Header

Hej på er fishes!

Just nu sitter jag och äter den här smarriga lunchen efter ett tungt benpass. Jag är äntligen på bättringsvägen och jag kände för att testa på ett benpass. Det blev såklart lättare vikter än vanligt och pulsen dunka som om jag sprang igenom passet. Men men så blir det väl eftersom jag legat i soffan i en vecka och ätit glass morgon, middag och kväll! :-)


Här ser ni mitt behandlingsrum!

I morses var min tanke att åka till pappsen för att hämta en radio som ska vara i mitt behandlingsrum. Men då startar inte kära Gandalf (bilen) så pappa fick agera taxi. Äggröra i magen och en radio fick jag med mig. Gardiner är uppe, krokar på väggen, skåpet är fyllt. Nu börjar saker och ting falla på plats. Jag har nämligen en jätterolig idé inför våren. Gruppträning utomhus på olika centrala platser i Lidköping? Vad tror ni om det. Varje lördagsmorgon i 1 1/2 timme. Jag tror det kan bli superroligt! Måste börja planera bara :-)

Trevlig lördag! :-*


Likes

Comments

God kväll på er!

Hoppas er kväll är lite bättre än min. Jag ligger nerbäddad i soffan framför Prison Break. Inte så illa va? Nä men jag har även en förkylning som inte riktigt vill släppa. Det startade i Lördags och har inte släppt än. Dock känner jag mig bättre idag än vad jag har gjort de tidigare dagarna.

Mycket te, halstabletter och nässpray blir det. Jag kollar självklart på min favoritserie Prison Break för att fördriva tiden och försöka glömma den snoriga näsan. Har kollat över 40 episoder på 3 dagar. Det rullar på bra! Just nu tittar jag med andra ord på slutet av säsong 2. En sak är säker, på Fox River vill man inte hamna :-)

Paradise Hotel har ju börjat i veckan också. Vad tycker ni? Förra årets säsong fastnade jag aldrig för så jag slutade titta efter några veckor. Tyckte det blev lite för lite av allt. Jag vill ha mycket drama, taktiksnack och pinsamheter. Årets deltagare verkar ha lite för mycket av allt, vilket brukar leda till en mycket bra säsong :-)

Som ni vet älskar jag och min sambo serier. Vi kollar på allt typ. Paradise Hotel, Prison Break, Ung och bortskämd (ny säsong har börjat), Cirkus Magaluf, Riverdale (ny serie), Master Chef USA! Det är dom jag kommer på för tillfället. Så vill ni ha tips på serier vet ni vem ni ska fråga :-)

Här kommer två bilder från lördagens ryggpass med fina Petro :-) Hoppas jag snart är tillbaka på gymmet/handbollsplanen och får svettas igen!

Snorig kram :-*


Likes

Comments

Jaa, det stämmer! Vi ska faktiskt flytta i April. Dock inte längre bort än nödvändigt, bara närmare mataffären! Haha! Vi hittade en jättefin lägenhet med hjälp av fastighetsägarna och vi fick första tjing. Så i april blir det till att packa packa packa. Men Johanna kan inte riktigt hålla sig i skinnet utan har redan börjat köpa lite nya saker som kommer behövas till den nya lägenheten :-) Jag är inte sån som väntar.

Även om det bara gått ett år i denna lägenhet så känns det ändå bra att flytta då vi frysar ihjäl här. Denna lägenhet är så himla kall och det blåser in från fönstren. I början tyckte vi det var superfint med så högt till tak men efter ett tag insåg vi att det är vääääldigt mycket vägg. Vägg vägg vägg! Inga gardiner då de krävs specialsydda och slagborr för att få upp dom. Vi kan inte sätt upp några tavlor då spikarna viker sig mot betongväggarna! I övrigt så är lägenheten fin, men vi insåg väl att "fin" inte är allt.

Självklart kommer jag göra ett litet inlägg när vi väl flyttat in och fått iordning. Jag fyller ju år måndagen efter vi får lägenheten så det gäller att inreda fort så jag kan ha lite bjudning helgen efter :-)


Likes

Comments

Instagram@fitnessjhm