Idag har jag inte gjort så mycket!

Solat, haft morsan över en stund och nu lagar jag mat så jag har något att äta på jobbet i veckan! ;)

Couscous, kycklingfile, blandade grönsaker och lite bbq sås och vitlöksås, Gott och enkelt! =)

​​Nästa veckan så blir det att försöka komma iväg till gymmet alla dagar och köra löpteknik framförallt... Och om solen skiner till helgen komma ut och köra lite backträning!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Slut fuskat och slut på ursäkter, samvetet över att hoppa över träning kommer krypandes likt vårens försök att bryta vinterns kalla fasad!

Jag har sedan sedan många år varit en som som är expert på att göra dåliga val när det rör mig själv!

Som ett exempel.. Var jag försenad till en lektion så kunde jag inte hantera pinsamheten att komma för sent så jag valde helt enkelt att skolka hela lektionen, om inte hela dagen! Det är en jävligt korkad filosofi att gå efter men på något korkat vis så tycker min hjärna att det är fullt logiskt! Jag har knappt tränat på över en vecka men idag var det dags att bryta den trenden! Jag ler vanligtvis inte på bild och det är oerhört svårt när man är slut efter 6km på ca 36 minuter!

Längtar efter nästa helg men mer om den liiite längre fram!

Idag ska jag avsätta hela dagen till att spela och lära mig photoshop igen! Imorgon är det solarium som gäller och bli mer solbränd! =)
Tills dess.. Ha de gött!

​P.s Jag hade glömt att jag skulle börja blogga! =D Skärpning!

Likes

Comments

Jag sa till mig själv innan jag somnade att "imorgon ska jag ut och springa om solen tittar fram"

Vaknade utav ljuset som trängdes in genom persiennernas glipor och motivationen var som bortblåst under nattens stormiga drömmmar!

Jag brukar träna efter att jag slutar jobba halv två på natten och funderar på att börja träna innan jobbet istället så jag kan nyttja dagsljuset till max, men då måste jag ändra på alla rutiner som jag så hårt har jobbat in och format under snart två års tid och det är svårt att bryta rutiner.. Såväl goda som onda! ;)
Men jag ska lyckas! Jag ska slå mig fri! Jag ska ta kontrollen över mig själv och slita loss latmasken inom mig och nå nya höjder! =)

Förövrigt... Jag måste verkligen köpa fler matlådor så jag slipper laga mat mitt i veckan... Ett steg i rätt riktning så att säga! =) @PTcamilla Hjälper du mig med enkla men bra recept?`=)

Likes

Comments

Efter att ha varit hemma sjuk från jobbet tisdag kväll och hela onsdagen, så kände jag mig stark nog att testa att springa en liten tur och passa på att testa Samsungs egna tränings app S Health!

Det jag verkligen gillade var att man hela tiden fick feedback och "push-talk" samtidigt som man sprang.
Den datoriserade rösten kändes lite stel, men samtidigt... Vad gör det när man springer längst vårat vackra hav och har bra musik via Spotify i lurarna?

P.s Film musik när du springer... BIG LIKE!
Föresten... ​Testa min spellista!

https://open.spotify.com/user/rojo666/playlist/5HuOJVEsZrgF1bUXS912Vj

Likes

Comments