tjejer, Hälsa, tänkvärt

Hej finisar!

Skolan på distans har dragit i gång nu med full kraft vilken egentligen märktes från dag 1. Jag vet inte om mina arbetsår kanske gjort mig ovan.. men jag tycker tempot är rätt högt och åtminstone den ena kursen rätt avancerad hehe. Jag studerar två 15 hp-kurser på halvfart men det känns definitivt som helfart. Båda kurserna har examinationsuppgifter varannan vecka med rätt mycket litteratur och långa föreläsningar att ta del av så det känns, om man säger så ;)

Jag läser Strategic Human Resource Management på engelska samt Organisation och personalledning på svenska.

De senaste dagarna har jag sovit sämre än vanligt och haft svårt att komma till ro. Insomningen tar lång tid och ibland kommer jag på mig själv att titta på klockan vid halv ett, halv två osv :/ Vaknar även tidigt när ljuset kommer och direkt kommer huvudet igång igen. Någon som är i samma situation?

Jag försöker tänka att det är helt naturligt eftersom vi har många nya omställningar på flera plan i livet och att lite sortering krävs (i hjärnan alltså)

Men all and all är jag taggad och tacksam för mina nya äventyr!

Gillar

Kommentarer

Rasken
,
Så fin!! 😊nouw.com/rasken
Fitnessjulia
,
tack söta 😊 nouw.com/fitnessjulia
emmabergendahl
,
Det är jobbigt när man inte kan somna... men jag tror det blir bättre ju mer du vänjer dig vid förändringarna. Trevlig fredag på dig! 🙂nouw.com/emmabergendahl
Fitnessjulia
,
ja verkligen.. men du har nog helt rätt! KRAMnouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229