tjejer, Fitness

Det börjar så smått dra ihop sig inför benpass... Jag är redo.. Jag är taggad och jag har en ny outfit! Allt från Ark tights till sporttop till linne. Känns riktigt kul med lite nytt igen och extra mycket GIRLPOWER nu ;)

Färgerna är fantastiska!

Ännu har jag inte bestämt helt vilka övningar jag ska köra.. Men det lutar definitivt mot zumo marklyft idag i alla fall. Älskar den övningen och kör egentligen mark och böj så ofta jag bara kan ;)

Ikväll blir det påfyllning med Thai restaurang på avenyn rakt in i benmusklerna. Håller er uppdaterade finisar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

tjejer

Återigen: Kliver man upp i tid hinner man massor!

Jag och Jonas beslutade oss för att ta en sväng på stan i det vackra vädret. Behöver passa på nu! Dessutom är det på tiden att vi utnyttjar faktumet att vi bor i Göteborg, stan har massvis att erbjuda :D

Han är på jakt efter nytt i garderoben, jag är i behov av ny vårjacka. Det är några timmar kvar till gymmet och vi tar tillvara på denna dag!

Likes

Comments

tjejer, I samarbete med GYMSHARK, Fitness

I samarbete med Gymshark

Det är fortfarande god morgon för alla vår del - så blir det när man är uppe tidligt och verkligen tar tillvara på dagen. Blir en extra lång och välfylld lördag för min del, har ni missat att ta del av mina planer så får ni kika in föregående blogginlägg :)

På min morgonpromenad så svängde jag förbi DHL:s ombud för att hämta upp ett paket från Gymshark. Det krävs inte mycket för att motivera mig till att hämta just dessa paket hehe.. älskar nya gymkläder, det är som julafton för oss träningsälskande! Speciellt är det roligt att ta del av den nya kollektionen inför vår och sommar. Det passar utmärkt nu när vi samtidigt får allt fler soltimmar och varmare väder. Gymshark presenterar nämligen en ljuvlig kollektion i härliga färger som jag personligen tycker mycket om :)

Idag kom de passande linnena och sporttopparna till de fina flex leggings nya färger. Äntligen har jag möjligheten att matcha in i oändligheten ;) Till min glädje kom även de nya tightsen "Ark Leggings" som har logan på ankeln och på höften.

Ark jersey legging i svart (small för mig) Och Seamless vest i Sherbet Pink Marl samt Soft Lilac Marl!

Dessa sporttoppar är vadderade vilket jag också gillar väldigt mycket. När jag köper sporttoppar är detta ett kriterium för mig. Tycker helt enkelt att det ser bättre ut och ger bra stabilitet :) Även dessa toppar är i de fina vårfärgerna. Jag har storlek small på allt.

Ser fram emot gymmet i eftermiddag då jag kan inviga något / några av mina nya plagg :D Kommer ta med kameran och dokumentera, den är laddad nu ;)

Likes

Comments

Fitness, tjejer, Träning

Innehåller adlinks

Godmorgon finisar och ett tidigt välkomnande till denna lördag!

Jag vaknade av mig själv i morse och givetvis ville jag upp och ut på promenad när jag såg solens strålar. Ännu har jag inte kommit ut dock.. tänkte blogga lite snabbt innan. Klockan var bara lite efter sju när jag vaknade så ingen stress direkt.

Hela min lördag kommer handla om trevligt umgänge och träning, jag älskar det. I eftermiddag ska vi nämligen möta upp Arvid och Isabella (vår grymma världsmästare i styrkelyft) för ett träningspass följt av restaurangbesök. Det var länge sedan vi träffade dem nu... tror senaste gången var i somras när vi grillade, om vi inte setts på gymmet i förbifarten. Ni kanske känner igen er? Livet rullar på så sjukt snabbt när folk studerar och arbetar.. Ibland hinner man inte med riktigt.

Idag hoppas (eller planerar, beror på hur man ser det) jag på extra mycket energi i kroppen. Vanligtvis har jag EN klassisk "helg-dag" då jag överskrider mitt kaloribehov och äter av det jag känner för... denna vecka blir det TVÅ hihi.

Vanliga arbetsdagar försöker jag äta ungefär samma och röra på mig för att pricka mitt kaloribehov. Det är en rimlig balans tycker jag. Innebär ingen diet men innebär ändå en slags struktur. Alla är ju olika där men för mig är det bättre med struktur i vardagen. Jag mår bra av det, både i privatliv, skola och arbetsliv. Sån är jag helt enkelt ;) På helgerna är det dock annat vilket jag också tror jag behöver haha. Rutinerna påminner om de man hade som barn. När det är helg är det helg, är det vardag äter man inte godis. Logiken där försöker jag plocka tillbaka till mitt vuxna liv där jag själv måste ta ansvar för mina vanor och rutiner.

Nu på morgonen känner jag redan att påfyllningen i går var behövd. Kroppen känns stark och musklerna har extra fyllighet. Jag tycker att det är en annan känsla när kroppen har lite extra att ge, istället för att känna sig tömd och tom. Det är en stark och hälsosam känsla, den bästa känslan enligt min mening. Dessutom den känsla jag eftersträvar om jag ska kunna levers bra på min träning och utvecklas... som jag vill givetvis.

Blev bars ... plural.. i går kväll hehe ;) Älskar dem, de är som godis för mig trots att de bara har 2 g socker per bar. Denna smaken vet ni är min stora favorit.

Så en gång i veckan brukar jag äta andra typer av livsmedel än vad jag gör på vardagarna.. det är alltså min helg. Däremot har jag märkt ett annat specifikt mönster gällande mitt matintag. Var 4:e dag, varje vecka, är jag extra hungrig. Detta innebär givetvis att jag äter mer mat, inte konstigare än så, men ändå spännande tycker jag. Dessa dagar ökar jag portionerna av den maten jag vanligtvis äter så att jag blir mätt och nöjd. Vet att jag tidigare fått just den frågan av en läsare: "Vad jag gör när jag är extra hungrig en dag?" och svaret är alltså att jag äter extra mat. Jag ska inte tävla, jag går inte på diet. Mitt mål är att hitta en livsstil som fungerar med min vardag, med vårt samhälle så som det ser ut idag och som är hållbar framöver genom livet. Att jag tack vare goda vanor och regelbunden motion och träning kan forma en kropp som jag dessutom trivs bra med är plus i kanten och motivation till att fortsätta.

Vanor som man mår bra av - och som gör gott för ens hälsa är guld värda! Inte alltid man kan hålla dem till punkt och pricka men som dietister tittar vi mer på generell livstil och vanor kontra detaljer på varje enskild dag. Kroppen arbetar inte riktigt så (kan vara undantag vid vissa specifika sjukdomstillstånd).

Denna vecka kommer tillexempel vara annorlunda för mig. Jag kommer ha två dagar då jag äter extra. Vi ska på restaurang idag och vi alla är nog medvetna om att det kan springa iväg i kalorier då, men vad gör det? Jag ska strax ut på morgonpromenad och sedan kommer vi gymma i eftermiddag. Att fylla på efter ett bra benpass är ju drömmen. Som sagt: Intag och utgifter - och balans över en längre tid.

Nej nu får jag sluta tagga inför att gå på restaurang.. klockan har hunnit bli åtta hehe. Det är dags för en skön promenad för att vakna till liv innan frukost och träningspass med det grymma, starka paret Arvid och Isabella :D

GIRLPOWER TODAY!

Likes

Comments