Header

Guess what. Jag som trodde att det inte skulle kännas alls har brutal träningsvärk i armarna idag. Så jag tog nog i en del trots allt. Håller just nu på att få i mig äggröran innan jag drar iväg till gymmet för ett ryggpass.

Sitter och tittar på nya formbilder på mig själv, och jag känner mig så jävla stolt. De senaste 2 månaderna på kostschema har gjort sitt, samtidigt som jag tränat en hel del. Jag sliter för resultaten och till slut märks det, äntligen. Det sägs ju att man har svårt att märka sånt själv men M har till och med kommenterat det flera gånger, samtidigt som han skojar om att nu får jag inte bli mer vältränad. Men jag är så stolt över mig själv.

För att jag kämpar på så mycket. För allt slit på gymmet. För mitt självförtroende jag byggt upp. För bara 4-5 år sedan låg det på botten tack vare ett puckat ex som tyckte jag var tjock fast jag var underviktig. Jag var på väg in i anorexian igen. Svälte mig varje dag, räknade kalorier i oändlighet, så lite som möjligt var bäst. Tränade ihjäl mig. Det var det enda jag gjorde och det enda som kretsade i mitt huvud. Jag trodde att jag var helt värdelös. Och på grund av det är jag så jäkla glad att jag mitt i den skiten träffade min sambo. Någon med lite verklighetssyn på det hela. Och som har fått mig att må så jäkla bra även mitt utseende.

Tack och lov att jag tog mig ur skiten, och kan stå här idag och säga att jag är nöjd med mig själv. Jag har en drömkropp jag jobbar för, men som det ser ut just nu är jag faktiskt nöjd. Tack till mig själv, du duger precis som du är.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Instagram@evanderlynne