Förlåt, förlåt och förlåt igen för att jag inte har varit aktiv under sommarlovet. Jag har helt enkelt inte haft tid, elr wi-fi för den delen. Nu sitter jag i bilen påväg till Småland, Vimmerby för att vara mer exakt. Min brorsa har fotbollscup där nu.

Snart börjar skolan igen. Bara ordet skola ger mig så jävla mycket ångest. Men innan dess ska jag hinna åka till Småland, Skara sommarland och Varberg. Min familj ska byta hus med en av mammas kusiner i Varberg. Då ska vi bl.a åka till Halmstad som alla säger är så himla fint. Sen ska vi även åka till ULLARED!!! Asså jag taggar sönder. Jag har alltid velat åka dit men har aldrig fått. Där kommer jag ta lite bilder och även ta bilder på det jag har köpt. 3 veckor innan har jag redan gjort inköpeslista. 2 A4 sidor haha ;) Ska kanske lägga upp den här. Fast tror inte d.

Hoppas ni får ett fortsatt bra lov! Puss <33 (Random solnedgång från Danmark)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är det äntligen sommarlov. Eller jag fick sommarlov i fredags men jaja. En kompis som bor i samma stad, hon får sommarlov på torsdag. Det är lite konstig att vi bor i samma stad och det skiljer 6 dagar.

Mina två brorsor och min pappa är i Kroatien. Att killarna i huset är borta betyder att det är ganska tyst, maten tar inte slut lika snabbt och huset lyckas hållas renare. Dock kommer dom hem imorrn. Starten på sommarlovet har inte varit det bästa. Det har regnat nästan varje dag så jag har mest hållit mig inomhus. Men hoppas det hinner bli lite finare innan midsommar iaf.

Igår upptäckte jag hemsidan "refunder". När man handlar på nätet får man återbäring. Just nu får man t.ex 5% återbäring på Zalando och 6,5% på eleven.se. Dessutom kommer refunder med rabattkoder och kampanjer ibland. T.ex. fri frakt på fyndiq.se. Jag hittar ingen anledning till varför man inte ska använda appen. Vem vill liksom inte tjäna pengar. Det enda man behöver göra är att skapa ett konto vilket tar typ trettio sekunder. När man köpt nått så kommer pengarna automatiskt in på kontot efter några timmar. Det finns flera sånna här återbäringssidor men refunder är den enda som jag har upptäckt, som har över 640 affärer anslutna. Det förekommer dessutom inga dolda avgifter.

Det enda negativa jag ser är att nu när jag har skaffat refunder så kanske jag ser en anledning till att nätshoppa hur mycket som helst. Då jag tänker att jag får pengar tillbaka. Tänk om jag då börjar shoppa massa onödiga prylar bara för att jag tänker att jag får pengar tillbaka.

Här för att komma till Refunder


Likes

Comments