Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kände mig lite djup ;-))

Likes

Comments

Är right now ute på en liten power Wall med lurarna i öronen och högsta musiken på, så skönt å bara få tänka själv, och va själv lite, något jag måste börja göra mycket oftare!

Likes

Comments

Kanske inte världens godaste, men om man gör exempel pannkakor, och vill ha nyttigare ön sylt, är hallon fluff en utmärkt sak att göra!

Bara att vispa 1 ägg vita tills det blir vitt och fluffigt
Sedan mixtra 4 matskedar tinade hallon
Och blanda ihop dessa två= färdig halllonfluff

Likes

Comments

7. Drick vatten


Du behöver inte bälga i dig litervis men se till att du inte är uttorkad då det även torkar ut din hy. Vatten är alltid att föredra framför annan dryck och kranvatten är fräscht, nyttigt och miljövänligt. Tänk sex till åtta glas vatten om dagen!

8. Använd fingrarna


Bästa sminkredskapen är dina egna fingrar. Applicera foundation med fingrarna och du får en felfri finish. Värmen från fingrarna gör nämligen att underlaget smälter in i huden på ett naturligt sätt och resultatet blir jämnt.

9. Sov på rygg


Och slipp rynkor. Vissa hudläkare hävdar att de kan
se på ett ansikte om personen sover på sidan. All press och gnidande mot kudden skadar till slut kollagenet och elastinet (hudens byggstenar). Sover du ofta på sidan hänger även kinden på ett sätt så att en rynka från näsan till munnen uppstår.

10. Minska på saltet


Ett för högt intag av salt gör att du samlar på dig onödigt med vätska vilket kan göra att ansiktet ser puffigare ut. Se speciellt upp med soja och såser som ofta är saltbovar.

11. Skala av sminket


Var sparsam med täckande produkter. Runt ögonen kan din concealer sjunka ner i fina linjer och förstärka dem. För mycket foundation och puder maskerar även hudens naturliga lyster och gör att du ser äldre ut och tröttare ut.

Likes

Comments

Exotisk fruktsallad
Ett bra mellanmål alt en bra lätt frukost. Komplettera gärna med en klick
fet yoghurt eller kesella vid dessert.

Ingredienser
1 dl tärnad färsk ananas
1 dl tärnad mango alt papaya
1 dl skivad banan
1 dl grovt hackade caschewnötter
1 kiwifrukt skalad och tärnad
1 passionsfrukt
Tillagning
Blanda alla ingredienser i en skål och toppa med färsk passionsfrukt.


Likes

Comments

Och det är väldigt gott!

Bara skiva äpplen i bitar, sedan hålet man över kanel på, färdigt! Gott gott gott

Likes

Comments

4.se upp med hårprodukter

Finnar och orenheter i pannan kan bero på gamla rester av balsam och stylingprodukter. Oljor och kemikalier i hårprodukter kan irritera, täppa till och orsaka akne. Se till att du alltid sköljer ur balsamet ordentligt och använd ansikts-rengöring som sista moment i duschen.
Se sen till att hålla stylingprodukterna borta från huden.

5. Skippa sötsakerna

Studier visar att snabba kolhydrater som till exempel, vitt bröd, läsk och godis kan ge upphov till akne och även göra den värre.

6. Ha tålamod

Har du nyligen bytt hud-creme och väntar på resultat? Nya hudvårdsrutiner kräver tid och tålamod. Det tar minst ett par veckor för din hud att anpassa och förnya sig.

Likes

Comments

Ni skulle ha blogg torka, checka denna hemsida, bara massa tips för vad man kan skriva om, tips

www.bloggtorka.se

Likes

Comments