Header

Några känner igen legenden Jeff Seid, någon kanske har sett han ifrån Instagram. Han är en väldigt känd profil inom bodybuilding världen. Jeff kommer ifrån Washington, USA.

Han kom in i bodybuilding världen att först se mens physique på internet. Då han fick iden att delta, för han hade tränat stenhårt i sex år. Han ville visa andra vad han hade skapat för resultat och skapa en karriär över något han älskar att göra. Så han har nu vunnit ett antal tävlingar, man förstår ju varför, han ser sjukt bra ut och grym fysik!

Idag så har han sitt egna klädesmärke (Seidwear ) han har också skrivit en bok, "Guide to Aesthetics" Jeff håller också på med Youtube och gör riktigt bra videos. Man blir väldigt motiverad och inspirerad av Jeff tycker jag.

Jag tycker att Jeff är en grym profil inom träningen, han har grym fysik och kämpar verkligen dag och natt. Han har gått från bara tränat till att vara känd inom träningen, och idag har han eget klädmärke och skrivit en bok. Så grymt! 


/Julia 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag tänkte nu flika in med ett kanske inte så träningsrelaterat inlägg, men det är iallafall om lite träningskläder, jag älskar kläder och mode. Jag vill nu tipsa om hemsidan Polyvore.com där du kan skapa ett konto och skapa sets med kläder som du själv väljer. Det är riktigt kul och det är lite som Instagram, för man kan följa andra personer och gilla andras sets.

Så på bilderna här under är några av seten jag själv har skapat, om ni har ett konto där kan ni gärna följa mig (juliapilz) Jag är väldigt aktiv där om jag får säga det själv.
Untitled #67


Untitled #33

/Julia


Likes

Comments

Godmorgon,
Nu ska jag snart bege mig mot tåget till ett nytt jobb (jag har såklart kvar Max, 2 dansjobb och vikarie) men ska bara pröva på detta så får jag se hur jag känner för det. Sedan kan jag avgöra om jag verkligen vill börja arbeta hos dom i början av 2018.

Idag blir det en vilodag från träningen och efter jobbet ska jag hem och städa nedervåningen. Därefter blir det bara att plugga vidare på teorin.

Vad ska ni göra idag?

// Emma 🌸

Likes

Comments

Godkväll,

Idag har jag gjort en hel del, jag har träffat en kompis, jobbat, vilat, tränat och pluggat teori. Jag pluggar även teori just nu också. Men tänkte ta en paus för att ta mig ann och skriva ett inlägg. Jag drog mig till träningen (ett gruppträningspass) runt 17.00, passet började 17.30. Det var ett Step & Strength pass, det var kondition och styrka. Känner redan nu hur träningsvärken smyger sig fram i bena och armarna. Aja, imorgon är det vilodag från träningen och på fredag kör vi ett till pass. Tagga redan. Nu ska jag fortsätta plugga teori så vi hörs imorgon. 

Föresten ni som använder bcaa, ett tips det är att ta halva skopan istället för hela. För i burken så kommer det ju med en ganska så stor skopa. Men enligt mig så blir smaken för kraftig och för söt och stark om man tar hela skopan med pulver. Så för att förhindra den starka söta smaken så ta halva skopan med pulver. Det blir mycker mildare och det smakar mycket bättre. Samt så sparar man ju på pulvret också vilket är bra. Det är dagens tips för er som tycker att bcaa är för söta, stark smak osv. Hoppas det hjälper!♡

Jag hoppas ni har haft en super bra dag! ♥


Likes

Comments

Att prestera på topp är något jag börjat bli bättre på. Till exempel på gymmet när jag precis hade börjat träna, så var jag rädd att bli uttittad av andra. Så det blev mycket gå på bandet enbart. Men sedan nu på senaste tiden har jag verkligen vuxit ur min comfort zone. Det är inte så att någon kommer säga till mig hur jag tränar och så på gymmet. Alla är i sin egna bubbla och fokuserar på sin egna träning.

Jag brukar alltid ha hörlurar på mig så jag verkligen kan koppla bort allt runt omkring mig. För det är det värsta jag vet, när någon står och pratar med en medans man tränar. För det säger ju sig själv, då kan man inte fokusera till 100%

Min motivation att gå till gymmet kommer från bland annat alla underbara människor från Instagram, man scrollar i flödet och ser hur dem lyckats med sina resultat, det gör mig glad och mer motiverad till att också uppnå mina resultat.

Hur får ni eran motivation? Presterar ni på topp när ni är på gymmet varje gång?


/JuliaLikes

Comments

Godförmiddag!
Idag är det lucia och jag ska jobba, lär bjudas på lussekatter på jobbet, men ska försöka stå emot för jag kör en månad där jag ska fokusera på träningen och kosten.
Imorse åt jag en macka med avakado på och en väldigt god smoothie. Gjord på hallon, blåbär och naturell yoghurt. Sedan drack jag också en nocco protein kaffe. Den enda noccon som jag tycker är minst god. För söt för min smak verkligen.

/Julia

Likes

Comments

Godmorgon,

Med tanke på att jag kom hem så sent inatt eller var hemma runt 00.30 eller något, men jag kunde inte somna förrän typ 01.30 så tog mig en sovmorgon och klev upp kl. 9 istället. Dagens planer är lite blandat, ska träffa en kompis, jobba, träna och sedan plugga en massa teori.

Något tråkigt är att det fina med all snö ska regna bort i eftermiddag, så tråkigt, det var ju så fint när det var så vitt. Sedan står det på SMHI att det ska snöa igen på fredag eller imorgon, minns inte när. Men tycker att vädret kan bestämma sig. Antingen så snöar det eller så regnar det. Men men. Det är verkligen ett svenskt väder.

Vad gör ni idag?

// Emma 💕

Likes

Comments

Halloj,
Sitter i skrivande stund på jobbet och har rast. En del folk och jobbar idag på en annan max än vad jag brukar och det är ett nytt system men det fungerar bra ändå. Börjar ändå lära mig. Men tycker det systemet på det rätta stället där jag
egentligen jobbar på känns bättre. Men men, det har ändå gått bra tycker jag.

Nu jobbar jag bara ungefär 3 timmar kvar innan jag slutar, sedan blir det hem och bara ta det lugnt och sova.

// Emma

Likes

Comments

God eftermiddag!
Jag har slutat jobbet och jag är påväg hem. Dagen har varit jätte bra och jobbet var jätte kul.
Så kul att träffa nya människor som man jobbar bra ihop med.
Idag har jag träningsvärk i benen men ska ändå till gymmet snart, ska köra lite biceps och axlar. Kanske lägger till lite triceps om jag får tid till det.

Hoppas ni alla haft en bra dag!


/ Julia 💕

Likes

Comments

Kör på en till recension, idag blir det en Swebar med smak av hallon & lakrits.

Jag fick smaka en sådan av en kompis, den är väldigt söt för mig. Jag älskar kombinationen med hallon och lakrits annars. Men det gjorde sig inte bra i en bar tycker jag. Den är godkänd men ligger på gränsen till icke godkänd. Konsistensen är mjuk inte lika hård som tillexempel Questbars.

Baren kostar 16 kr, kan köpas på apotek och mataffärer och såklart går det att beställa på nätet.

Likes

Comments