Godmorgon, vaknade dock vid 8, men gick upp vid 9. Regnar som bara den, såklart. Så nu smälter snön, tråkigt. Det ska nog regna hela veckan ser det ut som, usch! Ogillar regn.  Men nu till en roligare sak! Om lite mer än två veckor så startar min julkalender här i bloggen, saknar fortfarande en hel del sponsorer, men det verkar vara riktigt svårt att få tag i företag (de har säkerligen mycket att göra just nu inför december och julhandeln såklart). Men jag hoppas såklart det löser sig. Är du företagare och vill sponsra, tveka inte att höra av dig: kontakt@fitnessbyisabelle.se :) Ni vet väl också att jag startat ett evenemang på min Facebook-sida: klicka här för att komma direkt till evenemanget, där kan ni följa allt kring julkalender (luckorna, vinnarna, andra tävlingar i december, etc). Dela gärna till era vänner, bjud in så fler får chansen att delta! Snart är det dags, och jag tycker att det ska bli så himla roligt! Har du också en julkalender i bloggen? Dela gärna med dig i kommentarerna, tänkte göra en lista med olika julkalendrar i år!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godkväll. Det har varit en seg och lång dag. Ställde klockan på 6, gick upp strax därefter, gick mot tåget kl 7. Sov nog medan jag gick haha, snorhalt ute dessutom så fick gå i god tid. Inte kul när all (eller resterande snö) fryst till is. Eftersom jag är så klumpig så trillar jag rätt lätt haha, och ont gör det! Blir ingen graciös landning heller, utan bara en duns rakt ner på marken.  Föreläsningen började vi 8 och pågick till typ tjugo i 10, tjugo minuter tidigare fick vi alltså sluta idag, vilket betydde att jag kunde gå ner till stan i lugn och ro utan att trilla, och ändå hinna med tåget 9 över 10, istället för att vänta länge i stan innan nästa tåg går. Såklart var det tåget inställt, kollade tåget som gick 9.44 och såg att det var försenat till kvart över, och det anlände 5 över så slapp vänta så länge.  När jag väl kom hem så började jag direkt plugga. Mycket läsning, precis läst klart två av böckerna och har två till (en liten tunn med 200 sidor och en med 400 sidor som jag inte har hemma just nu, pga att jag blev lurad av en på Blocket...). Måste på något sätt försöka sortera informationen i böckerna och fokusera på viktiga saker, att bara läsa och läsa ger inte mig något. Utan jag måste skriva, skriva och skriva för att det ska fastna. Sedan är det ju all text från föreläsningarna, däremot är det ju böckerna lärarna utgår ifrån, så där är det inga problem. Den 28/11 har jag min första universitets-tentamen, är nervös och vill såklart klara den på första försöket! Men har redan börjat plugga, dock mest läst en massa så ska snart börja plugga in allting och försöka strukturera all info.  Hoppas ni får en trevlig helg! Mina fina köttätande växter, flugtrumpeter! 

Likes

Comments

Nu är snön här. Vaknade runt 8, fick reda på att Trump vann valet i USA (och var lagom arg, för vad jag hört så är han en hemsk person som ej borde vara med och styra landet, men tänker inte prata politik här för det är jag inte insatt i). Min syster sa till mig att kolla ut - SNÖ! Blev lite chockad haha, men vi får se hur länge snön ligger kvar. Det ser ut som att det kommer töa bort under dagen, som alltid här i Skåne (på senaste tiden). Förra vintern var där knappt någon snö, och jag hoppas att snön kommer vara där under julen iaf! Jag hatar kyla, snö och vinter men däremot har jag hellre snö och lite kallare, än slask, regn och några plusgrader. Snön lyser upp och det blir ljusare (= bättre för mitt humör och mående) Har ni någon snö där ni bor? Och var bor ni?

Likes

Comments

Nu är det inte alls långt kvar tills min julkalender här i bloggen körs igång! November månad har börjat, kylan är här (vintern är här rättare sagt..) och det är mindre än en månad kvar tills första december. Kommer tjuvstarta med en tävling redan första advent, men det får ni mer info om då! Nu söker jag fler sponsorer till min julkalender, på bilden nedan kan ni läsa lite kort information om hur julkalendern går till (startdatum och slutdatum, samt lite annat). Men vill ni får mer information, så är det bara att skicka iväg ett mail till mig: kontakt@fitnessbyisabelle.se - vill ni sponsra årets julkalender? E-posta mig direkt! Detta kommer bli 4:e årets julkalender i bloggen. Tidigare julkalendrar har gått riktigt bra!! Många deltagare, många klick, många som verkligen uppskattade julkalendern. De tidigare julkalendrarna har alltså varit väldigt lyckade och uppskattade bland mina läsare. Så därför kommer det självklart upp en till detta året. Ni kan se tidigare inlägg, vinster, osv från de tidigare julkalendrarna under kategorin Julkalendrar. För er läsare (och ni andra som kikar in här) som vill inte missa när nästa lucka öppnas, när julkalendern körs igång, vinnarnas utses och andra tävlingar som anordnas på bloggen så kan ni gilla min FB-sida Fitness by Isabelle [klicka här], där jag även skapat ett evenemang som är enbart för min julkalender (där kommer ni kunna följa allt kring min julkalender). Bjud gärna in era vänner till eventet på FB! Ni kan även självklart följa min blogg på Blogkeen och Bloglovin (krävs inga blogg för att skapa ett konto) julkalender-blogg

Likes

Comments