Header

Tar med mig lite smått & gott tömmer upp ett bad och tänder ett doftande ljus. Sätter på härlig musik som jag gillar. Ska även använda hårmasken jag fick av mamma igår & en ansiktsmask , nu ska jag njuta hörrni! Verkligen förtjänt. Efter detta blir det sängen och serie mys! ✨ hörs imorgon =)

Likes

Comments

Hallo

HALLO godingar , hoppas allt är bra med er. =)   

Dagen började ingen bra mitt hurmör var inte på topp men ändrades under dagen. Fick reda på så bra besked i skolan sdom gjorde hela min dag , faktiskt! ​Ikväll gjorde jag ett hårt pass , svetten bara rann och det kändes riktigt bra. Blev en hel timme den här gången vilket kändes bra. Så nu blir det bänkad framför några youtube klipp och sedan väntar ett varmt bad. 


Likes

Comments

Godmorgon

Hoppas allt är bra med er, med mig är det bara bra tack.
Startade dagen med ett ytterligare ett rejält pass la mycket fokus på rumpa, ben & armar idag. Och ikväll ska jag dra med sambon på 5 km runda 💪🏻 nu ska jag in på sista lektion innan lunch!
Hörs senare

Likes

Comments

Godmorgon godingar!

- Som rubriken lyder är jag precis hemkommen från gymmet och blev ett riktigt bra morgon pass! Vet inte om det blir ett träningspass efter skolan eller 5km promenad , beror lite på vädret. Nu ska jag fixa i ordning frukost sen hoppa in i en dusch innan det är dags att bege sig till skolan.  Hopppas allt är bra med , med mig är det bara toppen!=)

Likes

Comments

Suttit bänkad hela kvällen framför datorn - inte och rekommendera. Snart klar äntligen! Hade gjort klart redovisning inför morgondagen men lyckats radera så fick givetvis göra om allt , suck.. nu skriva sista sen väntar sängen , imorgon gymmet tidigt!! 😀

Godnatt

Likes

Comments

Godmorgon hörrni!

Kom precis hem från gymmet , det känns så skönt att ha den ''friiheten'' att bara gå dit och lägga upp sitt egna träningschema. Provade en del maskiner som jag aldrig kört förut , så lite nya favoriter. Så laddat upp med knäckemackor med avokado , två ägg, äpplen , morötter och vanilj shake , så gott och mättande! 

Hoppas allt är bra med er , med mig är det bara toppen förutom förkylningen som inte verkar vilja försvinna.. Så nu ska jag hoppa in en varm dusch och sedan ta ett städröj innan det är dags för plugg. 


Likes

Comments

HALLO !

Myslördag hemma hos mor & far med trevligt sällskap. Blev bänkade framför bingon ingen vinst.. vad gör man om man vinner i miljon ?? Galet mycket resor skulle och insats till hus, för det är verkligen något jag vill. Tills det får lägenheten duga=) men skulle också skänka en del till Cancerfonden som står mig varmt om hjärta. Ögonen börjar gå i kurs så får bli sova. Imorgon ringer klockan tidigt för gymmet , taggad!! 

Likes

Comments

Avslutar en bra måndag med att sambon lyxar till det med detta😍

Likes

Comments

HALLO godingar!

Matlådor avklarade och fick även bli dagens lunch för min del.. jag älskar kyckling , kanske syns haha. Men sambon har tröttnat lite! Så nu blir det roadtrip med mami! ✨

Likes

Comments