​Jag har nyligen börjat med ett nytt kosttillskott, nämligen det här http://www.svensktkosttillskott.se/produkter/raw_test

Att öka sitt testosteron är inte bara för killar utan det gäller människor generellt när det kommer till muskeluppbyggnad. Läs mer fakta om testobooster. Jag har bara använt RAW Test i några dagar men tror definitivt att jag är lite mer pigg/alert och fokuserad på gymmet. Ska bli kul att se hur det känns om några veckor! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bänkpress tycker jag är en riktigt rolig övning. Det är ganska ovanligt att tycka det som en tjej känns det som, de flesta tjejer gillar knäböj mer enligt mig. Men jag är ganska bra på bänk så är nog därför jag gillar det lite extra :)

Tänkte dela en bra video om teknik nedanför:

Likes

Comments

​Jag gillar att ta kosttillskott. Även om många påpekar att det inte behövs. Jag tror det är ett bra sätt att boosta sin träning med några %

Proteinpulver. Detta är det bästa enligt mig. Tar det minst en gång per dag. Blandar även ut det med kvarg ibland. Detta är mitt favoritproteinpulver.

Kreatin. Detta har jag testat 2 gånger. Tyckte att jag orkade mer på gymmet! Läs mer om kreatin här.

Aminosyror. Jag brukar ta aminosyror innan och efter mina pass. Jag gillar EAA mest men har också testat BCAA. Läs mer om aminosyror.

PWO. Jag använder sällan PWO, men har fått testa några gånger av en kompis. Tycker det är lite väl mycket. Blev typ illamående och det stack i hela kroppen... Nä, en kaffe räcker för lilla mig :)

Likes

Comments

Hej!

Idag tänkte jag prata om min filosofi inom träning.

Självklart vill man få en bra kropp, det ska jag inte ljuga om. Men samtidigt ska man inte ta för hårt på träningen. Man tränar för sin egen skull.

En stor anledning till att jag tränar är även för att det är så hälsosamt. Massa bra kemikalier frigörs i kroppen och man orkar mycket mer i övriga livet.

Det finns helt enkelt ingen anledning att INTE träna :)

Nedanför är min drömkropp, som jag kommer lyckas få om några år. Det är jag säker på :)

Likes

Comments

Hej!

Detta kommer bli min nya träningsblogg där jag skriver om mina träningspass, kosttillskott och så vidare!

Idag körde jag ett skönt bröstpass på friskis:

BÄnkpress 3x10 set + uppvärmning

30kg-40kg kändes bra i bröstet, mycket kontakt.

incline hantelflyes 3 set

mage 5 set - crunches och hjulet

avslutade med cablecross flyes. 2 set

Riktigt svettigt var det :D

Likes

Comments


Better Blogging Nouw