Vissa behöver mer fukt till hår/hårbåtten än andra . Jag behöver till exempel återfuktande balsam när jag kör på silverschampo under en period då silverschampo torkar lätt ut håret. Här kommer lite tips på några återfuktande sch & bal !

Första som jag verkligen kan rek är från Sebastian !

1

2 :Är från Eleven. Mycket bra produkter för mindre peng.

3 : Är från Joico. Jag har inte jätte bra erfarenheter ifrån dom men har hört från kunder att de funkar jättebra :)

4: Men min allra favo är från lanza! Reparerar och återfuktar något enormt. Masken från denna serien är den bästa jag vet !

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hatar att vakan med fint väder när jag ska jobba hela dagen. Från kl 9 till 19 liksom.... Nu kommer det vara fint hela veckan och jag jobba idag sen ledig fram till helgen så! Får tänka att det bara är idag. Idag ska det inte vara lika fint som det ska vara imorgon och dagarna frammöver.

Jag funderar på att sov hos Simon efter jobbet men det är inte säkert. Antingen sover jag där och åker hem på tisdag förmiddag eller åker och lämnar bilen hos simon (lånat hans bil) och åker hem direkt. Vi får se hur det blir .

Hoppas dagen på jobbet går fort. Hoppas det finns massor att göra för då går det fortare. Ska ta och gå ut och gå på rasten för att röra på mig och självklart äta hihi.

Likes

Comments

En väldigt bra hårolja! Luktar otrolig gott och vårdar håret otroligt bra. Håret blir så mjukt! Så många som köper den på salongen!
Och något jag själv kan rekommendera! 😊

Likes

Comments

Imorgon ska simon och jag åka till ullared och shoppa lite. Kan inte lova att hålla ordet lite men ska försöka haha. Brukar vara varannan gång jag shoppar mycket eller lite. Antingen eller brukar det bli hihi. Har lite pengar lite över så tänkte man skulle passa på att åka dit. Så bra basvaror som tvättmedel osv.

Ska kolla på allt möjligt! Det var ett riktigt bra tag sedan jag var där. Jag tycker det är askul men Simon lär inte tycka det är så kul haha. Han hatar när det är messa folk och att shoppa under en längre dag. Men det är la standard när det kommer till killar. Men han ställer upp och åker dit i alla fall. Räknar med att han kommer klaga lite men det får han lov att göra. Han ställer alltid upp!

Ska kolla en hel del på hästsaker då jag ska komma igång med hästarna igen. Bas sakerna liksom. Grimmor, täcken osv. Jag hoppas på att det finns stort utbud. Ibland är typ alla storlekarna slut typ. Vi får hoppas på det bästa.

Vi kommer nog åka runt 9 snåret så är vi är vid typ kl 12 :)

Likes

Comments

Då jag jobbar på en frisörsalong i butiken lär man sig en hel del om hårvård. Från att jag själv köpte vanliga schampon på ica till att ge mitt hår det bästa. Jag som hår långt hår måste hjälpa det lite extra än nån som har kortare. Men en sak som hjälper otroligt mycket är en olaplex behandling. Bästa är om man gör på salong. Håret känns som nytt. Det hjälper håret att bygga stråna starka. Från uppluckrade hårstrån till släta hela hårstrån.

Man kan även göra det hemma!

1 först så tvättar man håret med ett djuprengörande schampo.

2Sen fördela olaplexen och kamma så det blir jämt.

3 Låt det värka ( om otroligt slitet hår låt värka över natten.)

4 Efter att du har sköljt ur det ska du ta i en bra hårinpackning med mycket protein.(låt även den värka)

5 Sen tar du ett balsam som är väldigt återfuktande .

Efter detta kommer håret att kännas som nytt. !

Likes

Comments

Nu är det bara några dagar tills jag springer ut. Längtar så mycket tills på ons och på lördag då balen är. Att det är min tur är så obeskrivligt. Hittade min vita klänning idag. Vet att jag jä... sen med att hitta min studentklänning men det har varit så mycket med skolan allmänt . Tänk jag är klar med gymnasiet! Kan knappt fatta det själv haha!

Det har varit kaos det senaste fyra veckorna! Kost och träning har rent ut sagt gått åt helvete. Känns nu som om jag har gått upp en hel del i vikt och min hy har blivit kass. Men jag var så stressad och fick panik. Jag har en plan som jag kommer skriva om senare . Det handlar om att jag ska under en viss period (antal dagar) som jag kommer kämpa med en viktgång på ett annat sätt. Då ni kommer med få ta en del av den. Mer bilder och scheman osv.


Men innan jag kommer kämpa och lägga all energi på att nå min drömkropp så ska jag njuta att ta studenten då jag är så värd det!

Likes

Comments

​Har haft otroliga problem med magen i ett par dagar. Jag har alltid haft problem med magen men aldrig kollat upp det som jag egentligen ska ha gjort. Dessa senaste dagarna har varit ett helvete. Kan inte ha mina byxor då det ser ut som om min mage kommer gå i två delar då. 

Det är så här att jag slutade med "dieten" får tre veckor sedan och sedan dess har problemen varit större. Magen är som en ballong och gör så ont. Gaser i mängder och toa besöken är ofta nu. Så sjukt vad kosten kan göra. Nu tror jag att jag har nån slags allergi eller problem med tarm osv. Men när jag åt mina matlådor och lite kvarg på morgonen så har det varit hyfsat bra. Men nu när jag äter allt möjligt som bröd osv. 

Måste komma tillbaka till min bra kost vana och kolla upp vad det är för fel med min mage/tarm.


Likes

Comments

Just nu ligger all fokus på skola och jobb. Hinner typ inget annat rent ut sagt. Helt sjukt. Tar studenten om en vecka och har jobbat lördag till idag då jag jobbar till fem. Har två saker kvar att göra kanske tre i skolan. I morgon så är det en redovisning och ett prov som ska göras. Så ikväll måste jag plugga till provet som jag inte har gjort än. Bra planerat Therese.

Efter jobbet ska jag till simon så får ta och plugga där. Inte det roligaste när vi inte har direkt mycket tid att ses nu en tid framöver då det är massa saker som båda har att göra. Man får ta att ligga li lite granna nu då jag snart tar studenten. Man får tänka snart är stressen över haha.

Ska ta och dra mig till jobbet så hörs vi om ett tag!

Ha en bra dag :)

Likes

Comments

Ibland har jag perioder som jag kan vakna flera gånger per natt och det är inte direkt roligt att vara trött typ hela dagen. Man får inte djupsömnen som man måste ha så. Under djupsömnen så sorteras minen som sparats under dagen och återhämtning. Och om man inte får det under en kortare period så påverkas man negativt. Man kan bli hängig och lätt få ont i huvudet plus att humöret kan gå upp och ner väldigt mycket!

Nu när solen går ner senare och kommer upp tidigare så blir det inte så lätt att sova bra kan jag själv tycka! Jag personligen kan ha svårt att sova om jag vet att jag ska jobba eller göra något mer "viktigare" saker. Det är inte för att man är nervig utan att det är att veta att man måste upp då och man får inte försov sig är med ett problem. Jag brukar oftast vakna innan alarmet. Det är såhär under vintern har jag inga problem med att sova men när det är så pass ljust ute så kan jag knappt sova. Det jag har gjort för att lindra det är att ha köpt en rullgardin som gör att det blir helt svart i rummet. Det har hjälpt något enormt.

För vissa kan jag tänka att stressen är en stor faktor till att man inte kan sova. För så var det för mig med för ett tag sedan. Man hade panik för nått eller att man kände att man inte riktgt hade koll. Det blir ett oro moment. Det viktigt är då att först planerar och strukturera upp så man har koll eller att man kanske måste ta bort en del av det som du blir stressad av. Om det är skola eller jobb finns det alltid en lösning så det blir lättare.

Om man inte tar tag i ett problem kommer det aldrig att lösas. Om man inte kan lösa det på egen hand kan det vara bra att ta hjälp av en läkare. Min kompis hade oroliga problem med sömnen och gick till läkarna och fick jättebra hjälp. Man får tänka så här om man inte kan sova bra så är det något som inte riktigt står rätt till så man ska ta tag i det för man måste få sin skönhetssömn !

Likes

Comments