Tjaoooo honeys and bOOÒS! hopefully yourè all doing fine this Friday!

Friday means ARMS, oh yeas.... i first thought that i would not do any workout videos until after my competition (which is 2 weeks from now 😱) simply because i`m so freaki`n tired all the time. But i decided that an arm session would be fun anyways. After my competition we`re gonna do som much workout videos and grow that peach, shoulders and back, and we`re gonna eat plenty of food and make food-videos also! In other words NOW is the time to start order my chanel💗 much more contest-prep fun coming up too!

Here is the arm-workout from today, copy, hit the gym and grow those guns! 😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Now you`re probably wondering what tha heck i`m talking about here hahha...... I`m starting to get real tired from the low carb intake and my brain just doesn`t want to work with me at all. I really don`t get people who`s in a low carb diet all the time, HOW ARE YOU GUYS DEALING WITH THAT?? I seriously need some carbs, 3 weeks out and it`s godbye fitness and hello fatness hahhaa, just joking.

In the video below i`m doing a outdoor cardio, again i do intervalls, this time i run up and down a hill for that extra burn and it makes you sweat like hell. An amzing way to burn fat of that body and you will continue burning fat for many hours after the workout.

enjoy!

Likes

Comments

Let`s do some serious cardio..........or NOT so serious 😃. However, here are some great ways to burn that fat of the body!

I do three kinds of cardio at the moment. Starmaster, bike and outside running. Totaly i do cardio 8 tims a week!!!!!! 😱

Crazy, i know but hey, it`s only temporary.

Everybody should do cardio every once in a while at least, its super super great for your metabolism!

In this video i also discuss some pizzastuff, and what to learn from my earier competition!

Enjoy!

💗Sanna

Likes

Comments

Hello you guys, long time no seen. But no worries, i`m back!

as you probably noticed i`m going to start writing in English, and i`m also going to do more vloging.

This means that you guys can follow me now on YouTube as well. Isn`t that great?!

In this way i can reach out to more people out there and we`re all gona have a blast togehter! In my vlog you will get lot`s of workout motivation, food tips and if you want something in perticular, just leave a comment or write me than i`ll make it happen!

So, go order my YouTube chanel now, coming up next is some cardio-training to burn that extra fat of the body, you don`t wanna miss that one!😍


Enjoy!

Likes

Comments

Först och främst alltså.... vad hade jag för annan orsak till min totala flummighet förutom att jag färgar håret ljust?! Om det inte hade varit för att jag var blond skulle jag verkligen inte ha någonting att gå på när det gäller att göra bort mig, och det gör jag jämt och ständigt.

Som när det ringde i telefon till mig här en dag. Jag har tyvärr haft riktigt otur med besvärliga telefonförsäljare i början av mitt entreprenörskap, och är väldigt vaksam när det ringer något obekant eller privat nummer. Denna gången var det samma sak, jag svarar och en kvinna presenterar sig och rabblar upp en rad olika saker snabbt på finska som jag min bimbo uppfattar noll av. Säger bara strängt tillbaka i luren att "jag vill ha det på svenska tack".

Kvinnan ursäktar sig och säger att hon tyvärr inte talar svenska, men engelska går bra?!

Å jag, ärthjärnan bà;" jag ska ha det på svenska eller så får det va"

Stackarn på andra sidan tråden ursäktar sig åter, jag fnyser i luren och lägger sedan på. I tron om att det igen är någon som försöker lura en totalt.


Sedan i efterhand började jag fundera lite ( dvs när mitt babianhuvud fick chans å vara efterklok) så jag plockade upp telefonen och kollade upp nummern som precis ringde, för det var ju ändå en helt vanlig finsk nummer....... är det något lurt brukar det ju vara privat eller konstiga siffror i nummern som ringer.

Så jag googlade och herrejävlar så det flög svordomar till både höger och vänster när jag insåg att det var från Fashion Model Agency i Helsingfors som det ringde!!!

Med pulsen pumpande i halsen ringde jag genast upp till kvinnan jag precis dissat totalt i luren, ber hundra gånger om ursäkt för mitt agerande och försökte förklara varför jag uppträdde som jag gjorde i telefon. Lite smått nervöst fnissande sade hon att det var okej och att de ringde mig för att de önskade att jag skulle komma på casting-tillfälle samt diskutera mina eventuella möjligheter på Agencyn. De hade tydligen gillat mina bilder jag skickade in för några veckor sedan och vill träffa mig personligen.

Herregud så det kan gå ibland...... men såhär är det att vara en flamingo med IQ som en padda.

Så, min helg och dess planer ändrades litegrann, för imorgon åker jag på casting till Helsonfors. Så spännande! Håll utkik på Snapchat för att hänga med i svängarna!😊


Å tackar gudarna för att de fortfarande är villiga att ta emot mig trots att jag slog luren i örat på dem👏 kan ni fatta min klanthet alltså?! Hahha.....huhhuh.

Ni ska alla ha en störtskön helg! Glöm inte kolla läget på snapchat :susanna_ingves

❤//Sanna

Likes

Comments

"Idag har ja tränat i närmare 3 timmar" är sånt jag ibland får höra och ser tyvärr ganska ofta liknande uppdateringar på facebook. Senast igår kom faktiskt ämnet på tal här på gymmet😃.

Personer som tror de är jätte effektiva när de spenderar närmare 3 h på gymmet 2-4 gånger i veckan. Vilken slöseri med tid om ni frågar mig! tänk vad mycket annat man kunde göra de resterande två timmarna om dagen!.

Något jag läst på om, och själv försökt införa mer av i min egen träning är den så kallade "intensiteten". Korta av pauserna mellan serierna markant, och börja köra nästa serie före musklerna hunnit återhämta sig helt. Du får upp en grymt bra pump i musklerna, mera blod tillförs och det tvingar kroppen att väcka flera motoriska enheter för att orka med den snabba retningen av muskelcellerna. För att inte tala om att du blir färdig så mycket snabbare och hinner njuta av resten av dagen tillsammans med familj och vänner.

Jag menar, tänk efter ordentligt. I skolan har barnen inte längre lektioner än 1 timma, sedan avslutar de, springer ut på rast och fortsätter sedan med ett helt annat ämne. Jag har nästan aldrig längre träningar med en kund än 1 timme, och om det skulle gå över är det för att vi diskuterar och inte tränar.

Kroppen är som allra mottagligast ca 45 minuter av hela 1 timme, och för att inte tala om huvudet. Du orkar koncentrera dig till 100% på en och samma sak i ganska precis 1 h timme innan det är dags för paus.Du börjar tänka på annat och blir mera okoncentrerad när din fokus sakta styrs mot ett annat håll. Risken för skador ökar åter, plus att inte kroppen orkar "få stryk" längre och risken för en katabol effekt ökar vilket innebär att det ger en negativ effekt på musklerna och de snarare bryts ner än byggs upp.

Själv hatar jag att behöva avbryta min träning för babbel eller andra störande moment. Hela grejen liksom stannar av och du blir kall och stel i kroppen och du får mer eller mindre börja om från början igen fastän din träning skulle vara halvvägs redan.

Mitt tips är, träna effektivt, tighta av pauserna mellan serierna, full fokus och ta snacket efter träningen istället.

Och om du är en av dem som tränar 2-3h per pass. Se över din träning och förenkla den till den grad att du klarar av att köra den på 1 timme. kanske har du allt för många muskelgrupper koncentrerat till ett och samma pass? Kanske du har allt för många serier per pass? eller kanske borde du lämna telefonen i omklädnigns rummet och ser vad det kan bringa till din träning och dess intensitet?! 😘


Ha en fortsatt stark torsdag alla hulkar och wonder-womans!

//💪Sanna

Insta: fitspiration_by_sanna

sc: susanna_ingves

Likes

Comments

Tog en liten bloggpaus och åkte hem till Sverige ett par dagar. Har märkt att jag har lite svårt att hålla bloggen lagom opersonlig och därmed får smått panik och håller mig borta ett litet tag. För hur otrevligt det än är finns det alltid människor som drar nytta av din lycka vänder om det till något helt annat. Lite som "den trasiga telefonen" man lekte när man var liten.

Jag har ju även bloggat tidigare. Då ströddes det på, bloggade om allt och inget och var hemskt "nära in på". Målade upp vad som kom att vara närmst en fantasivärld och allt såg så fint ut i bilder och text. Tyvärr så var vardagen allt annat än lycklig och den världen rasade samman till sist. Denna gången skyddar jag hårt det jag har och vill hålla ett sorts avstånd utan att bli allt för kall och det är skitjobbigt att känna var gränsen går! Funderade allvarligt på att sluta blogga helt och hållet.

men men... än så länge vill jag skriva och dela med mig av min vardag med träning, entreprenörskap och storfamiljslivet. det är trots allt inspiration jag vill utdela. Tips och råd för hur alla kan få alltihopa att gå runt på antingen det ena eller det andra sättet. Jag vill hjälpa människor runt omkring mig såväl fysiskt som psykiskt att orka bättre, bli piggare, känna positivitet och uppskatta framförallt sig själva!

Så mycket vill jag ändå avslöja, att idag firar jag 4 år tillsammans med min sambo! Vi kom överens om att inte köpa något "onödigt" till varandra, för vi var ju ändå över till Sverige en sväng. Men ändå lyckades han överraska mig med en alldeles underbar handbag jag lurat på en tid!


Efter 4 år känner jag mig fortfarande nyförälskad,pirrig och det går runt i magen. 4 år och han kan fortfarande överraska mig totalt och få mig att skratta tills jag får kramp. jag trodde aldrig man kunde må så bra tillsammans med någon!, och kanske ännu viktigare...... han får mig att må så bra med mig själv!

Relationshipgoals!

Så hey gott folk. Tisdag är aldrig en speciellt spännande dag, så varför inte göra något helt oanat?! Gå ut på dejt, fixa kvällspicnik eller lägg ungarna tidigt och köp hem vin och pussas länge i soffan ❤

Denna Tisdag är iallafall viktig för mig!

//Sanna

Likes

Comments

Träningen fortsätter och försöker posera så mycket jag bara hinner (läs ORKAR). Att uppträda har aldrig varit ett problem för mig men trots det kan man alltid försöka förbättra själva poserna. Jag har varit grymt trött den senaste veckan och det har verkligen känts tufft att orka träna och köra cardio.

Men ändå lyckas jag alltid på något vis få upp humöret och mycket tror jag har å göra med att jag har de mest fantastiska kunderna i världen! Inspiration till 1000 och de får mig alla att bli så jäkla motiverad! Människor som kämpar och ger sitt allt alltså?! Finns det något härligare?!


Nu orka köra det sissta för denna vecka, nästa vecka blir det åter lite ledigt och en tripp över till Sverige. Mer om det i ett senare inlägg.

ha en störtskön helg alla!

//💁Sanna

Likes

Comments

Med ledig kväll för hela familjen passade jag på att fixa lite extra gott till ungarna såhär till kvällen. Förut hittade vi på allt möjligt hela tiden, bakade offta semlor och bröd, fixade och grejjade i köket, hittade nya recept och utforskade. Vill hitta tillbaka lite till denna delen av migsjälv igen. Det senaste året har helt och hållet handlat om karriär, träning och fitness och det är lätt hänt att glömmer bort själva LIVET där emellan. Som tur är har jag ju mina små fyra som gör det omöjligt för mig att yra bort mig allt för mycket i "famebubblan" haha.......

Min familj är faktiskt räddningen i allt. Kunde lätt hänt vara att jag som så många andra som starkt försöker uppnå någoting innom sitt område och själva tävlingsidrotten till sisst endast skulle vara en blek skepnad av vad som en gång var Susanna. Går man för långt in i smeten kan det vara man fasstnar ordentligt, men tack vare min stora familj och min "mammaroll" så står jag alltid med fötterna stadigt på rätt sida av glasgolvet.

Läckra scones & rabarbermarmelad:

Scones.

5dl vetemjöl

75g smör

några nypor salt

en nypa socker (kan skippas eller ersättas med stevia,indiansocker)

2 tsk bakpulver

2 dl mjölk

Blanda alla torra ingredienser i en bunke, skär sedan ner smöret och blanda tillsisst snabbt ner mjölken och rör med händerna till en lagom fasst deg. Rulla små bollar och lägg på bakplåtspapper på en plåt. Grädda i 200 grader i 15 min.Rabarbermarmelad.

ca 3dl rabarber

3 dl socker

2 mtsk potatismjöl

kanel

Lägg rabarbern skärd i bitar i en kastrull med lite vatten, koka upp. Häll i socker, potatismjöl och kanel och koka tills det tjocknar. Mixa tillsisst alltihopa i kastrullen med mixerstav till en jämn och fin marmelad, smaka av med mera kanel vid behov.Jag rekommenderar verkligen att söta marmeladen med andra bär som tex jordgubbar istället för socker! Nu hade jag inget sånt hemma när detta blev lite extempore så det fick bli på dethär viset denna gång.Alla gav åtminnstone tummen upp och denna morsa lyckades och är nöjd!

Slutet gott allting gott denna Tisdag!

Love//Sanna

Likes

Comments