Får du ikke lyst til å synge teksten når du leser overskriften? Sitter og nynner på den ene linjen jeg kan fra sangen, haha.

Nå er jeg ute å flyr igjen, ble en ganske spontan tur med pappa, så nå er vi på vei til Polen for å fikse litt ting, vi kjører bil, så det er enda 13 timer igjen, vi tok stopp i Danmark for å vise pappa kirke og festlokale og for å hilse på svigers som pappa møter for første gang nå.

Vi måtte jo stoppe og se på stranda, som man kan kjøre på her i Danmark.

Snart skal vi spise mat og komme oss på veien igjen :-)

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Da var konkurransen i Tyskland over, gikk ikke som jeg håper, men må vel si meg fornøyd med å ha kommet til finale, der endte jeg på en 6.plass.

Hele stevnet var en flopp fra i fjor, hadde det vel så bra i fjor når den ble holdt i Danmark at vi hadde høye forventninger til det, den gang ei.

Nå er jeg uansett over den konkurransen, erfaring rikere og vet hva jeg skal jobbe med både med tanke på posering, i-walk og formen, gleder meg til å se om det funker med litt forandring mot Oslo Grand Prix som blir holdt i Oslo Konserthus den 9.april.

Min kjære samboer tok 5.plass og jeg er så stolt av min kjære. Nå som han er ferdig med årets konkurranser, hjelper han meg med alt jeg trenger, og jeg er så glad for å ha min klippe ved min side hele veien <3

Bikinien jeg hadde på, og silkekåpen er fra Bikinisbyfreydis, (www.bikinisbyfreydis.com) så fornøyd og fikk mange komplimenter for fargen og bikinien i seg selv, super fornøyd og gleder meg til å bære min andre fantastiske kreasjon neste helg.

Likes

Comments

Har du noen gang hatt noen som ser sånn på deg at du bare vil gå din vei? Vel, av en eller annen grunn skjedde det meg i går igjen, denne gangen var det en ny som jeg aldri har sett på gymmet før. Så ubehagelig å skulle trene og se en som står og stirrer på deg. Jeg trener på 24fitness og så nærme konkurranse er det ikke rart å se deffa jenter, jenter med mesker og jenter som fått sikkelig pump.

Det er denne andre fyren som også står å ser seg i hjel, han tok da også å gjorde de samme skulder øvelsene som meg selvom det så ut som han egentlig trente rygg. Det gir da uansett ikke en god grunn til å se stirre så mye at man vil gå fra treningen.

Uff, får bare lukke øya og trene på, har et mål i sikte som ingen elle fyrer eller øyne skal ødelegge.

Likes

Comments

I helgen var vi i Danmark for å gjøre flere forberedelser innfor bryllupet som er i sommer. Vi fikk alt på plass rundt middag, pynting og frokost, og snakket med prest og smakt på kaker til å finne ut hva vår bryllupskake skal ha for fyll.

Nå er det under 4 mnd til bryllupet, men jeg fikk endelig svar på alle mine spørsmål så nå vet jeg hva jeg trenger å tenke på, pg det er heldigvis ikke så mye som jeg trodde, da trenger jeg bare passe på meg, eller få min forlover til å passe på meg, hihi <3

Det er fortsatt konkurranse før bryllup, så nå er det bare å stå på de siste ukene før første konkurranse som er i Bochum, Tyskland!

Likes

Comments

Nå skjer det ting med stormskritt må jeg si! I dag fikk vi også gifteringene på døra, så nå begynner det virkelig å gå opp for meg! Jeg gleder meg masse, og tror jeg tilogmed har burdekjolen i boks!

141 dager, jeg teller ned!

Men før det så må jeg også huske på konkurranser, så nå skal jeg sove av meg hodepinene før det er trening og jobb :-)

Likes

Comments

Så var vi i februar! Dagene går fort nå og jeg føler ikke jeg rekker det jeg skal før det er en ny dag, men jeg får gjort det viktigste og da er jeg fornøyd.

I dag er det både ny uke og ny måned, så nå setter jeg nye mål, denne uken skal det løpes intervaller 3 dager, og på styrkedelen blir det 2 beinøkter, 2 ryggøkter og 1 skulderøkt og en armøkt, den siste dagen tror jeg det kun er kardio om det ikke blir helt treningsfri.

Ellers skal det shoppes mer, blant annet farge som vi bestiller helt fra USA, og mer småting på Ebay til bryllupet, hekta på den siden!

Hva er dine mål for denne uke og denne måned?

Likes

Comments

Hei igjen!

Nå er jeg i full gang med konkurranse oppkjør til sesongens første konkurranse som er i Tyskland.

Midt oppi alt dette har jeg også et bryllup å planlegge, heldigvis har vi det meste klart, men likevel ikke, så er en del igjen jeg føler jeg stresser over. Det er litt under 5 måneder til vi blir mann og kone og tar oss en sikkelig bryllupsreise i 3 uker.

Tilbake til konkurransene, det er en konkurranse helgen før min første, den stiller Kristoffer i, også blir jeg med som delegat i stedet. Da har jeg en uke lengre å bli klar på, denne gangen skal jeg komme inn skarpere enn sist, og vet hva jeg har å jobbe på til da. Det går i trening og matprepping til den store gullmedalje, for ja, det er den jeg satser på!

Likes

Comments

Så var det et nytt år, 366 dager å gjøre noe man har villet prøve, utforske litt utenfor komfortsonen og si ja til noe man ellers sier nei til. 2016 er ditt år, så la det blir ditt beste år til nå.

Jeg har store planer for 2016 allerede, noen er allerede spikret som stille i bikinifitness og satse på EM, pluss at jeg skal gifte meg med verdens herligste mann også tar vi tre uker i Bulgaria rett etter det. Andre planer jeg har kommer etterhvert som de er fastlagt.

Hvordan var din nyttårsfeiring da? Vi var i Silkeborg og feiret med venner og møtte mange nye, et festlokale med alkohol til det rant over, vi dro hjem med nok for å si det sånn, haha. Men nå er det nye giv, og jeg gleder meg til struktur og en plan for dagene mine igjen, da er det jobb, trening og matlaging som står på planen.

Likes

Comments

​Hei og god mandag!

Jeg tenkte begynne med treningsøvelser hver mandag som jeg hadde på min gamle blogg, så her kommer første. Det er en bein- og hofteøvelse. Den gjøres like lett som vist på bildet, jeg har en annen versjon av denne også, men den kommer senere.

Likes

Comments

Jeg har instagram, facebook, blogg og mobil som jeg kan kontaktes på, men snapchap er ikke noe jeg har fått meg, og som jeg heller ikke tenker meg å skaffe heller. Syns det holder med de jeg har. Har du instagram er jeg veldg glad om du skriver her hva den heter så jeg kan sjekke den ut, min er i hvertfall camillasfitness.


​Jeg har også blitt glad i å legge ut videoer, så her er litt av alt innen min verden, med hovedfokus på trening.


Hva heter du på instagram?

Likes

Comments