nu lämnar man detta året bakom sig och minns det positiva som hänt.
och nu sikta mot ett 2016 som ska bli ett grymt år, förhoppningsvis.
då jag vill uppleva några av mina stora mål med livet. 
mål/löften: t.ex. bostad, gå från lärling,  bättre träning och känslor. 🎉🎆🎇🎊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

så, skönt att jobba i salem 5 min från hemmet.
nu julledigt,  efter att gjort klart första våningen på bygget. 😍

och imorgon är det julafton.

Likes

Comments

Em i Frankrike 2016. inleder Sverige mot Irland I Paris,  sen Italien och Belgien.
tuff grupp att ta sig vidare från, men fortfarande en chans. 
är rätt så sugen på att åka ner och kolla mot Irland eller Belgien i Nice,  hade varit kul.

och Sverige tar femte raka vm guldet i innebandy damer.  😍

Likes

Comments

Sverige till em i Frankrike.  Efter det dåliga kvalet.  men kungen visar i playoffet att han är bäst. 4-3 på två matcher mot Danmark och tre av Zlatan och drömfrispark. 2-2 idag, otur att dom inte höll i sista minuterna.

Likes

Comments

nu får det fan lägga av att finnas sådana idioter på denna planet.  fredag den 13e och sker många grejer som påverkar människor världen över, (men dom flesta tänkte bara på Frankrike).  men hände mycket mer. snart kommer det till Sverige också och vad ska vi göra då,  när vi inte äns har ett försvar och politikerna bara sitter och tar ut pengar och inte gör ett ända rätt. 

Likes

Comments

nu är allsvenskan slut och vi/dif har gjort en bättre säsong på många sätt.  än vad man hade hoppats på inför,  med flera nya spelare än väntat och hoppas bygga vidare på detta inför nästa säsong då vi är i toppen.
grattis IFK Norrköping till guldet (förtjänar ni) inget smguld för aik!!😂 och sen var det dags för hockeyn på globen mot khk med salems kille i laget 👌. tyvärr torsk på straffar, pinsamt.

Likes

Comments

lördag, innebandy och sedan till hockeyn.  där dif vinner i sudden för tredje gången denna vecka. och sedan som grädde på moset,  springa på Sörensen på olearys i gamla stan (som blev ännu större i mina ögon) att både vara proffs på och utanför. (bjuda på bira grejer) och damerna gick upp i allsvenskan i fotbollen. sedan blev det innebandy söndag.

Likes

Comments

Nu har jag en vecka semester innan jag börjar nygamla jobbet. Som elektriker.
och samtidigt börjar på en ny bana för att få/nå dit jag vill. 

"våga satsa för att vinna"

Likes

Comments

+6 kg sedan juli, men suttit fast i två månader nu. blir dags att lägga om upplägget med mera mat och lite ändringar i träningen.  så kan jag nå högre.  (utan kosttillskott)

Likes

Comments

en helg som börjar med hemmapremiären i hockeyn med seger mot Skellefteå AIK.  och bättre stämning desto längre matchen gick och grymt kämpande på plan.  (damerna två segrar på två dagar, 5-3 och 9-0) och idag var det dags för MFF hemma.  tyvärr torsk, men fyran vad pinsamma deras supportrar va/är.  att attackera små barn är så jävla pinsamt att ni tillhör Danmark,  och den där banderollen visar det.  borde fan gå till disciplinnämnden!!!!  dif kasta in ett päron (torsk 0-3) MFF attackerade ungar inte äns en notis. 

Likes

Comments