View tracker

Yes, mina absolut bästa tidsfördriv! Dock så är jag kanske inte helt rätt person för detta, då jag blir ganska lätt uttråkad och less. Fast det kanske är en fördel haha. Jag hatar att ha tråkigt! Så har jag tråkigt så hittar jag på något, och de faktum att jag är impulsiv hjälper till. Ofta så slutar det med att jag drar fram hela pyssel lådan och har färg eller lera över hela golvet. Så tipsen nedan är väl mest för sega kvällar, bilresor, köer eller liknande.


1. det kallas INSTAGRAM och PINTREST
Älskar dessa!! Vill inte ens tänka på hur mycket tid jag spenderar där. Älskar att bara klicka runt på pintrest, man kan hitta så mycket roligt och göra egna listor.

2. Kärlek till NETFLIX och VIAPLAY
Är verkligen beroende av både Netflix och Viaplay, kollar både serier och filmer. Just nu så tittar jag på: 4400 (Viaplay), american horror story (Netflix), pretty little liars (Viaplay) och Sons of anarchy (Netflix).

3. Brukar inte spela spel, men tacka vet jag AGAR.IO
Detta är ett sådant bra spel för tidsfördriv (ni kommer till att tacka mig, eller hata mig). Man är alltså en rund prick så åker runt och äter mindre prickar och försöker att själv inte bli uppäten. Blir man uppäten så dör man. Något som är super bra är att du behöver aldrig vänta på att få fler liv, utan det är bara att tuta och köra.

4. Skaffa ett SKRIVBLOCK
Jag bär nästan alltid med mig ett litet skrivblock där jag kan skriva ner saker som kommer upp i huvudet eller som jag behöver komma ihåg. Sen så kan jag ju erkänna att det blir en hel del klotter när jag har tråkigt.

5. MÅLARBÖCKER är inte bara för barn
Ni kan inte ha missat alla målarböcker för vuxna som har kommit. Och det är ju faktiskt väldigt roligt. Det finns hur många som helst, så hitta en med mönster som du tycker om och skaffa några härliga färgpennor. Jag personligen har böcker med mandelas, retro mönster och en med mest träd och blommor (men det tycker jag blir lite långtråkig).

Likes

Comments

Idag hände något så obehagligt, jag svimmade! Jag fick blodtrycksfall och det bara svartnade för ögonen och vips så låg jag på golvet. Jag lyckades ju givetvis slå huvudet i väggen och armen i en hylla, och jag hade halvt sönder en flyttkartong haha. Men det gick bra, det var mest obehagligt. Ska ta och ringa vårdcentralen imorgon bara för att vara säker.

Annars så har jag idag skrivit lite CV:n och varit ute i det fina vädret med mina små vovvar.

Idag så har jag på mig Cher dress från BikBok. En jätte skön och snygg jeansklänning. Tröjan är från Gina.

Likes

Comments

I veckan så var jag på komvux och jag var verkligen super nervös innan mötet. Jag har äntligen kommit fram till vad jag vill utbilda mig till! Så det var ett viktigt möte för mig. Många vet säkert hur det är, man funderar och funderar... Men det är så svårt att komma fram till något! Och nu när jag bestämt mig så känns det galet skönt, jag är glad och nöjd!

MEN när jag kom till komvux så var det första syokonsulenten sa "Hej! Du ska gå vård och omsorg va?". Jag har absolut inget emot de programmet, men jag personligen har svårt för människor som drar slutsatser baserat på ingenting och att mötas av en sådan kommentar var inte jätte kul då jag legat vaken hela natten innan och varit rädd för just sådana kommentarer. Jag menar, hur svårt kan det vara att vara lite öppensinnad, inte så jäkla fördomsfull och inte ta beslut åt andra?

Men det var inte de värsta.. Sen när jag berättat för henne att jag inte ville gå vård och omsorg och berättat vad jag faktiskt ville läsa så fick jag en snyft berättelse om att kommunen har dåligt med pengar och antagligen inte kommer vilja satsa dem på min utbildning. Och det är alltså en gymnasieutbildning vi pratar om, och inte heller är det något udda eller konstigt jag vill gå.

Så.. Ah jag vet inte ens vad jag ska skriva. Det var som att få ett slag i magen direkt från kommunens kassa. Och om jag ska vara helt ärlig så gör det mig arg. Jag har jobbat åt kommunen sen 2012, jag tycker helt ärligt att jag är värd detta. Jag är värd en utbildning så jag kan få ett riktigt yrke (mer än bara timvikarie), med bra villkor, lön och viktigast av allt ett yrke som jag trivs med och som jag ser fram emot att gå till.

Jag kommer att söka till programmet oavsett vad kvinnan på komvux sa, det finns ju en chans att jag får gå. Men enlighet henne så är mina chanser minimala. Så den närmaste veckan kommer jag att ägna åt min ansökan. Jag måste skriva till kommunen och berätta varför jag vill gå den här utbildningen och varför dem borde godkänna min ansöka. Önska mig lycka till och håll tummarna för mig!

Likes

Comments

Har alltså världens bästa sambo och hundar. Helt galet.


Likes

Comments

Yes, har flyttat tillbaka till födelsestaden. Väldigt jobbigt, men ändå väldigt roligt. Vi fick nyckeln i början av januari, men det är inte förrän nu det känns som det åtminstone börjar kännas som ett hem. Det har varit så mycket kaos här... Helt galet att vi fick plats med alla våra saker i en etta på 37kvm haha. Men nu så bor i en trea och wow vilken lyx det känns som nu!!

Innan så var allt så ihop tryckt och det fanns ju som ingen plats för nått mer än det nödvändigaste. Nu så har vi ett ganska stort vardagsrum så vi har skaffat oss en större soffa med divan så när man har besök så kan faktiskt alla sitta i soffan. I vardagsrummet så har vi även Emils skrivbord med dator m.m. Nu kommer det bästa! Vi har ju som sagt en trea nu, och i det tredje rummet så har jag ett sminkbord, egna hyllor m.m. Så nu får jag plats med alla mina hår, smink och nagelprodukter! Helt underbart!!

Men själva inflyttningen har tagit ganska lång tid, jag opererade handen i mitten av januari, så har inte kunnat gjort så mycket själv och Emil jobbar heltid. Men nu börjar det ta form, vilket känns galet skönt. Dock så har vi fortfarande en byrå som måste byggas och en del hyllor som måste skruvas upp. Men än så länge så känner jag mig nöjd med hur det ser ut här hemma!

Likes

Comments

View tracker