Header

Hverdag

Etter frokost med mamma og lillebror (såå kos at de kom bort mens det var visning i huset) så dro jeg og Thomas til Hadeland Glassverk. En liten roadtrip 1 time unna Oslo :)

Jeg skulle bare titte, ikke handle noe særlig da jeg heller vil reise tilbake nærmere jul for litt julegaveshopping. De har jo så utrolig mye forskjellig og fint der av både interiør og stæsj. Men det var ikke til å unngå at det ble noe med hjem i posen i dag, og denne gang ble det kun med spiselige ting fra Fabrikkhallen som selger blant annet mat og drikke fra lokale og små leverandører.

Økologisk og lokalt er noe som jeg setter mer og mer pris på. Viktig at maten vi får i oss er næringsrik, behandlet riktig og ikke minst viktig at vi støtter de mindre leverandørene som har et nærmere forhold til maten de lager.

Med meg hjem ble det da knekkebrød og Kombocha. Thomas fikk kjøpt seg spekepølse som jeg tror er veldig god.
Jeg har fått skikkelig dilla på Kombucha i det siste. Aldri vært superfan av brus, verken normal eller light. Og denne drikken er fantastisk når man vil unne seg noe annet enn vann. Anbefales. For dere som ikke vet hva det er så er det altså fermetert te som er full av gode bakterier til magen din og antioksidanter som er bra for påfyll av energi og immunforsvaret.

Hadeland glassverk er et område med masse små hus + større fabrikkhaller hvor de selger interiør, mat, kjøkkenredskaper og selvfølgelig glass og porselen. Koselig søndagssyssel om du bor i nærheten :) Anbefaler også en vaffel med is på vaffelhuset. Ble ikke noe her i dag, men neste gang skal jeg ha plass til en vaffel eller to.


Klem fra meg

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Stue

God ettermiddag! Fredag og endelig tacokveld på denne frøkna. Jeg skal bort til en av mine beste venner og lage taco + se film. Kjæresten er jo overlykkelig over at han slipper hvertfall. Hehe, bare jeg nevner ordet taco så vrenger det seg i magen hans tror jeg. Han er overforet på gullrekka og taco hver fredag etter nesten 6 år sammen med meg.

the only bad taco is the one you did not eat

Uansett, nok tacosnakk. (jeg kunne skrevet mye mer om taco altså!!!). Jeg har også vært en tur på jobb i dag. Sluttet tidlig og freste kjapt hjem for å vaske, rydde og finne frem litt høstfarger til sofakroken. Tenk, sånn blir det når man er over gjennomsnittet interessert i styling og interiør. Da har man store lager med diverse som man bare kan hente frem når man trenger en forandring.

Det ble hvertfall dratt frem noen brune puter, og mine kjære paisley mønstrede puter i grønt og rustfarger. Nytt pledd i bruntoner har jeg også fått!

Pleddet er jeg virkelig knallfornøyd med! Skal få ligge litt er i stuen før jeg prøver det som et sengeteppe på soverommet vårt. Det er stort og av ull, så deilig nå som kveldene er kjøligere. Kan bestilles hos Bliss Interiør HER

Kos dere masse denne fredagskvelden, så blogges vi mer i morgen. Stor klem!

Likes

Comments

Tv-stue

Hei bloggen! Jeg har levd et liv i sus og dus de siste kveldene og derfor hatt litt dårlig tid til oppdatering. Koset meg fælt da. Og det er viktig!

Et annet sted jeg også koser meg veldig er oppe i daybeden min. Heeerlighet hvorfor har jeg ikke kjøpt noe slikt tidligere? Hver kveld de siste ukene har jeg tuslet opp hit rett før leggetid og kost meg med en kopp te og dametv som Thomas så fint sier det (nei nå juger jeg, han kaller det dritt-tv-programmer og tror at alt jeg ser på er Kardashians hele tiden. Men det er det jo ikke... Noen ganger ser jeg faktisk på The real housewifes of Beverly Hills også).

Men virkelig. Jeg har så mye som skjer oppe i toppen om dagen at det er fantastisk deilig å koble ut med noe på tv som ikke krever så mye hjernekapasitet. Haha! Da er programmer som for eksempel The Kardashians perfekt. Enig?

Onsdag neste uke skal jeg være på snapchaten til InstaHomes. Så om dere vil følge med litt "bak fasaden" og se filmer fra huset vårt så må dere legge de til :) Blir nok mye fjas og tjas!

Klem

Likes

Comments

Bad

Tenk at noe så enkelt, raskt og billig kan endre et rom så mye! Endelig var baderomsinnredningen beiset ferdig og jeg er utrolig fornøyd med resultatet. Det skal nevnes at jeg har tatt mange strøk, og den ble ikke ferdig over natten. Men hadde jeg valgt å male den med vanlig maling så hadde dette vært gjort på et par timer. Likevel så føler jeg at det gikk raskt, for jeg har tatt et strøk her og der. Mens jeg pusset tenner eller før jobb en morgen:)

Speilskapet over må også males. Men siden den er i laminat må jeg handle inn en annen malingstype. Viktig at man bruker riktig maling! :) Jeg brukte interiørbeis fra Jotun i fargen Kullsort. Den må lakkes over slik at malingen holder bedre. Grunnen til at jeg kunne male med en beis er fordi at badet er ganske stort og baderomsinnredningen er ikke utsatt for vann. Hadde det vært nærmere dusj eller badekar måtte jeg malt med en våtromsmaling.

Duftlys, såper og håndkremene er fra Zara, hånklær fra Missoni

Jeg drømmer jo fremdeles om å bytte ut hele speilskapet med et stort speil med treramme i sort, og sorte lamper over. Noe slikt som på bildet under. Men da mister jeg masse verdifull oppbevaringsplass, og jeg klarer ikke helt å overbevise meg selv om at det er fornuftig.

Men lekkert er det! Ingen tvil om det :) Jeg skal lage et innlegg med bedre bilder og litt "før" bilder. Ble en helt annen atmosfære der inne nå.

I dag skal vi spise middag på Sawan for å feire min kjære svigermor sin bursdag. Asiatisk mat er noe av det beste jeg får, så midt i blinken for meg. Og selvfølgelig koselig med litt kvalitetstid sammen med svigers! Ikke alle som er like heldige med familien de får utdelt som det jeg er altså. Ganske takknemlig for det <3

Klem fra meg!

Likes

Comments

Kjøkken, Spisestue

Hei dere! Beklager for null oppdatering i går. Jeg hadde egentlig store planer om å knipse litt bilder med noe nytt som har kommet i hus. Men det får bli senere denne uken.

Vi reiste nemlig inn til byen i går og møtte et vennepar til lunsj. Det var jo så deilig vær ute, og vi bli sittende et par timer og skravle, planlegge hytteturer og drikke litt vin. SÅ hyggelig å skeie litt ut på en søndag:)

Jeg elsker de hvite krukkene mine fra Mester Grønn! Noe av det første jeg kjøpte til huset mens vi ventet på å overta.

Vi var på Mathallen i Oslo, og jeg må virkelig si at jeg elsker å være der! Er noe for alle og enhver. Så om man er flere så trenger man ikke spise på samme sted. Kun hente seg den maten man ønsker også sette seg på bordene inne eller ute. Det er også masse å kjøpe med seg hjem på ulike utsalgssteder. Vi har vært der ganske mange ganger, og jeg har vel smakt maten på omtrent alle spisestedene der. Kyllingburgeren fra Stangeriet er en favoritt. Ellers har Annis pølsemakeri masse digg å kjøpe med seg hjem. Anbefales. Vi pleier å stikke innom Annis i Vinstra når vi er på hytta i Gålå også. Alltid metervis med kø og fantastisk mat å få kjøpt.

Vi har hvertfall fått planlagt en hyttetur i slutten av september, og det gleder jeg meg masse til! Kanskje jeg får lurt med gjengen på rafting? Trysil har jo fått så utrolig mye morsomme aktiviteter, så vi skal nok ikke kjede oss :)


Ha en fin mandag.

Likes

Comments

Hverdag, Stue

For en respons på innlegget med finn.no annonsen! Wow! Det hadde jeg ikke trodd :) Men huset er jo veldig fint, og for oss interiørfrelste er det jo gøy å sniktitte litt på andre hus til salgs! Få litt inspirasjon :)

Jeg har vært en tur på jobb i dag. Noe som er helt greit når sommeren har meldt sitt fravær (nok en gang). Og jeg har faktisk tenkt til å ta en rolig kveld på sofaen med film og kjæresten etter en skogstur med mamma. Egentlig var vi invitert med på telttur hvor vi skulle se etter meteorregn som er meldt i kveld/natt. Men når værmeldingen sier overskyet og regn tror jeg nok sofaen frister mer :) Er jo så koselig å lage en deilig middag hjemme sammen når det er grått og trist ute!

Jeg vurderer å bytte navnet på bloggen til mitt eget navn. Hva tenker dere om det? Navnet nå er jo veldig koselig, men kanskje litt for langt og vanskelig å huske for dere som klikker dere inn? Setter stor pris på tilbakemelding! :)

Ha en fin lørdag dere.

Likes

Comments

Hverdag

Dere! Nå er virkelig drømmehuset til salgs! Mamma og pappa selger din idylliske perle som ligger rett ved vannkanten i Rælingen. Jeg er selv oppvokst i Rælingen og det er perfekt med tanke på nærhet til by (Oslo eller Lillestrøm), fantastiske tur og skimuligheter (egen slalåmbakke i Rælingen som har fostret opp mange store alpinhelter) og ikke minst er det et trygt sted å bo.

Stort flott uteområde rett ved vannet for de som liker båtlivet. Badebassenget er gull som sommeren! Vi har brukt det masse :)

Det er også en utestue med bar for festlige kvelder. Utover høsten kan man fyre i peisen her så utekveldene varer litt lengere.

Ellers er jo huset i lyse fine farger med moderne løsninger. Jeg elsker det store sosiale kjøkkenet med fantastisk utsikt og stor peis til kalde vinterdager.

Dere kan klikke dere inn på Finn annonsen HER

Likes

Comments

Tips og triks, Vårt soverom

Hei og god fredag kjære lesere!

Helg, strålende sol og planer med familien i kveld (pappa har bursdag i dag, tjoho) det kan jo ikke bli bedre. Jeg og Mowgli kjører fra jobb nå, og tenkte ta en liten treningtur opp i Marikollen før det er grillings. Føler på meg at dette kan bli siste grillkveld for i år. Ukene løper avgårde og straks er vi i september. Skal dere noe morro i dag?

Huset trenger også en skikkelig vaske og rydderunde i løpet av helgen. Heldigvis har jeg duftpinner plassert litt overalt, så det lukter alltid friskt og godt hos oss selv om gulvet ikke er nyvasket. På soverommet har jeg favoritten White Jasmine fra Zara.

De står gjemt bak gardiner og det lukter bare svakt av duften på rommet. Blir det for mye kunstig lukt på soverommet så sover jeg ikke noe godt. Men denne er veldig behagelig. Vet det er mange som har tatt Durance sin Cotton inn i varmen, og den lukter godt den altså. Men hvis man liker den "fresh cotton" lukten så anbefaler jeg Yankee Candle sin lukt "Clean Cotton", den er fantastisk! Tror de sender til norge, du finner de hvertfall HER.

Ønsker dere en fin helg uansett vær og planer! I morgen kommer det et innlegg med maaaaasse fine bilder. Gled dere :)

Klem

Likes

Comments

Hei dere! Siden det straks er helg igjen så må jeg dele gavekortkoden dere kan bruke på www.brodboksen.no, (eller klikk dere rett inn HER) rett og slett fordi jeg ELSKER konseptet og maten de har! Med koden christina8130 får dere 150kroner å handle for på første bestillng. Dere trenger ikke handle for mer enn summen dere får gratis, men med så mye digg kan det bli vanskelig :)

Jeg har på forhånd lagt inn bestilling som står klart på trappen søndagsmorgen. Økologiske egg, ferske rundstykker, ingefærjuice, rørte bringebær og cottage cheese fra Røros. Nam!

Nå tror sikkert mange av dere at dette er reklame, men det er det absolutt ikke. Bare en varm anbefaling! :)

Lange frokoster sammen i helgene er gull verdt! Jeg setter hvertfall stor pris på den tiden sammen når resten av uken er så hektisk. Og dere! Fikk flere meldinger på instagram etter at jeg la ut en liten snutt av jerngrytebrødet jeg laget forrige helg. Mange som ville ha oppskrift så det kommer et innlegg her ganske snart :)

-Christina

Likes

Comments

Stue, DIY

For et vær i natt! Flere som våknet at det buldret i veggene? Både av regn og torden. Hele soverommet lyste opp flere ganger og vi måtte opp og dulle med Mowlig som var livredd. Stakkars. Jeg får jo så vondt av han, men samtidig så skal man egentlig ikke trøste de noe særlig. For da forstår de at det faktisk er noe å være redd for. Mowgli er forresten en hund for de som ikke har fått det med seg, hehe :)

I dag syns jeg det passet fint med et lite DIY innlegg. Så om du er på leting etter nye lamper, eller er lei dine gamle. Så kan du fornye de ganske enkelt, og få betonglooken som er så poppis nå.

Du kan enten male noen gamle lamper eller kjøpe noen billige på finn. De gammeldagse oransje/grønne/røde keramikklampene vi hadde på 90tallet fungerer perfekt feks! Også handler du inn kalkmaling i valgfri farge, en god pensel og kladder på.

Mine underveis i prosessen og ferdig tørket. Beklager dårlig bilde, men disse fant jeg på mobilen.

Du trenger mange strøk, og dytt gjerne penselen på underveis i tørkingen. Da får du enda bedre den betonglooken fordi overflaten blir ganske ujevn. Du ser godt hva jeg mener på bildet under. Det er flak som "mangler" på malingen.

Også ferdig resultat! Jeg elsker disse lampene og syns det absolutt var verdt hver eneste lille krone (totalt kom vel dette prosjektet på 250 kroner med pensel). Om du ikke har noen lamper du ønsker å fornye eller bytte ut, så kan du fint male en potte eller vase for eksempel. Jeg har ikke brukt noe etterbehandling på mine, men om du skal male noe som flyttes mye rundt ville jeg kjøpt med noe for at det skal holde enda bedre uten noen flassing. Mine har heldigvis ikke skallet av eller mistet noe maling :)

Send meg mail om du lurer på noe mer :)

Likes

Comments