View tracker

Vet inte om jag larvar mig, men är jag kanske en aning nervös inför ikväll? Lite receptions jobb samt en kund kvar för idag, sedan hem och fräscha upp mig ( va?, hon är knäpp) samt klämma i mig lite mellanmål och sedan iväg till RasBudo för att förbereda kvällens boxingevent! Skall bli en sån upplevelse att få träffa självaste Amin och få träna tillsammans med honom! Detta lever man på......länge! Jag hoppas på att få se så många av er som möjligt där ikväll. Alla som deltar är även med i en utlottning av fina vinstpaket samt får ta del av en lite föreläsning samt produktinformation om kosttillskott som också Amin Asikainen använder sig av! 💪


Efter denna kväll är jag (nästan) ledig i dagarna 2. Auroras gudfar kommer även till Ekenäs på besök, så jag antar att helgen blir mest till att spendera tid på soffan med familjen, och känner jag mig själv rätt kommer jag förmodligen boxas för kung och fosterland ikväll och kan inget annat göra än dega resten av helgen heller hehhe....

Men nu....... lite kvar sen snart så smäller det! 😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Är frågan jag fått några enstaka gånger nu....... -svar 0! jag går fortfarande på "vanlig diet" dvs bra med kolhydrater, rikligt med mat, många mål om dagen.

Var ju i Vanda i helgen och körde poseringträning med fysikdomare Satu Kalmi. Hon gjorde först en helhetsbedömning och frågade just sedan att hur många veckors "kisadieetti" jag har bakom mig. Hon konstaterade att jag har en jädrans bra ursprungsform och att kunto on kova jo nyt. Detta (som den åsna jag är) tog jag till mig först efteråt, "-sa hon faktiskt så?!" och istället började jag direkt fråga vad jag kan göra bättre och vad jag måste träna på, samt om det var lagligt att täcka in tatueringarna eller inte. Som svar på det så måste jag lära mig att breda ut övre ryggen mera, sära på skulderbladen för att få en mer x-form på hela paketet. Oavsett hur bra kropp du har ur fysikens synvinkel gör det ingen nytta om du inte kan bära upp den rätt! Så detta skall tränas, tränas och tränas med spegel........ bara denna förbannade flunssa ger med sig lite först!

Som svar på andra frågan så är det inte laglligt att täcka in sina tattoos på scenen. Och blir du påkommen med att ha gjort detta kan du diskas direkt. Här kan jag igen bli lite arg på sporten och dess regler igen........ om det ändå är så att du får minuspoäng för hudfel (tatueringar tex) låt då dem som har dem få en chans genom att dölja dem då under själva tävlingstillfället?! Hur löjligt som hellst ju?!!

Anyways...... jag kan ju inte gå och ändra på grenens regler...... allt jag kan göra är att ändra på mig själv. Träna ännu hårdare, öva på poseringen och så småningom jobba med brunan lite extra genom att ta lite solaruim då och då så jag har en prima grund att lägga på protan då tiden är inne. Åter är det helheten, helheten som utgör slutpoängen i det hela!


Bara att jobba vidare! 👊//Sanna

Likes

Comments

View tracker

Herre min tid så tiden far iväg här! Veckorna rätt sagt bara flyger iväg och än sålänge har jag inte hafft en endaste dag ledig. Kunder fortsätter att anmäla sig och jag har träningar så gott som dagligen, därpå försöker jag finna tid även för min egen träning. Tävlingarna närmar sig även dom med stormsteg och är verkligen dags att börja höjja ribban nu! Kommande Söndag skall jag iväg till Vanda för poseringsträning tillsammans med Satu Kalmi, fysikdomare. Är verkligen dags att jag börjar ta poseringsträningar regelbundet hädanefter också! Även fasst jag får en sådan enorm fiilis när jag sätter på mig skorna, höjer volymen och poserar så måste jag ända finslipa något enormt på själva poserna!

Fick feedback från coachen igår också......hade skickat in nya formbilder och förbannat mig själv lite granna i mailet att jag aldrig är nöjd med formen själv, samt att jag tycker att bilderna missvisar. Mitt svar från coachen var att formen ser ut som om jag hade månader av tävlingsdiet redan bakom mig och att om jag bara just finslipar på poserna så är det farligt bra!

Än en gång svepte en varm dusch av lättnad över mig. Som jag stressat (igen) över att jag inte gör tillräckligt. Har såna otroliga krav på mig själv att jag ibland har svårt att somna till och med. Strävan till att alltid bli bättre och bättre är något jag jämt dras med. Så åter en gång blev jag så jäkla glad över att få en sån otrolig bra feedback! Att få höra att man ligger bra till såhär i minst sagt stressiga tider gör verkligen gott!


Sedan har jag samt en trevlig typ vid namn Johan arrangerat ett "Boxing event" också! Självaste Amin Asikainen kommer till RasBudo och drar ett boxingpass för intresserade den 2.12 kl.18.00, pris, 25e/person! Detta må vara det största happening i hela Ekenäs kommande vinter! Man kan anmäla sig till eventet via mig och alla anmälningar är bindande. Se till att boka din plats och kom och få coaching i boxing av Europa Mästaren Amin! Jag kommer självfallet att vara på plats och boxas jag med, samt åter ha med mig fina erbjudanden innom träning från Gym1!
Har så höga förväntningar inför denna vinter, och ivern känns enda ut i öronspetsarna! Jag får chans att vara kreativ och visa mina talanger inom mitt eget område, jag utvecklas något enormt inom min egen träning och för att inte tala om hur stark jag blivit på insidan genom att ha varit på strikt diet i över 20 veckor nu. Det känns som om jag verkligen lever på riktigt! Nya dörrar öppnas och jag är inte rädd för att ta steget över tröskeln!

Låt er alla inspireras, göra det ni älskar, känn er kreativa och tro på er själva!


Piece & love //🐭Sanna

Likes

Comments

Jag hoppas på att så många som möjligt kommer och hälsar på mig imorgon i Matilda huset i Ekenäs centrum. Må bra dag ordnas med massor med erbjudanden, smakprover och rådgivning kring ämnet hälsa, välmående och motion. Jag kommer att finnas där och prata om mina Personal Training,- samt kost- tjänster och även framföra fina erbjudanden som vi har på Gym1 Fitness center. Kom och fråga, prata, disskutera kring allt som har med hälsa, fitness, kropp och knopp att göra. Jag svarar gärna på dina frågor och diskuterar!

Vi ses där!


//🌴Sanna

Likes

Comments

Och jag kan inget annat säga än att I LOVE IT!

Allt har enligt mig löpt på riktigt fint, många kunder har redan hittat in och jag har även redan några nya kunder som vill komma igång med träningen. Hoppas på många fler ännu!

Jag känner mig så enormt inspirerad varje dag jag stiger upp och förbereder mig för dagen och gymmet och jag hoppas min inspiration även syns i mitt arbete! Jag har verkligen funnit min plats och lägger ner hela min själ i mina kundprojekt. Att kunna få gå till jobbet och känna såhär är verkligen något att vara tacksam över och jag känner mig otroligt lyckligt lottad! 💛


Denna helg är jag helt ledig. Den ska jag spendera med att göra så lite som möjligt. Bara vara med barnen och försöka tänka på helt andra saker. Nästa vecka finns jag i receptionen på Gym1 alla kvällar mellan kl.15-20.00 och även kundträningarna sätter igång.

Hann även bli 29 under den gågna veckan. Det har minst sagt varit ett hektiskt år.......från 28 till 29. Jag färdigutbildade mig till Personal Trainer, startade mitt eget företag, lyckades få min plats på Ekenäs mest toppmoderna gym, Beslöt mig för att ta min egen träning till en helt ny nivå och börja tävla i bikinifitness. Lilja börjat skolan, Leevi går i tvåan och lillan har börjat dagis och växer så det knakar. Vi köpte vårat första hem och flyttat två gånger.

Förra vintern var allt annat än lätt. Allt kändes så otroligt tungt emellanåt och jag var nära att ge upp flera gånger. endå gick jag varje kväll till sängs med den inställningen att nästa dag kommer jag göra något nytt i hopp om att en dag få uppfylla mina drömmar. Även fasst det ibland gick mera baklänges än frammåt såg jag till att för varje bakslag jag fick växa lite till som människa, företagare, mamma och PT.

Jag har lärt mig så otroligt mycket! och det viktigaste av allt, jag har aldrig tappat tron på mig själv! jag har alltid följt min egen väg och gått starkt på det. Jag vet vad jag gör, tror på migsjälv och aldrig aldrig gett upp.

Nu som 29 år kan jag äntligen säga att jag är där jag vill vara. Såhär hoppas vi på at det förblir och skall någotning ändras så är det bara till det bättre!

all i can do is smile...... I´m so happy right now!


// 💛 Sanna

Likes

Comments

Så äntligen börjar det vara dags. Gym1 Fitness Center i centrum av Ekenäs öppnar sina dörrar för första gången nu kommande Lördag kl 10.00.

Gym1 kommer att erbjuda ett toppmodernt gym i Formishuset med utrustning och maskiner som passar alla typer av träningsinriktningar. Även mångsidiga gruppträningar som tex LesMills samt övriga grupptimmar finns på utbudet, och för att din träning skall bli så behaglig och effektiv som möjligt, har gymmet även satsat på ordentlig luftkonditionering!

Efter ditt hårda pass inne på gymmet eller efter en gruppträning kan du även njuta av äkta finsk bastu tillgängligt för alla Gym1:ts kunder!

Toppmodernt, frächt och nytt!

Det är med stort nöjje jag kan meddela att från och med 29.10 inleder jag mitt arbete som Personal Trainer på Gym1!

Mitt sätt att coacha är precis detsamma som tidigare. Jag lägger upp individuella pogram, skräddarsytt, enskillt, speciellt för kunden!

Min tyngdpunkt lägger jag lika mycket på den fysiska som den mentala sidan. För om du vill uppnå hållbara resultat måste kroppen och knoppen spela samspel och gå hand i hand. Jag kommer puscha dig tillräckligt hårt under din träning, och påminna dig om att din störtsa motståndare är ingen mindre än du själv. Jag vill kunna se att du ständigt utmanar digsjälv och kommer frammåt i din utveckling. Som PT är jag positiv och förstående men till en viss grad även krävande och du kan lita på att om du får beröm av mig så är du värd det också. Jag stryker inte medhårs i onödan!

Jag dömmer aldrig, och försöker alltid se på saker från kundens perspektiv.

Jag hjälper dig även med frågor och rådgivning angående kost, vitaminer, mineraler och övriga tillskott. Även kostprogram utgivna av mig är helt och hållet individuella, helt enligt kundens egna målsättningar.

Trots att jag inleder mitt arbete på Gym1 verkar jag fortfarande som Personal Trainer på RasBudo. Vill du testa på ett boxningspass, eller mer gillar funktionell träning, eller helt enkelt vill träna helt och hållet privat, utan eventuella störande moment runtomkring går det lika bra att träna tillsammans med mig som din PT på RasBudo också!

I stort sätt ingenting annat förändras förutom att din träning tillsammans med mig nu har möjlighet att bli ännu mångsidigare!

Du kan lätt boka din träning genom att gå in på min Facebook-sida och tryck på ikonen "boka". Du kan även välja om du vill träna utomhus, på Rasbudo eller på Gym1. Detta är smidigt och enkelt om du tex. har en stressig vardag och plötsligt får en timme över och vill snabbt sticka iväg och träna. Bara bestäm vilken muskelgrupp du vill träna och jag sköter resten och ser till att du får en säker och effektiv träning!

Du kan även lätt välja bland våra olika PT-paket direkt på plats på Gym1 och välja ett paket som passar just dig allra bäst!

Jag hoppas vi ses på Lördag och Gym1 ts öppnar dörrarna-event! Dörrarna öppnas alltså klockan 10.00 och på pogrammet står bland annat lite styrketävlingar och gruppgymnastik. Jag berättar även gärna mer om mig och mina tjänster eller bara pratar om väder och vind och hoppeligen få sprida lite positiv energi!

Vi ses på Lördag! 👊


//Sanna.


Likes

Comments

Här ligger vi hemma 3 dagen i rad......... plus då helgen.

Lionel kräktes tidigt på Fredagsmorgonen, ca ett dygn efter det fick Lilja i sin tur feber och även hon kasstade sen upp natten till Söndagen Ända sedan igår har Aurora hafft feber och vi förberedde inför eventuellt spykalas även denna natten. Sambon fick sova i flickornas rum tillsammans med Aurora just in case, Lilja sovde i våran säng tillsammans med mig och Leevi fick flytta ner från våningsängen och sova skavfötter tillsammans med Lionel på nedre bädden, också just in case så vi inte skulle behöva torka upp eventuella matrester från både tak,väggar och golv. Dock klarade vi oss utan kräk-kalas inatt. Ingen kasstade upp, men gud vad jag sovit dåligt! Inte nog med det så var macapulvret slut imorse så fick inte mitt "sypercoffee"denna morgon och fy fan vad hjärnan är degig alltså!

Men, det jag ville blogga lite om är varför jag hållit alla barnen hemma ända sedan Fredagen även fasst de äldre skolbarnen var helt symptomfria på Fredagen och gott kunde ha gått till skolan! Jag skulle hoppas att flera föräldrar gjorde på det viset för att minska smittorisken och undvika att ekorrhjulet av magsjukan skulle bli större.

Magsjukan är för oss alla en riktig pain in the ass! Min familj har alltid lidit av den värre sorten, där man kräks flera gånger, omöjligt får hålla varken fasst föda eller vätska i sig överhuvudtaget. Vi får hög feber och är totalt utslagna. För att inte nämna att vi är en 6-personers familj......... vill det sig är vi sjuka i upp till 4 månader före det vägrar ge med sig.

Detta är dock ingenting gämfört med familjer vars barn lider av tex diabetes! I dessa fall kan en vanlig vinterkräksjuka innebära livsfara och rent av döden!

Ett barn med diabetes som inte får behålla någon föda eller vätska får ett lågt blodsocker.

När kroppen inte kan använda kolhydrater som bränsle går den över till att använda fetter istället, därav frisätts något som kallas ketonkroppar. När frisättningen av ketonkroppar blir för stor blir blodet surt. Får man inte i sig socker/insulin intravenöst snabbt leder detta till koma och eventuellt död.

Samma livsfara gäller för personer med epilepsi. Om personen inte får behålla medicinen leder detta till kramper som kan ge livshotande komplikationer!

Detta borde varje förälder hålla bakom örat! Och behålla sina barn hemma från dagis och skola minst 48 symptomfria timmar! Detta gäller hela familjen. Detta är den normala inkubatinstiden för en magsjuka att bryta ut.

Tänk även på att magsjukan ser olika ut för olika människor. Har ditt barn ändast lite lös mage, är det ÄNDÅ magsjuka! och borde hållas hemma från dagis, förskola eller skola. För tex min familj kan "lite lös mage" innebära upp till 12 timmars ständigt spyande, och kan för en familj vars barn lider av diabetes eller epilepsi vara direkt livshotande!

Denna gången verkade det som att vi fick en aningen snällare "bobba" men vi hålls fortfarandevis hemma tills varenda knopp klättrar på väggarna igen.......utan tvekan fullt friska!


Håll detta bakom örat och håll era barn hemma(allihopa) i 48 symptomfria timmar! Detta minskar smittorisken märkvärdigt!

Terkkuja//😷 Sanna

Likes

Comments

Okej, har en känsla av detta kan komma att bli ett långt inlägg..... men, jag sätter igång och så ser vi vart vi slutar. Jag har under en veckas tid experimenterat med mitt eget optimala välmående, varenda dag under en hel vecka har jag stigit upp varje morgon mellan 05-07.00, direkt när jag klivit upp har jag sett till att få i mig en liter vatten med pressad citron i och ibland har jag även tillsatt msm-pulver. Efter detta har jag tillrett mitt alldeles egna "supercoffee" bestående av, 1 kopp vanligt strakt bryggkaffe, 2-3 matskedar kokosolja, 1-2 tks macapulver & en nypa cayannepeppar. Detta har jag slängt i en blender för att sedan avnjutas med stor njutning. Mitt experiment var menat att testas i 2 veckor minimi, men eftersom jag upplevt så pass stor effekt redan nu och i och med en hel del andra funderingar tänkte jag riva upp ämnet redan nu.

Jag har under den senaste veckan hafft en sån enorm energi som även räckt dagen ut att jag är riktigt förvånad! I Måndags körde jag även dubbla träningar! Med veckans tyngsta benpass på morognen och så ett tufft boxningspass på kvällen, energi hade jag kvar även efter detta. Jag har vaknat och känt mig utvilad och även somnat in direkt jag satt huvudet på kudden om kvällarna. Hur jag märker att min sömn under senaste veckan varit mycket bättre är att jag varje natt har drömt! Sisst jag minns att jag skulle ha drömt någonting (förutom korta mardrömmar som sedan avbryts med att jag vaknar och har svårt att somna om) är någon gång från innan min första son föddes.

Jag har alltid använt mig av såkallade "superfoods". Msm, maca, spirulina bland annat har alltid funnits i mina skåp, jag har aldrig bara satt huvudet på kroken och faktiskt tillsatt dem till min kost dagligen förut. Jag har mer intagit när jag känner att jag behöver få i mig lite extra någonting.

Jag är en vääldigt basic person! Mitt sätt att se på saker och mitt sätt att jobba är alltid att hitta en naturlig lösning till ett problem. Har du ont i ryggen, känner dig orkeslös eller lider av hormonrubbningar finner jag alltid ett sätt att återställa detta genom kost eller sättet att röra sig och sin kropp. Om kroppen på något vis är i obalans och utvisar detta till exempel med utebliven menstruation hos oss kvinnor är jag helt övertygad om att det inte är något man inte kan återställa genom ren sund kost, ta en rejäl koll på helheten, inte nödvändigtvis ta bort något utan istället sätta till det som kanske fattas. Råvaror med högt energivärde, sprängdfyllda med energi, vitamniner och antioxidanter och ännu förse kroppen med sådan form av motion den behöver för att sakta men säkert låsa upp knutarna som hindrar kroppen och knoppen för att kunna gå hand i hand. Den naturliga vägen tror jag alltid är den bästa vägen att gå för att uppnå optmalt välmående både för kropp och själ!

Dagens samhälle framför tyvärr en helt annan bild. Aldrig tidigare har vi satt så mycket pengar på kostillskott och olika preparat som vi gör idag. Vi skiter fullständigt i hur vi äter och kompletterar detta med olika pulver och piller istället. Kan du även ligga på soffan och ändå gå ner 5 kilo är produkten defenitivt såld! Ett mirakelpulver som passar alla, oavsett utgångsläge kön eller individuella mål är vad som verkar sälja idag och jag kan bli alldeles kallsvettig då jag läst om vilka summor pengar människor upskattas lägga på enbart kostillskott i månaden.

Jag är inte emot kostillskott! jag är emot överprissatta kostillskott. Jag som tränar på tävlingsnivå 4 gånger i veckan ca 2h om dagen plus cardion som även kommer läggas in mycket snart måste jag ta endel tillskott för att kroppen skall orka hålla igång, återhämta sig bättre, musklerna behöver få tillsatt protein för att kunna utveckla den mängd retning dom dagligen utsätts för, mitt immunförsvar utmanas något enormt i dessa flunssatider eftersom det försvagas under hård press samt för att försöka förhindra eventuella skador som kan uppkomma om kroppen är trött. Det mesta får jag ändå trots allt i mig genom min kost bestående av ren ordentlig mat, massvis med grönsaker (mestadels råa sådana) fullkornsprodukter av bra kvalite, mycket fett (yes ni läste rätt MYYYYCKET fett, hälsosamma sådana) och så boostar jag allt detta med just maca, spirulina, chlorella och msm mm mm.

Jag lagar all min samt familjens mat från grunden och (försöker åtminnstone alltid) med bra produkter, kryddar med massor av antioxidanter samt antiinflammatoriska örter och kryddor. Jag läser dagligen någon ny studie, forskning som har med mat och näring att göra samt hur allt vi stoppar i oss påverkar hur vi mår både psykiskt och fysiskt.

Jag vet också att vi idag har ont om tid, vi hinner knappt sätta oss ner och äta tillsammans....än mindre tillaga maten från grunden. Halvfabrikat är enkelt och så lättillgängligt samt att även de produkterna lovar oss välmående genom stämplar på framsidan " nu ännu mindre socker" och " %20 indre fett" osv. Sanningen är att om produkten nu plötsligt har mindre socker är det då tillsatt något av de andra konstgjorda sötningsmedlen istället. Jag förstår att vi idag blir desperata och testar nästan vad somhellst som lovar göra oss friskare, piggare, snyggare och med så lite ansträngning som möjligt...... för att få mer tid över till annat.

Vad jag ändå vill uppnå när en kund kommer till mig och vill ändra på sin nuvarande livsstil är att se kunden lyckas.........även om 10 år från nu. Jag är även en jäkligt långsiktig person (fårga bara min sambo hehhe) Jag vill försöka hitta ett sätt för min kund att orka upprätthålla en hälsosam livsstil....... livet ut.

Detta kommer ju omöjligt över en natt, eller tre.... eller ens 3 månader. Saker som detta taaar tiiid! det gäller att finna sätt som passar just den individens vardagsrutiner. En bra Personal Trainer tycker jag kommer med tips och lösningar som passar just den kunden i just det tillfället på resan mot en hälsosammare livsstil. Man börjar långsamt, kanske ett mål/dag i taget, kanske enbart tillsätta grönsaker till biffen, och kanske föreslå en rask promenad när nikotinsuget på morgonen är som värst.

Aldrig gå och dömma någon för hur de lever sina liv utan med små babysteps införa mera av det goda istället...... utan att ta bort något och kunden känner att de behöver ge upp någotning!

Detta tror jag är lösningen på frågan hur du uppnår dina mål!

Frågan är bara hur länge det kommer finnas folk som gör saker ordentligt the natural way och inte enbart the fast way kvar längre?!

Människor idag är så förbannat bekväma och detta gäller allt från kost, vikt, arbete och relationer. Vi går runt och är sådär lagom nöjda år ut och år in men går miste om livet helt och hållet. Att få till stånd och GÖRA något åt detta har vi alla djupt innom oss...... nämligen ren vilja!

Ändå är vi ett så lättlurat djur.... vi männsikor, eller så saknar vi bara modet att påstå att vi klarar av något, helt själva. Det är läskigt att stå helt ensam! Det är skitjobbigt att gå ut med att "nu ska jag göra en livsstilförändring, bara så ni vet" till familj, vänner och medmännsikor! Går du på diet, använder dig av tillskott,kurer eller annat kan man alltid skylla på dom. Står du helt ensam är du även ensam om allt inte skulle gå vägen........PÅ EN GÅNG!

Jag kan bli så trött på alla dessa supersnabba resultat, " jag gick ner 13 kilo ENBART på 7 veckor!" man ser bilder och plakat på före och efterbilder av individer som gått på någon förbaskad kur eller diet, på hur jeansen bara sådär blev tre storlekar för stora och folk blir som maniska bara av vikt, vikt, vikt. För att inte tala om uttrycken "jag har aldrig varit så pigg förut" och "så mycket energi" . Min personliga åsikt är att det är fullständigt självklart du känner dig pigg som en mört när du ligger på kaloriunderskott men ersätter detta med massa "mirakelpreparat" fullproppade med socker och tillsattsämnen istället. Inte undra på att du svävar någonstanns högt där uppe då, eller?!

Sedan en annan sak, detta brukar jag uppmana mina egna kunder om också! För att vara riktigt på det klara om huruvida du är nöjd med dig själv eller inte, är att helt enkelt klä av dig naken framför spegeln! Är du nöjd med vad du ser? Där och bara där kommer det fram om du är lycklig med vad du åstadkommit, eller om det fortfarande finns saker du vill ändra på!

Alla dessa före/efter-bilder du ser överallt har folk mestadels kläder på sig, och sanningen där under är oftaste en helt annan. Ganska offta mer eller mindre "laihaläski" effekten!

Detta innebär att du enbart gått ner i vikt..... offta alldeles för fort och mestadels helt utan styrketräning, tungdkraften gör sitt och tja...resten är bara en enda stor surdegshistoria!

Vill du se bra ut även utan kläder är det helt enkelt inget annat än ren mat och rätt sorts träning och TÅLAMOD som gäller!

En sak att hålla bakom örat är att, Låter något för bra för att vara sant så är det offtast just precis så också! och framför allt när det gäller att få en snygg, frisk och stark kropp är det nog all natural way, clean eating och TÅLAMOD som gäller!

Gör saker och ting ordentligt istället och spara dessutom pengar honeys, det är mitt personliga råd!Tack för mig och ursäkta nakenchocken!


//🔞 Sanna

Likes

Comments

Fick tyvärr uppleva rakt på sak vad halvfabrikat gör med våra kroppar igår. Barnen hade blivit matade större mängd halvfabrikat under Söndagen, bland annat mikrohamburgare och pizza. Något vi inte har i skåpen hemma, och mina barns små magar verkligen inte är vana med. Självklart utgör inte halvfabrikat någon större livsnöd om man använder sig av det som nödlösning någon gång när det är bråda tider. Detta handlade mer om att mina barn fick i sig alldeles för stor mängd på en gång och deras magar som inte är vana med sådan kost fick en rejäl chock,..... med krfatiga kramper och diarè alla 3 som resultat.

Men, ingen större fara på taket, shit (food) happens och i och med detta kunde inte tillfället vara bättre än att till nästa maträtt laga en Antiinflammatorisk soppa som garanterat återställer knoddarnas små magar och på köpet boostar immunförsvaret såhär i flunssatider! Här får ni receptet så hoppas jag ni prövar ni med!

Du behöver:

röda linsser

morötter

broccoli

blomkål

lök (även vitlök kan tilläggas)

god grönsaksbuljong (jag använde Gustaf Bongs grönsaksbuljong utan tillsatta smakförstärkelser, härdat fett och färgämnen 👌)

riven färsk ingefära

saften av 1 citron

persilja

Gör såhär:

Koka linsser enligt anvisningarna på paketet. Skär grönsaker & lök i passliga bitar, koka upp i lite vatten och tillsätt buljongen. När linsserna är färdiga tillsätter du dem i grönsakskastrullen. Mixa allt med mixerstav och tillsätt färsk riven ingefära och pressad citron. Rör om och servera med persilja!

Enklare snabbmat får man leta efter, och vill du ha mera matighet eller om kidzen är vrålhungriga kokar du bara ägg och serverar med som tilltugg!


Denna plus många fler härliga hälsosamma och framför all ​rena rätter kommer även att finnas i mitt kommande pogram jag tänkte köra igång med direkt efter jul! Vill samla ihop ett härligt gäng som vill komma igång en gång för alla efter julledigheten. Pogrammet skulle innehålla kostpogram, träningspogram både för gym och med egen kroppsvikt du kan köra själv samt gemensamma träningar med gruppen 1 gång i veckan! Vet ni redan nu att ni skulle vara sugna att komma med går det bra att anmäla sitt intresse redan nu! Skicka bara mejl till; susanna.fitspiration@hotmail.com


Nu förbereda mig för HIIT CHALLENGE som startar ikväll!

hoppas vi ses! //💪Sanna

Likes

Comments

Och ny period startar igen. Härligt med mera mat och i got my hopes up att det kommer ske stor förändring i utvecklingen tack vare det! Nu när lilltjejen börjat på dagis (snyft snörvel varför måste tiden gå så fort) hade jag möjlighet att sköta undan mitt hårda benpass direkt på morgonen. Att träna på morgonen är nytt för mig, och tyckte det var aningen svårt att liksom "tända till" men jag antar att man vänjer sig med det med. Även ny teknik har intagits från och med denna vecka! Har nu börjat införa restpause i pogrammet, kände verkligen att kroppen fick sig en rejäl omställning igen, nervfunktionen fick mycket att vänja sig vid och det var svårt att gå där ett tag! 😄💪


Annat som är nytt för denna vecka är att jag från och med imorgon kommer att börja dra HIIT CHALLENGE på Rasbudo! Alla Tisdagar mellan kl 20-21.00 är du hjärtligt välkommen med och utmana dig själv. Vi jobbar med intervaller blandat med styrka, också på säck. Så ryck vännen, älsklingen, mamma,,pappa och morfar i ärmen och så ses vi alla på Rasbudo imorgon kl 20.00 va?!!

By challenging yourself you make it possible for you to grow!


Sen får ni gå och kolla nya YouTube videon också! back & shoulders, tips på vad ni själva kan lägga in i eran rutin för att garanterat få en bredare, starkare rygg samt snygga axlar! Kolla HÄÄÄR!

Ha det gött sålänge! // 🐔 Sanna

Likes

Comments