Postad i: Inspiration

Herregud...kan ni förstår att detta år, 2017 snart är slut! Hjälp vad tiden springer iväg! Men samtidigt som de är skrämmande att tiden springer iväg så ser jag fram emot vad 2018 kommer bjuda på. Speciellt nu är jag har en sidoväg som jag kliver på samtidigt.

Det är en galen vecka just nu, det händer mycket! Fredag kommer bli en speciell dag då mina älskade studenter tar examen. Och det är med både glädje och sorg som jag skickar ut dem i arbetslivet. Jag vet att de kommer göra ett fantastiskt jobb, men det kommer bli sorgset att jag inte kommer få umgås och träffa dem varje dag, varje vecka. Det var min första klass jag haft så de kommer alltid att vara speciella. Men de är verkligen en fantastisk grupp av människor, och jag är stolt över dem!

Jag själv har också utvecklats mycket sen jag påbörjade jobbet som utbildningsledare och jag utvecklas ännu mer i mitt egna företag som jag har vid sidan av. Den personliga utvecklingen jag haft på dessa få månader är helt galen och jag är så stolt över mig själv! Jag är stolt att jag vågar ta klivet och testa nya saker. Vilket aldrig har varit främmande för mig. Annars hade jag inte flyttat själv till olika delar i Sverige hehe.

Ta vara på dina möjligheter för det är dem som gör att du utvecklas!

Är du skönhets- och hälso intresserad. Glöm inte att följa min facebookgrupp Fitnessbyheart

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Skönhet

Detta är 3 paket jag verkligen kan rekommendera att ge dig själv eller någon i din omgivning i julklapp! Det är något för alla som verkligen bryr sig om både sin insida och utsida!

Nu till julpriser!!

Ett paket där du får 7 produkter till priset av 4 plus nu med julrabatt!! Innehåller produkter flr både in och utsida.
Ett paket med våra populära ansiktsmasker. En som djuprengör och en som återfuktar, perfekt kombination för härliga spakvällar nu i vintertid.
Ett paket som livar upp ditt hår, din hud och ger dig energi innefrån! Bättre julklapp kan man inte få!

Likes

Comments

Postad i: Inspiration

Den överskriften stämmer väldigt bra på min söndag! För det är precis det jag får varje söndag i början av varje månad då jag får träffa mina härliga kollegor! För även om jag startat något eget så har jag kollegor som finns där och stöttar mig och jag dem. Visst är det fantastiskt!

Ligger nu hemma på soffan, tagit in så mycket nytt idag, har ännu mer energi att kämpa mot mina mål. Och jag vill så gärna hjälpa andra att få ta del av samma möjlighet som jag, få känna samma glädje och positiva energi som mig! Kanske är det du? Eller någon du känner? Tveka inte att ta kontakt med mig så ska jag berätta mer!

Ligger som sagt på min soffa och jobbar, på tvn har jag en brasa som brinner. Tänk vad mysigt och mycket det kan göra med bara en tv-bild! Så lugnt och skönt och avkopplande denna söndag! Taggad och redo för en ny vecka!

Likes

Comments

Postad i: Inspiration

Jag kan verkligen inte förstå att det är sant! Det jag kämpat för den senaste tiden har äntligen slagit igenom! Jag har nått mitt första stora mål och det känns helt galet fantastiskt!! Och detta är bara början, är så himla glad att jag startade denna resan!

Till alla ni som är tveksamma till det jag började men, ni ska få se!! Vänta bara!!

Denna resan jag påbörjade för några månader sen den har gett mig så mycket! Något som jag tycker är riktigt roligt att hålla på med, något som utvecklat mig själv som person otroligt mycket, jag har träffat så många härliga människor! Det ger mig en möjlighet att få en bra framtid för min familj!

Hoppas ni har en lika bra onsdag som mig!!

Likes

Comments

Postad i: Inspiration

Hade en super trevlig dag igår och det fortsatte idag när det blev brunch på Ikea med härliga vänner! Så underbart när du hittar personer som du verkligen kan vara dig själv med, en förmiddag med mycket skratt och givetvis åkte det med lite småsaker från Ikea.

Därefter blev det hem och lite jobb, jobb mot drömmarna som snart ska bli sanna!! Så taggad och nu jäklar ska jag köra mitt allt!! Kan fortfarande inte riktigt fatta att jag hittat något som jag tycker är så kul och som jag samtidigt träffar så mycket härliga människor igenom.

Hoppas ni har en riktigt härlig Söndag!

Likes

Comments

​Idag började min lördag som alltid med mysfrukost tillsammans med min älskade familj. Finns inget bättre start på dagen!

Därefter bar det iväg till Göteborg för att gå på event och mingla med härliga människor!! Eventet handlade om entreprenörskap och hur du kan bygga något eget men ändå ha "stora muskler" bakom dig, vilket är super häftigt! Tänk dig att få skapa ditt liv som du vill ha det utan risker, galet eller hur!

Fantastiska föreläsare, minglat med massa härliga människor, super kul att knyta nya kontakter!!!

Nu är det dags att fixa till sig och gå ut för att äta middag och gå på bio med vänner!

Likes

Comments

Postad i: Hälsa

Så skönt när man kan starta dagen i sin egen takt. Njutit av en mysig frukost med min sambo med färskt bröd från bageriet och nu sitter jag och kopplar av med en härlig lermask!

Hoppas ni fått en härlig start på er lördag!

Likes

Comments