Header
View tracker

Hej på er!

Nu har torsdagen anlänt och jag startade min dag klockan 7. Idag står det lite olika saker på schemat. Massage, PT, göra träningsprogram till klient och även göra klart ett träningspass som jag håller i Järpås på måndagar :-)

Idag ska jag låta kroppen vila från träning. Jag hinner inte till min handbollsträning då jag har kunder. Så jag tänker att då passar det bra med lite vila. Har tränat måndag, tisdag och onsdagen den här veckan! Kommer troligen även bli ett konditionspass imorgon :-)

Helgen är matchfri då det är Junior-SM. Dock har jag ändå lite planer. På lördagen blir det nämligen storslagen fest hemma hos pappa och Eva då den sistnämnda fyller 50 år. PARTY!

Nu ska jag fortsätta med att planera mitt pass, ha de! :-*


Likes

Comments

View tracker

Godkväll på er!

Jag startade min söndag med att åka till Skara och köra lite gymträning med några underbara brudar från laget. Sedan blev det att storhandla tillsammans med min hälft. Aldrig roligt att handla men alltid roligt när kylen och frysen är full :-) Efter det åkte vi till min lilla mammi och kollade på Sverige när de mötte Argentina i handbolls VM. Kross förstås! 


Första veckan på nya jobbet är gjort och det känns jättebra. När något är nytt är jag alltid lite osäker i början och det väller ut frågor hela tiden (stackars Kajsa). Men ju mer jag frågar desto säkrare blir jag. I måndags hade jag lite massager. Tisdag och Onsdag blev det mycket jobb-vid-datorn och torsdagen blev en heldag med massager. Det blir mycket dator nu i början. Jag försöker leta folk/företag och även planera in det som kommer starta nu under våren. Jag går även vid sidan av Kajsa en del i början för att lära mig så mycket som möjligt. Jag är supertaggad!

Skulle ni vilja boka massage/PT/Kostrådgivning av mig kan ni trycka på länken: Boka mig här

I onsdags var det även match och vi vann med ett ynka mål. Det var verkligen en nagelbitare men vi hade övertag hela matchen, dock en del slarv och missade lägen från min sida! Men men, det kan bara bli bättre. Jag har kunnat träna mycket handboll nu det senaste vilket känns så jäkla bra. Genom att hålla i gång med handbollen såpass ofta gör att jag kan utvecklas och inte behöva börja om från början hela tiden, som det kändes förut.

Nu ska jag fortsätta kolla på Vampire Diaries säsong 6, mycket sevärd serie! Kraaaam


Likes

Comments

View tracker

Hej på er!

Jag tänkte berätta lite kort om några mål jag har 2017. Vissa är små, små mål jag ska försöka uppnå medan vissa är mycket större och kräver ganska mycket tid. Det gör inget för mig om jag inte uppnår mina mål 2017, vissa kräver längre tid. Bara jag håller i och verkligen inte ger upp, utan har mina mål i åtanke hela tiden.


1. Satsa - Jag ska satsa på mig själv. På min träning och fysik. Satsa på kunskap och utbildning. Satsa på mitt jobb och min handbollskarriär. Det här året ska jag verkligen försöka offra, framför allt min tid, på att nå dit jag vill. För att bli någon bättre och komma lite längre! Detta målet gäller i stort sett allt. Varje bra val i rätt riktning är en vinst.

2. Nära och kära - Det förra året var det mycket stress och fokus på att allt skulle gå så fort som möjligt för att hinna med något mer. Jag gjorde ofta saker själv för att endast behöva anpassa mig efter mig själv. Då kunde jag alltid stressa på och bli klar fortare. 2017 ska jag lägga mer tid på umgänge. Njuta av de små stunderna. Som kanske bara en lunch eller fika på stan. Träna tillsammans eller ta en promenad ihop. Dessa stunder tillsammans med nära och kära gör så mycket. Det har jag verkligen insett nu när jag inte haft de...

3. Matvanor - Hehe, jaaa! Jag gillar pizza. Vi kan börja där. Att gilla pizza är helt okej men jag kanske inte behöver äta det HELA TIDEN? Jag ska unna mig, för jag måste! Men jag ska verkligen försöka skärpa mig på vardagarna och med måtta unna mig på helgerna. På vardagarna kräver min kropp mycket energi då jag både masserar och tränar själv. Då måste jag ha i mig tillräckligt med mat och framförallt rätt mat. Jag ska även bli bättre på att äta det där färgglada som vi kallar för grönsaker och frukt :-)

4. Planera - Detta är väl ett mål som även fanns 2016 och vilken skillnad mitt år har varit. I början kan allt kännas lugnt men tillslut är det 726531 saker du ska komma ihåg. Det är då tur att jag har min lilla almanacka där jag antecknar allt ifrån arbetstider, kom-ihåg, träningstider, lön, saker jag måste göra osv. Att införskaffa mig en rymlig och bra kalender är ett av mina klokare val. Här gjorde jag min: PersonligAlmanacka

5. SPARA - Detta nyårslöfte delar jag säkert med 1 miljon andra. Men för mig är det på riktigt. Jag gillar verkligen att handla, allt möjligt. Men för det mesta sånt som jag faktiskt inte behöver när jag tänker efter. Jag ska bestämma en summa pengar som jag lägger undan varje månad som ej får röras!

6. Tider - Jag ska försöka vänja kroppen vid tider. Jag har varit väldigt bra på detta men på det senaste har jag varit uppe länge och gått upp tidigt, vilket min kropp inte fixar under en längre period. Jag kan gå och lägga mig 21:00 och vakna 8:00 av alarmet och känna mig redo för dagen. Dock kräver detta 11 timmar sömn. Vilket jag inte alltid har. Men jag behöver mycket sömn, det vet jag! När jag väl är vaken är min kropp OFTAST ganska aktiv. Jag vill gärna vara i säng vid 22:00 och gå upp vid 7:00, det skulle vara optimalt och möjligt att hålla för mig!


Har ni några nyårslöften?


Ha en trevlig vecka fishes! :-*


Likes

Comments

Godkväll fishes!

Idag utförde jag mitt sista pass på X:an. Känns faktiskt lite sorgligt men å andra sidan så ska jag börja jobba hos Kajsa som är det hållet jag vill åt. Lite blandade känslor med det kommer bli kanon! Har fått superbra feedback av alla jag pratat med och alla har önskat mig "lycka till och kör hårt" och det kommer jag verkligen göra!

Jag fick en supersnäll avskedspresent av min chef, haha! Lite internt som vi i receptionen hade!

Imorgon ska jag starta dagen med att åka till Skara och träna handboll. Redan 7:30 åker jag från stan och hoppas på lite trafik. Träning mellan 8:00-9:30. Därefter hem fort som fan och göra mig iordning då det är LOFA i stan som är en fotbollsturnering inomhus. Ska träffa lilla mammi där och vi ska heja på Jakes lag. HEJA HEJA!

Trevlig helg! :-*


Likes

Comments

Godmorgon på er!

Så här ser veckans planer ut:

Måndag - Jobb mellan 5:45-14:15. Senare på kvällen blir det handbollsträning 18:00-19:30!

Tisdag - Jobb mellan 5:45-14:15. Åka tillbaka till gymmet vid 17 för att hålla i troligtvis näst sista abs&ass på X:an!

Onsdag - Iväg till Uddevalla -> IKEA för att köpa möbler till mitt rum på Hamngatan. På eftermiddagen blir det troligen handbollsträning om jag hinner hem :-)

Torsdag - Den här dagen kommer ägnas åt att montera alla möbler. Sedan blir det även handbollsträning vid 16:30!

Fredag - Jobb mellan 9:45-14:15 på X:an. Sista dagen, då måste vi äta kladdkaka eller något gott :-) Efter jobbet blir det även lite lättare träning.

Lördag - Hemmamatch mot Bruks vid 16:00!

Söndag - Inga planer än så länge. Inga fel om det bara blir en vilodag heller ;-)

Jag önskar er alla ett grymt 2017 <3


Likes

Comments

View tracker

Instagram@fitnessjhm