Kan vi diskutera hur lila/rosa mitt finger är? Är det bara mina fingrar som ser ut såhär eller finns det fler?(syns mer i verkligheten). I vilket fall så hatar jag det, eller hata är visserligen ett starkt ord men färgen på mina fingrar passar inte ihop med resten av min kropp. Ogillar dessutom färgen lila som mina händer tenderar att skifta färg till när värmen kommer under 20 grader.

Jisses vad problem jag har (ironi)... Får nästan dåligt samvete nu när jag tänker på andra som har betydligt mycket värre saker att leva med så nu ska jag sluta prata om mitt lilla komplex.

Annars har min dag varit bra, jobbat, agerat chaufför åt kusinen, tränat samt träffat min syster och hennes pojkvän. Är faktiskt riktigt trött just nu så lär förhoppningsvis somna utan svårigheter idag. Har de senaste nätterna legat vaken och vridit på mig med tankar som ångest flygandes i skallen. Får ta mig underfund med dessa.

Likes

Comments

Men gud är hon ny pökad tänker ni? Nejnej, har bara en jädrans knullruffs till hår. För inte har jag pippat inte, nejdå det är bara hur min fripp ser ut efter att jag haft en sådan där bulle på huvudet hela dagen och stått och svettats på en maskin i 45 minuter.

Idag är en lång jobbdag för min del. Började vid 12-tiden och slutar vid 22 ikväll. Skulle egentligen bara ha jobbat mellan 12-16:30 men återigen fattades det personal ikväll så tänkte att jag kunde hoppa in och hjälpa till. Börjar dock vid 06:30 imorgon bitti så slår vad om att jag kommer vara ganska trött och säkert inte blogga så flitigt fram tills på fredag.

Slänger in ännu lite fler bilder på mig i min favorit tröja. Satfläsk vad jag har fått dille på stora tröjor. Loove!

Likes

Comments

Hej på er! Allt bra? Själv mår jag bra men får nog säga att jag är lite seg. Är ledig idag vilket resulterade i att jag sov tills 11. Beror nog på att jag fick jobba i princip mellan 7-22 igår (förutom 2 timmar mellan 14-16 som jag var hemma och vilade).

Annars har jag inte gjort så värst många knop idag. Slappat framför teven, hälsat på hos min syster och hennes kille samt handlat lite nödvändigheter inne på Ica. Som ni ser köpte jag havremjölk och det beror på att jag inte dricker vanlig mjölk. Min mage är nämligen lite känslig för det, den svullnar lätt upp och jag kan även få lite ont (Inte för jag tror att ni egentligen bryr er).

Nu ska jag kolla på youtube och senare ikväll tänkte jag sticka iväg till STC.

Likes

Comments

Kom precis hem från jobb och har gjort i ordning en smoothie som får bli min lunch. Var inte så hungrig nu eftersom jag åt frukost ganska sent på jobbet. Tänkte vila en stund nu och sedan skall jag iväg och jobba igen vid 16:30. Det fattades folk ikväll så jag kör dubbla pass. Har ändå inget speciellt inplanerat så det passade bara bra.

Min smoothie är gjord på vaniljkvarg, spenatblad, linfrö, banan och havremjölk.

Likes

Comments

Tjenixen på er! Allt bra? Ny vecka och nya möjligheter.. Haha ne skoja, hatar personligen när människor säger sådär, det låter så klyschight.. Tänkte att jag kunde göra ett inlägg om hur min vecka kommer ser ut för att fylla ut bloggen.

Måndag: Jobb (Yes tidsinställt inlägg om ni undrar), fixa nytt gymkort, träffa sis, träning.

Tisdag: Städ, fixa med halloween outfit, beställa hem lite nödvändigheter, träning.

Onsdag: Jobb, träning.

Torsdag: Jobb, träning.

Fredag: Jobb, träning.

Lördag: Träning, halloweenfest.

Söndag: Bakishäng.

Lär antagligen få1000 mer saker att göra. Gillar nämligen att vara spontan så lär nog träffa en del kompisar.

Likes

Comments

Studentmössa, studentkläder, studentbal, champagnefrukost, utspringet och ja, allt vad det nu kan innebära.

Någonting som många kanske längtar till men som en del kanske anser som skrämmande. För mig var det både och. Glädjen över att äntligen ha gått klart gymnasiet och det otäcka med att inte veta vad man vill göra. Oron över jobb, utbildning eller att ta reda på vem man är och vad man faktiskt brinner för i livet?

Skolan var i alla fall för mig en trygghet. En rutin och ett ställe där jag hade en stor del av mina vänner. Men när det kommer till studenten inser man att leken är slut, för livet blir mer allvarligt och består nu möjligtvis utav en del svåra val. Det är minsann inte enkelt för vissa och jag förstår att en del kan må dåligt och känna press av att inte veta. Självklart att det är skrämmande. Man kanske är rädd för att glida ifrån vänner, för att börja läsa på högskolan eller för att inte hitta ett jobb. Och sanningen är att livet förmodligen inte kommer att glida på ett bananskal efteråt. För nu träffar man inte sina vänner automatiskt varje dag eftersom man inte går i skolan längre, utan man måste se till att själv ta initiativ för att hålla kontakten. När det kommer till jobb kanske det gäller att pröva sig fram för att se vad man vill syssla med i livet, bara man är driven och verkligen visar att man vill ha ett jobb så brukar det lösa sig för dem flesta. Dock kanske man får räkna med att ta en del så kallade ”skitjobb”. Alltså att man kanske inte får just det jobb som man verkligen vill arbeta med framöver i livet och för vissa kanske det krävs att man läser på högskolan för att uppnå sina drömmar.

För vissa kanske tiden efter studenten blir tuffare än för andra men jag tror att så länge man verkligen visar att man vill komma framåt i livet så gör man det. Bara att man kanske inte gör det precis dagen efter studenten, utan att det kanske tar sin tid. 

Likes

Comments

Är precis hemkommen från en mysig kväll och morgon med mina tjejer och inväntar nu middag med familjen innan Daniela åker tillbaks till Jönköping. Känns som att denna helgen verkligen har sprungit iväg. Det är redan söndag och imorgon börjar en ny vecka fullspäckad med aktiviteter.

Annars blir det en ganska chill söndag för min del, eller har ganska mycket planerat men inget som är så värst speciellt. Tänkte bland annat försöka mig på en halloween sminkning så jag i alla fall får en liten bild av hur jag vill se ut nästa helg. Sedan har jag lovat mina päron att köra till Jönköping för ett ärende. Blir eventuellt lite träning senare ikväll också. Skall även försöka göra ett inlägg som kommer handla om att sluta gymnasiet. 


Har förresten införskaffat mig en ny mobil då min tidigare började bråka med mig. Men det är najs för nu kan jag äntligen blogga ifrån mobilen igen!


Likes

Comments