Header

Var på torp förut med syster & fick med mig en massa ljus från Ikea hem. Weeeey! Älskar att ha tända ljus nu under hösten 😍 idag är jag så trött & seg i hela kroppen. Antingen virus i kroppen eller tenta stressen som släpper. Hoppas de försvinner snart i alla fall. Annars ska jag försöka orka ta mig till gymmet sen. Nu har jag precis ätit upp min lunch och ska ta de lite lugnt framför greys anatomy. xoxo

Likes

Comments

Godmorgon. idag tog jag mig en sovmorgon & sen skickade jag in tentan. så skönt! nu är de helg :) nu ska jag hoppa upp och göra mig i ordning för att åka till syster så ska vi åka till torp å kolla lite kläder :) weeey! annars händer de inte mycket idag, ta de lugnt och träna typ bara :) känns som en bra dag! vi hörs mer sen, nu måste jag lägga i ett kål. xoxo

Likes

Comments

Tre bilder från idag. Första efter dagens träning - ja vet ju iaf hur man svettas 😉 och sen två från bussen hem.

Godkväll. Efter redovisningen idag mötte jag upp @theresesvensson för ett pt-pass. Idag var de fokus HIIT och vi avsluta med intervaller. Så skönt när man börjar se sånna framsteg jag nu ser. Var ett sjukt jobbigt men roligt pass, precis så som de ska va. Sen ja kom hem har jag suttit med min tenta & är nu typ färdig. Ska läsa igenom den imorgon innan jag skickar in den bara. Så skönt :) så nu är jag ledig. Underbar känsla! Annars har ja kollat bonde ikväll bara med pappa & nu kollar ja lite greys innan ja ska sova!
Min magkattar har ballat ur totalt ikväll. Orkar inte mer! Så trött på denna skit och hoppas den försvinner nu när tentan skickas in. Vila & träning är mitt fokus dessa dagar som jag är ledig. Vi hörs mer imorgon, xoxo.

Likes

Comments

Redovisningen gick helt okej fast en stressig morgon då bussen var sen. Men ja hann precis i tid! Skönt :) sen blev de lunch med mina gamla klasskamrater, åh nästa kurs är vi äntligen samma klass igen 😍 och nu ska jag börja ta mig till gymmet för att möta upp Therese för träning. Så taggad! 💪🏼 sen blir de hem, äta, plugga och kolla bonde söker fru. En bra dag helt enkelt känns de som. Vi hörs mer sen. Xoxo

Likes

Comments

Godmorgon. Sitter just nu i bilen & väntar på bussen. Ska strax gå ut men de är så tråkigt väder idag. Kallt & regn. Ska in till skolan nu för redovisning med min grupp. Tror de kommer gå bra! :) och förhoppningsvis är vi först så man kan släppa de sen. Hehe! Annars ska jag käka lunch i skolan och efter de möta upp Therese för att träna, pt-pass väntar alltså idag. Så taggad! Vila igår så idag är ja riktigt taggad på att träna. Annars är de tenta plugg & bonde söker fru ikväll :) vi hörs mer sen, nu måste ja ut i regnet. xoxo

Likes

Comments

Jag blev utmanad av fina @juliaekholms att svara på denna utmaning & sen utmana 5 nya (längst ner på inlägget) :)

FEM SAKER JAG INTE KAN LEVA UTAN:

Min syster - hon är den som står mig närmast och som betyder mest för mig, hon är mitt allt så vet inte vad jag skulle gjort utan henne.

Datorn - kan inte klara mig i skolan då jag skriver tentorna på den samt får information av skolan där ;) men sen kan jag inte heller blogga eller kolla mina serier ;)

Träningen - blivit en stor och viktig del för mig nu och får mig att må bättre.

Mobilen - går ju inte långt utan den. det är ju med den man har kontakt med familj å vänner :)

Kaffe - försöker inte dricka så mycket kaffe nu när jag känner av magkattaren men de är svårt....

FEM SAKER JAG VILL GÖRA I MITT LIV:

Resa - vill ut på en långresa nu och upptäcka världen.

Jobba - rättare sagt vara färdigutbildad så jag kan få börja jobba istället :)

Flytta - vill ha egen lägenhet att inreda just nu, så sugen på att flytta hemifrån.

Skaffa familj - Åh tänk å få leva med den man älskar och sen få barn ihop. drömmen just nu!

Volontära - när ja är färdigpluggad skulle jag vilja åka och jobba som volontär, få hjälpa utsatta barn.

FEM SAKER JAG ÄR VÄRDELÖS PÅ:

Förlora - haha finns ju inget som är roligt med att förlora, är de tävling så finns de bara en sak. VINNA! ;)

Spara pengar - värdelös på de verkligen! måste lära mig bli bättre på de.

Göra saker i tid - jag är en sån som alltid gör sakerna i sista sekund, går upp så sent ja kan på morgonen och börjar alltid med min tenta de sista dagarna....

Ta beröm - kan väl säga tack men tar sällan åt mig, har väldigt svårt för de tyvärr. försöker bli bättre :)

Fota - kan ju ta bilder men är segast på att göra de. glömmer ofta kameran och har sagt i flera veckor att ja ska fota senaste shoppingen men har inte fått gjort de än. orkar inte med mig själv!

FEM SAKER JAG ÄR RÄDD FÖR:

Förlora nära&kära - vissa dagar är ja riktigt rädd att förlora någon som står mig nära <3

"Misslyckas" - att inte lyckas uppnå mina drömmar.

Va sjuk - vissa dagar är ja riktigt rädd för att magkattaren alltid kommer finnas och att ja aldrig kommer få bukt på min ämnesomsättning....

Sova själv: när ja sover ensam hemma kan ja ibland ringa mamma i panik då jag hört något ljud utanför.

Barn - att jag inte kan få barn.

FEM SAKER JAG INTE BERÄTTAT FÖRUT:

Haft panikångest - fått panikångestattacker ibland men nu är de längesen. våras kanske? så hoppas de håller sig borta nu.

Kan typ inte visa känslor - har verkligen jätte svårt att visa mina känslor för andra, håller de helst inne.

Aldrig varit riktigt kär.

Visste förr va jag skulle få i present - då jag är otroligt nyfiken av mig och letade alltid upp mina paket mina föräldrar gömt ;)

​otroligt blyg - ​om ja är med människor jag inte känner är jag otroligt blyg och tystlåten. även på släktkalas typ men med kompisar pratar ja som aldrig förr ;) haha!

​jag utmanar: @carolinemtano @nathalieisaksson @feliciak @nikolinapettersson @juliabrink 

Likes

Comments

​Efter jag kom hem från skolan idag så åkte mysdräkten på direkt. så underbart! hehe :) annars så har jag suttit och pluggat en mängder, fått kommit igång iaf med tentan igen och snart klar med fråga 2. skönt! de går sakta men säkert framåt. fick även gjort klart förberedelserna inför morgondagens redovisning. skönt! :) ​snart är det full fokus på tentan! ​annars har de idag varit vila från gymmet, lyssna på kroppen då vaderna har haft sjuk träningsvärk och min magkattar har varit kaos idag. men imorgon köttar vi på igen, och då är det pt-pass 7 med bästa Therese som gäller :) men var med syster på torget och provade lite kläder, köpte dock inget. ​men hitta en klänning ja gilla, kanske nyårsklänningen? ;) får se. men bästa av allt var att jag fick på mig mindre storlek, den känslan var så underbar. att se resultat med träningen gör att jag håller motivationen uppe :) nu måste jag fortsätta plugga. ​xoxo

Likes

Comments

Mysigaste tiden på året är här. Hösten. Jag är en sån person som gillar alla årstider typ men hösten är ändå en favorit. Man kan mysa ner sig i gosiga koftor, filtar och halsduk. Jag lever i min halsduk höst, vinter. Men de bästa med hösten är nog ändå alla ljus, att man kan tända ljus så de blir en myskänsla. Har de ofta när jag pluggar & alltid när vi ser på tv hemma. Hösten - du är välkomnad av mig! 😍 alla bra tv program börjar också, bonde söker fru, så mycket bättre & helenius hörna är favoriter på hösten. Men sen har shl börjat också vilket ja gillar. Så när jag kommer hem ska jag tända ljus, plugga & äta en sen lunch. Sen ikväll är det hockey & då ska de tändas ljus såklart. Hehe 🙈 Vad tycker du om hösten?

- Love.

Likes

Comments

Hej. Shit va trött jag är på morgonen, fattar inte... men har nu varit i skolan ovh väntar på bussen hem. Har varit i skolan och gjort grupparbete. Och vi är nu klara & redo för morgondagens redovisning. Nästan iaf ;) ska läsa igenom de lite själv & så. Och så ska jag plugga på min tenta ikväll. Har gjort 1 av 3 frågor så ska försöka få gjort minst 1 fråga idag. Annars är de hockey ikväll och kanske träning. Inte bestämt mig än, beror på hur de går med pluggandet. Vi hörs mer sen, xoxo.

Bästa pappa ❤️

Likes

Comments

Efter jag gjort klart de som vi skulle förbereda inför grupparbetet imorgon så gav jag upp pluggandet. Fick så ont av min magkattar. Orkar inte! Så la mig i sängen och tyckte synd om mig själv. Haha! Men jag bestämde mig ändå för att åka å träna, jag skulle vinna över magkattaren och inte tvärtom. Gjorde helt klart rätt beslut för nu är den mycket bättre. Bodyattack och cxworx med bästa Emma idag, så kul och man känner framsteg för varje pass nu 😊 men shit va vaderna va tunga idag! Får se om de kanske faktiskt får bli vila imorgon, beror lite på vad kroppen & framför allt vaderna säger och plugget. Imorgon är de grupparbete - tenta plugg - kanske träning - hockey med pappa. Färjestad - Brynäs imorgon (vi ska gå mot sjunde raka!) så se är kamp här hemma imorgon 😉 haha!
Nu ska jag kolla lite greys innan jag släcker. Hoppas magkattaren fortsätter va på min sida ikväll. xoxo

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Blogkeen
  • Nouw