View tracker

Hej på er! Kom hem från jobbet för en stund sedan, fick jobba över 1h idag och även 1h igår så känner mig en aning trött just nu. Har dessutom fått ont i nacken så ligger nerbäddad i soffan med en värmekudde runtom och tänkte faktiskt sova en stund.

Ska dock iväg och träna senare idag oavsett om nacken är bra eller inte. Har varit taggad på gym sedan igår och har heller inte tränat på ett par dagar nu. Tänkte köra kondition och lite blandade styrkeövningar.

Min helg har jag för övrigt spenderat på jobb, halloweenfest, och umgåtts med J. Den har gått i ett vilket har gjort att den flugit förbi.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Mitt hjärta är hemma från sjukhuset och mår för tillfället bra. Hon är väldigt trött men det är ju förståeligt med tanke på den operation som hon har genomgått. Är hemma med henne under dagen för att hålla lite koll och dessutom vill vi inte att hon skall vara ensam ifall hon skulle bli sämre. Jobbar dock kväll men mamma hinner komma hem precis innan jag drar iväg.

För tillfället sitter jag med en färginpackning i håret framför teven och kollar på något kasst program. Man kan inte ha för höga krav att det skall gå något bra såhär dags. Får slänga på en serie istället.

Likes

Comments

View tracker

Hejsan läsare! Allt bra? Själv är det helt okej. Började jobbet vid 7 imorse och jobbar till 16 om jag inte får sluta tidigare. Därefter ska jag hem och sova middag i någon timme innan jag sticker iväg till STC.

Har inte hunnit blogga och heller inte haft lust med det i helgen. Men min lördag bestod av en rejäl fylla med så många underbara människor i en bygdegård. Söndagen spenderade jag morgonen med Ida bakfull och på kvällen träffade jag J. Gårdagen spenderade jag på jobbet och mer än så var det inte.

Lämnade in vår älskade hund igår för operation mot juvercancer. Men under operationen upptäckte det att tumörerna var mer än vad de hade räknat med och de hade tydligen velat låta henne somna in under operationen för de trodde inte att hon skulle överleva. Men min älskade kämpe är fortfarande vid liv och ligger nu på djursjukhuset i Alingsås. Om allt går som vi hoppas får hon komma hem idag. Men det återstår att se vilket skick hon är i.

Likes

Comments

Halloj på er! Sitter på jobbet nu och har lite rast. Slutar runt 16-tiden idag och efter det skall jag åka iväg på ett litet ärende.

Annars har jag inget speciellt inplanerat idag. Är bortbjuden på kvällen men får se hur jag känner mig senare. Är sjukt seg just nu så vill bara hem och sova helt ärligt.

Likes

Comments

Kan vi diskutera hur lila/rosa mitt finger är? Är det bara mina fingrar som ser ut såhär eller finns det fler?(syns mer i verkligheten). I vilket fall så hatar jag det, eller hata är visserligen ett starkt ord men färgen på mina fingrar passar inte ihop med resten av min kropp. Ogillar dessutom färgen lila som mina händer tenderar att skifta färg till när värmen kommer under 20 grader.

Jisses vad problem jag har (ironi)... Får nästan dåligt samvete nu när jag tänker på andra som har betydligt mycket värre saker att leva med så nu ska jag sluta prata om mitt lilla komplex.

Annars har min dag varit bra, jobbat, agerat chaufför åt kusinen, tränat samt träffat min syster och hennes pojkvän. Är faktiskt riktigt trött just nu så lär förhoppningsvis somna utan svårigheter idag. Har de senaste nätterna legat vaken och vridit på mig med tankar som ångest flygandes i skallen. Får ta mig underfund med dessa.

Likes

Comments

Men gud är hon ny pökad tänker ni? Nejnej, har bara en jädrans knullruffs till hår. För inte har jag pippat inte, nejdå det är bara hur min fripp ser ut efter att jag haft en sådan där bulle på huvudet hela dagen och stått och svettats på en maskin i 45 minuter.

Idag är en lång jobbdag för min del. Började vid 12-tiden och slutar vid 22 ikväll. Skulle egentligen bara ha jobbat mellan 12-16:30 men återigen fattades det personal ikväll så tänkte att jag kunde hoppa in och hjälpa till. Börjar dock vid 06:30 imorgon bitti så slår vad om att jag kommer vara ganska trött och säkert inte blogga så flitigt fram tills på fredag.

Slänger in ännu lite fler bilder på mig i min favorit tröja. Satfläsk vad jag har fått dille på stora tröjor. Loove!

Likes

Comments

Hej på er! Allt bra? Själv mår jag bra men får nog säga att jag är lite seg. Är ledig idag vilket resulterade i att jag sov tills 11. Beror nog på att jag fick jobba i princip mellan 7-22 igår (förutom 2 timmar mellan 14-16 som jag var hemma och vilade).

Annars har jag inte gjort så värst många knop idag. Slappat framför teven, hälsat på hos min syster och hennes kille samt handlat lite nödvändigheter inne på Ica. Som ni ser köpte jag havremjölk och det beror på att jag inte dricker vanlig mjölk. Min mage är nämligen lite känslig för det, den svullnar lätt upp och jag kan även få lite ont (Inte för jag tror att ni egentligen bryr er).

Nu ska jag kolla på youtube och senare ikväll tänkte jag sticka iväg till STC.

Likes

Comments