Fashion
DENIM AND BLACK

TRENDALARM

En stor trend som vil herje utover høsten er studs. Dette er altså små metallbiter i forskjellige former som kan piffe opp ett hvilket som helst minimalistisk eller klassisk antrekk. Selv er jeg stor fan av å kombinere trenden med ett par mum fit jeans og en sort see-through genser. Tror plaggene i seg selv raskt hadde gitt et litt kjedelig resultat for min del, men alt tilbehøret løfter antrekket og gir meg en litt råere look. Dette årets Fall/Winter har også spesielt fokus på runde studs, som dere tilfeldigvis kan se på vesken jeg bruker i dette innlegget.

#ootd

Jeans // Bikbok

Genser // NA-KD

Belte // H&M

Veske // Zara

Solbriller // QUAY💋

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Fashion


Dette kjøpet er faktisk ganske lenge siden jeg gjorde, nemlig Anine Bing Lace Bra. Husker at jeg tilfeldigvis oppdaget overdelen på bytur med en venninne, og da var det meste gjort. Tror dette er noe av det fineste undertøyet jeg har. Det er dessverre ikke like behagelig som det er fint, men det var jeg fullstendig klar over allerede før jeg kjøpte det. Tror det kommer av at stroppene er ekstremt tynne, og at toppen i seg selv gir lite støtte. Overdelen er med andre ord mer til "pynt" enn den er praktisk, men av og til må man lide for skjønnheten.

Som dere kan se på bildene over har jeg den i fargen Ivory, men man kan også få den i sort og nude. Toppen består av 85% nylon og 15% elastan. Stoffene er kjent for sin lette vekt, utrolige strekkstyrke, gode elastisitet, holdbarhet og motstandsdyktighet. Har den siste tiden blitt mye mer opptatt av hvilke stoffer plaggene jeg har/kjøper består av. Ikke nødvendigvis på grunn av kvalitet, jeg bare finner det mer interessant. Mulig at det er en interesse jeg har fått etter å ha studert Fashion Textiles for Apparel and Home, et fag som omhandler nettopp dette. Jo mer kunnskap man har innenfor et område, desto mer spennende blir det.


Likes

Comments

Hverdag, Fashion

God kveld!

I dag hadde jeg skole i nøyaktig en time, noe som var en utrolig deilig start på uken. Etter timen begynte jeg på en innlevering som skal være ferdig til i morgen. Jeg satt på skolebiblioteket ganske lenge, helt til jeg fikk idéen om å ta en kort pause, og "tilfeldigvis" gå innom Zara. Er faktisk en stund siden jeg sist var der, og HERREGUD, så mye fint de har i butikk for tiden. Jeg dro med meg syv ulike plagg inn i prøverommet, og absolutt alle var helt nydelige. Jeg hadde på forhånd bestemt meg for å IKKE kjøpe noe, og så disiplinert som jeg har blitt, resulterte det i en stk. tomhendt jente forlate butikken noen timer senere.

Å ikke ta bilde med den fine trench coaten derimot, det klarte jeg ikke. Om det var et plagg jeg virkelig forelsket meg i der inne, så var det uten tvil den. Den heter Long Flowing Trench Coat til de som skulle lure på det, og kommer i grå og svart farge. Den er perfekt å bruke nå som det begynner å bli varmere i luften, ettersom jakken både er lett og tynn. Sett bort i fra at jeg er en fattig student i en by med mange fristelser, hadde den garantert blitt med hjem. Jeg kan heller ikke argumentere med at jeg trenger en ny jakke til våren, da jeg allerede har en hel haug hengene i skapet hjemme i leiligheten.Det her er siste uke før Spring Break, så litt innleveringer og eksamener blir det. Er heldigvis ferdig med det verste, så har planer om å nyte litt av det fine været som er meldt denne uken. Har også planer om å sette av litt tid til bloggen, haha lol. Nå gjenstår bare å finpusse på innleveringen jeg har til i morgen, så kan jeg ta resten av kvelden fri. Kom også på at jeg har en liten presentasjon til i morgen, men den er jeg så og si ferdig med. Er vell best å komme i gang sånn at jeg faktisk blir ferdig! Kan ikke love noen oppdateringer på bloggen i løpet av morgendagen, men det tar jeg litt som det kommer. Nightzz

Likes

Comments

Hverdag

// Jeg er altså en norsk jente som flyttet til New York for litt under 3 måneder siden. Så langt trives jeg veldig godt, og både skolen og leiligheten er utrolig bra! Etter snart 3 måneder har jeg endelig begynt å komme i gang med rutiner og satt meg inn i skolesystemet her i statene. Jeg elsker selve businessdelen av mote, og ikke minst mote sånn generelt. Det at jeg nå har fått mulighet til å studere nettopp dette, er virkelig en drøm som går i oppfyllelse.

New York er et absolutt mekka for en jente som studerer business kombinert med fashion. Jeg tror at uansett hvor mye studiet vil lœre meg, vil atmosfœren i denne storbyen gi meg så uendelig mye mer. Å vandre gatelangs blant alle menneskene og de skyhøye bygningene er en enormt stor inspirasjonskilde i seg selv. Hvorfor? Det er vanskelig å forklare. På skoleveien møter jeg utrolig mange forskjellige typer mennesker. Mennesker som sover på subwayen om natten, mennesker som røyker “weed” på det samme gatehjørnet hver morgen, mennesker som selger pølser i brød langs 5th avenue og mennesker iført dress på vei til kontoret.

Fra jeg går ut døren om morgen og til den lukkes bak ryggen min flere timer senere, føler jeg en trang til å oppnå noe. Bare skoleveien i seg selv gir meg motivasjon nok til å ville gjøre noe med livet mitt. Skyskraperne jeg passerer hver dag gir meg følelsen av at jeg er så veldig liten. I den store sammenhengen blir jeg usynlig.

Jeg har ikke som mål å bli “famous”, men jeg vil heller ikke leve et liv i stillhet. Livet mitt har akkurat startet. For noen måneder tilbake stod jeg på startstreken av et maraton. Luften jeg puster i er ikke like ren som hjemme, men jeg skal nok klare meg. Business kombinert med fashion er ikke like enkelt som mange tror. Det handler om så mye mer enn rosa vesker og lilla sko. Det handler om så ufattelig mye mer enn tynne modeller “dressed up” i kjoler som veier mer enn deres egen kroppsvekt, og jeg bare tripper etter å bevise at det jeg sier faktisk stemmer. //


Teksten ovenfor skrev jeg altså for noen måneder siden. Jeg var ny(ere) i byen, hehe, og trodde at livet skulle gå lekende lett og på skinner. Jeg har klart meg helt fint til nå, men de første månedene på en ny skole, i en ny by, i et nytt land, og i tillegg helt på egenhånd, har selvfølgelig vært både overveldende og litt skumle. Samtidig har det vært en helt magisk opplevelse, og jeg angrer ikke et sekund på avgjørelsen jeg tok. Nå gjenstår faktisk bare 10 uker med skole, etter Spring Break, og da har jeg fullført et år av Bachelorgraden min. Det er jenta si det!

Byen er så ufattelig fin nå. Vi går mot lysere tider, og jeg skal nyte hvert sekund! Vår og sommer er jo den perfekte tiden for å starte en blogg, da motivasjonen og livsgleden er på topp. Det var faktisk i forrige uke at jeg først la merke til denne plattformen, Nouw. Den fanget oppmerksomheten min ganske raskt, og jeg måtte selvfølgelig klikke meg inn for å finne ut mer. Det var tydeligvis alt jeg trengte av motivasjon, for BAM, nå sitter jeg her i troen på å endelig ha funnet mitt skjulte talent.

For å være ærlig, opprettet jeg faktisk en blogg før jeg flyttet hjemmefra. Det skulle bli min egen lille "New York dagbok", men sånn ble det altså ikke. Jeg skrev ganske nøyaktig to(!!) innlegg før jeg glemte av hele greia. Skal selvfølgelig prøve å ta meg sammen denne gangen. Jeg kommer ikke til å love fem innlegg om dagen, ikke engang fem i uka. Dette her blir noe jeg skriver på når jeg vil, og føler for det. Ettersom jeg bor og studerer fashion i New York, er det kanskje åpenbart hva denne bloggen kommer til å inneholde? Det blir antagelig en del fashion, tips og triks fra NYC, litt fra min hverdag, diverse reiser, inspo/mood boards og mye random shit. Stay tuned😉

Likes

Comments