Hälsa, Fitness

Dag 1 på praktiken är avklarad och det har verkligen gått hur bra som helst. Min handledare än otroligt GO och så är även resterande personal. Känner mig taggad på mina kommande 7 veckor här :)

Successivt börjar jag också bygga mina nya rutiner. Tillexempel sitter jag just nu på bussen påväg hem och passar på att äta gröt och dricka Nocco - laddar upp inför kommande träningspass om en timme! Perfekt med en timmes bussfärd för reflekterande och ätande :) Så kittad är jag haha.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hälsa

Godmorgon finisar!

Jag sitter just nu som en blöt hund på bussen mot Borås och södra Älvsborgs sjukhus. Det har blivit dags för praktik och jag är både lite nervös och taggad... Har hört mycket bra om praktikperioden från andra ställen så tror och hoppas att det blir samma för mig.

Varför är jag blöt då? Jo jag tänkte vara lite hurtig i morse och klämma in ett cardiopass utomhus. Ungefär halvvägs började det blixtra ovanför mig och desto längre jag gick desto närmare kom jag åskan. Tillslut gick jag bokstavligen IN i en vägg av regn haha. Det vräkte ner från ingenstans och ovädret var precis över mig. Fick därmed erkänna mig besegrad, småsprang till närmaste hållplats och tog skydd där ;)

Trots överraskad av vädret är jag på bra humör. Bussen som jag åker med är otroligt mysig med nedsläckt tak och typ "nattlampor". Kan enkelt spendera en timme såhär på morgonkvisten ;)

Tur man ändå inte hade smink haha! Fördelarna med att jobba inom vården antar jag ;)

Likes

Comments

Hälsa

Efter en skön sovmorgon, promenad runt i Alingsås tillsammans med mamma och J-O så smakar frukosten extra gott ;) Jag kände mig inte så fruktansvärt bakis trots gårdagens vilda firande med tjejkompisarna.. Hehe.. Återigen: examensarbetet är färdigt!

Jag tyckte faktiskt att det var extra mysigt idag att gå utomhus i solen i bra sällskap :)

Likes

Comments

Fest

Kvällen spenderas med alla mina fina barndomsvänner och alla tjejkompisar hemma i Alingsås. Firar att examensarbetet är över! Nu blir det 100% god mat och fest hehe ;)

Likes

Comments