Medicinkollade, invägda och redo för tävling. I helgen går senior SM här nere i Malmö. Vi är två stycken från Umeå som ska delta, vi sitter nu trötta efter en lång resa hit på hotellrummet och äter lite gainomax för att ladda upp och såklart spanar in vad de har för frukost här (taggade), drömscenariot vore ju om de har havregrynsgröt!! 😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gjorde dessa alldeles delicious bananpannkakorna till lunch idag! Åt dem tillsammans med hallon och bananskivor. Är i världens banan och hallon cravings period just nu där jag vill att allt ska smaka banan eller hallon. Så bananpannkakor är ju helt perfekt, så himlans gott men samtidigt nyttigt! Drömmen eller hur?
Receptet är väldigt enkelt. 1 banan och 2 äggvitor är allt som behövs. Mixa ihop bananen med äggvitorna och sedan är det bara att steka! Man kan självklart blanda i proteinpulver, vaniljsocker eller tillsätta lite mjölk eller annat om man vill det. Och om inte, funkar det lika bra utan! Enjoy

Likes

Comments

Dvs en perfekt start på en torsdag, eller egentligen alla dagar. Fick hur som helst bli dagens frukost, yum. Medan jag sitter och mumsar i mig det ser jag ännu ett avsnitt PLL (nej jag är inte beroende igen redan hehe..)

Likes

Comments

Har på eftermiddagen inte haft roligare än att jag hängt i tvättstugan och tecknat av min telåda. Har redovisning i morgon då hela klassen ska få se mitt verk, närmare 20 skisser plus en slutprodukt. Känner hur det verkligen kommer få dem att ramla av stolen ;)
Var hem till Pierre när filmen var slut och såg en film. The equalizer hette den, en actionfilm men började ungefär efter hälften spåra totalt och blev så sjukt komisk!
Fick också hem min klänning från Nelly, fick ett sånt där spontant extremt shoppingsug och köpte denna pärla. Blev väldigt nöjd, sitter åt precis där den ska :D

Hur som helst, jag är sen till min dejt med kudden. Klockan ringer redan vid 6 i morgon och jag ska power walka till universitet och sedan träna brottning på kvällen så behöver en rejäl uppladdning just nu känner jag. Godnatt!

Likes

Comments

Är tillbaks hemma efter gymmet. Kände mig väldigt trött i kroppen idag så blev faktiskt ännu lugnare än tänkt. Ska ta en riktigt lång promenad senare i eftermiddag tänkte jag. Nu ligger jag nerbäddad med täcke och kudde och ser på Pretty little liars. Följde den här serien slaviskt förr men kom av mig efter att de hade ett uppehåll, men nu ska jag kolla ikapp igen. Är verkligen såå bra serie, rekommenderas! Efter det här avsnittet ska jag laga lite lunch innan jag startar nästa avsnitt.

Likes

Comments

Startade dagen med en skål hallonkvarg toppat med hallon och en äggmacka. Var helt heaven! Älskar att äta frukost nästan lite löjligt mycket. Ligger redan på kvällen innan jag ska sova och planerar allt exakt vad jag ska äta :)
Fullföljer denna utmärkta start på dagen med att gå en promenad bort till gymmet som ligger ett par kilometer bort. Ett lugnt intervallpass är vad som står på schemat för dagen! Kramisar

Likes

Comments

Fitness by Em alltså. Ska då ge mig in i bloggvärlden och kommer här dela med mig om det jag brinner för. Träning, hälsa, kost och brottning.
Är 19 år gammal och bosatt i mellersta delen av lilla landet lagom i staden som vi kallar Örebro. Studerar en bildkursen här på Örebro universitetet fram tills juni. Därefter lite senare sommar/höst packar jag mitt pick och pack, tackar för mig och tar mig ner till München för att jobba, träna, tävla och utforska nya marker. LÄNGTAR!

Laters! 

Likes

Comments