Hälsa, Dietist

Ikväll myser jag hemma hos Karro efter jobb och träning. Jag har verkligen längtat heeela veckan sen förra onsdagen då vi bokade in dagens date. Det var länge sedan jag såg henne och fick tjejprat. Ordentligt tjejsnack. Verkligen värdefullt. Älskar att jag har min bästis.

Det var rena drömmen för mig idag: Jag hoppade sömndrucken av från bussen, tog mig genom regnet mot gymmet, brände av 45 minuters intensivt ryggpass (bloggar om det i morgon) och promenerade sedan hem till Karro i spöregn. Inte drömmen direkt.

Väl hemma hos Karro väntade mat (!) DETTA var drömmen. Hon hade både handlat och lagat mat till oss båda. Inte varje dag man kommer hem till en god plåt med mat efter träningen ;) Hon hade gjort ugnsbakade grönsaker (palsternacka, brysselkål, broccoli, vitlök, morötter och zucchini) tillsammans med rödbetor och hummus. Även uppskurna gurkstavar att doppa i kvargsås och ketchup! GOTT!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fest, i samarbete med Daniel Wellington

BLOGGINLÄGG I SAMARBETE MED DANIEL WELLINGTON

.

Hej finisar!

Hoppas det går fint med era julklappar och inhandlingar.. tänkte på det i går faktiskt. Det är så sjukt roligt att ge. Nästan bättre att ge än att få. Jag är tacksam att jag får möjligheten att ge varje dag på mitt jobb också, inte bara på jul ;)

Såhär i juletider kan det kanske vara svårt att komma på vad man ska ge sina nära och kära.. vill därför bara påminna er om den finna julspecialen hos min samarbetspartner Daniel Wellington. Världens finaste presentask med armband i och klocka. Med min rabattkod får ni dessutom 15% rabatt. Behöver man kanske inte avslöja för den man köper till om man inte vill ;)

Skriv in FITNESSJ i kassan vid köp! Daniel Wellington

Så jäkla fin! Missa som sagt inte dealen nu på jul! Min kod gäller till januari ;)

Likes

Comments

Dietist

Godmorgon finisar!

Idag var en sådan dag jag totalt sov igenom alarmet. Sjukt avslappnad liten glidare alltså. Tryckte på snooze, snooze och snooze (inte ens likt mig?) och fullkomligt njöt av stunden i sängen. Den upplysta granen utanför sovrumsfönstret gav ett mjukt sken in genom våra gardiner.. det var drömmen att ligga där, klart jag inte ville upp. Tillsist satte jag mig upp och kollade nyvaken på klockan - redan halv sex (!) Visst jag hinner fixa mig på en halvtimme men det är betydligt skönare att ha mer tid på mig :p

Igår sov jag dock väldigt oroligt, vaknade upp flera gånger och hade svårt att få ro. Det gjorde mig trött i huvudet på jobbet och i nervsystemet. Kände mig liksom lite fumlig hela dagen (utom på föreläsningen efter lunch som gick kanonbra! Ca 40 st åhörare denna gång, nöjda och glada)

Men i natt sov denna lilla tjej alltså som en sten bredvid Jonas. Tungt och stilla. Känner mig faktiskt förvånansvärt utvilad nu och redo för en ny arbetsdag och påföljande träningspass.

Likes

Comments

Fest

Jonas överraskade mig efter jobbet med en mysig stund i kyrkan. Han vet hur mycket jag älskar musik, kör och föreställningar från barnsben, är ju uppvuxen med en musiker till pappa (han är trummis) och en mamma som tagit med mig och min syster på diverse musikaler. Jag är uppvuxen i musik och känner mycket genom det. Mycket glädje och kärlek.

Verkligen mysigt att inviga lucia redan ikväll med musik i kyrkan. Vi var här en halvtimme tidigt och fick turligt nog en plats i mitten av kyrkan. Var redan massvis av folk och nu i skrivande stund är den fullsatt! Kommer troligtvis bli en magisk kväll :)

Likes

Comments