Header

Hej på er!

Idag är det tisdag och dagen är fullspäckad. Jag ska packa till flytten, massera en kund, ordna kartan inför Spin of Hope, möta NLT och träna handboll! Phuu, denna dagen bjuder inte på någon vila direkt :-)

Angående Spin of Hope, ni vet väl att på lördag smäller det?!? Igår spräckte vi 400.000kr gränsen! Asså det är helt sjukt, ni är helt fantastiska. 132 lag är anmälda och mer kommer det bli. Telefonen ringer stup i kvarten och pennan glöder! Så jäkla roligt ska det bli :-D

Handbollen då. Jo nu är serien klar och vi hamnade på 2:a plats och ska därmed få kvala till div.1. Kvalet sker i mitten av april tror jag och vi kommer få möta ett Göteborgslag.

Vet att det är dålig uppdatering här men jag har väldigt mycket att stå i! Ni kommer få superfina inlägg om Spin of Hope och After Spin, men även om flytten, så stay tuned!

Kramisar!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godmorgon!
Hoppas ni mår bra idag.  Själv har jag precis varit och tränat bröst och triceps. Ni som följer mig på Instagram vet att jag aldrig tränar bröst. Anledningen är väl för jag anser att jag tränar det så mycket i min vardag och jobb. Vi jobbar alltid framåt och därmed aktiverar vi bröstet. Träningen kändes dock riktigt bra! Till min hjälp hade jag min forna kollega Johan, med honom går det inte mesa...

Resten av dagen så blir det lite jobb på hemmaplan och även lite massage! På kvällen ska jag och mitt gäng planera inför Spin of Hope :-) Nu börjar det närma sig så det är dags och lägga i en växel. Vi ska planera vårt spinningpass som vi ska leda klockan 18:00-19:00!

Det var allt jag hade att skriva just nu! Eller nej, ska åka och köpa flyttkartonger nu! Vi måste redan börja packa ner våra ägodelar :-)

Pusshej :-*

Likes

Comments

Hej hej!

Idag har jag bara tränat och storhandlat. Resten av dagen har jag slappat bort, vilket jag verkligen behöver. Har mycket i skallen och behöver koppla av. Just nu kan jag ligga i soffan en hel dag men ändå tänka 1000 tankar samtidigt om olika saker jag måste göra/inte får glömma. Jag måste lära mig att slappna av och släppa saker för en stund. Jag är egentligen inte dålig på att planera men ibland blir det bara för mycket att båda komma ihåg och skriva ner.

Snart ska vi flytta, wii. Det ska verkligen bli skönt när allt det är klart. Får stress när jag tänker på hur mycket saker det är som ska packas ner, flyttas och sedan packas upp. Men jag vet att det kommer bli bra och den nya lägenheten kommer passa oss mycket bättre.

Spin of Hope "Lidköping mot Cancer" börjar också närma sig med stormsteg. Shit, här har verkligen tiden gått fort och både lag och sponsorer rullar in. Så jädra kul!

Nu ska jag fortsätta med det jag gör. Äta kakor och dricka mjölk, samtidigt som Jakob kollar på film!

Tjingeling :-*


Likes

Comments


Godkväll på er!

20:00 och nu drar mello igång. Men jag hinner skriva ett blogginlägg. Det är inte direkt att man studsar i soffan av awesomeness. Tycker tyvärr att mello tappar det mer och mer för varje år...eller jag som blir gammal :-) Dock ser kvällens startfält spännande ut. Så kvällen spenderar jag i soffan tillsammans med Jakob då jag måste ladda upp för morgondagens match i Borås. Även Jakobs lag har sin sista kvalmatch imorgon upp till SFL. Som tur är hinner jag både spela min match och kolla på hans match :-)

Vad har hänt annars i veckan: Jag har såklart jobbat, hunnit med två handbollsträningar, en handbollsmatch, ett gympingpass och ett gympass (rygg, axlar, armar). Så veckans träning kan jag inte klaga på + match imorgon. Insåg precis vad lite jag gjort i veckan. Jobbat och tränat, kul.

Lördagskram på er!Likes

Comments

Hej på er fishes!

Just nu sitter jag och äter den här smarriga lunchen efter ett tungt benpass. Jag är äntligen på bättringsvägen och jag kände för att testa på ett benpass. Det blev såklart lättare vikter än vanligt och pulsen dunka som om jag sprang igenom passet. Men men så blir det väl eftersom jag legat i soffan i en vecka och ätit glass morgon, middag och kväll! :-)


Här ser ni mitt behandlingsrum!

I morses var min tanke att åka till pappsen för att hämta en radio som ska vara i mitt behandlingsrum. Men då startar inte kära Gandalf (bilen) så pappa fick agera taxi. Äggröra i magen och en radio fick jag med mig. Gardiner är uppe, krokar på väggen, skåpet är fyllt. Nu börjar saker och ting falla på plats. Jag har nämligen en jätterolig idé inför våren. Gruppträning utomhus på olika centrala platser i Lidköping? Vad tror ni om det. Varje lördagsmorgon i 1 1/2 timme. Jag tror det kan bli superroligt! Måste börja planera bara :-)

Trevlig lördag! :-*


Likes

Comments

Instagram@fitnessjhm