Postad i: Hälsa, Skönhet

Världslansering!!

Imorgon den 25 september har vi världs lansering av en ny skönhetsprodukt och söker nu ambassadörer!

Är du:

- Intresserad av skönhet och hälsa?
- Vill tjäna en extra inkomst de timmar du ändå sitter online?
- Är positiv, glad och framåt?
- Gillar utmaningar? Och får inkomst efter prestation?

Kommentera nedan så återkopplar jag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Hälsa

Måndag igen, och just måndag måste väl ändå vara den mest laddade dagen i veckan? En dag som jag tror majoriteten av Sveriges befolkning tycker är hemsk/jobbig/ångestladdad..

Men så finns det faktiskt den klick ac människor som inte tycker så. Måndag är liksom vilken dag som helst eller så är det start på en ny vecka med nya möjligheter. Hursom så ser de måndagen som något positivt. Och dit vill väl alla nå?

Men vad är det då som gör att så många stannar kvar och låter måndagen vara jobbig? Personligen så jobbar jag mig bort från det och tycker inte längre den är så jobbig. Har jag en jobbig period så känns alla dagar typ samma. Men jag tycker vi ska jobba på att ha ett positivt synssätt även när det känns jobbig. Jobba med att se möjligheter istället för hinder!

Det skulle få oss alla att må så mycket bättre! Allt kan inte vara på topp hela tiden, men vi får sålla och lyfta fram det som är bra och jobba bort det som är jobbigt och svårt!

Du lyckas bättre i livet om du har en positiv inställning!

Likes

Comments

Postad i: Skönhet

Snart är det dags att denna Beauty kommer ut på marknaden för alla som vill ha återfuktande, fylliga läppar. Lipbalmet är veganskt och innehåller rosolja, mentol från pepparmint och E-vitamin. 🙌🏻💄

Vill ni prova? Lämna en kommentar så återkopplar jag 😀

Likes

Comments

Postad i: Hälsa

Få var det fredag och helg igen! Tycker veckorna sen semestern har gått rätt fort, vi är redan i mitten av september! Tiden springer iväg..

Och detta görs också att vi måste ta vara på den tid vi har, utnyttja den till vad du själv vill att den ska innehålla!

Jag har ju mitt vanliga jobb, mina sidosysslor som jag jobbar med på fritiden, att de ska växa och jag får sprida mer glädje, självförtroende  och positivitet! För det vill vi ha!!

Och positivt, är just vad mottagandet av den tandkrämen jag skrev om tidigare har blivit. Så nu är det snart dags för en ny beställning, då vi närmar oss slutet av månaden! Så vill du ha fina, naturligt vita och fräscha tänder, så tveka inte..prova du också!! Det finns en anledning  till att det såldes 3miljoner förra månaden

Kommentera med emailadress så återkopplar jag! Ha nu en riktigt fin fredagskväll!

Likes

Comments

SItter här hemma och jobbar, visst är det skönt när man kan välja att jobba hemifrån? Det är verkligen lyxen med mitt jobb! Speciellt när man inte känner sig helt hundra. Känner fortfarande av att det är något i min kropp men är inte sjuk.. än i alla fall.. Men kroppen känns svagare än normalt. Och just i detta tillståndet är det svårt när det kommer till träningen, vila eller inte vila.. Har vilat mer än vanligt det sista så det verkar ej funka, frågan är om man ska tuta och köra, så kanske det som är bryter ut tillslut..eller bara försvinner.

Det är många som frågar när det är okej att träna och oftast så känner du det själv om du lyssnar på din kropp tillräckligt noga. För i slutändan är det du som vet bäst om din kropp, även om man kan ta råd från andra. Jag brukar säga känner du minsta i halsen så är det no no till träningen.

Sen kan du alltid anpassa tärning till din dagsform, ingen dag är ju den andre lik. Så har du inte samma ork/styrka som vanligt men ändå vill träna, kör då inte det tuffaste passet du kan komma på, då det förmodligen kommer leda till att du bara blir besviken på dig själv.

Se alltid till att göra det du mår bäst av både innan, under och efter!Likes

Comments

Postad i: Kost

Det går att få till nyttiga med goda mellanmål eller varför inte frukost. Det går ju att reglera mängden efter vad det är för mål.

Detta är något jag tycker är sååå gott, nämligen fruktsallad med vanilg propud 😀

Funkar även mycket bra vid sötsug 😉

Likes

Comments

Postad i: Inspiration

Vi alla har någon form av drömmar men att ta drömmen och få den att bli verklighet kan vara ett väldigt stort steg. Ibland känns det så stort att ta, att du istället låter det vara just en dröm.

Men hur är det egentligen att våga ta det där steget? Vad kan hända, vad kan gå fel om du gör det? Eller vad missar du om du inte tar steget? Ibland kan riskerna och de negativa tankarna överskugga det positiva och chanserna drömmen kan skapa!

Är det så att drömmen i nuläget kan göra dig bankrutt, ja då kanske du ska skippa det stora  klivet och ta små kliv mot drömmen.
Är det så att det bara är din egen rädsla som sätter stopp, ja då är det nog dags att ta klivet..för vad har du att förlora? Funkar det inte i slutändan, ja då är det bara att gå vidare och jaga nästa dröm. För vet du vad..det är bättre att veta än att bara gå ocj drömma. För rätt dröm kommer att bli sann! Men det är aldrig en spikrak väg till din största dröm!

Ibland går det att ta ett stort kliv men oftast är det små kliv som leder till det stora.

Jag tog ett litet kliv, och nu ser jag fram emot att se resultat och feedback från dem som ska prova tandkrämen jag skrev om tidigare.

Likes

Comments

Postad i: Kost

Jag är dålig på att äta fisk men häromdagen gjorde jag lax i ugnen med fetsost och pesto på.

För mig som inte är ett jätte fan av fisk, underlättar det om det är lite grejer på fisken och det kan fortfarande vara en hälsosam maträtt.

Först i med laxen i en ungsform, sen på med peston och fetaost, därefter in i ugnen på 175g. Glömde ta tiden men man ser när det är redo att tas ut.

Likes

Comments

Postad i: Kost

Gjorde en jättegod grönsaksblandning eller vad man ska kalla det! Jag hade det istället för potatis/pasta/ris, iblans tycker jag det är gott att ej äta sådant till. Älskar däremot att ha grönsaker på det här sättet till.

Jag fräste fryst sparris med färska champinjoner, saltade och hade sedan i färsk vitlök som jag hakade. Det blev verkligen sååå gott!

Likes

Comments