​Jag vill det, du vill det, alla vill vi ju se bra ut nakna. Finns inget vi behöver tillägga där and that`s totally fine. Inte är det så hemskt svårt heller, ät bra mat och rör på dig och alla kan vi uppnå en god fysik och känna oss nöjda med våra kroppar.

Den verkliga utmaningen i dagens samhälle är att finna sann tillfredställelse på insidan.

Jag tycker mig ha fuxit helt otroligt i min roll som Personlig Tränare och coach under det senaste året! Ibörjan var bilden nämligen ganska klar. Målet var att uppfylla kundens krav vad gällande spegelbilden. Allt som offtast handlar det om 5kg eller 10 kg som ska bort.......hellst fort! Kunden i fråga lever ett stressigt liv med stillasittande jobb, tidsbrist, prestationsångest, äter då man hinner och har tid för familj/partner ca 1 gång i veckan och även då har man svårt att vara fullt närvarande.

Och visst, okej....... då lägger vi upp ett program med mestadels snabba intervallträningar samt ett strikt kostschema med noggrant uträknade kalorier efter dennes livssituation. Kunden går ner 5-10 kg, uppnår sitt mål, ser sig i spegeln och känner "men varför är jag inte lycklig nudå?!"

Är du inte i kontakt med dig själv innifrån kan du omöjligt bli lycklig även om vågen visar -5-10 kg heller. Jag känner att vi ständigt är på jakt efter något idag. Något vi inte riktigt kan sätta fingret på vad det är men vi känner oss aningen vilsna, frustrerade och rastlösa. Vi tappar kontakten med våra medmänniskor, kan inte anknyta oss i relationer.......ibland känns det som att vi bara finner oss i att vara "tomma skal" som enbart "fungerar" utan att känna. Vi har kommit att bli robotar som i filmen "I Robot" med Will Smith.

Varför har det blivit tabu att tala om hur vi egentligen känner oss? Varför har det blivit tabu att säga högt vad vi verkligen vill ha och behöver i våra människo relationer?

Varför ska allt, alltid se så bra ut ​utanpå?!

Numer när jag jobbar med mina kunder utgår jag alltid ifrån hur denne mår i helhet. Jag jobbar med HELA människan. Vi gräver om det behöver grävas, vi plåstrar om det behöver plåstras och rensar upp om det finns ouppklarade eller för mycket stuff i bagaget. Vi ser till att få kontrast i vardagen. Tid att varva ner och spendera tid ute i friska luften. Vi bygger upp och stärker identiteten så att man känner att man vågar ta för sig mer av livet på alla plan. Vi tränar och äter god och framför allt näringsrik mat för såväl kropp, huvud och själ.

Offtast börjar även vågen gå åt någondera håll den också med tiden! Men efter att ha upptäckt så mycket mera vad som egentligen menas med att MÅ BRA är detta numer endast ett litet plus i kanten.

Jag har funnit sättet jag verkligen vill jobba på och den känslan kan jag säga er är helt fantastisk!


Jag hoppas att 2018 kommer bli ett fantastiskt år. Jag hoppas 2018 blir året då vi alla vågar öppna upp våra sinnen, känslor och ögon för det verkliga livet och spendera mindre tid på att se på andras genom en touchscreen. Det är dags vi återgår till "​mänskligheten"​ igen innan vi helt fungerar med minneskort.

Jag hoppas verkligen att JAG kommer att få chansen att kunna hjälpa er med allt detta! och har stora förhoppningar inför nästa år och vad det för med sig. Håll ögon och öron öppna och våga tänka stort!
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tack Sandra för din kommentar. Här skall jag försöka skramla ihop mina åsikter och synpunkter på min senaste tävling för ca 3 månader sedan.

Först och främst måste jag säga att jag tror det nästan är ett måste att hålla sig borta från allt vad grenen omfattar den första tiden efteråt. Det måste få gå ett par månader innan man återvänder känslomässigt i hur det var precis just då. Åtminnstone jag som MÅSTE ha en stark anknytnig till mig själv för att må bra kände att det kunde bli lite för mycket av det ytliga där på slutrakan!

Om jag gämför mina båda tävlingar är min personliga åsikt att jag presterade bättre i min allra första tävling, därmed också min placering 4:e plats. Hela livet utgick nästan ifrån mina träningar, måltider och resor till Tammerfors under ett helt år. Vi planerade helt enkelt efter det. Men sådan är jag också, gör jag något, så gör jag det till 150% och jag lägger helt fasansfulla prestationskrav på migsjälv. För när det kommer till min passion, mitt jobb och träningen, då gör vi det med hjärtat fullt ut!

Misstaget jag gjorde var att tävla andra gången så tätt inpå. Kroppen (för att inte tala om knoppen) hann aldrig återhämta sig ordentligt även om jag ville inbilla mig själv det. Ca 3 månader hann jag vara på "off" men ännu oerfaren som jag var tyckte jag att det var enough och nästa tävlingsdiet påbörjades dagen efter midsommar.

Denna andra diet märkte jag blev tung inte minst psykiskt. Jag kände mig hemskt nere, började ifrågasätta meningen med allt och bara några veckor före tävlingarna värkte kroppen så pass att trapporna upp till gymmet blev för mycket och jag var tvungen att sätta mig ner och vila emellan stegen.

Hälsosamt?......... inte särskillt.

Jag som alltid är glad, positiv och värderar insidan minst lika mycket om inte mer än utsidan blev sakta men säkert en blek avbild av mig själv och jag var till och med rädd att jag aldrig kommer kunna se på livet med samma glöd igen. Det var ganska läskigt!

Dock kom det en avbrytare i vardagen och jag och min familj åkte över hem till Sverige i dagarna 4. Nu kommer vi till hur viktigt det är med att ha kontrast i livet.

Jag tränade inte på 4 dagar, åt min mormors husmanskost och släppte kontrollen helt och hållet under tiden jag var i hemknutarna. Herre min tid jag åt till och med glass, drack ett glas vin och skrattade!

Gå orkade jag också, och jag kände att jag nog finns där inne, långt i mig själv ännu! Denna flamsiga, ivriga livsnjutare med glöden i bröstet. Jag råkar bara vara rätt så undernärd just nu.......
Även en bildcheck till coachen var aktuell att tas under tiden jag var i Sweeden. Fullständigt ärlig (som jag alltid är i fråga om allt) berättade jag om att jag avvikit från dieten och ätit mer, min coach tyckte det var "nou hätä" och ärligt talat vet jag inte om han ens skulle ha anat överhuvudtaget om jag inte nämnt att jag ätit både potatismos & glass.

Där är en sak man verkligen måste lära sig, LÄR DIG KÄNNA DIG SJÄLV!

För även om du har en coach som bygger upp ett program till dig specifikt kan denna aldrig ändå veta exakt vad just du och din kropp behöver för att må bra och kunna prestera optimalt! Detta för jag med mig varje dag i mitt eget arbete. Mitt jobb är att hjälpa dig att må bättre, samt uppnå dina individuella mål genom kost och träning. Men aldrig aldrig kan jag vara fullständigt 100% säker på att en metod fungerar på just precis dig, jag kan omöjligt hoppa in i din kropp och sinne och känna efter hur det känns för just precis dig. Lär dig känna din kropp. Fullständigt. Lär dig känna igen varnings signaler och vad du behöver för att må bra och orka hålla motorerna igång.

Min coach gjorde ett perfekt arbete! min fettprocent minskade i den takt den skulle utan att min muskelmassa tog farligt mycket stryk. Det var jag som gjorde misstaget och litade för mycket på coachens ord och nekade den innre rösten som signalerade att något inte var bra.

Dock efter Sverige-trippen insåg jag att jag inte klarar av att fungera med så lite mat....... så lite FETT! Så jag följde min dietplan men såg till att klämma in vad jag behövde en aning där emellan.

OBS! detta gjorde jag för att jag är utbildad innom området, gjort en hel del research samt vet hur min kropp fungerar och reagerar. Ska du tävla och går på diet ska du självklart följa din diet samt lita på din coach. Börjar man fiffla med dieten i detta skede utan destu mera erfarenhet kan slutresultatet bli vätskeansamling samt i värsta fall även problem med katabolismen.

Det du SKA göra är att berätta för din coach om du tycker att något inte känns bra! Därmed kanske det blir ändringar i programmet beroende på hur lång tid det är tills kommande tävlingar.Sedan kom då äntligen dagen för min andra tävling. Denna gången hade jag min man med mig och behövde inte vara ensam på hotellet. Vi gick på morgonpromenad och åt frukost, han hjälpte mig med färg samt tvättade mitt hår. INGET hade gått utan hans otroliga stöd! Åter en sak jag lärde mig under denna resa....... äkta kärlek är att låta den andra få göra och prova på....... uppfylla sina drömmar utan att hålla tillbaka och stötta i både mot och framgångar! ALLA borde ni få känna såhär i era relationer, det är ni värda och inte en gnutta mindre!!

Älskade min bikini i glimmande guld, och utan löshår och lösnaglar kände jag mig fabolous i en lite mera jordnära look denna gång!

Men fasstän looken är fräsch, konditionen på topp kan vi inte bortse från detta eviga problem för mig........ mina tatttoos!

Domarna var stenhårda..... och hur jag än vill ändra på deras sätt att se på saker kan man nästan omöjligt lära gamla hundar att sitta ;) Tatueringar är, och säkerligen förblir en tabu i denna gren och hör inte hemma på scenen.

Och även fasst mitt motto är att; "om du vill förändra världen måste du utgå från dig själv" kan jag och VILL jag inte förändra mitt utseende eller mina tatueringar. De är endel av mig, alla har de en viss betydelse och för mig tillbaka till ett visst skede av livet. Om det står ivägen för " 15 minutes of fame" som Bikinifitness i ganska stora ord består av kan det kvitta enligt mig.

Jag var skitnöjd efter min andra tävling. Även fasst det tog slut efter elimination round för min del. Jag fixade det! Jag överkom migsjälv, uppnått en sådan fantastisk kondition på 1 år, jag avbröt aldrig, utan fortsatte kämpa ända till slut. 24/7!Även fasst det inte blev någon pokal denna gång vann jag det verkliga priset efteråt. Tårta och mina härliga barn som var så stola över sin mamma! Äntligen återgå till det härliga familjelivet, middagar och filmkvällar. Orka arbeta optimalt och lägga ner massor med energi på mina kunder, känna hur kroppen fungerar och vikterna höjs på gymmet och nya rekord spräcks. Herregud vad jag längtat efter allt detta!Snart 4 månader har gått sedan tävlingarna. 4-5 kg visar vågen uppåt. (vägde mig endast inför detta inlägg, annars är spegelbilden samt fiilisen vad jag utgår ifrån!) Ännu pågår min återhämtning. Jag vars cykel ALLTID varit prick på dagen har nu en snäppet oregelbunden mens. Men vi jobbar på det och jag litar på min kropp och att bara jag tar väl hand om den så återfinner vi balans på alla plan snart igen!

När det kommer till tävlandet, lägger jag det på hyllan åtminnstone för ett tag framöver. Vill se vart den nya grenen "Wellness Fitness" tar fart och leva livet lite här emellan. Jag jobbar med mig själv så gott som varje dag på gymmet och även min innre styrka har tagit en större plats för mig i min vardag. Jag försöker vinterbada en gång i veckan för nervsystemets återhämtning samt för mental styrka och vistas överlag mera i utomhusluft för att få kontrast till gymmet. Jag hjälper dig gärna att träna inför dina eventuella tävlingar! Och MER än gärna hjälper jag dig med den mentala delen, puschar, stöttar vara din mentor om så önskas. Jag vet hur tufft det är och kan vara.... inte bara innom tävlingsidrotten utan i det verkliga livet också (ibland kan dessa två testa dig lika hårt)

Detta har även lett mig till att ta beslutet att från och med nu gå helt min egen väg. Livet är för kort för att försöka uppnå andras vissioner och samtidigt sätta dina egna drömmar på paus. Jag har äntligen begripit hur viktig tiden är och att du aldrig får tillbaka förlorad tid. Jag tror att om du lever ett liv SÅ SOM DU VILL LEVA, "fulfilling youself" , följer strongt din egen väg och vission kommer du uppfylla sann tillfredställelse och lycka.

Ni kommer alltså inte se mig i receptionen på Gym1 mer. Men kommer synas destu mera mitt bland er "på fältet" istället 😄

Ni kan träna tillsammans med mig på vilket gym somhellst i hela Nyland!

När en dörr stängs öppnas alltid ett fönster.....eller om det vill sig....flera nya dörrar!

Jag har många planer för mig och mitt företag, och detta är bara början.

Det viktigaste för mig är och kommer alltid att vara att kunna hjälpa andra på alla plan mina kunskaper bara räcker! Erfarenhet har jag en hel del av för det mesta i livet och mitt kall är att med mina erfarenheter hoppeligen kunna hjälpa DIG när det kommer till att uppfylla dina drömmar, knyta ihop ofässta trådar, lappa osynliga sår, få dig att förstå vad du verkligen är värd!

Ni, mina härliga kunder kommer numera få ÄNNU mer individuell uppmärksamhet! Vi kommer att ta coahningen till en helt ny nivå och det finns ingen gräns för vad vi kan uppnå tillsammans!

Hos mig är inte statistiken så hemskt viktig .......MÄNNSIKOVÄRDET är vad som betyder något för mig, och att DU ska må så bra som möjligt! Genom träning, kost, mentalt välbefinnande samt skapande av starka rutiner i vardagen...... små saker som har stor betydelse för din hälsas helhet blir vi på så vis även en bättre medmänniska för dem runtomkring oss, och vi kan sprida positivitet samt god energi och i långa loppet kanske förändra världen en aning i allafall.

DETTA är vad jag vill att FITSPIRATION BY SANNA ska stå för! och detta jobbar vi med om du besluter dig för att joina MITT team! Vi stöttar och hjälper varandra i ur och skur, lyfter upp och uppskattar varandra och oss själva. Jobbar med våra svaga sidor och är inte rädda för att lyfta fram våra starka. Vi är ett team som arbetar för samma sak....... att må bra & vara lycklig på alla plan!


Detta är nuvarande formen! Jag trivs oerhört bra med mig själv både utseendemässigt och som medmänniska, mamma och även tidigt nästa vår fru.

Jag har inte allt men jag har tillräckligt!

och att kunna inse detta samt vara tacksam varje dag för att ha tillräckligt är något alla borde sätta tyngdpunkten på!

Ha en fantastisk dag allihopa, glöm inte att leva!💗

Likes

Comments

Jag hoppas innerligt att ni alla där ute ger er själva en chans att lära känna nya människor! Om det är något jag (förutom vintersimning) har börjar införa i mina dagliga rutiner är det att var dag inleda någon form av diskussion med en helt främmande människa. Du kan lära dig massor!, och inte minst ta del av andra människors tankesätt och på så vis få perspektiv till ditt eget liv, tankesätt och funderingar.

Sen kan jag ej med ord beskriva hur mycket jag ser upp till människor som fullt vågar gå sin egen väg utan att vända sig om för en sekund för att lyssna på vad andra kan ha att säga om det. Det är exakt så man enligt mig SKA leva, och är även vägen till sann lycka.

Livet är nämligen inget videospel där man kan ha ända upp till 11 liv, HÄR OCH NU HAR DU BARA ETT, ETT ENDA LIV! det är helt upp till dig om du väljer att leva ditt liv utefter vad andra tycker och tänker att du ska göra, låta andra ta besluten för dig och enbart leva för att göra andra till lags. Eller lever du DITT LIV så som DU VILL, tänker och agerar utefter vad DU VILL GÖRA och vad som känns bäst just för dig. Om du gör det, lever ett fullständigt EGET liv, gör det du vill och älskar, sprid det du gör och älskar även till andra, lär dig av de visa som både har lyckats och misslyckats otaliga gånger och även SJÄLV lyckas och kanske framför allt misslyckas, då och bara DÅ kommer du till slut märka att allting annat även också faller på sin rätta plats till slut.

För så länge du följer strongt din egen väg här i livet kan slutresultatet inte bli annat än bra! Livet formar oss och även din väg kan ta snabba vändningar både till höger och vänster, ibland kanske även gå baklänges en tid, allt detta har sin mening för helheten. Du kan vara vilse och varken veta ut eller in, men bara tro starkt på dig själv och våga gå mot strömmen MOT DRÖMMEN så kommer dimman som kanske skymmer din väg ibland försvinna så småningom.


jag tror alltid att saker och ting händer av en mening. Ödet som vi kanske vill kalla det. Ofta när jag står inför ett val, stort som litet, dimman känns som tjockare än någonsin råkar jag alltid ihop med en person som har något meningsfullt att säga och som liksom låter att det berättas just precis för mig! eller också råkar jag bara av en slump hitta en bok vars text precis i det skede går rätt in i bröstet. Vad jag vill säga är, vad än för knepiga situationer ni kan tänkas ställas inför så finns svaren.......INNOM ER, och bara ni är villiga att se eller ta in impulser från omgivningen kommer besluten till sisst lösa sig av sig själva! I grund och botten, GÖR DIN EGEN GREJ, TRO STARKT PÅ DET och om allting annat runtomkring utgår efter denna din grej vad det än kan vara (detta måste du komma fram till på egen hand) så löser sig ALLT inom en tid!

Detta blev nu plötsligt på svenska igen....... men som sagt, vi formas och förändras och det är det som är meningen också, saker utvecklas, blir bättre eller sämre och vi lär oss inte minst av våra misstag. Jag kände en stark inspirationsvåg just idag och ville dela med mig av den till er och utgick efter den impulsen och såhär blev det.

Våga vara dig själv och lyssna till din inre röst, gör beslutet nu och börja jobba på DIN GREJ här i livet!


Likes

Comments

Tjaoooo honeys and bOOÒS! hopefully yourè all doing fine this Friday!

Friday means ARMS, oh yeas.... i first thought that i would not do any workout videos until after my competition (which is 2 weeks from now 😱) simply because i`m so freaki`n tired all the time. But i decided that an arm session would be fun anyways. After my competition we`re gonna do som much workout videos and grow that peach, shoulders and back, and we`re gonna eat plenty of food and make food-videos also! In other words NOW is the time to start order my chanel💗 much more contest-prep fun coming up too!

Here is the arm-workout from today, copy, hit the gym and grow those guns! 😘

Likes

Comments

Now you`re probably wondering what tha heck i`m talking about here hahha...... I`m starting to get real tired from the low carb intake and my brain just doesn`t want to work with me at all. I really don`t get people who`s in a low carb diet all the time, HOW ARE YOU GUYS DEALING WITH THAT?? I seriously need some carbs, 3 weeks out and it`s godbye fitness and hello fatness hahhaa, just joking.

In the video below i`m doing a outdoor cardio, again i do intervalls, this time i run up and down a hill for that extra burn and it makes you sweat like hell. An amzing way to burn fat of that body and you will continue burning fat for many hours after the workout.

enjoy!

Likes

Comments

Let`s do some serious cardio..........or NOT so serious 😃. However, here are some great ways to burn that fat of the body!

I do three kinds of cardio at the moment. Starmaster, bike and outside running. Totaly i do cardio 8 tims a week!!!!!! 😱

Crazy, i know but hey, it`s only temporary.

Everybody should do cardio every once in a while at least, its super super great for your metabolism!

In this video i also discuss some pizzastuff, and what to learn from my earier competition!

Enjoy!

💗Sanna

Likes

Comments

Hello you guys, long time no seen. But no worries, i`m back!

as you probably noticed i`m going to start writing in English, and i`m also going to do more vloging.

This means that you guys can follow me now on YouTube as well. Isn`t that great?!

In this way i can reach out to more people out there and we`re all gona have a blast togehter! In my vlog you will get lot`s of workout motivation, food tips and if you want something in perticular, just leave a comment or write me than i`ll make it happen!

So, go order my YouTube chanel now, coming up next is some cardio-training to burn that extra fat of the body, you don`t wanna miss that one!😍


Enjoy!

Likes

Comments

Först och främst alltså.... vad hade jag för annan orsak till min totala flummighet förutom att jag färgar håret ljust?! Om det inte hade varit för att jag var blond skulle jag verkligen inte ha någonting att gå på när det gäller att göra bort mig, och det gör jag jämt och ständigt.

Som när det ringde i telefon till mig här en dag. Jag har tyvärr haft riktigt otur med besvärliga telefonförsäljare i början av mitt entreprenörskap, och är väldigt vaksam när det ringer något obekant eller privat nummer. Denna gången var det samma sak, jag svarar och en kvinna presenterar sig och rabblar upp en rad olika saker snabbt på finska som jag min bimbo uppfattar noll av. Säger bara strängt tillbaka i luren att "jag vill ha det på svenska tack".

Kvinnan ursäktar sig och säger att hon tyvärr inte talar svenska, men engelska går bra?!

Å jag, ärthjärnan bà;" jag ska ha det på svenska eller så får det va"

Stackarn på andra sidan tråden ursäktar sig åter, jag fnyser i luren och lägger sedan på. I tron om att det igen är någon som försöker lura en totalt.


Sedan i efterhand började jag fundera lite ( dvs när mitt babianhuvud fick chans å vara efterklok) så jag plockade upp telefonen och kollade upp nummern som precis ringde, för det var ju ändå en helt vanlig finsk nummer....... är det något lurt brukar det ju vara privat eller konstiga siffror i nummern som ringer.

Så jag googlade och herrejävlar så det flög svordomar till både höger och vänster när jag insåg att det var från Fashion Model Agency i Helsingfors som det ringde!!!

Med pulsen pumpande i halsen ringde jag genast upp till kvinnan jag precis dissat totalt i luren, ber hundra gånger om ursäkt för mitt agerande och försökte förklara varför jag uppträdde som jag gjorde i telefon. Lite smått nervöst fnissande sade hon att det var okej och att de ringde mig för att de önskade att jag skulle komma på casting-tillfälle samt diskutera mina eventuella möjligheter på Agencyn. De hade tydligen gillat mina bilder jag skickade in för några veckor sedan och vill träffa mig personligen.

Herregud så det kan gå ibland...... men såhär är det att vara en flamingo med IQ som en padda.

Så, min helg och dess planer ändrades litegrann, för imorgon åker jag på casting till Helsonfors. Så spännande! Håll utkik på Snapchat för att hänga med i svängarna!😊


Å tackar gudarna för att de fortfarande är villiga att ta emot mig trots att jag slog luren i örat på dem👏 kan ni fatta min klanthet alltså?! Hahha.....huhhuh.

Ni ska alla ha en störtskön helg! Glöm inte kolla läget på snapchat :susanna_ingves

❤//Sanna

Likes

Comments

"Idag har ja tränat i närmare 3 timmar" är sånt jag ibland får höra och ser tyvärr ganska ofta liknande uppdateringar på facebook. Senast igår kom faktiskt ämnet på tal här på gymmet😃.

Personer som tror de är jätte effektiva när de spenderar närmare 3 h på gymmet 2-4 gånger i veckan. Vilken slöseri med tid om ni frågar mig! tänk vad mycket annat man kunde göra de resterande två timmarna om dagen!.

Något jag läst på om, och själv försökt införa mer av i min egen träning är den så kallade "intensiteten". Korta av pauserna mellan serierna markant, och börja köra nästa serie före musklerna hunnit återhämta sig helt. Du får upp en grymt bra pump i musklerna, mera blod tillförs och det tvingar kroppen att väcka flera motoriska enheter för att orka med den snabba retningen av muskelcellerna. För att inte tala om att du blir färdig så mycket snabbare och hinner njuta av resten av dagen tillsammans med familj och vänner.

Jag menar, tänk efter ordentligt. I skolan har barnen inte längre lektioner än 1 timma, sedan avslutar de, springer ut på rast och fortsätter sedan med ett helt annat ämne. Jag har nästan aldrig längre träningar med en kund än 1 timme, och om det skulle gå över är det för att vi diskuterar och inte tränar.

Kroppen är som allra mottagligast ca 45 minuter av hela 1 timme, och för att inte tala om huvudet. Du orkar koncentrera dig till 100% på en och samma sak i ganska precis 1 h timme innan det är dags för paus.Du börjar tänka på annat och blir mera okoncentrerad när din fokus sakta styrs mot ett annat håll. Risken för skador ökar åter, plus att inte kroppen orkar "få stryk" längre och risken för en katabol effekt ökar vilket innebär att det ger en negativ effekt på musklerna och de snarare bryts ner än byggs upp.

Själv hatar jag att behöva avbryta min träning för babbel eller andra störande moment. Hela grejen liksom stannar av och du blir kall och stel i kroppen och du får mer eller mindre börja om från början igen fastän din träning skulle vara halvvägs redan.

Mitt tips är, träna effektivt, tighta av pauserna mellan serierna, full fokus och ta snacket efter träningen istället.

Och om du är en av dem som tränar 2-3h per pass. Se över din träning och förenkla den till den grad att du klarar av att köra den på 1 timme. kanske har du allt för många muskelgrupper koncentrerat till ett och samma pass? Kanske du har allt för många serier per pass? eller kanske borde du lämna telefonen i omklädnigns rummet och ser vad det kan bringa till din träning och dess intensitet?! 😘


Ha en fortsatt stark torsdag alla hulkar och wonder-womans!

//💪Sanna

Insta: fitspiration_by_sanna

sc: susanna_ingves

Likes

Comments

Tog en liten bloggpaus och åkte hem till Sverige ett par dagar. Har märkt att jag har lite svårt att hålla bloggen lagom opersonlig och därmed får smått panik och håller mig borta ett litet tag. För hur otrevligt det än är finns det alltid människor som drar nytta av din lycka vänder om det till något helt annat. Lite som "den trasiga telefonen" man lekte när man var liten.

Jag har ju även bloggat tidigare. Då ströddes det på, bloggade om allt och inget och var hemskt "nära in på". Målade upp vad som kom att vara närmst en fantasivärld och allt såg så fint ut i bilder och text. Tyvärr så var vardagen allt annat än lycklig och den världen rasade samman till sist. Denna gången skyddar jag hårt det jag har och vill hålla ett sorts avstånd utan att bli allt för kall och det är skitjobbigt att känna var gränsen går! Funderade allvarligt på att sluta blogga helt och hållet.

men men... än så länge vill jag skriva och dela med mig av min vardag med träning, entreprenörskap och storfamiljslivet. det är trots allt inspiration jag vill utdela. Tips och råd för hur alla kan få alltihopa att gå runt på antingen det ena eller det andra sättet. Jag vill hjälpa människor runt omkring mig såväl fysiskt som psykiskt att orka bättre, bli piggare, känna positivitet och uppskatta framförallt sig själva!

Så mycket vill jag ändå avslöja, att idag firar jag 4 år tillsammans med min sambo! Vi kom överens om att inte köpa något "onödigt" till varandra, för vi var ju ändå över till Sverige en sväng. Men ändå lyckades han överraska mig med en alldeles underbar handbag jag lurat på en tid!


Efter 4 år känner jag mig fortfarande nyförälskad,pirrig och det går runt i magen. 4 år och han kan fortfarande överraska mig totalt och få mig att skratta tills jag får kramp. jag trodde aldrig man kunde må så bra tillsammans med någon!, och kanske ännu viktigare...... han får mig att må så bra med mig själv!

Relationshipgoals!

Så hey gott folk. Tisdag är aldrig en speciellt spännande dag, så varför inte göra något helt oanat?! Gå ut på dejt, fixa kvällspicnik eller lägg ungarna tidigt och köp hem vin och pussas länge i soffan ❤

Denna Tisdag är iallafall viktig för mig!

//Sanna

Likes

Comments