Jag längtar så mycket tills denna graviditet är över och vår lilla bebis är här med oss. Min kropp orkar ingenting längre, jag är så galet trött om dagarna. Noll energi.
Idag gick vi upp vid sju tiden, vi hade saker att göra hela förmiddagen. Jag kände att energin blev lägre och lägre och huvudvärken ska vi inte ens prata om. När det  sen var dags för Millie att sova middag så somnade jag med henne och vi sov i två timmar(!). Nu är klockan sju på kvällen och jag har redan lagt mig i sängen. Skulle kunna sova här och nu. Mina ögon är röda av trötthet. Är detta verkligen normalt? Har inte sovit såhär mycket sen tonåren.
Snälla bebis, det är helt okey om du kommer några veckor förtidigt!

Jag är tacksam att du finns här med mig Millie. Du får dagarna att bli våra äventyr 💜

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag bara går och väntar på snön. Dock verkar den inte komma än på ett tag. Här hos oss hade vi några riktigt kalla dagar som fick mig att tro att vintern nu är påväg, så lurad jag blev. Nu är det plusgrader igen och regn. Tänk om det ändå hade varit minusgrader ute. Oj va mycket snö det hade varit då. Det blir nog en snöfri jul detta år, eller vad tror ni?


Likes

Comments

Alltså min dotter är sötare än din! I alla fall i mina ögon. Hon är den bästa som finns på denna jord. Utan henne är jag inte hel. Töntigt men sant. Just nu kan jag inte se ett liv utan henne. Hon är den människan jag skulle göra precis allt för. Men vissa dagar vill jag bara kasta ut henne. Hennes trots går mig på nerverna. Ibland blir jag helt galen på henne och vill bara skrika tills hon är tyst. Detta är som tur är bara tankar. Skulle ALDRIG göra henne illa. Hon är ju min lilla pumpa.
Världens finaste!


Likes

Comments

Nu har minus graderna även kommit till Kolmården. Dock väntar jag fortfarande på den där snön, men den tror jag att vi får vänta på ett bra tag!

Jag har en hat-kärlek till vintern och snön.
Det jag gillar:
❄ Det blir ljusare ute när snön kommer.
❄ Man slipper regn, vattenpölar och blöta kläder (skor) med minusgrader.
❄ Åka pulka!
❄ Kläderna 👌  tjocka tröjor!

Det jag inte gillar:
❄ Kalla fötter.
❄ torr hud.
❄ skrapa rutorna på bilen

Likes

Comments

Vissa tror att ångest och depression är något man kan styra över,  vilket är helt fel.  Jag menar hade man kunnat säga till sig själv "äsch ryck upp dig nu Sofia, sluta ha sån ångest över allt" ja då hade väl ångest inte ens existerat?
Riktigt så lätt är det ju inte som sagt. Den smyger sig på när man minst anar det. Som idag tillexempel, jag har haft en hyfsat bra dag och hållit mig sysselsatt mestadels utav dagen och jag hade sett fram emot att bara sätta mig i soffan och titta på bytt är bytt. Dock sitter jag inte där i soffan med resen av familjen, utan jag ligger i sängen under täcket och skriver det här inlägget.
Jag klarar inte av att sitta där och bara slappna av, jag får panik. Panik över vad? Det är en fråga jag ställer mig varje gång då ångesten kommer. Jag får sån ångest  att jag bara kan börja gråta. varför? Varför får jag sån ångest? Förtjänar jag inte att sitta där i soffan och bara ta det lugnt?
Det är väl klart att jag förtjänar det, men ångesten stannar kvar ändå. Den försvinner inte. Jag blir så arg och ledsen när jag inte vet vart jag ska ta vägen. Därför vill jag nu bara att denna dag ska ta slut. För jag vet att imorgon kommer jag må bra igen.
Så vad vill jag få fram med detta inlägg? Ingenting. Jag vill bara skriva av mig.  Kanske läser någon som också lider av ångest det här, som kan relatera och förstå att han/hon inte är ensam. Att det tyvärr nuförtiden är vanligt med ångest.

Vet inte hur jag ska avsluta inlägget på ett vettigt sätt. Känns som att allt blev så rörigt. Så jag säger nog bara godnatt! 

Likes

Comments

Millie fick vara hemma från förskolan idag, hon ville inte gå dit. Hon ville hellre vara hemma med mamma och mysa hela dagen. Vi lyxade till det med lite glass. Väldigt populärt.

Likes

Comments

Jag älskar Ebay måste jag börja med att säga. Mycket av det jag köper kommer därifrån. Visst, vissa saker man köper där är i usel kvalité men till 90% är jag helnöjd och varan är som jag förväntat mig.
Dock blev jag sååååå besviken denna gång. Jag hade beställt en handväska. En handväska jag tvekat på att beställa väldigt länge, men köpte den ändå för att jag älskar modellen.

HÄR ÄR DEN:

Hur fin som helst! Dock var det inte riktigt detta jag fick. Jag fick en väska där axelbandet inte ens är likadant. Sömmarna är usla!! Jag kan inte förstå hur man kan sy så dåligt... Jag kommer säkert använda väskan, för på långt håll ser den helt okey ut. Fast om man kollar nära får man nästan skämmas. Sen så kostade den ju bara 90kr. Så i detta fall får man verkligen det man betalar för. INTE ETT SKIT.

Likes

Comments

1. Vad heter du? Sofia Kaldma
2. Hur gammal är du? 25 år, född år 1990.
3. Vart bor du? Kolmården
4. Singel eller upptagen? Upptagen
5. Vad har du för mobil? sony xperia Z
6. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Köpa hus. Dock räcker inte en miljon. haha
7. Vad gillar du mest/minst med dig själv? Mest - mina ögonfransar. Minst - rumpan
8. Nämn tre personer du kan lita på- Sanna, Ida, Linda
9. Vad är det värsta du vet? Lögnare
10. Drömmar i livet? Gifta mig och köpa hus.
11. Nämn tre favoriter i garderoben- Just nu ingenting. Ingenting sitter bra som preggo. Haha
12. Beroende av något? Internet
13. Piercingar/tatueringar? Både och!
14. Vad vill du ha just nu? Pengar
15. Tränar du? Nej
16. När går du och lägger dig? Sent.
17. Nämn tre saker du saknar. Saknar ingenting just nu.
18. Roligaste kompisen? Har ingen som är roligast, alla är det.
19. Vad är du rädd för? Mörker. Eller snarare det som befinner sig i mörkret. Sen är jag även rädd för smärtan när jag ska föda barn.
20. Vad ser du fram mest emot just nu? Att våran bebis ska födas.

Likes

Comments

Ny blogg, nya möjligheter. Ibland behöver man en ny start och helt enkelt en ny bloggportal. Jag känner att jag måste ta mig ur min trygghetsbubbla jag just nu lever i. Våga vara mig själv igen och ta mig upp på fötter. Kunna känna av lyckan i livet och vara sådär glad som jag brukar vara. Jag ska kämpa och ta mig dit jag vill vara. Det kommer ta några år men jag vet att jag kommer lyckas.Likes

Comments