Idag arbetade jag inte så mycket men gjorde iaf denna blogg, så jag kan skriva loggbok och även lägga ut bilder.

Mål till nästa gång: eventuellt fixa fler jeans då jag inte gjorde det sist haha, och om någon har några gamla slitna jeans som ligger och dammar är ni verkligen välkomna att bidra. För eftersom jag ska göra en Re-do ( göra om ett plagg till ett nytt plagg ) kollektion i just gamla jeans!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jeanskollektion, re-do

KLIPPER IN DETTA JAG SKREV V.40

Under dagens lektion så började jag med att klippa upp ett par jeans, fick några idéer om att göra en kjol/topp liknande.om att kanske ha själva midjan som en krage. att sy ihop benen så det blir en kjol, men man lägger till ytligare tyg för att det ska bli bra såklart.


Mål till nästa lektion: försöka samla på mig fler jeans!

Likes

Comments

Jag har startat denna blogg för att det ska bli lättare för både mig och andra att ta del av mitt gymnasiearbete, då jag kommer lägga upp bilder och en beskrivning på vad jag gjort.

Då detta är första inlägget så berättar jag lite om mig själv till att börja med och vad jag gör.

Jag heter Moa Jennlinger och är 19 år gammal, jag pluggar sista året på Hagströmska gymnasiet. Jag sitter bokstavligen alltid och ritar eller syr om dagarna, samt har några teoriämnen. Ex så ska jag göra sammanlagt 5 plagg under året jag går här, och alla kommer visas upp på modevisningen i vår.

Likes

Comments