Hej!
För er som kollar min blogg så har jag bytt blogg adress! Min nya är nu www.nouw.com/Minja så ni får gärna gå in där och kolla! Kraam Minja:)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Heej! 

Vill tipsa om en förvånansvärt ny god produkt! Nya keso yoghurt hallon är supergod och ett bra mellanmål! Det delas även ut gratis keso yoghurtar så att man kan testa, gå bara in på länken HÄÄR så kommer du till sidan. Hare gött!

 

Likes

Comments

Igår var bästa dagen! Jag har haft ett träningsschema på 3 veckor där jag hade 2 mål, att ta mig igenom hela schemat utan att fuska och att förbättra min tid på 5 km första till sista gången. Och igår klarade jag båda mina mål, åt bra och nyttigt och jobbade större delen av dagen!

Det är så skönt när man kan gå och lägga sig helt nöjd med vad man har gjort den dagen! Hare gött!

Likes

Comments

Hej! 

Jag har kollat på ett program som heter superspararna vilket jag tycker är kul eftersom mycket är väldigt extremt. Som man hör på namnet är det människor som sparar på olika sätt.Men ett sätt jag har tagit med mig är gratis/billiga saker. Idag när vi var och handlade fick jag en 500g kvarg burk gratis! 

Vill du få gratis kvarg? Följ då instruktionerna: (OBS, du måste ha runkeeper för att kunna få det)

1. Gå in häär så kommer du till hemsidan.

2. Anslut ditt runkeeper konto, du måste ha tränat minst 2 gånger den senaste veckan

3. Om du har tränat 2 gånger, fyll i ditt telefonnummer eller mail och få kupongen!


Likes

Comments

Hej! 

Jag kom på en måluppsättningsidé igår som jag är väldigt stolt över för att det kommer bli en bra motivation för mig. Jag kör en test gång nu på lovet.

Det går till såhär: Det är för mig 10 dagar kvar på lovet och jag sätter upp olika belöningar beroende på hur långt jag har sprungit efter de 10 dagarna (alltså sammanlagt)

Har jag sammanlagt sprungit 20 km (2mil) så får jag en mindre belöning. Har jag sammanlagt sprungit 30 km får jag en större belöning och springer jag sammanlagt hela 40 km får jag en stor belöning. Det gör mig motiverad och det är väldigt lätt att mäta hur ''bra'' det går!

Men egentligen är det inte sååå svårt för 40 km på 10 dagar blir 4 km/dag. Visst, man kanske inte orkar springa varje dag men det är inte omöjligt att nå 40 km! 

Hare gött//Minjaa

Likes

Comments

Hejsan! 

Tänkte skriva lite olika inlägg om olika saker och så får ni rösta på vilket ni tycker verkar mest intressant så börjar jag med det! Det är ju mest intressant för mig att veta vad ni vill att jag ska skriva om. Och som jag säkert har sagt förut, lämna gärna kommentarer och fråga saker eller annat, jag måste godkänna kommentarerna innan de publiceras så de kommer först privat till mig!

Foto: Carl Modigh

Likes

Comments

Halojj, sjöng på dop idag vilket var väldigt kul och mysigt! Fick som sagt ha på mig min älskade klänning! 

Imorgon blir det jobba på Donken och troligen lite träning också.

Hare gött! //Minja 

Likes

Comments

Hej!

Igår var en sån där dag när man inte har något speciellt att göra, förutom att göra klart lite uppgifter som skulle in innan lovet. 

Så jag fokuserade på att göra det till en så bra dag som möjligt, tränade åt supergod frukost och lunch och skämde bort mig lite extra med hårinpackning, ansiktsmask osv.

Idag blir det sjunga på dop och kommer få använda min kära skolavsluningsklänning som jag har använt ca 1 gång.

Så skriver efter dopet /Minjaa

 

Likes

Comments

Hej!

Ja, den här dagen har varit superB, speciellt eftersom min klass övertalade 2 lärare att ställa in lektionerna imorgon så att jag fick lov redan idag!!

Jag har lite planerat inför lovet, det är främst att..

..jobba på Donken några dagar och få lite cash,

..försöka hinna sova eller åtminstone träffa mina två bästa vänner jag saknar sönder efter! (och självklart sova med min underbara kille också)

..träna mycket nu när jag har tid!!

..och till sist flytta och sjunga på dop

(Bilderna är främst från tb) Ha ett superbra lov! //Minja

  

   

Likes

Comments