Postad i: Fitness, Hälsa

Hej godingar! Hoppas ni har haft och har en bra lillördag. Själv har det varit en lång dag i skolan. Men som nu är över och är även klar med träningen för idag. Så nu väntas det bara mat, dusch, plugg och mera mat. En vanlig kväll för mig helt enkelt.

Varför det blev två pass idag var för att jag hade lite ont om tid. Hade tillräckligt med tid för ett axelpass innan skolan. Men för lite för att även hinna med cardion då med. Men hade lite tid mellan skolan och bussen hem att klämma in cardion på. Är just nu för tillfället utsvulten, så tack och lov att det finns matlåda hemma att bara slänga in i mikron och värma. Hade nog inte klarat mig annars, haha.

Men nu ikväll blir det plugg för min del innan läggdags! :)

Pass 1: Axlar

6 set sidolyft i kabel
5 set liggande reverse flyes i kabel SS front raises m. Viktplatta
5 set sittande axel(hantel)press
7 set stående axellyft åt sidan
4 set utåt rotationer m. hantlar
4 set sittande rodd

3 set benlyft i ställning
1 set 1 min plankan m. 15kg viktplatta


Pass 2: Cardio

30 minuter på crosstrainer
3 set liggande benlyft
1 set 2 min plankan

Likes

Comments

Formen nu. Dags att höja kolhydraterna lite till nu sista 1.5 månaden. I början av april, dras dem ner igen. Ska bli kul att se vad som ligger under allt vatten som kroppen samlat på sig. Om det har blivit några förbättringar. Så nu kör vi!

Sommaren 2016

Hon som jag ska slå nu denna sommaren.

Likes

Comments

Postad i: Fitness, Hälsa

Nu sitter en hungrig Elin på bussen hem, efter ett hyfsat rygg-och biceps pass på gymmet. Det gick lite utför efter marklyften. Men ibland har vi sådana dagar med. Glad iallafall att kontakten och energin fanns under marklyften. Blev 6 övningar för ryggen, 3 för bicepsen samt 4 för magen som avslutning. Började även passet med 20 minuter på crosstrainern, för att värma upp men även trampa ur benen lite. Då jag har en sjuk träningsvärk från gårdagens benpass.

Har annars varit i skolan idag mellan nio och två. Hade först matte, sen lunch och sedan en förfärligt lång fysiklektion innan jag slutade för dagen. Just nu är det mycket som måste bli klart i skolan, inte minst gymnasiearbetet. Så är lite småstressad över just det, då jag har fastnat... Ska sätta mig med det efter jag ätit och duschat, så får jag se om jag kommer någon vart.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Fitness, Hälsa

Godkväll! Är nu hemkommen efter skola, gym och kör. Så ska snart äta middag, sötpotatis och kyckling. Var en kortdag i skolan, började 9:25 och slutade redan 13:10. Efter skolan var det gymmet som väntade. Då det är måndag så betyder det ben. Tog två PB idag, i knäböj och i benpress. Så sjukt nöjd med dagens pass. Nu i eftermiddag var jag på kören och hälsade på. Har haft mycket i skolan och jobb. Så har inte prioriterat kören precis. Men kul att träffa alla och catcha upp lite.

Knäböj:
Stång 1x20 reps, 50kg 3x12 reps, 60kg 2x6 reps, 65kg 2x4 reps

Sumo-mark:
50kg 3x12 reps, 70kg 2x6 reps

Benpress:
75kg 1x20 reps, 100kg 2x16 reps, 125kg 1x12 reps, 150kg 2x10-8 reps, 160kg 1x6 reps

Enbens legcurls:
6.5kg 2x12 reps, 8.7kg 2x10 reps, 11kg 1x6 reps

Hip abduction:
60kg 1x20 reps, 70kg 2x16 reps

Enbenspress:
45kg 2x16 reps, 55kg 2x12 reps

Benspark:
80kg 2x16-14 reps, 100kg 2x10 reps


Benlyft i ställning:
3x20 reps

Hängande situps:
3x16 reps

Plankan m. 15kg
1x1.5 min

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

... jobbdag börjar lida mot sitt slut. Nu sitter vi alla och ser på Bingolotto innan Så ska det låta. Vid 16 var jag och tre brukare och såg på handboll, Skara HK mötte Trollhättan. Matchen var lite långdragen, men Skara van med 39-18. Så vi var nöjda. Efter handbollen åkte vi tillbaka till boendet, där min kollega hade gjort iordning middagen till brukarna. Till dem blev det ugnspannkaka med räkstuvning, själv åt jag sötpotatis och kycklingfilé. Slutar nu om 1h & 20 min. Känner egentligen för att sluta nu då jag somnar när som helst. Men men, lovat A att inte somna bakom ratten, så häller i mig kaffe för att förhindra detta.

Men sov så gott godingar!
Kram E

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Hälsa

Hej på Er! Har nu tagit min rast och håller på att slumra till. Jobbar hela dagen idag, till 21. Så jobb är det som står på dagens schema innan jag ska hem och sova. Imorgon börjar skolan igen efter en vecka ledigt, har inte saknat den alls verkligen.

Hoppas ni har en mysig söndag!
Kram E

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Fitness, Hälsa

Nu börjar lördagen lida mot sitt slut och jag har krupit ner under en filt med datorn i knät samt med en Add icecream, vaniljsmak. Som jag sitter och äter rätt ur paketet framför Vampire diaries. Men innan detta mys har jag gjort matlådor och nu ikväll var jag på gymmet och tränade, fokuset låg på rumpan samt lite mage.

Började passet med att promenera 30 minuter på bandet sedan blev det övningar som sumo-squats i smith, hip adduction SS hip abduction, single leg curls, legpress, leg lifts och plankad m. Viktplatta.

Denna kväll ska jag inte göra annat än mysa. Imorgon väntas det 13h jobb. Vilket betyder upp tidigt och i säng sent.

Ha en mysig lördag!
Kram E

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Klockan är nu strax efter tio och jag har varit på jobbet i 3h redan. Jobbar till fyra och då bär det av till gymmet för att kläcka ett ryggpass. Som antagligen alla vet är det alla hjärtans dag idag, men för mig blir det inget "firande". Istället blir det jobb, gym och sedan Fifty shades of darker med Ariya ikväll. Blir även hopp i säng efter bion då jag jobbar imorgon med och måste gå upp halv sex.

Det är mina planer för denna, för mig, vanliga dag. Vad har ni för planer denna dagen? :)

Kram E

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Fitness, Hälsa

Söndagen börjar lida mot sitt slut och även denna helgen. Men inte har jag någon måndags-ångest inte. För vi har sportlov denna kommande vecka. Dock lite ångest över annat, men men.

Denna helgen har varit mysig helt klart. I går vid tolv åkte jag in och tränade på gymmet. Första passet på nästan en hel vecka. Började dock lite lätt då hostan inte riktigt släppt än, så körde bara cardio och mage. Vid en halv fyra åkte jag hem till Maria. Där stod det, film/tacos/jacuzzi-kväll på schemat. Vi började med att se klart hela första filmen, Sagan om ringen-extended version. Efter det lagade vi tacos, lyssnade på musik medan och skrattade, dansade och pratade.

Med maten i magen och iklädda våra bikinis hoppade vi i den varma jacuzzin. Där satt vi en bra stund och jäklar va kroppen mådde bra av det. Vi gick i vid ca 19 och gick upp någon gång efter 22, för Maria skulle hämta sina föräldrar vid halv elva. När hon kom tillbaka såg vi klart på första halvan av andra filmen i den serien innan vi gick och lade oss.

Idag då, vi vaknade allihopa vid ca tio. Jag vaknade dock en gång tidigare vid sju av en riktigt hostattack. Som jag inte blev av med på direkten. Men vid tio där när vi kommit upp ur sängarna. Gjorde vi iordning frukost, som vi åt framför andra halvan av andra filmen. Som ni kanske förstått så hade vi film-maraton. Så vi plöjde igenom alla sagan om ringen-filmerna. Efter sett klart sista, så åkte jag och Alva. Släppte av henne vid Ica då hennes pappa skulle handla och även jag. När jag gjort det åkte jag till gymmet. Där jag tränade ett kort axelpass, innan jag åkte hem.

Så nu har jag varit hemma i 2h och ska snart sova. Ska möta upp Felicia imorgon på biblioteket klockan åtta för att skriva på våra gymnasiearbeten.

Hur har er helg varit?

Kram E

Likes

Comments

Postad i: Hälsa

Vikten låg på prick 55 kg i morse, och är nu inne på tredje dagen utan träning pga influensan. Så, så här ser formen ut i dagsläget, i en liten sjuk och vattnig kropp.

För mig är det jobbigt att vara sjuk då jag alltid är igång, så fast jag har skyhög feber och sover hela tiden, så har jag samtidigt myror i benen. Längtar tills jag är på gymmet igen och lyfter vikter tills man skakar!

Jaja, så här ser jag ut nu.
Kram E

Likes

Comments