Hej jag vet att kärleken är svår men jag försöker så gott jag kan att visa kärlek men det är svårt hur gör man visa mig kanske jag kan! vill försöka att förstå vad kärlek är men jag kan inte för ingen har visat mig vet inte ens hur det känns att vara kär för jag känner mig så ensam och o lycklig.
vissa menniskor vet inte ens vad kärlek är för att dom har aldrig känt sig kär. det är hämst att det är så =( men ända så kommer att vet vad kärlek är =)


det är saning =(

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

sorry om inte har vart inne så mkt jag haft det kepigt men kan inte säga vrf

Likes

Comments

Jag försöker kämpa för mina vänner skull och min familj men baland går inte de . Jag ska inte ge upp nu jag ska kämpa

Likes

Comments

vad hade ni gjort utan vänner? de ska ni tänka på och sen kommentar och ha ni en äkta vän ni kan lita till 100% ? kom i håg tänk någa på de=)

Likes

Comments

Allt känns bra nu<3

Likes

Comments

Då ska man boka tid att gå och tatueringar sig=) mamma betalar de till mig fett chill=)
  • 81 Readers

Likes

Comments

Vara jag och byggde upp mina naglar. nu ska jag skaffa helt sånt sätt och görde på mig sj och på andra det kommer kosta 300 kr för dom jag inte är kompis med dom jag är kompis med kommer få rabbat på de.

  • 87 Readers

Likes

Comments

Jag vart med kompisar hela sommarlovet och jag har festa med hela sommaren=) nu är det inte långt kvara till skolan börjar då blir det plugga som fan och till med plugga körkort det har med gjort på sommarlovet.

nu i morgon ska jag träffa min fjant vi ska ha sjukt roligt=)😛 för då är det bjärnum s kallevallen=) då ska vi festa med kompis fett chill


  • 81 Readers

Likes

Comments

Jag kommer inte vara inne här på ett tag nu jag ska på strand fest så ja hadet så gött nu så lägge.
  • 116 Readers

Likes

Comments

Jag festa de i lördes med Michelle och Robin lager och Tim lager jag hade sjukt kul med fyfan så kul har inte haft de på länge.

  • 118 Readers

Likes

Comments