Robin kom hem runt halv 5, 5. Tog det lugnt en stund innan vi åkte till Lerum för att äta på Le'rum. Blev Kinamat denna gången! Sedan vidare till garaget i gråbo för att se om det var några där men alla hade åkt förutom Dahl som precis skulle åka. Så då åkte vi vidare till garaget i Marieholm där Tobbe, Tobbe, antti och Rickard var och grejade med sina drifting bilar. Tjatade ett tag med dom sedan hem till svärmor på kaffe och lite tjöt. Kom hem runt 22 tiden då var sängen efterlängtad.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har inte varit uppdaterad på bloggen då jag har haft mycket att göra ett tag nu. Jobb, semester & vänner är det som tagit min tid.

Har vart i Dalarna, raggen på CCW i Rättvik. Gotland med Robin och hälsat på mina släktingar och visat Robin det mesta på Gotland. En natt i Malmö, Rudskogen, Mantorp, Stockholm, Jönköping och mycket mer! Har vart en fart full sommar. Precis som jag vill ha det!

I helgen så var Robin i Östergötland på kick-off med jobbet, lite segt att vara ensam men tur man har bra vänner som underhåller mig! Drog till Liseberg efter jobbet i fredags till Mix Megapol sommarkalas och kollade på Takida med Dahl, Carlsson, Karin och Ebba, tog några öl och njöt som fan. Drog sedan vidare till rockbaren där det blev en grym och oförglömlig kväll! Hemma runt 5 på morgonen och lördagen va mindre rolig, haha!

Söndagen så var det riktigt skönt att ligga i soffan och kolla serier. Robin kom hem runt 17 tiden, låg i sängen och bara myste i timmar sen drog vi ner mot Kungsbacka och åt mat sedan vidare hem till Nathalie för kafferep. Fick mysa lite William dom har feber, stackarn! Drog hem runt tio tiden till min efterlängtade säng!

Idag är jag ledig så TVn är min bästa vän! #thevampirediares

Likes

Comments

Idag har jag och Isabell varit ute och gått runt Nääs/Floda. En runda på ca 8 km. Det är väldigt skönt att vara ute och gå långa promenader och rensa både kropp och själ. Stannade även till vid en brygga och tog lite fina kort med min systemkamera och några på det fina vattnet att ha i mobilen.


Likes

Comments

Har inte skrivit på ett tag då det har vart väldigt knasigt i mitt liv det senaste.

Min sambo sedan snart 4 år tillbaka överraskade mig och sa att han ville göra slut från ingenstans. Så har haft fullt upp med att lösa det.

Vet inte vad jag hade gjort om det inte skulle vara vi längre. Han är den som jag vill leva mitt liv med, bo ihop med och vara far till mina barn. Kan inte tänka mig ett liv utan honom. Han är den som får mig att känna mig vuxen och mogen. Han har hjälpt mig igenom så svåra perioder i mitt liv.

Känner en ständig panik i hela min kropp och vet inte vart jag ska ta vägen. Vill inte göra något fel så allt skiter sig men försöker vara glad och positiv så att allt ska bli bra igen.

Hoppas jag kommer in på vuxenutbildningen jag sökt till så man kommer igång med vardagen och att allt blir bra igen. Vill inte leva i denna panik och förnekelse.

Vill bara att allt ska bli bra igen och vara som förr.


Likes

Comments

Igår vart jag på gymmet med Isabell och hennes syster Johanna. Skulle bara kört ett konditionspass så vi valde Partille men när vi väl var där så blev det 30 minuter på bandet som uppvärmning och sedan ett gött benpass. Kändes riktigt gött i benen efteråt! Alltid lika skönt.Idag så tog jag det lugnt hela förmiddagen fram till kl 11 då jag åkte ner till Kungsbacka och hälsade på min pappa och storebror. Åkte iväg för att handla och tanka och när vi precis satt oss i bilen så hör jag på radion, Rix FM att dom ropar upp min mitt namn så jag helt panikslagen ringer upp och kom först fram så jag är med i tävlingen om att få gratis flyg, boende och konsertbiljett till Rihanna and the weekend när dom spelar i Milano PÅ MIN FÖDELSEDAG! Alltså den 13 Juli!! Hur sjukt hade det inte vart att inte bara se Rihanna på min födelsedag utan även vara i Italien på sin födelsedag? Det hade vart min största dröm! Så imorgon kommer jag sitta som svansen bakom räven och lyssna på Rix FM för då lottar dom ut finalisterna kl 7, 13 & 16.

Efter det så drog jag hem till Isabell och åt lunch. Självklart tog vi en kaffe, ett måste i min vardag! Haha. Hon hade också vart så duktig och bakat kärleksmums. Tog bara en liten bit då min mage inte gillar sötsaker. Nu sitter jag och skriver medan Isabell solar. Blir väl en sväng hos Isabell igen innan middags dags!


Likes

Comments

Jag tyckte solariet var jättebra och kvinnan som ägde stället var väldigt trevlig. Orkade dock bara 8 minuter i ståsolariet eftersom Isabell solade innan mig så vart det väldigt varmt och jag blir så rastlös av att bara stå där och vänta ut tiden, så skippade dom två sista minuterna. Men dit kommer jag definitivt gå igen.

Efter det så åkte vi hem till Isabell igen och åt lite smörgås och tog ett kafferep. Alltid lika välbehövt!
Så nu sitter vi i soffan och latar oss lite innan vi ska dra vidare för att hjälpa hennes syster med stallet för sedan vidare till gymmet.

Kanske slänger upp ett inlägg efter gymmet, annars kanske jag gör det imon!
Likes

Comments

Idag har jag kampat mot min extremt jobbiga ångest. Struntade i skolan idag då jag känner att jag inte orkar åka och prata med massa "främmande" människor, så jag åkte hem till Isabell och tog en kaffe hos henne. Efter en stund bestämde vi oss för att åka in till stan och testa ett nytt solarium som hon hittat, Sunbody solarium. Sitter och väntar på att Isabell ska bli klar i solariet så kan tyvärr inte skriva hur resultatet blev ännu.

Hoppas att min ångest går över snart för det är inte kul att behöva känna att man nästan börja gråta för ingenting. Så hoppas att det blir någon ordning på det så ens vardag inte blir så begränsad.

Likes

Comments