Det var ett tag sedan jag va här inne och delade med dig om min vardag men har haft en anledning till det känns det som. Det har ändrats en hel del i mitt liv. Från att ha gått i skolan står jag här nu och bara jobbar. Det är nu man vill tillbaka till skolan. Man känner en press och stress med jobbet. Även om jag bara jobbar några dagar i veckan så är det en stor omställning från innan. Man inser hur mycket mamma har givit en. Sen bor jag inte hemma längre. Jag har flyttat ihop med älsklingen. Det känns konstigt att bo i stan när man hela sitt liv bott på hästgård! Men har tagit med tingeling(kaninen) och snart en kattunge.

Hur blir det med hästarna då du ej bor hemma tänker ni? Det är såhär att jag bor typ 15-20 min med bil från mamma hihi. Så jag åker hem för att rid. Som nu har jag sovit här en natt och så kommer det vara ibland. Jag kommer sova här ibland när jag är ledig. Mitt rum finns liksom kvar . Bara det att jag bor mesta del hos älsklingen. Så den biten är inga problem.

Nu gäller det att hitta nya rutiner. Jag har inte kommit igång med träningen än . Inte alls bra men det roliga är att gymmet är typ 10 min gångavstånd. Bara det att man inte tagit tag i det. Man har tappat intresse. Man har lagt energin på annat. Man måste lära sig helt enkelt att göra sakerna som gör att man mår bra även om det tar tid.

Men nu känner jag att jag har tid till mina medier igen! Så nu kör vi en nystar !

Kul att vara tillbaka !

Kram ❤


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Denna kör jag med. Det var den första jag testade dessutom. Det funkade perfekt då jag förmodligen behöver två hormoner och inte en. Varför jag skaffade p-piller från början var för att min mensvärk var för jävlig rent ut sagt! Jag låg i sängen i fosterställning och inte kunde gör något typ två dagar. När jag började med dom så hade jag ingen mensvärk över huvud taget. Jag tänkte hur kan det vara möjligt? Det var helt borta! Sen såklart var det skönt att vara skyddad mot graviditet haha. Där emot första veckan mådde jag skit. Man kände sig gravid typ.Jag mådde så illa !

Men det är såhär att nu har jag haft det i snart två år "tror jag" haha och nu är mestadels av värken tillbaka. Tror det är såhär att kroppen har vant sig vid dessa hormoner. Om värken är tillbaka som den var förr så måste jag gå till ungdomsmottagningen och fråga om extra värktabletter då de vanliga (alvedon,ipren osv) inte hjälper något! .Jag vill ju inte byta p-piller då de funkar prefekt! Nu när man har en stabil partner vill man ha det då det underlättar.

Hur stark smärta har ni? Vad gör ni för att det ska lindras? Känns som om jag har testat allt! <3

Likes

Comments

Sitter nu i sängen och ska snart börja fixa mig för jobbet. Jag är inte den piggast kan jag säga. Vi kom hem sent igår och då blir jag trött även om jag sov till typ 08. Blir lika trött ändå. Hoppas det är lugnt på jobbet.!

Efter jobbet sk jag handla en en sak så jag kan laga maten i morgon. Sen ska jag fixa mig då vi ska på resturang och fira simons mormor 80 år. Ska bli mys ! Bara det inte blir för sent hihi !

Ne får ta och fixa mig nu så jag inte kommer för sent!

Ha en bra dag nu ! <3

Likes

Comments

Jag fick vet genom en video på youtube från (bratt) om den nya appen som är för oss ryttare. Jag har precis laddat ner den och hittills så är jag pepp på att använda den. Man är väldigt dåligt på att dokumentera hur det går på träningarna. Denna appen kommer att hjälpa på den biten! Det är viktigt för utveckligen att skriva ner hur det går upp och ner. Se svagheter och styrkor. vad man behöver öve mer på osv.

Dessutom jag som älskar att planera är denna appen den perfekta lösningen. Och att ha den i mobilen är så mycket enklare!

Testa den ni med!

Jag heter Therese Bard i appen om ni vill följa hästarnas resa <3

Likes

Comments

Just nu känns det som om det är omöjligt att planera! Jag är en person som måste planera i minsta detalj annars får jag typ panik. Känns som om jag inte har kolla på något längre. Jag vet inte om jag sover hemma eller hur jag kommer hem vissa dagar.

Man har en person man får anpassa sig till lite hihi. Klagar inte så sätt men blir lite svårt när man är på olika hålla. Man jobbar olika och har olika hobbys. Har inte busskort eller bil så måste anpassa mig efter andra (blir ännu svårare när vintern kommer). Som sagt svårt att göra tillexempel träning eller ridscheman. Även matscheman då jag sover på två olika ställen.

Vet inte riktigt hur jag ska får det mer stabilt med planeringen som jag verkligen behöver. Maten går att lösa att jag gör matfix på söndagar. Så jag tar med mig. Träningen kan jag egentligen göra vart som helst. Det är la bara att göra. Om jag inte kan gå till gymmet så får jag la ut på en springtur. Ridningen där emot är inte lät! Man vet inte när man sover borta och har skjuts hem. Det är mest den jag har lite problem med. Har precis kommit igång ordentligt men sen när tävling kommer igång är det inte för många vilodagar ju.

Har ni typs på hur jag kan göra? <3

Likes

Comments

Jag som skulle rid och vara ute hela dagen. Känns som om jag aldrig kommer komma ur sängen hahah. Jag skulle kunna rida i regn men tuffe är nästan omöjlig att rida i regn då han bra vänder rumpan och går med huvudet nere backen. Om man inte måste så behöver man inte hihi. Men det ser ut som om det lättar upp lite. Då måste jag passa på. Det står att det ska spöregna vid 13 och framåt till sen kväll. Så lika bra att gå ut typ nu om man ska rida idag.

Sen i kväll ska jag till simon då jag jobbar i morgon . Skönt att sova där när jag jobbar då det är så mycket lättare att ta sig dit . Jag jobbar lördag och söndag.

Tuffe kommer att vila på lördag och kanske söndag om vi har otur. Beror på om jag åker hem eller sover en natt till i skövde.

Ne nu får jag ta tag i livet och ta på mig kläder och gå ut. Regnet slutade så måste passa på. Banan är nog inte direkt tor om jag säger men jag för la gilla läget haha. ;)

Likes

Comments

Det sista har fokuset varit på saker som ligger mig varmt o hjärtat om man säger så. Det kom in en underbar liten sak i mitt liv som har tagit mitt fokus från saker jag hade stenhård fokus på förut till att skita fullständigt i det. En sak är träning . Den har legat helt död rent ut sagt nu i nästan två månader. Det är sjukt. Jag som fick panik om jag inte tränade 6 dagar i v. typ .Gick på min hårda diet för att nå mina mål!

Jag åkte med mamma liksom fem morgonen typ och gymmade innan skolan och även efter.

Jag sprang för första gången idag på hur långe som helst. Det kändes haha. Jag orkade ingen ting. Och jag har min första fotbollsträning snart som jag även hoppade då älsklingen kom in i mitt liv. Det enda man vill när man gillar någon så vill man vara med varandra så mycket som möjligt. Det är såhär. Jag är en person som antingen kör något helhjärtat (Rent ut sagt för mycket) eller så skiter jag i det fullständigt. Jag vet inte varför det är så men sådan är jag. När jag då började umgås med älsklingen så kunde jag inte hålla mig till mitt otroliga strikta schema. Så är det när man är kär. Fokuset springer iväg. Man blir lite dum i huvudet haha. På ett bra sätt såklart hihi.

Men för att jag ska må ännu bättre så måste jag komma tillbaka till det jag gjorde innan. Även om det nästan va lite maniskt på något sätt så mådde jag bra av det. Jag måste ha mycket att göra (stå i) Jag vill känna min stol över mig själv.Men mitt schema måste vara i detalj då man ska hinna med allt. Om jag inte skulle planera så skulle jag gå in i väggen. Vet det då det har hänt. Det är så konstigt att jag måste massor att göra för annars blir jag en putt soffpotatis som inte gör ett skit. Det är av eller på som gäller. Normala personer har olika steg men det har inte jag .

Det är en så hårfin gräns om man säger så. Det är så konstigt rent ut sagt.

En sak som har kommit tillbaka i mitt liv igen är älskade hästarna!!!! Träning har varit död men hästarna är tillbaka.Så har tränat lite ändå så sätt. Har börjat med lite småhinder redan då han får kondis snabbt.

Jag har funderingar på att sluta i fotbollen och fokusera på hästarna mer istället. Jag kan inte göra båda då det varken finns tid eller ork till det. Jag som sagt gör något hel hjärtat eller inget allt. OM jag skulle ha fotboll , gym och hästarna skulle jag inte kunna ge allt. Då får man fråga sig själv vad som ligger en närmast hjärtat. Det man verkligen tycker är kul och älskar att göra även vilken dag det är. Dålig eller bra? Det som skulle ligga lägst är fotbollen då jag bara har den som en tränings for inget annat.

Jag vill verkligen att jag ska kunna tävla tuffe så snart som möjligt. Kanske till hösten om jag har tur. Blir bra när inomhussäsongen sätter igång tänker jag. Men innan vi tävlar måste vi köpa en ny transport då den vi har nu inte är bra. Trä håller inte i hur många år som helst.


Men överlag mår jag så himla bra. Allt känns så bra! Familjemässigt känns bra , har jobb, rider igen, har en underbar pojkvän , depression helt borta , känner mig mer självsäker och mer glad över mig själv som person . Kan knappas bli bättre.

Väntan på något bättre har blivit sann ! När man hade en grov depression så kändes det som det aldrig kommer bli bra igen men här står jag idag och mår hur bra som helst.
Det jobbet jag la ner på att jag skulle må bättre är ha lönat sig. För att man ska må bättre måsta man jobba på det och hålla ut för det bli bättre.

Nu är det bara att blick framåt och ta motgångar med en nypa salt och njuta när det rullar på ;)

Likes

Comments

Vissa behöver mer fukt till hår/hårbåtten än andra . Jag behöver till exempel återfuktande balsam när jag kör på silverschampo under en period då silverschampo torkar lätt ut håret. Här kommer lite tips på några återfuktande sch & bal !

Första som jag verkligen kan rek är från Sebastian !

1

2 :Är från Eleven. Mycket bra produkter för mindre peng.

3 : Är från Joico. Jag har inte jätte bra erfarenheter ifrån dom men har hört från kunder att de funkar jättebra :)

4: Men min allra favo är från lanza! Reparerar och återfuktar något enormt. Masken från denna serien är den bästa jag vet !

Likes

Comments

Hatar att vakan med fint väder när jag ska jobba hela dagen. Från kl 9 till 19 liksom.... Nu kommer det vara fint hela veckan och jag jobba idag sen ledig fram till helgen så! Får tänka att det bara är idag. Idag ska det inte vara lika fint som det ska vara imorgon och dagarna frammöver.

Jag funderar på att sov hos Simon efter jobbet men det är inte säkert. Antingen sover jag där och åker hem på tisdag förmiddag eller åker och lämnar bilen hos simon (lånat hans bil) och åker hem direkt. Vi får se hur det blir .

Hoppas dagen på jobbet går fort. Hoppas det finns massor att göra för då går det fortare. Ska ta och gå ut och gå på rasten för att röra på mig och självklart äta hihi.

Likes

Comments

En väldigt bra hårolja! Luktar otrolig gott och vårdar håret otroligt bra. Håret blir så mjukt! Så många som köper den på salongen!
Och något jag själv kan rekommendera! 😊

Likes

Comments