Header

Så var det måndag igen och dags för en ny vecka. Jag är motiverad och sugen på en ny vecka, lite ledighet mitt i veckan och rutiner. Blev en hel del cheats under helgen med mat och godis. Lite för mycket vin ur hälsoaspekt kanske men vissa helger är det faktiskt okej. I helgen som kommer ska jag jobba så då blir det lika bra att hålla rutiner och hålla mig till det nyttiga. All in när jag ändå jobbar.

Veckans matlådor i lunchform består av ris och vitlöksmarinerad kyckling. Lika enkelt som vanligt, då jag inte hade någon inspiration alls igår. Ett tips för kyckling och kött är att helt enkelt lägga det i marinad någon timme innan tillagning så har du en roligare matlåda. Det funkar för mig. Självklart med massa grönsaker till.

När det gäller invägningen sparar jag den till imorgon. Mina tidiga mornar innan jobbet är alldeles för stressiga för att hinna med allt, så jag tar det imorgon när jag är ledig istället. Ingen stress och ingen hets.

Idag är det jobb till 14.15 som gäller, och sedan iväg till gymmet. Dock känner jag något i kroppen, vet inte om det är den där förkylningen som kommer bryta ut nu så jag kommer känna efter hur det känns under dagen, men jag har siktet inne på att gå till gymmet. Bröst och mage på schemat idag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Instagram@evanderlynne