Min tävlingsbikini har jag ju köpt begagnad via nätet, men det hindrar mig inte till att göra den mer personlig och i min egen smak helt och hållet. Nu i helgen besökte jag en sömmerska här i Ekenäs och hon lovade mig att hon kan sy om den efter behov (om jag ännu blir mycket mindre vill säga) samt att hon skulle göra den ännu mera "blingbling". Tack och lov hade hon swarkovskis i alla möjliga färger och storlekar så jag kommer att få min bikini att bara lysa "jag"om den då tiden väl är inne.

Sen var vi även på inbody-mätning i helgen, jag och sambon. Det var första gången för mig, men hade tänkt försöka få det gjort lite mera regelbundet i fortsättningen. Kan ju åtminstone avslöja att denna brutta är IN SHAPE! 😄 Fettprocenten är för stunden 14% vilket är rätt tufft och kommer garanterat vara fit for fight tills det är dags för scenen! Muskelmassan ligger på gränsen till att vara över den normala nivån och ligger just nu på 27,1 %. Nu harmar det att jag inte varit på en sådan här mätning tidigare, som jag nämnde i ett tidigare inlägg har jag ju nämligen gått upp 2 kilo här den senaste tiden, även fasst jag aldrig tidigare varit såhär "slim". Skulle ha varit nice att kolla skillnaden procentmässigt då och nu!

Grymma resultat i varjefall och jag kan inte annat än att klappa mig själv på axeln och fortsätta puscha på i samma takt framåt. Idag väntar en 11 timmar lång dag på gymmet med min egen träning inräknat i det. Det gäller bara fråga dig själv; How bad do you want it?!! 👊


Ha en riktigt grym start på veckan alla....kom ihåg att alltid sikta högt och satsa 110% på det du brinner för!

//🔝Sanna

Likes

Comments

Har jag bland annat haft otroligt svårt att sova. Det började i Måndags..... laddade med en nocco samt min vanliga pre-workout shake (superhero som vi säljer på gymmet) före träningen.Å fy fasen vilken energiboost ja fick!! slog nya rekord i så gott som alla rörelser och så tog jag även på mig klacksen och poserade lite efteråt. Klockan var nu redan närmare halv 11 på kvällen och jag kunde gott ha tagit en löprunda ännu.Så pigg kände jag mig.

Istället för att som vanligt bli trött som en gris efter mat och dusch och praktiskt taget stupa i säng låg jag istället och vred och vände på mig....tänkte och funderade.....trampade på i huset mellan varven och blev kissnödig varje halvtimma. Vips så var klockan 05.00 på morgonen och det var dags för sambon att stiga upp till jobbet, God morgon liksom.....


Efter det har jag en vag känsla av att det är månen som ställt till det en aning för mig och min nattsömn. Jag och fullmåne.....antingen har vi något otalt med varandra eller så hör det bara till min lite mörkare sida att det skall vakas varje gång de tär fullmåne ute. En annan möjlig orsak kan ju alltid vara att det finns någon där ute som tänker på mig så otroligt mycket att jag inte kan sova. Om det möjligtvis är du kan du vell skicka ett mail eller nåt så vi kan snacka.....skulle verkligen behöva min nattsömn nu!😘


Snart är klockan 14.00 och dags för mig att anta mig veckans sissta träningspass.....biceps,triceps, vader och lite mage står på dagens program. Ska jag vara riktigt ärlig så tog jag dunderdosen bestående av nocco och min superhero idag med..... känner mig som en zombie i huvudet och tänkte att klockan är så pass lite att det bara inte kan påverka min sömn kommande natt?!

man får se.

Är det förrästen någon som vill komma på ett killer-träningspass tillsammans med mig så har jag en ledig tid tillgänglig nästa Torsdag den 19.1 kl 14-15.00 här på Gym1! Give me a call så bokar jag in dig!Strömavbrott hade vi igår också...... riktig storm var det. Ni kan se hela storyn på min snapchat susanna_ingves.


Puss//Sanna.​

Likes

Comments

Å alltid slår vardagen emot lika hårt...... ingen har rena utebyxor, igen har hela utebyxor, ingen hittar varken vantar, mössor eller halsdukar och ingen reflexväst finns i hela förbannade lägenheten. Hur man än försöker förbreda sig för vardagen i en family på 4 kids (plus en 17 åring numer) så kan jag bara konstatera.......... don´t bother! Det funkar ändå inte........ hos oss gäller mer att ta emot utmaningarna vartefter de kommer ( si sådär var femtone minut) allt som har med organisering, planering och kartläggning att göra går liksom denhär familjen förbi. Kan lätt säga att vi starkt går emot normen och kör helt vår egen grej istället. För ibland hjälper det inte att enbart tänka utanför boxen..... du måste tänka som om det inte fanns nån box överhuvudtaget!


Ont i rumpan har jag också! Tackar sambon för det ( och ta inte detta på fel sätt nu, det handlar om träningsvärk! 😍) körde tungt benpass igårkväll och hade mannen som puchade mig to my limits igen. Härligt att ha gått med samma träningspogram i snart 1 år och fortfarande få grym träningsvärk tack vare att man ändrar lite på tex. tyngdpunkten, lutning, extratekninker mm. Det gäller att ha tålamod och låta kroppen vänja sig med vissa rörelser. Sedan då man tycker utvecklingen börjat stanna av och man får inte riktigt "kicken" längre efter att ha tränat, då gäller det att börja ta in lite extragrejjer för att åter ge musklerna nya retningar.

Viktigt för alla som tränar med PT! Din Personal Trainer är inte "lat" eller annars obrydd för din utveckling om ni kör med samma program vecka efter vecka. Denne vet troligtvis exakt vad hen gör, och har klara planer på hur din träning är upplagd och du skall få de resultat du önskar!


(bästa rumpövningen.... höftlyft med stång!)


Nu skall jag chilla lite med bäbisen i soffan före det åter begär av mot gymmet. Kvällstur samt rumpa/mage timme står på schemat, och sen även egen träning samt cardio. Rygg och axlar skall pumpas ikväll och kommer ha stora problem att orka köra rumpa/,age- timmen fullt ut med benen redan som spaghetti från igår. Tur så får jag alltid en sån kick av alla härliga människor som vill komma och träna tillsammans med mig på min lektion. U guys are great!


Pice and love//💄Sanna

Likes

Comments

Vecka 2 avklarad och jag har precis skickat iväg lite bilder till coachen för bedömning. Alltid lika spännande men som tur är har jag hittills alltid bara fått kanonbra feedback. Idag trots att det är ledigt (och minus 22 grader ute) tog vi oss iväg till gymmet sambon, minstingen och jag. Det blev ett ryggpass för hans del och jag körde min cardio för tredje och sissta gången denhär veckan samt poserade lite.

Imorgon kommer äntligen resten av flocken hem igen, skall försöka sova ut ordentligt på morgonen och sedan begär det iväg på bilfärd för att hämta hem de tre små rövarna som saknas här hemma. Äntligen är hela familjen samlad igen, under samma tak....hemma.


Så, med hela mitt härliga gäng med gangsters hemma igen blir det till att tråckla ihop vardagen igen så småningom när skolor och dagis och allt börjar på igen. Ibland är det som att man inte vill hänga med......tåget bara går och går men ibland är det som om man nätt och jämt hinner med i farten med tandläkartider, astmakontroller, föräldramöten och allt där emellan. Men vad vore livet utan detta....dessa?! Oavsett att det blir tungt med allt ibland, med all träning, tvättberg och offtast för lite sömn, så skulle jag inte byta en endaste dag tillsammans för det! Jag hoppas verkligen jag förmedlar att allting är möjligt bara du kämpar för det som är viktigt för dig samt har en positiv inställning i livet och vardagen. Ingenting behöver vara perfekt, bara alla är nöjda, känner sig älskade och fria till att göre det den tycker om att göra.


piece, love and family first! 💗

//Sanna

Likes

Comments

Istället för att inleda det nya året med baksmälla, ångest, och en känsla av att ha f*ckat upp hela året innan det ens har hunnit börjat inledde jag istället mitt med ett jädrans tungt benpass på gymmet. Det gågna året har gett mig mycket. Jag startade bland annat mitt eget företag, köpte hus och inledde min resa innom bikinifitness. Jag har aldrig någonsinn varit i bättre form och hör och häpna....aldrig heller vägt mer då jag tränat såhär aktivt??!

Blev nämligen så förbannat jäkla glad då jag av en slump bara ställde mig på vågen igår och insåg att jag gått upp 2 kg!! Detta måste innebära att det sannerligen har kommit till muskelamssa, för jag har nämligen aldrig varit "mindre" än vad jag är nu heller. Detta känns otroligt bra med tanke på att det nu är meningen att "ta bort" allt det överflödiga runt musklerna inför tävling. Jag har verkligen jobbat ihop ett bra paket och mentalt sett känner jag mig starkare än någonsinn. Har kommit så pass långt i min personliga utveckling att jag numer betyngar ordspråket; " Det är inte målet som är det "stora hela", utan resan jag gör för att komma dit."

Om alltihopa enbart vore koncentrerat på de ynka 20 minuterna som det kanske bara är där uppe på scenen, om det är det enda som betyder något för dig.......ja då kan det verkligen innebära jordens undergång om det inte blir mer än så. Men om du njutit av resan, älskar att träna, lapat in allt vad denna upplevelse inneburit, och sedan tar själva tävlingen som en sorts belöning för det extrema jobbet du gjort......... Ja då tycker åtminnstone jag att du skött din sak rätt!

Lev i nuet and make the best of it!

Här under kommer tre gämföringsbilder under det gågna året, den första tagen då jag just började denna resa. Gjorde inte mycket annat än boxades på den tiden och hade fått barn för ca 6 månader sedan.

Den andra är tagen för ca 3 månader sedan och den sissta bilden är tagen för bara 2 veckor sedan och där väger jag 56 kg som är min vikt idag!!


56 kg!!!


Jag hoppas detta ger er alla motivation till att börja styrketräna! Du kan göra under med din kropp med hjälp av styrketräning......... all for the natural way!

Följ mig även på snapchat för att se hur mina träningar kan se ut ibland! sc- susanna_ingves


Puss &kram //❤Sanna.

Likes

Comments

Först och främst......jag hann ju bara öppna mun och skryta över att jag inte behöver bege mig ut på himolänk tidigt om mornarna, utan jag har lyxen att få köra min cardio innomhus i sköna gymmet.............. Now bite me?!!

Fy fäsen det sög alltså?! 4 varv hiit med tunga övningar tätt inpå varandra varav en av dom....den värsta.......rinnallevetopunnerrus LEVYTANGOLLA! det innebär alltså att du drar stången till brösthöjd, sedan vänder den och pressar sedan upp ovanför huvudet. Detta kör jag 4x20 reps 😣

Det var nästan så att tårarna pressade fram där mellan varven då jag föll ihop till en blöt pöl på golvet för att återhämta mig lite. Hur kan något vara så tungt? och hur i alla världen går någon med på att göra något sådant frivilligt? Detta var frågor som bultade i huvudet i samma takt som pulsen ungefär, och ännu till råga på allt efter en sådan prestation är allt du får klämma i dig efteråt sketna 50g ris och lite kyckling. Min snart 2-åring äter ju för böven mera än det?!!Så ja..... där hade vi lite avbelastning och ikväll skall jag göra om alltihopa igen. Den som ger sig med i leken får leken tåla!


Jag kan ju alltid hoppas på att all den goda energi jag lapat in idag följer med mig till cardio-träningen ikväll! Hade ju som jag skrev tidigare en kär vän på besök med familj under en natt. En vän jag inte sett på alltför länge men det var som om vi inte varit ifrån varandra en dag ens! Vi fortsatte där vi senast slutade och det enda nya vi kom fram till tillammans var att det absolut inte får gå lika länge före vi ses igen. Nu åkte de precis iväg mot flygfältet och deras stora resa mot Afrika kan börja!

Jag å min sida måste ta tag i matlådorna för att hinna fixa allt före kvällstur och kundträningar på gymmet! Ha en jätteskön Fredag alla! hoppas ni myser till det riktigt ordentligt medans jag gråter på gymmet igen sent ikväll!


Puss//🐱Sanna

Likes

Comments

Julen är (nästan förbi) och jag har inlett min tävlingsdiet. Personligen tycker jag inte maten ändrat så värst mycket.....bara snäppet mindre kolhydrater och även det mörka riset/pastan har fallit bort. Enbart vitt och lite mindre är vad som gäller. Även träningen har ändrat i den mån att jag nu utöver den vanliga träningen även måste sätta till cardio 3 gånger i veckan, antingen kombinerat efter den vanliga träningen eller så skillt för sig. Men vet ni vad som är så jädra skönt?! Jag slipper totalt vistas utomhus denna mörka hemska (och tyvärr även regninga) tid! Jag som fruktat så över att måsta vakna låååångt före de övriga i familjen för att bege mig ut och löpa före frukost får istället köra hiit-träning inne i sköna gymmet eller till och med hemma.....happy happy!!


Så, nu kör vi full fart frammåt och så får man se om hungern börjar smyga sig på sakta mak i och med cardion och mindre mat..........liksom går och väntar på att lidelsen ska börja typ ( heeelt wierdou i know) men sån är jag.

Igår hann vi även sambon jag och minstingen iväg till Vanda för lite Christmas-shopping, vilket för mig innebar att införskaffa mina TÄVLINGS SMYCKEN!! Med hjälp av sambon valde vi ut ett sett som vi båda tyckte lyste "jag" om och är riktigt riktigt nöjd över valet! Endast en ring saknas eventuellt ennu, men än finns det tid att ändra, skaffa till och planera hela tävlingslooken!

Är även utöver stödet av att välja smycken väldigt tacksam över min käre man för stunden. Han har även följt med mig till gymmet de senaste 3 gångerna för att puscha på mig lite extra och har tack vare det spräckt några nya rekord! Än en gång fick vi det konstaterat att ALLA verkligen behöver en personlig tränare! Du må tro att du tränar hårt och gör ditt yttersta.......men att faktiskt ha någon som står brevis och tittar....tvingar dig att gå djupare ner i squatsen eller pressa mer i axellyft gör sannerligen träningen till något helt annat. Känner att det är precis det jag behöver nu för att utvecklas ännu mer på slutrakan och göra träningen ännu mer effektiv när tröttheten säkerligen kommer sätta in förr eller senare.

Idag är det kvällstur på gymmet som gäller, samt även lite kundcoaching. Men före det måste hemmet städas efter latheten som sköljde över oss här under ledigheten. På Torsdag kväll kommer en kär vän och hennes familj och hälsar på, en vän som jag inte sett på alldeles för länge! Och före det vill jag att hemmet är uppröjt så det bara är att ta plats i soffan och mysa till det riktigt ordetnligt..... för MYCKET skall catchas up och vi har bara ett dygn på oss.

Som sagt lovar jag att uppdatera lite mer i fortsättningen. Känner att det är bra för skallen (eller kanske mer innehållet) att få spruta ut lite text emellanåt......... so, to be continnued!

Min julmat bestog istället för skinka, lådor och rödbetssallad av härlig hälsosam lax samt klyftpotatis!

Och även fasst vi enbart firade lilla familjen emellan passade jag ändå på att göra mig lite julfin. Det blev på samma gång lite som en dejt tillsammans med sambon och vi hade det väldigt mysigt! ❤ (ursäta handmärkena på spegeln men jag har faktiskt bättre saker att göra än polera gämt! 😄)

Sen självklart träning på ett folktomt gym. Vi hade riktigt skoj!

och så mina TÄVLINGS SMYCKEN!!!!!! visst är de vackra??! kan knappt tänka på hur vackert allt kommer vara tillsammans....med bikinin......bruna hyn och så dessa! Can`t wait! 💎

​ Ha det så gött och fortsätt njuta av julen! // 🌟Sanna

Likes

Comments

Känner att jag inte alls hinner lika mycket med bloggen som jag kanske skulle vilja. Känner att jag vill uppdatera mer om vad som händer angående jobb, personlig utveckling och övriga projekt..... mycket för att en vacker dag kunna blicka tilbaka och minnas. Kanske jag får lov och göra ett nyårslöfte( även fasst jag inte tor på sånt) att skriva åtminnstone ETT blogginlägg varje vecka?!! How about that??


Huvudet vill låsa sig ibland då det kommer till att skriva ner vad som händer och fötter runtomkring.... det är ju så förbaskat mycket hela tiden?! Försöker det bästa jag kan med att hinna med allt jobb, satsa 110 % på egna träningen och så familjen där emellan. Ibland även vila också...heh.... har ju högsäsongen som börjar i Janurai att invänta så försöker som bäst att finna lite lugn i vardagen... hinna ligga på soffan och andas lite, så man orkar köra på för fulla muggar nästa år igen. Tiden går så jäkla fort och är bara snart 4 månader tills jag själv skall upp på scenen!


Senaste uppdateringen var ju inför boxing-eventet. Trots att jag var nevös inför att få träffa Amin gick det som smort och jag hoppas alla som deltog var lika nöjda med kvällen som jag! Jag är väldigt tacksam över att jag fick chansen att prata med Amin Asikainen in person och även få tillfället att boxas med honom, och hoppas på likande evenamang i framtiden!


Även poseringen för egen del går framåt. Börjar få ihop min I-walk så gott som och är vell riktigt nöjd med den, och formen för stunden samt hur jag för mig fram. Känner mig tillfreds med den delen kan vi vell säga.Alltid hittar jag saker att förbättra och det är en hiskeligt viktig grej om du vill utveklas och ständigt bli bättre!........Aldrig aldrig någonsin bli helt nöjd utan ständigt sikta frammåt, bli strakare. bättre, snabbare osv.

Och apropå det så ingår jag mitt livs första tävlingsdiet den 26.12. Direkt efter ju alltså! Är skitnervös faktiskt! Och inte hjälper det ju precis heller att jag dom senaste dagarna varit lite extra hungrig också (suck!) men men..... så förbannat envis som jag ju är skall det vell också gå vägen. Skall bli riktigt spännande å se hur kroppen börjar förändras vartefter att tävlingsdieten fortskrider! Det är ju då man börjar se vad man verkligen jobbat så hårt för under så lång tid....alla muskler kommer fram och konturerna blir mer synliga. kan knappt hållas i tightsen när jag tänker på det ha! 😄

Men det är den 26 det.....nu skall jag försöka njuta av julen och ta det lugnt. Kan ju inte konstatera att jag skall frossa i mat precis eftersom jag ändå äter otroligt strikt och hade inte tänkt å fuska oavsett om det är jul. Lax, kyckling, ris och kvarg är vad som gäller för mig fortfarande....den som ger sig in i leken får leken tåla..... och jag är ju som född för detta fitnessliv!😝Härmed önskar jag er en riktigt God Jul så skall jag försöka uppdatera lite mera flitigt i fortsättningen!

Piece and love //🎅Sanna

Likes

Comments

Vet inte om jag larvar mig, men är jag kanske en aning nervös inför ikväll? Lite receptions jobb samt en kund kvar för idag, sedan hem och fräscha upp mig ( va?, hon är knäpp) samt klämma i mig lite mellanmål och sedan iväg till RasBudo för att förbereda kvällens boxingevent! Skall bli en sån upplevelse att få träffa självaste Amin och få träna tillsammans med honom! Detta lever man på......länge! Jag hoppas på att få se så många av er som möjligt där ikväll. Alla som deltar är även med i en utlottning av fina vinstpaket samt får ta del av en lite föreläsning samt produktinformation om kosttillskott som också Amin Asikainen använder sig av! 💪


Efter denna kväll är jag (nästan) ledig i dagarna 2. Auroras gudfar kommer även till Ekenäs på besök, så jag antar att helgen blir mest till att spendera tid på soffan med familjen, och känner jag mig själv rätt kommer jag förmodligen boxas för kung och fosterland ikväll och kan inget annat göra än dega resten av helgen heller hehhe....

Men nu....... lite kvar sen snart så smäller det! 😊

Likes

Comments

Är frågan jag fått några enstaka gånger nu....... -svar 0! jag går fortfarande på "vanlig diet" dvs bra med kolhydrater, rikligt med mat, många mål om dagen.

Var ju i Vanda i helgen och körde poseringträning med fysikdomare Satu Kalmi. Hon gjorde först en helhetsbedömning och frågade just sedan att hur många veckors "kisadieetti" jag har bakom mig. Hon konstaterade att jag har en jädrans bra ursprungsform och att kunto on kova jo nyt. Detta (som den åsna jag är) tog jag till mig först efteråt, "-sa hon faktiskt så?!" och istället började jag direkt fråga vad jag kan göra bättre och vad jag måste träna på, samt om det var lagligt att täcka in tatueringarna eller inte. Som svar på det så måste jag lära mig att breda ut övre ryggen mera, sära på skulderbladen för att få en mer x-form på hela paketet. Oavsett hur bra kropp du har ur fysikens synvinkel gör det ingen nytta om du inte kan bära upp den rätt! Så detta skall tränas, tränas och tränas med spegel........ bara denna förbannade flunssa ger med sig lite först!

Som svar på andra frågan så är det inte laglligt att täcka in sina tattoos på scenen. Och blir du påkommen med att ha gjort detta kan du diskas direkt. Här kan jag igen bli lite arg på sporten och dess regler igen........ om det ändå är så att du får minuspoäng för hudfel (tatueringar tex) låt då dem som har dem få en chans genom att dölja dem då under själva tävlingstillfället?! Hur löjligt som hellst ju?!!

Anyways...... jag kan ju inte gå och ändra på grenens regler...... allt jag kan göra är att ändra på mig själv. Träna ännu hårdare, öva på poseringen och så småningom jobba med brunan lite extra genom att ta lite solaruim då och då så jag har en prima grund att lägga på protan då tiden är inne. Åter är det helheten, helheten som utgör slutpoängen i det hela!


Bara att jobba vidare! 👊//Sanna

Likes

Comments