Workouts, Vardag

Godkväll !

Jag hoppas att ni mår bra ?
Tycker själv det är tråkigt att det dröjer så långt tid mellan mina uppdateringar , men tiden räcker inte riktigt till. Det enda jag gör är att jobba känns de som. Men det är helt klart värt det i slutändan.
Idag har jag haft min lediga måndag som jag har var 3:dje vecka. Dagen har bestått av att städa, tvätta , träffat en vän & tagit en fika, och kvällen avslutades med ett grymt axel & bröst pass ! Super nöjd. Som jag sagt, övning ger färdighet !

Likes

Comments

  • 9 readers

Likes

Comments

Food, Vardag

Här ligger jag handlingsförlamad på soffan , åkt på en nackspärr som heter duga, men det är bara att bita i de sura äpplet. Smärtan är bättre än vad den var igår , så det är ett gott tecken iallafall. Annars har helgen varit så lugn den bara kan bli & det behövs ibland enligt mig.

Vad har ni gjort i helgen ?

B r e a k f a s t

•2 tortilla bröd

Fyllning
4 skivor ost
2 skivor prosciutto
2 msk salsasås
2 msk honung

•Vik den på mitten och stek sedan 2 minuter på varje sida .

Likes

Comments

Ligger som en strandad val i soffan , nacken vill inte som jag vill. Har så fruktansvärt ont , förmodligen för att jag haft en massa spänningar denna veckan , den har varit orolig helt enkelt. Men så himla skönt med fredag. Jag njuter sönder. Sambon kom hem med pizza efter jobbet , ja det är för jävla gott , men nu i efterhand så mår man så jävla illa. But.... jag älskar att unna mig .

Slutade
jobbet 13.00 idag , sen blev det en runda förbi Dorsia hotel och ta ett champagneglas tillsammans med en vän , trots allt CHAMPAGNE-DAGEN idag. Och kvällen avslutas tillsammans med min sambo på vars en sida av soffan med lite film maraton .

Har ni några planer inför helgen ?

  • 19 readers

Likes

Comments

Workouts

Alla har vi väl något förflutet, något som legat och gnagt under flera års tid. Och nu tänkte jag berätta för er, min alldeles egna lilla historia.

Jag har alltid brunnit för bollsporter , allt från fotboll till bordtennis { haha klassas det som bollsport? }. I 13 års ålder tränade jag 4-5 dagar i veckan både fotboll och handboll, mest för att lagsporter ger väldigt mycket. Men i 14års ålder så var det något som hände , det blev kortslutning i huvudet , men i stundens hetta så förstod jag inte det själv. Jag slutade äta, inte i syfte med att jag tyckte att jag var tjock , jag vet egentligen inge varför ? Ställer mig själv den frågan ibland . Vad var de som hände egentligen ? Men iallafall , jag fortsatte ändå att träna 4-5 gånger i veckan , jag märkte väldigt snabbt att jag inte orkade lika mycket,. Jag ljög för både mig själv och mina nära och kära , för mig var det inget fel på. Men en solig sommardag när jag satt i klassrummet , så knackar "skolsyster" på dörren och säger tyst , - Emma skulle jag kunna få byta några ord med dig ? - gaaaah det var som en käftsmäll , jag kände ilskan inom mig.
Skolsystern påpekade att det var folk som sett mig i matsalen , att jag tagit upp enormt mycket mat på tallriken och sen lagt papper över och slängt det ,. & att hon är tvungen att kontakta mina föräldrar. Jag skrek på henne och smällde igen dörren och gick. Väl hemma fångade mamma mig i dörren direkt ,. Veckorna gick och allt gick utför , jag åt inte. Utan tappade vikt för varje vecka. Mamma förbjöd mig att träna / vara med på idrotten i skolan , skulle gå och väga mig 1gång i veckan hos skolsystern. Tillsist var det inte roligt , jag förstod inte själv vad jag höll på med. Så tillsammans med mina föräldrar beslutade vi oss att jag skulle på behandlingshem. Sagt och gjort , efter några månader var jag på banan igen.. Jag har haft en sådan tur att det gick relativt snabbt , för mig att få tillbaka min normala vikt. Men det gav ärr på kroppen förevigt, både fysiskt och psykiskt.

Sedan dess har jag inte kunnat ta upp träningen igen , pågrund av att jag inte kunnat kontrollera det , utan börjar att fiffla med maten och går verkligen all in , hittar ingen balans .

Men efter sommaren , så började jag känna mig obekväm i min egen kropp och det är förståeligt , för så "stor" har jag aldrig varit förr . Jag vägde 80kg. Så jag & min fantastiska sambo tog saken i egna händer, vi bokade en resa till Thailand , vi satte upp ett mål att innan den 24 december ska vi ha tränat regelbundet och lagt om kosten så vi kan avnjuta världens bästa semester ! Och nu sitter jag här 3 månader senare , och mår bättre än någonsin. Jag har kommit förbi mina spärrar , jag kan träna som en normal människa , jag äter sunt och kan ändå unna mig något gott .. utan att ha ångest . Och mitt mål är att bli så fit , som det bara går. Vikten speglar absolut ingen roll,. Huvudsaken är att jag mår bra i min tillvaro. Men bara genom att lägga om kosten och träna regelbundet , så har jag gått ner över 10 kg,. Och jag är så stolt över mig själv .

Puss

  • Workouts
  • 32 readers

Likes

Comments

Food, Vardag

Godmorgon på er !

Idag är jag ledig & har i princip sovit bort hela dagen, men det är inget jag har dåligt samvete över. Ligger på soffan med en kopp kaffe och kollar youtube. Har egentligen mycket att stå i, men jag har åkt på "The red week", och för mig är det inget kul alls, då jag får enormt ont.
Ikväll blir det iallafall att bege sig till gymmet, & det blir inga bortförklaringar :)

Hur mår ni idag ?

Tänkte bjuda på en typisk frukost som jag brukar slänga i mig , mitt i veckan , inget avancerat alls ..

•Grekisk yoghurt / Turkisk yoghurt 1,5 dl
•Honung 1msk

Snabbt och enkelt , sen kan man tillsätta müsli eller vad man själv känner för :)

Likes

Comments

Vardag

Hej alla fina !

Jag hoppas att allt är bra med er ? Ligger på soffan och tar det lugnt, kollar på tv, och bara myser. Har som sagt ingen brådska i säng, då jag är ledig imorgon. Och det är lite saker som står på schemat, så jag får se hur mycket jag hinner med. Jag har precis haft världens längsta förkylning, helt galet, tror allt som allt har landat på 2 veckor. Och nu i helgen släppte det äntligen. Och på grund av detta så har träningen blivit lidande, vilket är så fruktansvärt tråkigt, men det finns inte så mycket att göra, utan bara se glad ut. Imorgon blir det en efterlängtad workout på gymmet, längtaaan är enorm, känslan av att svettas och känna adrenalinet. Förstår ni vad jag menar?

puss 

  • Vardag
  • 44 readers

Likes

Comments