Jeg pakket frem litt lyse puter og hvite krukker i går. Endelig våååår på kjøkkenet :-) De grønne sukkulentene er forresten mine beste venner. Haha! Så lite pleie som de trenger er de virkelig verdt hver eneste krone. Jeg er så utrolig dårlig med planter, og det er et mirakel hvis en bukett overlever 1 uke her i huset. Full skjerpings på den fronten altså.

Ville bare innom å ønske dere en flott start på uken. Håper solen skinner i alle kriker og kroker av landet slik at alle får en dose med vår over seg :-)

Klem fra meg!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Jeg er så utrolig fornøyd med min Daniel Wellington Classic Petit klokke! Den er liten, nett og passer perfekt til jobb og fritid. Alle mine lesere får 15% rabatt ved å bruke koden "SKJEVIK" i nettbutikken til Daniel Wellington. Gjelder alle varer og til og med 15 april! Kanskje overraske en god venn med klokke i påskeegget i år? :)

Håper forresten dere har hatt en flott søndag? FOR et deilig vær! Vi tok turen til Drøbak, og når vi kjørte ned mot bryggen bikket gradestokken 19 grader! Skikkelig vårstemning. Så det ble lunsj ved vannet og litt shopping i sentrum før vi dro hjem og plantet litt busker. Meldt kaldere igjen til uken så viktig å ikke overdrive med plantingen. Hehe! Fort gjort det der.


Likes

Comments

Soverom

God torsdag til dere! Håper uken har vært fin så langt :)

Jeg sitter med siste innspurt på jobben før jeg skal ha fri i morgen. Kunne vel egentlig ikke passet dårligere med tanke på at det er ganske hektisk om dagen. Men pyttsann!

Helgen er allerede planlangt, og endelig skal jeg en snartur på fjellet. Yr.no spår herlig "påskevær" i Trysil. Men det kan jo plutselig endre seg. Jeg reiser opp med en venninne, hundene våre og forhåpentligvis et par flasker vin i bagen. Haha! Nå hørtes jeg ut som den vindranker'n. Det er svært sjeldent jeg drikker alkohol generelt. Men det er alltid kos med et par glass på venninetur.

Soverommet venter på en skikkelig vårfornyelse! Frem med hvite deilige sengetøy og kanskje litt herlige blåtoner på pynteputene! Akkurat det får vente til neste uke, men jeg klør i fingrene til å få det litt lysere her nå. Skulle det mot formodning ikke bli noe hyttetur i helgen så skal soverommet til pers. Drømmer om noen vegghengte lamper enten ved siden av gavelen eller over. Hva tror dere er finest? Vi får jo ikke plass til så mye som en fjær på nattbordene med de gigastore lampene. Så mye mulig de må inn på gjesterommet altså..


Klem fra meg!

Likes

Comments

Hverdag, Interiør, Kjøkken

FOR en dag! Du vet de dagene hvor alt går skeis? Vel, jeg har en sånn dag i dag. Etter 1 time leting etter husnøkkel, knusing av speil og snubling i trappen måtte jeg jaggu få kjæresten til å komme hjem fra jobb for å låse døren. Og hva tror dere ikke han finner i det samme øyeblikket som jeg går ut av døren? Jo, HUSNØKKELEN! Da vurderte jeg faktisk et øyeblikk å bare bli hjemme i dag. Det kunne jo være at bilen streiket eller at jeg kræsjet på veien inn til jobb med min uflaks. Heldigvis gikk det fint, men det har ikke vært en bra dag altså. Haha!

Men over til noe langt mer koselig. Jeg har endelig funnet stoler til kjøkkenet!! Fine ikke sant? Om det blir grå eller beige gjenstår å se. Men tror faktisk jeg ender med fargen under her. Hva tror dere? Syns fargen er elegant og henter inn fargen fra sofaen i stuen. Blir en rød tråd i 1. etasje da. Sort, brunt, varm beige og grønt!

Nå skal jeg straks i et spennende "møte". Klarer egentlig ikke å kalle det et møte når pappa skal være med. Haha! Men mer om det senere. Håper jeg har energi til en treningsøkt etterpå også! Alt går, bare man vil pleier jeg å si...


Ha en fin kveld!

Likes

Comments

Reise

Jeg gleder meg så utrolig mye til å se Milano om en måneds tid! Er det noen av mine lesere som har vært der og har noen tips? Helst restauranttips. Er gjerne i den kategorien man ofte "tråkker i salaten". Mye gåing+akutt sultne mager= dårlige valg av restauranter. Hvertfall vår erfaring :)

Det å reise tidlig på våren når det som regel er varmere andre steder i Europa enn hjemme er sååå deilig. Et glass vin på uterestauranter, sommersko, kjoler og lette vårjakker mens siste rest av snøen smelter her i Norge. Føler også at tiden frem til sommerferie går superkjapt om man får til noen langweekender i mars/april/mai måned. Har dere forresten sommerferieplanene klare?

Jeg bruker alltid Big Day appen til å telle ned til ferien eller morsomme happenings! Anbefales. Alltid gøy med nedtelling når man gleder seg. 

Vi sov helt til 10.30 i dag! Hadde datenight med middag og kino og var ikke hjemme før klokken ett i natt. Godt å sove ut da! Mowgli fikk overnatte hos svigers så vi skal straks hente han og dra en tur på museum. Koselig søndagsfordriv mens vaskemaskinen går for fullt her hjemme. Snart klar for en ny uke. 


Ha en fin søndag!

Likes

Comments

Da har fredagen endelig kommet! Ingen jobb, kun kos hele helgen! Spinning med min kjære søster i morgen tidlig ( note to myself: kjøp deg snart en sykkelshorts! Vondt i rompa!! ), kos på dagen med kjæresten også Skjønnheten og Udyret på kvelden. Herreguuud jeg gleder meg til den filmen! Min favorittfilm igjennom tidene. Flere som har sett den? Førpremiere i går og selve premieren i dag.

Elsker lampen på kjøkkenet som er et kupp fra Finn.no. Har nok skrevet om den tidligere men poster litt flere bilder av den. Kun 500kr betalte jeg!!

Fin ikke sant? Verdt pengene hvertfall :)

Ønsker dere en riktig god helg!

Likes

Comments

Hei!

Kommer ikke over hvor hektisk denne uken her har vært! Klar for helg i morgen for å si det sånn :) Vi er i sluttfasen av en ganske bra kampanje med gode rabatter på jobben, så det er gjerne lange dager og mye kundemøter/befaringer. I tillegg har det vært leverandørmiddag med lansering av nyheter, treningsdater med søstern, forkjølelse og i kveld blir det rett opp til middag på Feinschmecker her på Frogner. Det blir koselig!

Ville bare innom for å ønske dere en fin dag. Kommer sterkere tilbake med mer interiør i morgen :)

Hvis du vil ha samme klokke som meg med rabatt så sjekk instagramprofilen min for kode.

Likes

Comments

Vårt hus, Uteplassen, Inspirasjon

I dag er det strååålende sol og varmegrader her i Oslo! Det kribler i fingrene etter å fikse det litt hyggelig på uteområdet her hjemme. Det ble liksom ikke prioritert i august da vi tok over.

Jeg har lagret noen bilder som inspirasjon og håper de kan inspirere dere også :)

Stikkordene er betong, rotting og buskbom (min favorittbusk).

Vi har allerede en spisegruppe i rotting som er ganske fin. Den skal nok fremdeles få stå der, men håper på å få plass til en sofagruppe slik at vi kan ha skikkelig loungefølelse på uteplassen. Med grønne planter, store potter og lekre lykter tror jeg det skal gjøre susen:) Dekkstolene våre skal også få en runde med malekosten tenker jeg.

Håper uken deres har vært fin så langt? I dag reiser jeg tidlig fra jobb, noe som er perfekt med dette været. Må absolutt finne på noe utendørs. Har dere sol?

Likes

Comments

Ahhhhh hvor søt er ikke han lille linselusa på bildene under? Herreguud jeg er så glad i han pelsdotten der altså. Og når han ligger og snorker mens matmor skal knipse bilder, da har jeg virkelig ikke hjerte til å flytte på han :)

Det har ikke skjedd mye på spiseplassen i det siste! Men tenkte likevel det var gøy med et lite bildedryss fra den delen. Fremdeles knallfornøyd med spisestolene, men de kunne gjerne vært en smule mindre. De tar mye plass! Også har jeg jo fremdeles lyst på nye liftgardiner.. Men bestemte meg for at det måtte bli noe lyst. Så nå er på leting etter hvite med en beige eller grå kant rundt hele kanskje. Neste uke vil jeg sikkert ha noe helt annet så får vel vente litt til. Haha.

Bord Slettvoll, Stoler Bohus, Teppe Signatur Collection Bohus, veggfarge Washed Linen, Lykter Bohus og Home&Cottage

Vi trives så utrolig godt her i huset! Elsker planløsningen og hustypen, men likevel så titter vi litt rundt hus enda nærmere jobben. Det er ikke noen flytteplaner sånn umiddelbart, men godt å virkelig føle på hvor man ønsker å bo. Hvis vi skal drasse med oss et flyttelass til et nytt hus igjen så skal det være et sted vi ønsker å bo i maaange år. Det er viktig. Drømmen er jo å bygge noe selv (kjæresten er nok ikke like enig) men nå er det ikke akkurat flust av tomter ledig her i Oslo. Ganske tettbebygd allerede :) Så vi får se!


Ha en fin tirsdag folkens!

Likes

Comments

Det er en god stund siden jeg har handlet inn blomster til huset. Rett og slett fordi det har gått litt i glemmenboken! Men det er jo så friskt og lekkert med noen roser eller andre blomster rundt omkring. Så før gjestene kom på lørdag spurtet jeg bort til Mester Grønn for å se om de hadde noe som falt i smak. Det er jo gjerne litt utplukket sånn utover ettermiddagen på en lørdag.

Normalt betaler jeg rundt 150-200kroner for en bukett med roser. Men Mester Grønn har noen kjempe flotte Fairtraid rosebuketter til 75kroner som jeg bare måtte tipse dere om. Både hvite, røde, rosa og oransje! Så med 2 buketter til 150kroner og litt grønt fikk jeg dandert sammen 3 buketter til stue, kjøkken og spiseplass. Det er ikke værst syns nå jeg :)Likes

Comments