Header
View tracker

Man har alla olika mål att nå. Kan vara roligt och se vad man nått när man är framme.

* Vara klar med Svenskan.

* Vara klar med Religionen.

* Vara klar med matten.

*Vara klar med Engelskan

Att försöka vara klar med så mycket ämnen i skolan som möjligt och ha något och stå på. Jag har tänkt att börja med att utbilda mig till Personlig tränare men också fler saker.  Jag funderar och funderar på vad jag vill bli när jag blir stor. Men det är så svårt och det finns mycket att välja på. Inom sin tid hoppas jag finna ett yrke jag vill jobba med och tycka om. 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hello på er hoppas allt är bra med er.

Har varit hemma från gymmet ett tag nu och bara surfat runt har stressen att leta julklappar som är billiga. Har slagit in en3 julklappar till sambon hittils då en kom idag. Tanken som räknas glöm inte det. Körde förvörigt armar och biceps , jag är gör nöjd. Har saknat mitt älskade gym. Var dessutom lagom med folk så nu ska jag göra något mindre roligt och studera. Vill bli klar så fort som möjlligt så jag kan lägga fokus på annat i vardagen , gymmet, städning , stallet m.m. Så nu ska jag sätta igång,.


Likes

Comments

View tracker

"När andra ljuset brinner är snart Lucia här hon bjuder oss på kaffe och bud om julen bär"

Andra advent har vi firat minskningen i släkten min brors dotter Moa som idag för ett år!sen kom till världen med kärlek och glädje. Goda tårtor och nöjd liten ettåring.

Två veckor sen tar vi lång ledigt ska bli så skönt!! Och imorgon drar träning igång. Se om jag kan nå lite mål framåt jul.


Så nu mysa ner framför julkalendern , man kan aldrig bli för stor, right? Tycker denna är himla mysig.

Natti

Likes

Comments

Om det är något jag älskar och håller varmt om hjärtat så är det verkligen Julafton. I år satsar jag lite mer på julklapparna sås alla julklappar ska ha ett rim. Min jul går i färgerna silver , vit och lite rött och en grön gran. Såhär i efterhand hade en vit gran varit finare men det får duga. Medans köket och sovrummet har massor av rött. Så detta röda glittriga kommer matcha min jul outfit perfekt i år. Örhängen går ju även som en fin julklapp.

Likes

Comments

Tror inte man kan förstå känslan om man inte är moster/faster. Tänk att för ett årsedan kom den lilla  goding till världen!? Kom till BB och känslorna var så blandande. Tiden bara rusar iväg. Charmig och så fin på alla sätt. Man är inte van med att komma hem mötas upp av den lilla som är glad och kramar om en. Hela hjärtat blir varmt och man blir så stooolt! Ska bli så spännande få se dig utvecklas ännu mer. Idag är det din dag , då ska du stå i centrum. Idag ska du bli borskämd med fina presenter och bara mysa.

Grattis ännu en gång fasters lilla tjej, på din ettårsdag!! <3

Likes

Comments

Gomorron!

Eller goddag kanske jag ska ändra till. Jag brukar inte köra fulla människor längre. Men igår ställde jag upp och köra brorsan och hans kompisar sedan Skjutsa hem båda bröderna. Så vaknade runt 13 idag vilket var lääänge sen jag gjorde man blir ju så seg minst sagt. Ska ta ett bad och fräscha till mig sen åka hem till päronen och umgås. Imorgon är det fasters lilla sessas födelsedag , hon blitt så stor redan!

Hoppas allt är bra med er
🤗

Likes

Comments

Vi bor i ett demokrati land får tycka som vi vill osv. Men ändå ska människor runt oss påpeka , häva ur sig något kränkande runt om det vi tycker. Hur är ni? Faller ni för grupptryck eller går ni eran väg till 100% vem säger att det är rätt eller fel? Man kan se väldigt ofta hur människor faller för grupptryck bara för kompisen tycker. Man saknar självkänsla att inte våga gå sin väg. En kompis ska bara respektera ens åsikter. Vi är olika individer och ser olika ut. Kan bero på att vi är från olika länder. Men hur kul vore det om alla såg exakt likadana ut!? Hade samma hårfärg, ögonfärg och hudfärg osv? Jag skulle helst av allt se brunt ut varje dag så jag är verkligen avundsjuk på det sättet. Men vi är alla unika och fina på alla sätt och vis. Alla har brister right? Finns ingen som är perfekt. Men vi ska vara tacksamma vi går inte igenom krig och allt vad det innebär. Vi går runt och gnäller på vädret. Samtidigt är det krig i något annat land där en del barn förlorat hela sina familj , gnäller ni fortfarande? Vi har aldrig jordbävning , tsunami , jordskalv , svält på grund av krig. Vi har aldrig varit ifrån vatten länge , vi är bortskämda. Vi har tillräckligt med mat och vatten. Vi behöver aldrig oroa oss för att dessa naturkatastrofer eller krig ska inträffa. Detta är vardag för MÅNGA i världen. Det tar verkligen in i hjärtat att se föräldralösa barn.
Var tacksam ta hand om nära & kära man vet aldrig när det vänder. Nån gång kanske blir det fred i hela världen? Kanske alla får uppleva en trygg uppväxt. Jag tror och hoppas att vi snart nåt målet #fred i världen!

Likes

Comments

Gymmet check nu duschen sen sängen imorgon ringer klockan alldeles för tidigt - men men bara hålla ut cirka två veckor kvar sen tar vi lång ledigt! Då jäklar kan lägga all energi på gymmet , djuren och sambon!

Jag har fått så mycket positiv energi sen mentor samtalet idag. Utvecklingen går framåt och i vår är jag klar!? Enligt planen men kommer nog läsa några ämnen till , tills ja vet vad jag vill utbilda mig till. Man kan aldrig ha för mycket. Det känns så JÄKLA bra. JAG HAR VUNNIT , rättvisan ska bli min. Och till er psykologer /kuratorer /kommun/ lärare FUCK YOU!

Till er som förmodligen inte förstår nånting så finns detta att läsa om mitt första inlägg sen jag startade bloggen.

Godnatt

Likes

Comments

Hej hej!

som ni kanske har förstått så åkte hela familjen till stockholm i fredags och övernattade på Scandic var inte alls nöjd med hotellet men en natt gick och stå ut. Tidig lördags morgon för avgång mot Åbo som ligger i finland. Där åkte vi med Baltic princsess. Buffen frukost var precis i min smak så mycket gott , mycket finskt också. ´Finskt Julbord var inte lika topp men funkade. Desserterna var godast mums! Senare på kvällen gick vi på grill.-house , det var bland det godaste jag ätit. Propp mätt men gör nöjd. Sen gjorde vi inte mycket mer vi gick runt på taxfreen , kollade affärer och runt lite på båten. Badade i polen som var jättekall. Sen gick vi princip och la oss. Men har varit en super mysigt helg med hela familjen och så behövligt! Familjen är det viktigaste man har och dom ska man vcrkligen ta vara på.

Likes

Comments