Idag var det back attack som gällde! Gick riktigt bra, fast kände ändå att jag hade kunnat prestera lite bättre. Var så sjukt hungrig så det gjorde väl så att jag tappade både fokus och ork haha! Men det gick absolut bra ändå tycker jag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har precis varit ute på en liten löprunda med mamma. Gick riktigt bra till en början, tills mina ben blev helt spagetti haha! Nu sitter jag och äter lite äpplen och jordnötssmör. Ska snart hoppa i säng redan, har ju klockan ställd på 07.30 för att gå ut på powerwalk så måste ju orka gå upp också.

Likes

Comments

Kom precis hem från en väldigt sen powerwalk med mamma. Var verkligen såååå otaggad på att gå ut och gå såhär sent på kvällen! Men eftersom att den inte blev av tidigare idag så var det ju bara att bita ihop och gå ut. Det blev bara 40 minuter dock, men bättre än inget! Nu ska jag käka lite jordgubbar innan det är dags för sängen!

Likes

Comments

Fick bli hallon smoothie till frukost idag. Så enkelt och så gott, älskar!!!! Nu ska jag iväg på lite ärenden innan jag ska ut och springa 5 km. Får se om det blir av att vi åker till gymmet lite senare också!

Likes

Comments

Har precis varit på en powerwalk i regnet. Så himla skönt att gå när det duggar och solen skiner! Powerwalken gick dock inte så bra, gick bara 40 minuter pga av att jag inte alls mådde bra när jag gick, mår fortfarande riktigt dåligt. Men ska försöka äta något så får vi se om jag mår bättre så kanske jag kan gå ut och göra ett nytt försök! Annars får jag ta det imorgon istället helt enkelt!

Likes

Comments