ikke bare gå til strikking altså. Koser meg på Yoga og skogsturer også. Ikke minst er huset skinnende rent! Så litt deilig er det jo :-)

Se den nydelige fargen på garnet jeg kjøpte. Det var utgående farge og de søte damene på Strømmen Husflid skulle holde av noen nøster til for meg slik at jeg kunne hente om et par uker når jeg fikk dreisen på strikkingen :-)

Lesekroken har nå blitt døpt om til strikkekroken. Elsker forresten tøflene mine fra UGGS. Like fine år etter år og et godt kjøp om du er frysepinn som meg :) Ha en fin kveld.

Likes

Comments

Hytta

Hei kjære leserne mine! Huff, nå var det ikke gøy å logge seg inn på bloggen å se hvor mange som hadde klikket seg inn uten noen ny oppdatering her. Men jeg har mine grunner for fraværet altså :)

Det er mye som har skjedd både på jobb og privat den siste uken, og det toppet seg vel tidligere i dag hvor klønemor (aka meg) faktisk endte opp med å bli påkjørt i fotgjengerfeltet. Altså, er det mulig?? Det var jo overhodet ikke min feil, men man føler seg jo ikke spesielt smart der man ruller over panseret! Gikk heldigvis helt fint, et blåmerke eller to er absolutt ingenting og håper sjåføren fikk seg en lekse. Jeg er bare veldig glad for at det var meg og ikke et lite barn eller noen med barnevogn. Da hadde det gått veldig galt.
Målet med spaserturen min som endte litt klønete var en time hos Signaturklinikken i Lillestrøm, og om du ikke har prøvd Green Peel så MÅ du love meg å prøve. Det er en helt fantastisk behandling som jeg virkelig kan anbefale. Er en type urteskrubb som gjør huden superfin etterpå. Kommer i 3 ulike styrker. Hvis du oppgir koden "SKJEVIK" ved bestilling så får du med en gratis dagkrem til en verdi av 549,- sammen med behandlingen. (Behandlingen eller innlegget er ikke sponset)

Etter noen intense uker så kjenner jeg at det blir veldig deilig å komme opp på hytta om bare 2 dager. Jeg kjører dit alene på torsdagen (tvi tvi for kjøreturen, må ha brukt opp uflaksen nå??) og gleder meg stort til litt alenetid før resten av gjengen kommer på fredag ettermiddag. Her snakker vi bok, ansiktsmaske og lakkering av negler foran peisen! Ahhhh. Hytta, here I come!

Er noen av leserne mine fra Trysil området og har en turløype og anbefale forresten? Jeg vil se noe nytt :)

Likes

Comments