Whooaaaa vilken grym comeback jag gjorde på gymmet idag efter 5 dagar utan någon styrketräning. Kändes otroligt underbart, så nu är det dags att börja på en ny rulle och ett nytt schema för att bli snyggare , starkare & bättre. Så grymt taggad för detta.

(Ligger mellan 8-15 reps på varje övning)
Latsdrag x 5 set

Smala latsdrag x 3 set

Latsdrag i cable x 4 set

Pullower i cable x 4 set

Enarms rodd x 3 set

Rodd med skivstång både underhands & överhands grepp direkt efter varann.
40 kg/30kg/25kg x 3 set

Hantel rodd 15 kg x 3 set

Äldre bild från ett annat ryggpass 👇

Likes

Comments

Saknar ju gymmet sjukt mycket just nu. Lite abstinens faktist. Har dock lyckats hinna med 2 powerwalks under tiden vi vart här, igår kväll när vi kom och idag på morgonen innan frukost. Det har varit mycket fint väder men imorgon & resten av dagarna ska de vara kasst väder, hoppades på att jag skulle få bli brun på Öland, men nej dåååå. Imorgon blir det upp tidigt igen för lite shopping och så vidare. Godnatt


(Lite throwback på dagen jag fick till sjukaste ryggpasset)

Likes

Comments

Riktigt dålig uppdatering de senaste dagarna. Har varit i Göteborg med min fina vän Lisa & vart en sväng på Liseberg och sov sedan på hotellet Gothia Towers, Riktigt mycket folk på Liseberg men Gud så roligt det var. Åkte till och med den nya😏 värsta jag varit med om men jag åkte den och är faktist stolt👏 imorgon bär det av till Öland & hoppas på att dom har ett gym vid närheten av Borgholm, annars blir det att sticka ut på jogging turer & kanske lite egen styrka. Vi får se hur uppdateringen blir när jag är borta ☺️ godnatt

Likes

Comments

Idag vaknade jag runt halv 11 och tog mig en powerwalk på ca 20 minuter, gick hem & och gjorde banan pannkakor med protein pulver i och en liten klick kvarg, så sjuuuukt gott. (Fick receptet av nouw.com/jennelies)
Senare vid 6 drog jag mig en till extrem powerwalk till gymmet, där jag körde axlar en snabbis, övningarna jag körde står längre ner (körde ca 2 övningar till men vet ej vad dem heter) Ett kort men ett intensivt pass blev det. Ikväll ska jag träffa mina efterlängtade vänner som kommer hem från Öland, så sjukt taggad!!

Arnold press
8 reps * 4 set 15kg

En arms axelpress
10 reps/arm * 5 set 12kg

Sittande hantellyft både vanliga, enarms & framåtlutande
Här kör jag 8 reps vanliga sedan lutar jag mig direkt åt sidan & kör 8 reps till på båda armarna, och sedan direkt 15 reps framåtlutande * 3 set 5kg

Upprätt rodd , skivstång
12 reps * 3 set 20 kg (alltså bara stång)
8 reps * 4 set 30 kg
8 reps * 3 set 25 kg

Likes

Comments

Nu drar jag mig ut för en powerwalk på 30 min innan maten är klar. Senare ikväll blir det att dra till gymmet & kötta lite rygg & eventuellt lite biceps 👌 Ha en toppen kväll nu!

Likes

Comments

Som ni kanske förstår heter jag Celina, 16 år och bor i Jönköpings län. Jag började med bloggen allt eftersom jag är riktigt sugen på att motivera och inspirera andra, men också hjälpa mig själv, och det hoppas jag att jag kommer lyckas med. Jag har gymmat/tränat i ca 2 år men känner att jag inte riktigt kommit någonvart då jag lagt av med träningen lite då och då. Men det är nu som jag verkligen känt att jag vill ta tag i det ordentligt igen, och varför inte då starta en blogg? Som ni ser i min profil tänker jag blogga för det mesta om (såklart) träning, men kanske också posta en del goda och nyttiga recept och skriva om min vardag. Vad tycks om det?Kände att detta blev ett ganska tråkigt första inlägg eftersom jag inte kommer på så mycket att skriva. Jag hoppas verkligen att det är någon som stannar här och vill följa mig genom min resa.

Ni kan också höra av er till mig genom mejl om ni har några tankar eller frågor, ni når mig på "fitnessbycelina@hotmail.com" ganska enkelt va? ;)

Likes

Comments