Nu var det ett tag sedan. Resan mot en snygg kropp är tuff o svår, ingen dans på rosor direkt. Att träna konstans kräver mycket psykisk styrka, efter min första bikinifitness tävling i somras så är jag ändå nöjd, jag vann inte men jag vågade! Nästa gång är jag lite rikare med mina erfarenheter, lite tuffare och starkare inom mig själv. Jag har bestämt mig och ska tillbaka upp på scenen inom sin tid.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ledig dag, och det är fredag! Osminkad o underbar med Sköna fredagsfeelings när jag läser citatet som hänger på min vägg i lägenheten. Det är de småsakerna som gör livet, våra dagliga val. Var öppen för förändringar, det kan leda till ditt livs bästa val.
Appropå hårfärg... Jag har största delen av mitt liv varit blond men trivs väldigt bra som brunett. Har funderat mycket kring att byta hårfärg till blondin igen. Förändringar behövs ibland. Vad tycker ni?

Likes

Comments

Skön morgon powerwalk i soliga stockholm innan traffiken riktigt hunnit vakna till liv. Har du hunnit vaknat ordentligt?

Likes

Comments

Kära Täby centrum som jag saknat dig, oftast brukar det bli träningskläder men inte denna gång! Två riktiga läckerbitar från bikbok, love them. En svart klänning och ett mörkgrönt linne med härlig karraktär.

Likes

Comments

Kul o träffa systern igen , det saknas dock en till syster..vart hon nu är haha. Fart o fläkt är det alltid när vi väl sätter igång med nått. Lika gamla är vi men så olika 😉

Likes

Comments

Börjat dagen med en tågresa från lilla borlänge hem till stockholm, följt med men massa telefonmöten med riktigt härliga människor. Känns riktigt produktivt idag. Tar dagen med storm! Inte nog med det så möttes jag av proffisionell service på espressohouse vid t-centralen. Underbart, någon annan som har en bra dag?

Likes

Comments

Denna söndagskväll spenderas med en kväll  ute med vänner, men innan så lyxar jag till det med den nya Propud Blueberry Muffin, helt okej ändå.

Likes

Comments

Vem kunde tro att jag skulle sitta i en crossbuss sådär från ingenstans! Men allt e väll kul att testa ✌ hoppas ni har en bra dag, efter detta event blire tillbaka till älskade gymmet 😀

Likes

Comments

Du är starkare än vad du tror, våga tro det! Livet är underbart, våga lev det som du vill. Resan börjar med ditt mentala 💪

Likes

Comments