Døden. Jeg kjenner jeg får frysninger av ordet. Eller bare tanken på ordet får meg til å ville riste det av meg. Det skremmer meg. Hva skjer egentlig etter døden? Jeg kom over en artikkel på nettavisen om en mann som hadde hatt en nær-døden- opplevelse. Han hadde vært klinisk død to ganger. I følge han var alt det han opplevde ,mørket. Han beskrev det som en lur uten drømmer. Personlig tror jeg at det finnes noe mer etter døden. Jeg tror dette livet bare er begynnelsen på noe større. Jeg nekter å tro at det ikke finnes noe mer etter dette livet. Forskning åpner faktisk til at det kan være liv etter døden. Flere studier viser at personer har hatt nær-døden-opplevelse ,der personene forteller om en form bevissthet etter at hjertet har sluttet å slå. Men jo mer man grubler på alt det her, jo mer forvirret blir man. Derfor vil jeg ikke gruble for mye. Samtidig kommer disse tankene ofte. Jeg blir redd, redd for å dø. Jeg trur mye av grunnen til dette er fordi jeg har det så veldig bra i dette livet. Jeg har en utrolig bra familie, kjæreste og ikke minst en jobb jeg kommer til å stortrives i. Jeg trur tanken på å miste alt dette, er det som skremmer meg mest.


Nei nå må jeg slutte å tenke så mye, god natt.Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

I dag har jeg bestemt meg for at jeg skal ut. Nå er det virkelig på tide at jeg nyter solen! Jeg har en tendens til å ta solen litt for gitt i Norge. Jeg tenker alltid med meg selv at det ikke er så varmt ute, men det har jo vært noen dager med ganske bra tempratur nå! Jeg hadde jo egentlig tenkt til å stå opp tidlig i dag også da, men det skjedde jo ikke....eller det skjer aldri (bare når jeg må på jobb). Det er så rart hvor mye jeg elsker å sove. Kunne seriøst sovet i over et døgn hvis jeg hadde mulighet til det. Når til og med kjæresten legger merke til at jeg heller prioriterer søvn istedenfor han, da er det noe galt, haha, neida. Men nå må jeg gå. Skal først en tur til Sandvika, også videre til Oslo kanskje? Vi får se. Men jeg drar ikke hjem igjen uten å nyte solen i noen timer.

OKEI NÅ BLE JEG SKIKKELIG LEI MEG, satt å skrev dette innlegget da det var sol ute. Men hva skjer a? Plutselig er det overskyet, og det skal det tydeligvis være i hele dag....uff dette er så typisk...jaja, får håpe jeg ihvertfall få nyte en solstråle i dag....


Har ikke noe kamera enda, så da får dere leve med iphone- og snap bilder så lenge. Skal prøve å få kjøpt meg et nytt kamera snart.

Likes

Comments

Jeg ble nettopp ferdig med en tyrkisk film som heter "Mustang". Hadde egentlig ikke planer om å se den, men siden jeg ikke fant noe annet spennende på viaplay tenkte jeg "jaja, får vel bare sette på noe da".Er det ikke rart det der, at hver gang en setter på en film man egentlig ikke er så velig interessert i å se, så er det akkurat den som overrasker mest? Rart det der, må beynne å gjøre det mer. Uansett, denne filmen var utrolig fin. Anbefales på det sterkeste fra min side. Filmen handler om fem søstre, og deres kamp mot tvangsekteskap. Tvangsekteskap er fortsatt utbredt i noen land, og derfor er det mye vi kan lære av filmen. Det er nok ikke enkelt å være jente/kvinne i slike land. Jeg føler vi har det så fint i Norge, at vi fort glemmer hvordan det er i resten av verden. Jeg synes det er viktig at vi tenker litt på hvordan ting egentlig er. Da er det enklere å sette pris på de mulighetene og den friheten vi har i Norge. Det er så viktig at vi ikke tar alt dette for gitt!


Filmen kan dere se på Viaplay. Anbefales!!

Likes

Comments

Wow, blir helt sjokkert over hvor mye fint Nelly.com har på salg!! Det er opp til 70% salg på mange av de fineste plagene. Jeg går alltid bannanas når det er slike salg på nettsider. Mye av det jeg har vurdert å kjøpe før, er nå på salg. Da skjønner dere hvorfor jeg blir så gira, hihi. Nå skal det shoppes for å si det sånn, så da ses vi om noen dager. Haha, neida, men kunne seriøst brukt flere dager på slike salg, så mye å se på og så mye å velge mellom!


MINE FAVORITTERGenser/HER// Hvit t-skjorte/ HER// Svart slengbukse/ HER// Scoop neck body/ HER// Marble Iphone deksel/ HER// Silke bluse/ HER// Veske/ HER

Likes

Comments

Hei!

I skrivende stund står jeg å henger opp rent tøy etter maskin nummer seks. Livet etter to uker med reise og utflytting er ikke helt enkelt, hehe. Jeg har vært bortreist i to uker nå, en uke i Rhodos og en uke i Gran Canria. FOR NOEN FANTASTISKE PLASSER! Jeg er nødt til å skrive et innlegg om disse ferieplassene. Det var over mine forventinger. Gjett om det ble mye spam på instagram og snapchat. Uff...haha, stakkars mennesker, ble nok veldig lei etter sikkert seks-åtte bilder av samme sted, hihi. Men det er vanskelig å unngå publisere bilder av slike paradis.

Men jeg får vel bare leve på de bildene i sommer, da det ikke blir noe mer reise for meg. Jeg ble nemlig ferdig utdannet sykepleier for nå en uke siden, og har fått fast jobb i hjemmesykepleien.Takk takk, er ikke nødvendig med applaus. Neida, joda, men nå skal jeg ihvertfall jobbe i hele sommer, også får jeg ta igjen sommerferien neste år. Blir jo selvfølgelig noen dager med fri før neste sommer, så vi får se hva jeg finner på da.

Men nå skal jeg legge vekk pcn en liten stund, og fortsette med maskin nummer 7.

Snakkes <3
Likes

Comments

HEI!

Så utrolig morsomt at du har klikket deg inn på min blogg. Jeg heter Flutura, 21 år og bor i Tønsberg. Bloggen startet jeg nylig, da jeg kjedet meg enormt mye og ikke hadde peiling på hva jeg skulle gjøre. Da slo det meg at jeg like så godt kunne starte en blogg, og dele min kjedelig hverdag med dere. Her vil jeg bidra med mine interesser og mitt liv.


Håper dere liker dere her inne <3

Likes

Comments