Tack för att jag träffat så fina kollegor på mitt nya jobb, och vid juletider känns det bra att känna sig uppskattad, sthlm Rapunzel.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Johannes Hansen - Fuck your Fears

"Modiga människor lever inte för alltid, men fega människor lever inte alls"

Varit på en föreläsning i Falun som jag länge sett fram emot. Vet att livet är skört och har på senaste tid utmanats mycket på alla plan. Utvecklingen mentalt är nog den största resan jag kan göra. Ifrågasätter allt i huvudet just nu, vilket man måste görs om en förändring skall ske. Man kan inte förvänta något om man tittar på. Vem vill du vara? Hur vill du leva? En dröm skall vara ett mål med tidsram, inte bara en tanke, oavsett vad det är. Jag har tagit mig själv dit jag är idag, jag måste själv ta mig dit jag ska, man kan inte lita på alla andra. Lita på dig själv, våga lev.

Likes

Comments

När det blir kallare utomhus är det bättre att hålla sig varm inombords. Hittade dessa juvliga tekoppar och te behållare med motiv Buddha på indiska. Har ett Bra örtte med förbrännings effekt. Älskar livet just nu.

Likes

Comments

Nu var det ett tag sedan. Resan mot en snygg kropp är tuff o svår, ingen dans på rosor direkt. Att träna konstans kräver mycket psykisk styrka, efter min första bikinifitness tävling i somras så är jag ändå nöjd, jag vann inte men jag vågade! Nästa gång är jag lite rikare med mina erfarenheter, lite tuffare och starkare inom mig själv. Jag har bestämt mig och ska tillbaka upp på scenen inom sin tid.

Likes

Comments

Ledig dag, och det är fredag! Osminkad o underbar med Sköna fredagsfeelings när jag läser citatet som hänger på min vägg i lägenheten. Det är de småsakerna som gör livet, våra dagliga val. Var öppen för förändringar, det kan leda till ditt livs bästa val.
Appropå hårfärg... Jag har största delen av mitt liv varit blond men trivs väldigt bra som brunett. Har funderat mycket kring att byta hårfärg till blondin igen. Förändringar behövs ibland. Vad tycker ni?

Likes

Comments

Skön morgon powerwalk i soliga stockholm innan traffiken riktigt hunnit vakna till liv. Har du hunnit vaknat ordentligt?

Likes

Comments

Kära Täby centrum som jag saknat dig, oftast brukar det bli träningskläder men inte denna gång! Två riktiga läckerbitar från bikbok, love them. En svart klänning och ett mörkgrönt linne med härlig karraktär.

Likes

Comments

Kul o träffa systern igen , det saknas dock en till syster..vart hon nu är haha. Fart o fläkt är det alltid när vi väl sätter igång med nått. Lika gamla är vi men så olika 😉

Likes

Comments

Börjat dagen med en tågresa från lilla borlänge hem till stockholm, följt med men massa telefonmöten med riktigt härliga människor. Känns riktigt produktivt idag. Tar dagen med storm! Inte nog med det så möttes jag av proffisionell service på espressohouse vid t-centralen. Underbart, någon annan som har en bra dag?

Likes

Comments