Hverdag, Kjøkken

God morgen💛

I natt kom endelig kjæresten hjem igjen etter en langhelg i Marrakesh, så da var det på sin plass med ordentlig frokost i dag. Knekkebrød og The Super Elexir gikk ned på høykant! Hehe.

Vi tenkte faktisk å ta oss en tur til Hadeland Glassverk i dag. Er så hyggelig der! Kanskje de har fått frem litt mer julestæsj nå også? Håper det! Vi får vel hoppe i dusjen og komme oss avgårde.

Ha en fin søndag dere.

Klem fra meg!

Likes

Comments

Hverdag, Tips og triks

Hei og god lørdag!

Et litt sent innlegg fra meg i dag, men jeg må bare tipse dere om noe nytt jeg har prøvd de siste dagene, nemlig The Super Elexir! Jeg elsker å starte dagen på en sunn og frisk måte hver eneste dag. Hvordan du starter dagen har så mye å si for hvordan resten av døgnet blir! 

Normalt blir det en kopp med grønn te, isvann (gjerne med sitron om jeg har!) og havregrøt eller yogurt og musliblanding. Men for noen dager siden kjøpte jeg med meg dette grønne pulveret fra Look at me på Skøyen og starter dagen med et glass av dette også. Spent på om jeg får noe finere hud og sunnere hår etterhvert, men hittil må jeg si at jeg føler jeg får mer energi og er mye mindre "fysen" gjennom hele dagen. Det ser ikke så delikat ut, men smaken er faktisk ganske OK. Legger med litt mer info:

Vår moderne livsstil gjør at vi bombarderes med giftstoffer. Alt fra kjemikalier i maten til utslipp i atmosfæren og dagliglivets stress. Maten vi spiser, er ikke alltid så næringsrik som vi tror og ønsker. Kroppen vår må jobbe overtid for å motvirke de skadelige effektene av disse påvirkningene.

Historien SUPER ELIXIR begynte med at Elle Macpherson lærte om kroppens syre- og base-balanse av sin ernæringsspesialist. Elle følte seg tom for energi, til tross for sin sunne livsstil og et batteri med syntetiske kosttilskudd. Hun fortalte at det å fokusere på pH-balansen forandret livet hennes: «Jeg innså hvilken enorm effekt riktig ernæring kan gi».

Elle og teamet hennes ønsker med sine produkter å gi den samme opplevelsen til resten av verden. De ønsker å gjøre det lett for mennesker å gjøre gode valg, -enten det gjelder verdens beste plantebaserte alkaliske/basiske kosttilskudd eller det reneste planteproteinet, for å bidra til å leve et balansert liv.

Det finnes ikke tilsvarende produkt på markedet i dag, noe som har gjort dette til en bestselger verden over. Det er en nøyaktig sammensatt kombinasjon av 45 planteingredienser, inkludert super greens, kinesiske urter, fordøyelsesenzymer og maitake-sopp. Hver ingrediens i Alkalising Greens har blitt tilsatt i konsentrasjoner beregnet for å gi best mulig synergi-effekt og optimere funksjonen til alle dine 11 kroppssystemer, bl.a. fordøyelsessystemet, hormonbalansen, hår/hud/negler, sirkulasjonssystemet og nervesystemet.

Likes

Comments

Hverdag, Tips og triks

Vinterhalvåret er min favoritt årstid. Mange hater virkelig denne tiden av året, men jeg syns hver årstid har sin sjarm og er da spesielt glad i vinteren. Vi er faktisk utrolig heldige som har 4 ulike årstider!

Jeg og samboeren er veldig flinke til å finne på koselige ting gjennom hele vinteren, men her er mine topp 12 planer for november og desember.

1. Filmkvelder med en nydusjet kropp, ullsokker, levende lys og kakao med krem!

2. Jeg skal tilbringe mange helger på fjellet. Enten på hytta i Trysil eller på hytta i Gålå.

3. En natt i tretopphytte!

4. Julemarked! Min favorittaktivitet fra midten av november og frem til jul! :D

5. Jeg skal bli flinkere på langrenn (helst like flink som minibror på bildet under) og stå masse på slalom!

6. Se alle mine favoritt Disney filmer

7. Dra en kveld i korketrekkeren med gode venner!

8. Pynte vår første enebolig til jul! Vi snakker Griswold hus her altså! Hehe.

9. Invitere gode venner og familie på middag hos oss.

10. En søndag på Hadeland Glassverk

11. Se snekker Andersen og julenissen på kino

12. Tilbringe masse tid med familien min

Når det gjelder julemarkeder så pleier vi å dra til Spikersuppa, Maihaugen og småmarkeder rundt omkring. I år vil jeg få med meg julemarkedet på Bygdøy også!

Ønsker dere en fin fredag folkens! 

Christina

Likes

Comments

Hverdag, Tips og triks

Hei dere!

Beklager lite lyd fra meg i går :) Jeg brukte dagen til å vaske bil, rydde hus og kose meg med en film. Luksus å kunne se akkurat hva man vil på TV når man er alene hjemme. Hehe!

En ting jeg har hatt lyst til lenge er å bestille en helg eller natt i en hytte i toppen av et tre! Jeg så disse hyttene for en stund siden (når Dorthe Skappel hadde et slags program og inviterte gjester dit) og det var ikke tvil om at hit måtte jeg dra.

Vi reiser alltid en et koselig sted den første helgen i advent, og planen i år var egentlig en utenlandstur. Men på grunn av jobb osv. ble det lettere å utsette litt og booke oss inn her! Og guuuud som jeg gleder meg altså :)

Planen er å kose oss i hverandres selskap, lage god mat og nyte området rundt hytta. Vi skal også bestille enten en tur med kanefart eller hundesledekjøring. Hva ville du valgt?? Begge deler ser jo så koselig ut at jeg klarer ikke velge!


Ser det ikke fantastisk ut? Om vi ønsker, så kjører vi videre herfra og rett opp til hytta. En skikkelig kosehelg midt i desember kaoset💛

Det er flere forskjellige hytter å velge mellom. Vi skal bo i Lerkhytta. Den er på 15kvm og er vinterisolert. På verandaen som ligger 8 meter over bakken har vi utsikt over et lite vann. Siden vi skal dit i desember håper jeg at hele landskapet er snødekt!

Dere finner all informasjon på nettsiden www.tretopphytter.no. Alle bildene er lånt fra hjemmesiden.

I dag skal jeg ta et par glass vin med en venninne etter jobb! Litt god mat og vin på en torsdag er aldri feil. Håper dere får en fin dag alle sammen! :)Klem fra meg

Likes

Comments

Soverom

Hei dere!
Aldri vist noen bilder fra gjesterommene tidligere. Det kommer vel mest av at rommene ikke er særlig koselig enda. Vi har heller prioritert å bli ferdig med de delene av huset som skal brukes hver dag :)

Planen her inne er å få malt + henge bilder på veggene. Jeg skal også lage en sengegavel med nagler som skal stå bak sengen. Så litt ommøblering må også til :)

I det forrige huset vårt hadde vi Grå Harmoni på soveromsveggene våre. En pen og enkel gråfarge som jeg tror kan være fin her inne også.


Her er tekstilene og fargene som skal inn på dette rommet:

Tror det blir fint med grått, sort og gulldetaljer! Viktig at rommet hvor gjester skal overnatte er innbydende også :)


Ha en fortsatt fin dag! :)

Likes

Comments

Kjøkken

God ettermiddag!

Slenger ut noen stemningsbilder sånn på tampen av dagen her :) I kveld skal jeg bare kose meg her inne med kakao og det nyeste Maison interiørbladet. Rett og slett skikkelig mandagskos! 


Ha en fin kveld dere!


KlemLikes

Comments

Vårt soverom

God morgen søte dere! Mandag og en ny uke (igjen).. Herlighet som ukene flyr! 

Jeg føler at dette er siste uken med lyst sengetøy og neste uke kommer flanell og ruter frem altså. Da har jeg holdt meg lenge nok, hehe! Jeg er svært lite "romantisk" av meg i interiørstilen, men det hvite og blå sengetøyet jeg har på her er en stor favoritt! Egentlig et sett jeg tar frem om våren og sommeren, men passer fint ellers i året også :)

Veldig gøy på loppis i går! Jeg fant et par skatter som fikk bli med hjem. Blant annet et par gamle ski med skinnstøvler som var ment for hytta. Men ikke alle som følte de var "gamle nok" til å passe der, så får se hvor de havner. Mulig jeg sniker de med opp til helgen. Alt av basisinteriør er jo på plass der oppe. Nå mangler kun den siste lille personlige finishen som gjør hele hytta mer hjemmekoselig. 

Håper dere får en fin start på uken! 


ChristinaLikes

Comments

Stue

​Gjett hvem som ikke har kommet igang ute enda? MEG! Huff... Men det kommer jo en dag i morgen også. 

Vi endte opp på en liten shopping runde istedenfor i går. Og når vi først var hjemme var det så kaldt og guffent ute at sofaen fristet mest. Men men. Jeg tok med kameraet opp i dag og knipset litt mer her. Elsker fargene her oppe. Hvitt, grått og drivved er så lekkert sammen. Virkelig en fantastisk kombo!

Nå er det vafler og loppis som står på planen. Det hender jo at man finner noen kupp på loppemarkeder og jeg har flere ganger handlet ting til huset der. Sist gang kjøpte jeg en veldig gammel kjelke som skal få stå utenfor inngangsdøra på hytta med litt pynt. Granbar, lykter og lyng tror jeg vil bli fint! 


Ønsker dere en riktig fin søndag! 


Christina

Likes

Comments

Hverdag, Hytta

Det er lørdag og kjedelig vær. Gleder meg veldig til å reise opp på på hytta til helgen. Kjenner det er surt å være hjemme når det er så flott på fjellet om dagen!

Thomas skal på julebord til utlandet neste uke, og jeg skal være alene hjemme fra onsdag til fredag før jeg pakker med meg tursko, vin og en god venninne opp til hytta. Det gleder jeg meg veldig til. Forhåpentligvis så er pipa på plass og vi kan fyre litt i peisen også! Så faktisk at det hadde lagt seg snø der oppe i natt. Er ikke heeelt klar for langrennskiene enda. Vil gjerne ha en helg til med vanlig fjellsko og ikke skisko! Hehe. Er det flere steder det har lagt seg snø nå?

Ville også si tusen takk for at dere leser innleggene mine! Er knallgøy med alle fine tilbakemeldinger jeg får! Håper jeg kan inspirere her inne i lang tid fremover :) Jeg skal få knipset litt bilder ute nå, så forhåpentligvis så kommer det et nytt innlegg i kveld eller i morgen.


Ha en fin dag så lenge!


Klem fra meg

Likes

Comments

Stue

Hei alle sammen!

Beklager dårlige bilder. Men ville bare stikke innom og si GOD HELG! :) Håper dere har hatt en fin dag?

Jeg har hentet stoler, handlet middag og fått dandert opp friske blomster for helgen. Gleder meg til og ordne litt ute nå.

Holdt på å hamstre gresskar i alle slags farger og fasonger mens jeg var på butikken, men Halloween er jo fremdeles 2 uker unna? Tror det er sånn USA fenomen og pynte flere uker i forveien, og vi nordmenn gjør jo alt amerikanerne gjør. Så da er det vel greit med litt Halloween pynt så tidlig?

Nå skal jeg slenge beina på bordet og slappe heeelt av resten av kvelden. Vaskehjelpen har vært her i dag og det er virkelig helt fantastisk å komme hjem til rent hus en fredag ettermiddag. Så da er det kun middagslaging og tv-titting på agendaen igjen :)

Har dere noen spennende planer for helgen?

Christina

Likes

Comments