Jag tänkte skriva mina topp tre råd när du ska börja träna, så här är dem:

1. Hitta en form av träning som du gillar. Du kanske inte gillar att gå till gymmet eller gå ut och springa. Du ska kanske testa på något som inte är så vanligt, för det blir roligare då. När det är rätt så kommer du längta tills du ska göra om det. Eftersom det är så roligt att utföra det.

2. Börja på en lagom nivå. Det är verkligen inte ett tips att börja kötta till 100% om du är nybörjare, kroppen är inte van och då ska du inte börja med tunga vikter. Träna inte fem gånger i veckan till och början med, för kroppen kommer troligtvis att tröttna väldigt snabbt.

3. Tålamod, detta är något många inte har. Vissa slutar att träna för att dem inte ser några resultat. Vilket är synd, det sker inte resultat över en natt. Allt kommer att ta tid, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge haha.


Hoppas ni tar till er något, det är bara för ert bästa så ni inte skadar er eller det händer något.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hur snygg är hon inte?! Alexis ren är en stor förebild för mig iallafall. Designat träningskläder och tränar hårt för den kroppen hon har. Hon tränar två och en halvtimme varje dag. Man ser att det ligger mycket tid bakom den vältränade kroppen. Vissa tycker nog att hennes kropp är för smal, jag kan hålla med lite. Den är väldigt smal. Tror hon kör mycket cardio. Men asså kroppen i sig är väldigt snygg. Vad tycker ni??

Likes

Comments

​Jag älskar att träna, träning får mig att känna mig snyggare, duktigare och stoltare över mig själv. Jag får energi av träningen. Det kan nog många relatera till, att man blir gladare efter ett träningspass.

Det finns dock en sak om stör mig väldigt mycket när jag är på gymmet. Det är att det finns vissa killar som stirrar på en, vilket stör mig allafall. Jag märker när jag blir utstirrad. Det är inte så att dem är smidiga när dem kollar. Okej det är kul att någon tycker att man ser bra ut och så, men det blir sjukt jobbigt att ens utföra övningar när man vet att någon stirrar på en.

En gång så var det en gubbe som kom fram och bara "vad bra du tränar, vart bor du?" jag tänkte i mitt huvud " backa och håll tyst innan jag klipper till dig" blir så arg att dem har mod att gå fram till en ungdom och vara så sliskiga och äckliga. När dem frågar om man är singel, där går min gräns, jag ska inte behöva svara på något I know. Jag är en person jag kan inte bara sätta på mig hörlurar och strunta i personen. Det är det man ska göra dock, bara ignorera personen. HATAR DET!!

Jag kommer liksom till gymmet för att träna och bli starkare, inte att för att killar ska flirta med en och vara sliskiga mot en. Gymmet är en plats där jag kommer framöver koppla bort allt och alla, för att köra mitt race. Ett tips, ha hög musik och bara kötta på.

Likes

Comments

Jag tänkte skriva om en väldigt vanlig sak som vi människor ser dagligen.

Det är skönhetsideal, när man går förbi en klädaffär så är ofta dockorna i skyltfönstret väldigt smala. Det är som att dockorna ska signalera hur du "ska" se ut. Vi människor säger ofta att man ska vara sig själv och inte bry sig om vad andra tycker hur du ser ut. Men det finns ändå en norm hur vi "ska" se ut. Sådana kroppar som dockorna har, har inte många människor, så varför ska man visa dem i ett skyltfönster? Kläderna kommer inte sitta på samma sätt som på dockorna som på kunderna. Det kan nog alla räkna ut.

Då blir det så att om en kund testar ett klädesplagg som hon/han sett på någon skyltdocka, och resultatet att det klädesplagget sitter tvärtom, inte alls lika snyggt. Då blir man ju såklart besviken och sen får man tanken att man är fel och man ser inte bra ut.

Frågan är varför inte affärerna inte skapar skyltdockor som har en normal kropp och inte pinnsmala dockor.

Jag tycker att skönhetsideal får oss att må dåligt, dåligt själförtroende och start på osäkerhet hos unga människor främst. På medier framgår inte som ett precis positivt exempel, utan där är det mer uppmuntran att se ut som modeller och kändisar, med hjälp av reklam för smink,skönhetsoperationer och mode. Och en till sak som jag kom och tänka på som framgår väldigt mycket i sociala medier och på internet, är det här med att gå ner i vikt. Olika slags produkter för bantning.

Vad tycker ni om skönhetsidealet som finns?

Likes

Comments

Någon som har testat dessa drycker från AminoPro? Riktigt snygga och fina burkar tycker jag.
Hört mycket om den rosa burken.

Likes

Comments

Fick hem mina efterlängtade protein shots den Ehrmann idag. Var väldigt kul, Goa är dem! Kan rekommendera dem till 100%
Båda smakerna påminner om pudding, asså chokladpudding och vaniljpudding.
Såå goda, jag fick 12 stycken av varje vilket är grymt bra!! Grymt bra att ha i gymväskan.

Likes

Comments

Godmorgon!

Jag ligger nu i sängen och känner mig väldigt konstig, min energi är verkligen inte vän med mig idag. Jag vet inte om jag håller på att bli sjuk eller bara allmänt hängig. Men jag har ätit och så, så energi borde komma snart. Jag ska gymma och sen fixa lite ärenden. Men jag är tveksam om jag vågar gymma eller om det kanske blir värre efteråt.

Har inte tid att var sjuk nu känner jag. Nu när träningen går bra och allt. Men bara att kriga på.


Likes

Comments

Denna fick följa med mig hem idag. Jag har varit den nog mest taggade personen att smaka årets skumma tomte.
Den levde verkligen upp till sina förväntningar, riktigt god faktiskt.
Smakar sött och smakar verkligen skumtomte, vilket jag älskar. Plus kolsyra gör allt så mycket godare.
Den får 10/10 burkar av mig, helt klart.
Har ni testat den??

Likes

Comments

Måste verkligen testa denna drickan?! Hört att den ska vara supergod! Den ska tydligen smaka hallonsoda vilket jag älskar, så kan nog inte bli bättre.
Finaste burken också! Designen är så söt och fin. Allmänt fräsch burk.
Någon som har testat?

Likes

Comments

Lite sent nu, men bättre sent än aldrig.
Jag ligger i sängen och ska strax faktiskt sova. Är väldigt trött efter jobbet.
Men imorgon blir det äntligen TRÄNING!!!så taggad jag är!!
Alla dagar i veckan att jag väljer gymmet för att gå ut. Nu ska det bli ändringar och jag ska nå mina mål.

Är så taggad på att se mer resultat! Nu kör vi all in!

Bild på min frukost haha

Likes

Comments