Äntligen fredag! Jag e ju föräldraledig så e ju ändå hemma, men så skönt när maken också är ledig o man kan få va tillsammans o dela på ansvaret över barnen :)

Morgonträning hemma avklarad, började vid kl 05 o va klar vid kl 06! Skönt!! O inget barn vakna under tiden så ja behövde inte pausa, de bästa;) Åh va ja skulle vilja gymma istället, men bättre hemmaträning än ingen träning!

Ska försöka köra lite crosstrainer med när Rickard kommer hem, går mer som egentid tycker jag - få lyssna på musik o få ha sina egna tankar en stund :)

Puss!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har vart en tung dag. Ville bara bara sitta i soffan, käka upp kexchokladpåsen i skafferiet o glo på tv, o skita i allt vad kost- och träningsschema sa. Detta datum är då min pappa gick bort för 17 år sen, o det är det tuffaste datumet på hela året - varje år.

MEN!! Jag fuska INTE! Jag höll mitt kost- och träningsschema! Käkade lunchen 10:30, för jag har dåliga vanor av att äta när jag är deppig/nedstämd, men inget fusk!! O jag tränade min cirkelträning i hemmet med fokus mage, o stod på älskade crosstrainern 20 min när Nemi tog sin lunchvila (hade velat stått längre men tyvärr så vakna barnet :) ). Så körde jag 30 min på kvällen - KÄNNS SÅ GÖTT!!! Chokladen hade känts bra i 1 minut, men detta kändes så mkt bättre!!!

Kan jag kan du!!

Likes

Comments

Hej!

Vad kul att just DU har hittat hit till min blogg och mitt första inlägg! Jag heter Annika, är 28 år, bor med min man och 2 barn i ett rött hus på landsbygden. Jag jobbar som sjuksköterska på barn- och ungdomspsykiatriska kliniken men är nu hemma och mammaledig med Nemi.

Jag startade denna blogg främst som en motivation och pepp för mig själv till att träna och äta nyttigt, då som namnet står - är min stora dröm att stå på en bikinifitness scen, även om det är flera år dit så ska jag nå dit!

Likes

Comments