Postad i: Fitness, Allmänt, Hälsa

Största delen av gårdagen spenderades med den bästa. Mannen här över tog med mig ut till kollandsö för att fika på ett överraskningsplats. Hamnade på ett litet mysigt café vid kollandsö, där vi satt en stund.

På em var vi och tränade. Jag, hamstrings och gluteus & R armar. Vi fick båda till en sjukt bra pass.
Senare på kvällen, när vi hade duschat och gjort iordning oss. Åt vi afterwork buffé på The View. Som vanligt på bufféer så äter man så mycket att man efteråt ser gravid ut. Men gott var det!
Åkte hem till R efter maten, där vi låg och jäste framför Fast 8.

Likes

Comments

Godkväll!
Är fortfarande på jobbet, men ska snart sova. Jobbar dygnet, så går av 8:15 imorgon bitti. Idag har det varit fullfart med midsommarfirande. Vid tre var vi nere med alla vårdtagare i Fornbyn och dansade runt midsommarstången. Innan åt de midsommarlunch, som vi personal fixat. Efter fornbyn blev det jordgubbstårta som jag gjort och till middag blev det färskpotatis och kött. Känns mest som vi bara ätit idag, haha.

Men dagen startade bra... imorse (8:00) när jag började, fick jag och en personal till reda på, på rapporten att det var stopp i en utav vårdtagarnas toaletter. Det var inte lite stopp heller. Toaletten var fylld till bredden... Så jag och min kollega klädde på oss full mundering och började... Härlig start va..?! Men vi fixade det, efter många om och men.

Likes

Comments

Postad i: Hälsa, Fitness

Hej fina!
Är nu för tillfället på jobbet och har varit här sedan tre. Jobbar kvällsskiftet idag, så går av 21:30 sen ikväll.

Innan jobbet idag, så har varit och klippt mig. Klippte av tre decimeter av mitt hår, men känns verkligen skönt med lite kortare nu, och blev väldigt nöjd.

Efter frissan mötte jag upp Emilia på gymmet, där vi körde igenom gluteus & hamstrings. Fy fasen vad varmt det var idag, det bara rann. Körde även låg vikt och högre antal reps. När vi tränat klart, duscha jag lite snabbt innan jag åkte hem till R. Åt matlådan där, samt satt och pratade lite innan jag skulle till jobbet och R till gymmet.

Resten utav kvällen kommer spenderas här innan hem och sova.

Kram, Xoxo!

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Fitness, Hälsa

Hej fina ni!

Blir en sen uppdatering idag, nu innan jag somnar. Denna dagen har bara flugit förbi. Gick upp vid halv nio i morse och åt frukost, efter det låg jag ute på altanen och solade en stund innan jag dammsög lite. Behövde bättra på brännan lite igen efter att solen inte varit framme på ett tag, utan det mest varit grått och regnigt.

Körde även ett axelpass på gymmet vid lunchtid. Gick riktigt bra. Fick till bra kontakt och pump, samt hade en jämn energinivå under hela passet, trots jag bara hade fått i mig två mål innan. Brukar annars vara ganska låg på energi då, har mer energi fram emot eftermiddagen, då jag oftast har fått i mig de dubbla antalet mål.

Mötte även upp R efter gymmet. Vi åkte körde några kompisar, innan vi åkte hem till "Tushi". Satt där en stund och pratade innan vi körde "Tushi" till B:s farmor. Efter det åkte vi hem och låg och kollade på handbollen, samt åt lite mat. Åkte hem därifrån vid ca 20.

Nu resten utav kvällen har jag mest slappat framför serier. En lugn lördag vill säga, och helt i min smak.

Kram!

Likes

Comments

Postad i: Fitness, Hälsa

Godmorgon fina! Sovit gott?

Igår vid tvåtiden åkte jag in till Skövde för att träffa två killkompisar. De hämtade mig på resecentrum och vi åkte direkt och solade innan en utav dem hade samling till match. Det var inte precis det finaste vädret i Skövde igår. Det var kallt och det både regnade och blåste. Så i hela dryga 90 minuter satt jag med en vårjacka och en regnjacka på mig, på läktaren, och frös.

Efter matchen som slutade med förlust med 1-3, så åkte vi till gymmet. När vi anlände dit så var klockan ca tjugo över nio på kvällen. Så det blev ett sent rump/baksida lår-pass igår kväll.

Squats 5 set x 10-15 reps
Hack squat 4 set x 12 reps
Laying leg curls 4 set x 15-10 reps
Kickbacks machine 4 set x 15 reps/leg
Straight deadlifts 3 set x 10-15 reps
Walking lunges 3 set x 12 reps/leg

Min rumpa känner ju verkligen av gårdagens pass. Har svårt att sitta och att gå upp för trappor är en pina. Men så det ska vara, eller hur?

Vi tränade också på STC i Skövde, lite annat än vad jag är van vid. Då jag tränar på Friskis i Lidköping. Men älskade det gymmet! Kanske ska börja fundera på att byta🤔

Min frukost imorse:

200g ProPud chokladboll
1.5 dl havregryn
1 NOCCO Caribbean
1 Barebells Cookies&Cream

Man tager vad man haver, som man brukar säga. Om en timme ska jag iväg och träna bröst och axlar med Emilia. Bröst är ingen favorit, men de måste tränas med.

Likes

Comments

Helt ärligt den bästa dagen/natten i mitt liv!

Startade kl 7 hos Axel med champagnefrukost, innan samlingen i skolan kl 8. Där det då blev lite tal, kortfilm som min klass hade gjort, fotografering, tårtkalas, kvalitetstid med klassen, mösspåtagning, studentlunch och utdelning av stipendium, avsked av lärare och till sist.... UTSPRINGET(!!!)

Mösspåtagningen innan studentlunchen!

Lillfisen tyckte om min mössa. Är hon inte söt?

Likes

Comments