Herregud...... har precis hunnut överleva samt dela med mig av den förra så kom det order från coachen att det skall tankas denna helgen också?!! Imorgon är det alltså åter munk, glass och gröt i omgångar som gäller 😝. Jag som hade liksom tänkt mig att de sissta veckorna före tävling kommer att vara real pain matmässigt, men här kör vi med glass istället haha......

Nä, men seriously, energiförråden ska fyllas inför slutspurten sedan (och inte klagar jag alls). Det som inte satt sig så lämpligt är att jag skall iväg till Järvenpää för posering imorgon med underbara Melina.

Kommer snarare se ut som en gravid val än fitness-atlet, men jag hoppas och antar att Melina kan och vet hur det är heh..... jag tror nog att jag kommer få ut mycket av hennes undervisning iallafall, min frontpose är densamma som hennes så jag hoppas på många goda råd om hur jag får till den allra bäst!

Glöm inte bort och följa på snapchat & insta för många innehållsrika (mat)stunder 😁


SC : susanna_ingves

insta: fitspiration_by_sannaLets feed theese abs!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag överlevde tankningsdagen med nöd och näppe. På förmiddagen befann jag mig i centrum och representerade gymmet på "måbra-dagen" och blev efter den stora grötportionen till frukost vääääldans hungrig där vid lunch.....tänkte att jag nog kommer vara bottenlös resten utav dagen men då eftermiddagen kom började det hör och häpna ta stopp. Dens sissta grötportionen med en halv liter glass till efterätt var nog mera pain än njutning faktiskt. Inte kan jag heller säga att jag känner någon form av "super-energi" nu heller men det kommer vell fram då det är meningen för det.

För övrigt är det fullt upp med jobb (som vanligt) har dragit mer grupptimmar än normalt denhär veckan också vilket känns i kroppen. Mamma & Baby träningen gick av stapeln idag och vi var hela 8 stycken mammor och barn som tränade idag! Hoppas alla är med nästa vecka också, roligt var det och bebisarna verkade trivas dom med 💗.

Imorgon väntas enbart några timmar jobb och så sissta styrkepasset för denna vecka. Sedan hade jag planerat in några timmar posering också. Min rygg har krampat en aning så har inte riktigt vågat mig på posingen ännu denna vecka, men imorgon får det nog bli av så man inte rostar. Snart 5 weeks out hörni!

Hoppas även ni alla mår bra och fokucerar på de saker NI tycker är viktiga i livet. Låt aldrig någon säga att du inte kan uppnå det du önskar...... INGEN på denna jord har rätten att ta ifrån dig dina drömmar, kom ihåg det!

I make no apologies for having standars.

Sincerely, A woman that knows her worth.

//🔒Sanna

Likes

Comments

Med detta jobb är inte att personen du jobbar med fått större biceps, rundare rumpa, fasstare lår eller en smalare midja. Det allra bästa........ är då personen helt plötsligt någonstanns mitt emellan smalare midja och rundare rumpa vågar ta steget att tex säga upp sig från den tråkiga arbetspossitionen, rikta in sig på att börja studera mot drömyrket istället. Eller plötsligt börjar säga ifrån lite mer, tänka på sig själv.... "tack, men nej tack....jag skall gör annat". När en person för första gången placerar sig själv i första rummet. Defenitionen "jag" får en helt ny betydelse!

Vartefter vi skulpturerar och svettas tillsammans på gymmet växer på samma gång en helt ny individ fram innifrån. Det absolut viktigaste för mig i mitt arbete är att få varendaste en individ att känna sig märkvärdig, viktig och speciell. Jag vill få fram den riktiga personligheten och låta den få lysa rätt igenom. När en person upptäckt detta finns inga gränser för vad denna kan uppnå! Tillika som kroppen förändras, förändras också offta sättet att se på saker och ting, Vad vill jag egentligen? vad vill jag göra på riktigt? är jag lycklig på riktigt? eller står jag precis vid tröskeln, och bara jag vågar ta steget och kliva över kommer jag att slås av ett komplett nytt kapitel av livet? Skrämmande, men ändå såååå tillfredställande tanke.

Man ifrågasätter sina val och vågar tänka och tro på att man kanske är värd mer än vad som fås för stunden. Våga kräva mer! Du har all rätt i världen att få vara fullständigt lycklig, nöjd och tillfreds med ditt liv och med dig själv! Detta säger jag till mina kunder varje gång vi ses. Du är värd det bästa och inte en gnutta mindre!


Låt solen innifrån få lysa hela vägen ut. Du är viktig, speciell, unik och helt fantastisk!

Just du! ❤

//Sanna.

Likes

Comments

och TANKNINGSDAAAAAAAG!!!! Herregud tänkte inte tro mina ögon gott folk, när jag läste min coach meil igår och där stog att jag, för första gången på snart ett år kommer att få TANKA?!! Jag som gått och mätt upp min mat till minsta gram, inte ätit en smula utöver min diet, varit sjuk i omgångar och bara kämpat på kommer nu på Lördag att få smälla i mig mat i massor! Vi snackar ris i mängder, gröt i hela 2 omgångar och det bästa av allt (det som fortfarande vill få mig att börja gråta glädjetårar) jag kommer att få äta en hel munk och vaniljglass! Denna lycka, är något som bara en person som gått på strikt diet i 10 månader kan förstå. På 10 månader har jag inte stoppat en sockersmula i munnen ens, det sötaste jag vet vid dethär laget som är mitt godis är parika och körsbärstomater. Jag vet inte om jag kommer att tuppa av av sockerchocken eller enbart sitta och fnittra hysteriskt eller gråta sockertårar, det återstår att se på Lördag. Det bästa med tankningsdagen är ju att alla energiförråd laddas om till fullo! Sen skall det även bli spännande att se hur kroppen ragerar och förändrar efter kolhydratschocken. Lovar er många säkerligen rofyllda snaps den dagen om ni råkar förlja där ; susanna_ingves.

Sen en annan väldigt rolig grej idag! Idag presenteras jag i tidningen BODYMAG, inför tävlingarna i April. Gå in och läs och gilla samt dela gärna på facebook. En tävlande i en så stor populär gren behöver all syn den kan få och jag uppskattar gärna om ni ville ge en liten extrapusch! klicka bara http://www.bodymag.fi/esittelyssa_susanna_ingves/ så kommer ni dit direkt!

Nu hoppas vi verkligen på att allt bara går uppåt tillsisst. Har hafft 2 riktigt bra dagar nu och kan knappt vänta på Lördag! Hoppas ni alla har energi och bra flow med!


Likes

Comments

Ny vecka igen. Planerade min Måndag helt och hållet ledig (nåja, förutom egen träning och rumpa/mage timme ikväll). Vi är fortfarande hemma hela bunten, så mycket sjuka som vi har varit märker jag på barnen att dom är ganska så kaputt ennu! Igår grät min äldste pojke nästan hela dagen utan anledning, han kände sig bara så lessen, sa han och ifrågasatte varför vi har varit så sjuka. Tar både på kropp och själ dethär!

Så idag är vi hemma ennu och bara slappar, men imorgon är det tillbaka till vardagen med skola och dagis (om allt går som jag tänkt denhär gången). Jag skall till massören och sen är det kundjobb mest hela dagen som gäller. Idag är det även 7 veckor kvar tills scenen kallar! Kan knappt fatta vart tiden går?!! Var till Karis en sväng igår på en kopp kaffe till bruden som skall stajla mig inför tävlingen och vi gick igenom lite naglar och hår samt annat som skall fixas då tiden är inne. Allt känns ska jag säga riktigt bra och jag tror starkt på migsjälv samt hur jag presterar........... sen hänger det ju på dessa förbaskade (trodde aldrig jag skulle säga sådär) tatueringar. Allting vill liksom falla tillbaka på dem. Hoppas , tror och vill att de endast skall stärka hela min image, för det är ju som sagt........sådan jag är, dock kan ju domarens sätt att se på saken vara helt en annan. Men..... trots detta lilla sido"oros" moment skall det bli ett rent nöjje att äntligen få gå upp på scenen! Skickade bilder till coachen senast igår så nu är det bara att vänta och se om maten kommer ändra ännu eller inte. Än sålänge äter jag ju bra och lider inte av hunger precis och det njuter jag av så länge det nu vara hehhe....

Likes

Comments

Alltså, Februari har varit den mest depressiva tyngsta skit ja varit med om på länge och inte ser ju mars ut att börja mycket bättre heller. Jag och sambon åkte på magsjukan vol2 nu i Måndags, idag började mellersta ungen spy........ vilket alltså innebär att att imorgon kväll ungefär är det dags för Aurora att inleda sin magsjuka, Lionel på Fredag och så har vi Leevi kanske mot Söndagshållet. Tvätten når upp till taket inne på toa, det väntas åter sömnlösa jävla nätter och ett evigt skuras med desinfektionsmedel över(f*ckin)allt. Jag börjar bli trött, arg och förannat deppad nu. Jag satt ju för i hellvete precis på sjukhus med yngste sonen, dropp och allt och allt sedan dess har detta bara fortsatt.

Jag ber alla föräldrar och alla andra också med som läser detta att se till att hålla er samt era barn hemma (alla syskon) åtminstone 48 timmar efter att ett barn insjuknat i magsjukan. Detta är inkubationstiden för smittan att bryta ut och före det är alla smittobärare. Det finns inget annat sätt att hindra att smittan sprids än att stanna hemma tillräckligt länge, tvätta händerna offta samt smörja med desinfektionsgel.

Jag och min familj har heller inget kontaktnät. Det finns ingen mor/far-förälder här som kan hjälpa oss då det är sådana här tider. vi är 2 st vuxna och that`s it. Bådas arbeten har lidit av att vi varit så mycket sjuka och fasstän vi återgått är kroppen och själen övertrötta pga den stora sömnbristen. Min tävling tänker jag inte ens ta upp. Det är mitt eget val att träna och tävla men självklart tar det på även ännu mer. Grejjen är att vi är ganska så utelämnade i sådana här situationer och det mina vänner kan vara väldigt tungt.

Alla har vi en gräns och det sägs att man aldrig blir given mer än vad man klarar av, men vet ni nu börjar det vara så att min gräns är nådd och jag okar snart inte bära mer. Ja älskar mitt jobb och vill träna mina underbara kunder. Mina barn vill gå i skola, leka och vara friska, min härlige man skall börja ett nytt jobb och behöver få vila upp sig inför det. Vi behöver alla få vila bara, okej?!

Självklart kommer man upp från det här också, måste bara få vara trött och sur ibland och nu, såhär idag måste det bara bli ett mer tråkigt inlägg.


in sickness and in healthh.... i love you


Likes

Comments

Men först en liten throwback till team-dagen i Tammerfors. Jisses en sån axelträning det var direkt på morgonen, hädanefter skall jag se till att inte missa de gemensamma träningarna för det var verkligen kul att träna ihop med teamet och FitFarms egna pt:n. Trivs otroligt bra med mitt val am team by the way! min coach är verklgen den bästa, jag utvecklas helt otroligt bra och allt liksom bara , tja, funkar grymt helt enkelt. Plus att jag verkligen diggar den finska sisun då det kommer till träningen, är helt enkelt bara mer "PERKELE" än "HEJJA HEJJA"!

Några bilder från teamdagen ännu.


Vill ni kika mera från poseringen samt lite annat skojj är det bara att checka in Harri Forsbergs insta. Där finns allt möjligt inspirerande! 😊


Sedan har GYM1 öppet hus nu på Lördag. Jag kommer att finnas där hela dagen och svarar gärna på era frågor kring träning och kost, passa på att fråga något du undrar angående teknik, maskiner eller kanske om våra olika produkter vi säljer på gymmet. Du får även 50% rabatt på en PT-timme om du bokar under den här veckan (normalpris 35e) så passa på, passa på!

Du kan antingen komma in till GYM1 eller boka direkt till mig;

tel: 0442764448

mail: susanna.fitspiration@hotmail.com eller SUSANNA@GYM1.CO

Häng på och njut av dagen på Ekenäs modernaste och trevligaste gym!💪

Denna Lördag alltså!!


Hoppas på att vi ses där!

//🌸Sanna

Likes

Comments

Och klar för start mot Tammerfors. Dagen kommer börja med ett axel-träningspass och sedan kommer det bli lite föreläsning, posering och bodybalance/yoga. Min 6-pack innovator hann komma och står nu redo och klar med hela dagens mat i sig, fantastiskt!😍 Ville bara önska er alla en härlig Söndag och vill ni följa med min dag i Tammerfors skall ni börja följa på snapchat; susanna_ingves.

Some people are born in the spotlight....... but it just feels so much better to earn you place in it!

halipusu// Sanna💘

Likes

Comments

Trevlig vändag alla såhär en dag efteråt! herregud en sån kul dag vi hade på Gym1 igår! Där firades det vändag för hela slanten med gratis träning hela dagen snabblotteri och glassbjudning. Gymmet var fullt med folk hela dagen och vi hade det alla så jättetrevligt, tack alla som var med!

Trots det roliga så är jag trött idag. Var hemma vid halv 11 igår ikväll och tillbaka på gymmet igen imorse kl 08.30. Har blivit långa dagar nu igen den senaste tiden så imorgon tror jag nästan det blir en välbehövlig LEDIG DAG!! På Söndag åker jag iväg till Tammerfors för teamdag så skall passa på att vila ut ordentligt imorgon, eller i allafall försöka.

Något som jag väntar på otroligt mycket just nu är att min nya beställning skall anlända från bodyaction. Med långa dagar på gymmet har jag nästan alltid all min mat med, vilket betyder ca 3 stycken matlådor, kvarg, nötter, pulver och fan och hans moster. Har använt mig av en plastpåse från stadium sådär 4 månader nu, men nu börjar den faktiskt tappa spänsten tycker jag. Plus att det skulle vara bra att kunna hålla maten kall om det blir längre färder som nu på Söndag till exempel eller om vi nu skulle åka upp till Österbotten i något skede. så nu slog jag till och beställde min alldeles egna 6-pack innovator!


Är den inte läcker? I denna kan jag snyggt förvara alla mina mål kalla och fräscha vart jag än tar vägen och har i och med detta blivit den tvättäkta fitness-nörden! Dock är ju denna miljarder gånger bättre än min gamla fula stadiumpåse vars enda positiva bagatell var att den var orange (gymmets färg)


am i right? am i right? så jädrans mycket bättre blir det, och nu håller jag bara alla tummar och tår att att min 6-pack innovator hinner komma till På Söndag!

Bjuder även här på några bilder från våran succe-vändag här på Gym1 igår, finns det någon som ännu vill köpa av den helt sjukt goda proetinglassen vi bjöd på så finns den på hyllan igen nästa vecka! (syndade och smakade en kopp glass jag också........ måste ju veta vad vi bjuder kunderna på liksom hehhe..... tänkte inte kunna sluta slurpa i mig....så jädrans god var den, och rekommenderar varmt att prova! 👍

En perfekt dag med det bästa sällskapet på bästa arbetsplatsen!

Likes

Comments

Som lite fortsättning på föregående inlägg och hela "feelgood" flowen tänkte jag skriva lite (igen) om styrketräning och dess lugnande effekter på kroppen.

Nu vet vi ju alla att det är så att människans största orsak till varför de inte tränar är "tid". Man har inte tid att träna och själva tanken på att offra 20 min- 1h per dag åt att åka till gymmet får pulsådern på halsen att börja tjockna och pulsera i dubbel takt. Vad tyvärr många också inte vet är hur otroligt bra stressrelease styrketräningen också är!

Jag har 4 barn, en stor schäferhund och jobbar som egen företagare. Bara för att jag jobbar på ett gym betyder inte heller det att jag står och pumpar rumpa på arbetstid. Nej. Min egen träning görs helt på min egen (ibland minimala) egentid, och fasstän klockan skulle vara 22.30 på kvällen skulle jag ändå inte hoppa över ett pass!, för efteråt kommer jag hem lugn, tillfreds och harmonisk. Jag sover gott, kan ta an mig barnens berättelser om dagen, göra de dagliga måsten hemma fortfarande lugn, tillfreds och harmonisk.

Gymmet är mitt "nirvana". När jag tränar finns inget annat än bara uppgiften som skall utföras och jag, jag lever precis i nuet!!

Tänk er själva............ vad tror ni skulle hända om du ska knäböjja 100 kg och enbart har affärens inköpslista i huvudet, ungen skall ha rena kläder till dagis, doggen ska till veterinären imorgonbitti klockan 08.00 och du har som bäst en brödsmula som fasstnat mellan tänderna och är något fruktansvärt frustrerande.

Hur skulle lyftet gå tror du?

Förmodligen helt åt hellvete! För du svävar helt någon annanstanns och koncentrerar dig inte på nuet och det du skall utföra precis då i den stunden.

Precis som i meditation kräver styrketräning, komplett närvaro, rätt andningsteknik, din fulla koncentration, lugn och kontroll! Här kommer vi till den biten av att enbart kontrollera det vi faktiskt kan kontrollera och låta resten vara. Det krävs otroligt mycket av ditt innre, magen-bålen-andning-nerfunktion-muskler för att kontrollera en vikt som är dubbelt mer än din egen kroppsvikt! Största delen kommer ändå från......... huvudet!

Där börjar allt. Även fasst du har ben som hulken men huvudet tänker på mjölk,bröd,potatis och ägg kommer troligtvis ditt lyft att misslyckas.

Därför tränar jag. Gymmet är enda stället på jorden där jag helt och hållet kan släppa allt annat för en stund, ha full kontroll, leva totalt i nuet, lyssna innåt(och på five finger death punch) och låta min kropp arbeta så som den är skapt för att göra. Därför mår man också bra av det. Därför orkar jag med allt annat runtomkring (kaoset med andra ord). Skulle jag inte träna skulle jag heller inte fungera, och fungerar inte jag,..... ja då skulle det verkligen bli kaos för alla runtomkring mig!

Alla som känner sig stressade, inte har tid, känner sig nere (särskillt efter denna mörka tid på året) kom in till oss på Gym1, lämna stressen i jackärmen i omklädningsrummet och ge träningen en chans! 20 min is all it takes! och lika som med meditation och mindfulness kan det ta en stund med styrketräningen också för att den skall få din fulla koncentration. Det är bara att dra mig i ärmen så hjälper jag dig mer än gärna genom rörelsen. Försäkrar dig om när du ska andas, vad du skall tänka på och att du befinner exakt i nuet. Kan lova att stressen i jackärmen har försvunnit precis som monstret under Alfons säng också gjorde när vi är klara!


//Sanna

Likes

Comments