View tracker

Fick bilderna av systeryster förut från när vi firade julafton hemma på Öland med endast familjen så kunde inte låta bli att lägga upp dem såhär en månad efter. För er som undra så var det var en lugn julafton med endast familjen, vi brukar annars alltid fira med släkten på mammas sida, vilket är så mysigt och roligt men i år var det skönt att bara vara med familjen och inte passa några tider. Så det var en väldigt lugn och väldigt mysig julafton med mycket god mat och bra sällskap. Så som julen ska vara <3

  • 18 readers

Likes

Comments

Idag blev det ett axelpass all by myself, var jäkligt skönt att bara stänga in sig i lurarna med bra musik och bara kötta och inte tänka på någon eller något annat förutom mig själv &
vikterna. Körde mycket själv förr i tiden men nu på sista tiden har jag nästan bara tränat med sällskap, inget fel med det, bara fördelar mestadels. Men ibland är det skönt att bara dra ett pass själv och stänga ute allt och alla.

En utmaning jag hade detta året var att söka som värd till boxningspassen på Friskis & Svettis. Och jag fick chansen så vid 18.30 förut ikväll var det dags för något jag fruktat senaste dagarna... Det var äntligen dags för mitt första pass som värd på boxningspass. Och fy bubblan vad glad jag att jag tog chansen, så kul att få vara med och påverka, peppa, skrika, springa med, slå med alla de underbara kämpeglödar till människorna som var på passet ikväll. Bara sprudlade av glädje av att se alla kämpa och svettas! Kom dit och svettas med oss på tisdagar 18.30 och söndagar 17.00 varje vecka denna terminen. Kom och slå ut all ilska, glädje, sorg eller om ni bara känner för att svettas. Ni kommer inte ångra er!

Imorgon 12.00 ska jag köra ett frivändningspass, därefter blir det en hel drös massa marklyft är tanken. Senare på kvällen blir det ett bröstpass med i stort sett enbart med hantlar.

Love, M

  • 202 readers

Likes

Comments

Såhär såg min söndagkväll ut, popcorn, saft och massa youtube. Kvällen innan det såg liknande ut, blev soffläge och massa gott till gladiatorerna tillsammans med sambon.

Har blivit lite sjuk, ganska täppt men annars är det bra. Trots det så blev det två kortare träningspass idag, tidigare idag blev det ett böjpass som blev 6 set, med 6:or på 90kg och massa hip thrusters som avslutning. 2:a passet blev ett intensivare armpass innan gymmet stängde, kändes riktigt bra. Imorgon blir det rygg senare på kvällen tillsammans med Senada, redan super taggad!

Nu börjar klockan eller klockan är mycket, så nu blir det sängläge för mig. Godnatt!

Love, M

  • 214 readers

Likes

Comments

Ibland måste man stanna upp och se vad man åstadkommit tycker jag. Jag är inte den som skryter allt för mycket om prestationer eller utseende men det här är för mig min prestation som jag gör för mig SJÄLV och ingen annan. Det är vad jag har jobbat för, det har krävts blod, svett & tårar men det har också tagit mig dit jag är idag. En stark och självsäkrare tjej på 19år som fortfarande försöker klura ut vem hon är och vad hon är menad att göra med sitt liv. Träningen och alla tunga och jobbiga gympass är det bästa jag vet.
Bilderna ovan är lite före och hur långt jag kommit på vägen hittills. Detta driver mig bara ännu mer att kämpa hårdare inne på gymmet, att det du faktiskt gör där inne visar resultat. Det är en mäktig känsla efter hårt slit. Jag är inte ens nära där jag vill vara men är nöjd såhär långt.

Den 16:onde oktober skrev jag med en vän som tyckte 110kg i knäböj, 70kg i bänk & 130kg hade varit bra siffror i klubbnivå. För några veckor sedan gjorde jag 2 reps på 70kg i bänken, på julafton drog jag upp 130kg i mark och idag krigade jag upp 110kg i knäböj alldeles på egen hand, efter det smällde jag upp lättare 6:or, 5 set på 90kg. Så nu sa den vännen att jag ska sikta på ett nytt mål för 2017 och det är då 125kg knäböj, 80kg bänk och 150kg mark. Lättare sagt än gjort helt klart men alltid bra med ett mål. Jag är taggad på vad 2017 har att komma med!

  • 293 readers

Likes

Comments

Klockan 19 gick vi till Victorias killes polare och förfestade innan vi begav oss till Skyttis där Ylva hade samlat ihop några från KSR laget (Kalmar södra rugby) för att påbörja firandet av det nya året. Ylva hade pyntat och styrt upp lekar som under vi körde under kvällens gång vilket var superkul. Vid tolvslaget samlades alla på terassen och såg fyrverkerierna smälla av. Det var verkligen supermysigt och fint!

Var lagom trött när man vaknade imorse men med lite mat och dricka i magen så kändes det bättre. Ganska trött nu så blir att sova ut ett tag imorgon sen blir det ett benpass någon gång under dagen. Tror dock det lutar mot em/kvällen.

Nu ska denna trötta stjäl sova och hoppas vakna mycket piggare imorgon. Godnatt och gott nytt år på er <3

Love, M

  • 307 readers

Likes

Comments

Blev ett armpass denna fredagen tillsammans med Rebecca. Trots en hel del prat och skratt lyckades vi till slut avverka ett armpass. Imorgon har gymmet öppet 2 ynka timmar så jag ska ta mig upp och köra ett benpass. Körde tunga benböj i tisdags, så imorgon blir det en hel del fokus på frontböj, utfall, benpress och legcurls innan vi ska dansa in det nya året.

Planerna ser ut så att det blir fest med KSR innan midnatt sen utgång i stan sista timmarna. För mig blir det nog lagom efter första rundan, haha. Det kommer ju en söndag så att säga, och är jag inte allt för trött så ska det köras ett axel/magpass senare på söndagkvällen!

Love M  • 329 readers

Likes

Comments

Blöö vilken dag! Kroppen har känts väldigt sliten och trött men körde ett bra axel/ryggpass trots det. Men NU är kroppen väldigt mör så imorgon blir det en välbehövlig vilodag. På lördag med andra ord JULAFTON ska jag maxa marklyft och försöka slå mitt gamla PB. Har såklart köpt tomteluva för detta, hoppas innerligt att det kommer att ge mig lite extra stryka. Ska självklart försöka få en bild på det så ni får se!

Imorgon som sagt blir det vilodag för denna kropp. Istället blir det att städa lägenheten och packa lite inför Öland. Ska bli så skönt att komma hem, träffa min familj och släkt. Det är mer än en månad sen nu så det ska bli så mysigt, får nästan tår i ögat när jag skriver så mycket som jag saknar dem nu. En dag kvar sen får jag äntligen krama om dem!

På söndag blir det kanske utgång med Victoria och Corinne som faktiskt var här ikväll och hade lite avskedsmiddag för på tisdag nästa vecka åker Corinne tillbaka hem till Holland efter några månaders studier här i Kalmar. Träffade henne genom Victoria som träffade henne på Crossfiten faktiskt. Hon gav oss massa choklad och fina kort till mig och Victoria, if you read this Corinne, i'm gonna miss u sososo much <3

  • 398 readers

Likes

Comments

Det här med att älska sig själv och att var nöjd och stolt över sin kropp och knopp. Hur svårt kan det vara egentligen? Varför kan man inte bara acceptera att man är född till den man är. Dessa sociala medier, man kontrolleras dagligen av att vara något man inte alltid kan vara eller hinner uppnå. Och till det tillkommer all denna stress och trötthet och då ska man också alltid glänsa och visa sina bästa sidor.

Jag försöker själv vara så äkta som möjligt, att vara mig själv och inte visa en annan sida. MEN jag har haft svårt för det back in the days! Väldigt osäker och därmed dåligt självförtroende. Jag har dåliga dagar jag med, men även den allra sämsta dagen vet jag tar slut så småningom och att det bara är jag som kan ändra på det. Trots att mitt liv varit lite kaotiskt så har jag lagt fokus på det som betyder mest för mig och det som ger mig glädje.


Efter ett längre förhållande kände jag att jag inte förtjänade att ha något bra i mitt liv, det var så jag resonerade med mig själv. Utåt var jag en glad tjej men insidan var mörk som ett släckt rum. Jag gjorde allt för att alla skulle må bra & skratta. Ville gärna inte ha ovänner & var en aktiv tjej som spelade fotboll flera dagar i veckan.

Livet är för lång och det finns mycket att lägga sin energi på för att bry sig om bagateller. Hur klyschigt det än låter så bestämmer DU dig för hur DU vill leva ditt liv. Du bestämmer vad som ska komma till dig. Vill du ha lycka eller olycka? Jag hoppas ni som läser svara LYCKA och lever därefter. Personligen är jag ganska dålig på sånt och på något sätt lyckas jag sätta mig i situationer som i slutändan slutar med att jag blir ledsen men man lär sig av sina misstag! Ångrar ingenting hittills, man lever och lär.

Älska dig själv och var stolt över dig! Klappa dig på axeln och ge dig en slängkyss då och då <3

Love, M

  • 409 readers

Likes

Comments

I'm so happy! Jag har verkligen börjat hitta hur jag ska pressa på bästa sätt när jag gymmar. När man börjar känna sin kropp ut och in på gymmet, det är en sån häftig känsla. Jag börjar känna mig riktigt stark i övningarna jag kör och alla små detaljer och muskler börjar få stabilitet och då börjar det verkligen hända grejer i mina lyft och pass. När jag kör så har jag en bra känsla så ser fram emot vad detta kan leda mig. Ska bli så sjukt spännande vad jag kan åstadkomma med den här kroppen. Jag vill bli mitt bästa jag! Det är verkligen så mycket jag skulle vilka testa på och träna. Man kan inte göra allt men en liten mix av allt är en början. Nästa år kommer jag börja försöka ge mig på lite mer crossfit övningar. Har kört lite sånna pass själv, men har bara hittills kört mjölksyra pass i stort sett.

Ska strax iväg och köra ett axelpass själv, Victoria blev sjuk idag så får bli ett snabbt pass själv.. Senare ikväll kanske jag ger mig iväg och kör ett armpass, får se hur pigg jag känner mig helt enkelt. Kroppen börjar känna sig sleten efter passen som jag har kört hittills den här veckan. 

Love, M

  • 438 readers

Likes

Comments

Julen står runt husknuten och december är snart slut. Ett nytt år är välkommet, ser fram emot nya mål och massa nya erfarenheter. Kollade på ett youtube tidigare idag där killen nämnde något jag faktiskt både fastnade för och höll med om. Klippet handlade om att skriva ner sina mål istället för att säga sina mål. Så inför det nya året ska jag definitivt börja skriva ner några av mina mål jag har för 2017, sen om man inte når vissa delmål eller tidsbegränsningar så är inte det hela världen men att man strävar mot just det målet tycker jag är viktigt. Jag känner många och inte på tal om mig själv som har svårt med att "klara" av något som man vill eller har tänkt.

En dag i taget brukar jag alltid säga, det kan ha både sina för- och nackdelar. Nackdelarna är nog att jag just då inte sätter upp något tydligt mål när jag uttrycker mig så och sen tror jag att det krävs en långsiktigt samt rimlig panering för att nå ett mål. Fördelarna tycker jag är att jag tar dagen som den kommer, att jag ska klara av just "detta" idag och därmed inte har någon slags stress eller press för något mål längre fram. Sen tar man givetvis dag för dag om man har mål kanske men ni som känner igen er kanske förstår vad jag menar? Men det är så individuellt och jag tycker båda sätten funkar för mig personligen. Men detta året som kommer ska jag fokusera på ett utav dem och det är att sätta rimliga mål. Vare sig det är i träningen, jobbfronten, vänskap etc.

Många frågar varför eller vad jag tränar.. jag tränar för det jag känner för och mår bra av just då. Jag tränar på det jag vill bli bättre på, starkare och snabbare i. Jag är en tjej på 19 år och försöker utsätta mig för tuffa mål och träningar. Varför? För att jag brinner för det. Jag är verkligen inte rädd för muskler eller för att se "stor", stark ut. Jag får glädje utav min träning och den ger mig den balans jag behöver i livet. Jag skulle vilja säga att det är träningen som dels tar min energi men som ger mig energi x10000 för att orka allt annat i livet. Får många gånger höra att man ska vila och ta det lite försiktigt men jag vilar när jag känner att jag och min kropp behöver det, vilket jag blivit väldigt, kanske för bra på sista tiden. Jag hoppas att ni som läser gör det ni älskar och bry er mindre av vad alla i er omgivning tycker, bara är och skratta åt det ni känner för. Sluta jämför er med andra och var stolt över just ERA egna framsteg.

Bilden nedanför påminner mig verkligen hur mycket jag gillar träningen och varför jag tränar så som jag gör. Speciellt när man får andra att gilla och brinna för det som jag har fått min syster att lyckas göra, att få ett mess om hur stolt hon är över ett pass hon kört. Eller när jag gymmar med mina vänner, hur kul det är med kombinationen av skratt, gym, svett, vänskap och massa prat.

  • 533 readers

Likes

Comments