//samarbeid

I morgen flyr jeg til Italia mot sol og varme. Hva er vel ikke bedre enn en liten detox for kroppen før jeg drar? Jeg laget denne badekulen av Epsomsalt som er et mineral med masse helsefordeler!

Perfekt å gi bort i gave, eller å unne seg selv🌟

Bland ca en håndfull Epsomsalt sammen med litt lavendelolje, litt kokosolje, litt (rød) konditorfarge og natron i en skål. Når alt er blandet godt, kan du trykke det ned i en muffinsform eller annen form. Sett den i kjøleskapet i mellom 5 og 10 minutter. Fyll badekaret med vann og ha oppi saltet. NYT!

Epsomsalt kan brukes til mange andre ting også. Du kan blant annet lage en bodyscrub av det, ha det i et fotbad og til og med lage en spray ved å koke saltet i vann, og så ha det over i en sprayboks. Det kan være godt for solbrenthet. Søk rundt på nettet etter bruksområder og du vil finne masse!

10% avslag på bl. annet Epsomsalt ved å registrerer deg som Ny Kunde www.arnika.no, deretter gå på fanen "min side" og legger inn fordelskoden 218827

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Denne iskaffen er sinnsykt god! Perfekt på varme sommerdager. Nå for tiden er det ikke mye som minner om sommer, men iskaffe kan man drikke selvom. ;)

Denne lagde jeg på 120ml kaffe fra kapselmaskinen min, 4-5 isbiter og 1dl Oatly havredryck i sjokoladesmak. Hadde også 3-4 steviadråper i vanilje oppi kaffen, men det er helt valgfritt :)

​Ha en fin dag!

Likes

Comments

//Inneholder annonselenker

OPPSKRIFT:

1 dl havremel

1 scoop vegansk proteinpulver i vaniljesmak

1/2 (60 g) most banan

1,5 dl plantebasert melk (mandelmelk, cashewmelk, kokosmelk)

1/2 ts bakepulver

litt kardemomme, kanel, salt og evnt. steviadråper

Rør sammen den moste bananen og melken, før du tilsetter alt det tørre. Stek i en panne med litt kokosolje, eller non-sticking spray på medium effekt . Disse blir farlig gode!!

TOPPINGEN

FiberSirup gold

Banan

Bringebær

kokoschips

bee pollen


NYT! 💘

Husk at du kan få 10% avslag ved å registrerer deg som Ny Kunde www.arnika.no, deretter gå på fanen "min side" og legger inn fordelskoden 218827 😊

Likes

Comments

Havregrøt er det beste jeg kan spise til frokost. Det smaker sykt godt, og holder deg mett lenge. Jeg varierer havregrøtene mine veldig mye. Det er fire ulike måter å lage havregrøt på, og alle fremgangsmåtene gir hver sin unike smak. De jeg snakker om er microhavregrøt, koke havregrøt i kjele, kjøleskapsgrøt og havregrøt bakt i ovnen. Jeg har oppskrifter på de fleste grøtene, bortsett fra havregrøt lagd i microen. Jeg har blitt hekta på dette i det siste!

Jeg bruker ca 2 dl havregryn. Jeg pleier å blande ut litt under halvparten med müsli for å få en litt mer spennende kosistens og variasjon av ulike kornsorter. Jeg anbefaler kokos og eple proteinmüslien fra Axa. Den er så sinnsykt god! Fåes kjøpt på bl.a. Rema. Jeg heller ca 2,5dl væske over. I det siste har det gått i disse tre plantebaserte melkene. De smaker ikke så godt alene, men i havregrøten gir de en kjempegod smak!

Strø litt salt og eventuelt steviadråper i havregrynene og melken før du setter den i microen i ca 3 min. Husk å røre rundt hvert minutt! Når det gjelder hvor mye power du skal sette på, så er jeg ikke helt sikker. Jeg trykker bare på en knapp som heter "auto start", og da begynner den av seg selv. Tipper at rundt 700watt funker flott :)

Og så til det beste av alt: Toppingen! Her finnes det ingen grenser. Jeg liker å toppe med frukt og bær, og en eller annen fettkilde i form av nøtter, kokoschips, nøttemsør eller frø. Anbefaler også granola som topping! Det er kjempe godt.

​Håper du likte tipsene!

Likes

Comments

Is og grilling. Det er en ganske så kort oppsummering av noen varme sommerdager, men også ganske presis. Jeg har sommerferie nå, og den planlegger jeg å nyte til det fulle! Håper du også får en herlig sommer❤️

Likes

Comments

Disse er såå gode! Om noen har smakt "Raw Bite"-barene, så minner de litt om de på smak og konsistens. Oppskriften er kjempe enkel, inneholder kun 4 ingredienser, og det tar ikke lang tid å lage. I tillegg er de 100% raw, veganske og rik på protein!

DU TRENGER:

(12-15 stk)

300 g dadler uten stein,

150 g nøtter (jeg brukte mest mandler + noen hasselnøtter, cashewnøtter og paranøtter),

100g plantebasert raw proteinpulver i sjokoladesmak,

20g bakekakao,

1-2ss vann (om nødvendig),

en foodprocessor (evnt. stavmikser eller smoothiemaskin. Kan være vanskelig)

SLIK GJØR DU:

Det første du starter med, er å finmale nøttene i foodprocessoren. Når nøttene har blitt pulverisert, har du oppi dadlene også. Bland de to tingene godt. Bland sammen resten av ingrediensene (proteinpulveret og bakekakaoen) i en skål eller desilitermåler og hell jevnlig over dadlene og nøttene mens de blir mikset i foodprocessoren. Når alt sammen har blitt til en eneste stor kladd, slik som på bildet over, er den ferdig. Konsistensen skal være myk så det er lett å forme dem. Er det veldig "pulvrete" og lite sammenhengene, kan man ha over litt og litt vann.

Form deigen til firkantede barer, eller til små baller som man ruller i kokos. Det er også godt!

Pakk dem inn i plast og legg dem i kjøleskapet. De holder seg i evigheter!

​Husk at du kan få 10% avslag ved å registrerer deg som Ny Kunde  www.arnika.no, deretter gå på fanen "min side" og legger inn fordelskoden 218827 

//Inneholder et sponset produkt frawww.arnika.no

Likes

Comments

Vegansk, glutenfri, proteinrik

Du trenger: 1 maistortilla eller annen tortilla, Pizzasaus (brukte ketchup uten tilsatt sukker med masse krydre), rødløk, tomater, sjampingjong, avokado, ProTings chips (brukte BBQ), avokado og ruccola

Sett ovnen på 200* og forstek tortillaen i 2-3 minutter. Skjær alle grønnsakene i tynne skiver. Smør på pizzasausen på tortillaen etter at den har vært i ovnen, og så fått kjølt seg ned litt. Legg all toppingen på, bortsett fra avokadoen, ruccolaen og ProTings chipsen. Stek pizzaen i ca 12-15 minutter. Når det har gått ca 70% av steketiden, kan du legge på chipsen. Da blir den akkurat passe sprø, uten at den blir enten helt vassen, eller helt svidd. Topp med avokado og ruccola når den har kommet ut av ovnen!.

NYT!

​Ambassadør for ProTings

Likes

Comments

//I samarbeid med www.arnika.no

PLANTFORCE SYNERGY

Jeg har vært borte i plantebaserte proteinpulver før, men dette er uten tvil det beste jeg noensinne har smakt. Sjokoladen smaker skikkelig sjokolade, uten at det er for kunstig. Vaniljen er sinnsykt god i pannekaker og smoothies. Den nøytrale er ikke så aller værst på smak, men ettersom den ikke har smak av noe, blir den litt kjedelig. Anbefaler derfor å blande den i noe som er ekstra søtt fra før, eller bruke den i matlaging, feks. vegansk majones eller som jevning.

Vi hører hele tiden om det økologiske fotavtrykket, og at blant annet kjøttindustrien ikke er bærekraftig. Vi forbruker rett og slett mer, enn det er ressurser. Dette går ikke i lengden. Vi må begynne å se etter andre proteinkilder enn kjøtt. Dette proteinpulveret er 100% plantebasert, noe som er godt for miljøet, dyrene og ikke minst kroppen din. Jeg vet at Joe & The Juice og smoothie Xchange bruker dette proteinpulveret i sine proteinsmoothier. Dette er uten tvil det beste på markedet!

Jeg har vært så heldig å få dele ut rabattkode til alle følgerne mine i samarbeid med arnika.no! Det er en gigantisk helsekost på nett med alle varene du kan tenke deg. Hvis du registrerer deg som Ny Kundewww.arnika.no, deretter går på fanen "min side" og legger inn fordelskoden 218827 får du 10%ALLE ordinære varer.


Ha en fin dag!

Likes

Comments

Mandag, og ny uke! For denne uken har jeg noen mål:

❤️ Trene bein minst to ganger
❤️ Ha minst én 4x4 intervall-økt
❤️ Stolt levere fra meg skoleoppgaver
❤️ Ha god tid om morgen
❤️ Spise minst én vegetarisk middag (meatless monday)
❤️ Spise minst 200g fet fisk for å få den ukentlige dosen av omega-3

Har du noen mål? 😊

Likes

Comments

Frukt og brente mandler. En perfekt snack!👌🏼

De er såå enkle å lage! Bare rist noen mandler i en liten kjele, strø over Sukrin Gold, salt og kanel, og rør rundt. Sukrinen vil klistre seg til nøttene av seg selv 😊 La de avkjøle seg litt før du spiser dem. Ha en fin onsdag!❤️

Likes

Comments