Att halstra tycker jag är mycket smart och gott sätt att kunna ta vara på fisken!
Ett halster hittar du i de flesta stora matbutiker.

Du behöver:
Abborre (eller annan fisk ex. Öring)
Halster
Salt
Smör och dill (om man vill)

Gör så här: 
Salta i buken på fisken (lägg även i smör och dill om du vill) och på skinsidorna av fisken. Lägg sedan fisken i halstret. Det kan få plats flera fiskar på halstret samtidigt. Grilla över glöd tills skinnet börjar släppa.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Du behöver:
Rensade Regnbågslaxar
Grovsalt
Dill
Smör

Gör så här:
Strö grovsalt på fiskens skinnsidor samt dill och grovsalt i buken.
Låt stå över natten i kylskåp.
Lägg några klickar med smör i buken på varje fisk. Grillas på båda sidor över glöd tills ögonen på fisken har blivit vita eller tills skinnet börjar släppa. Serveras helst varm, funkar också bra som pålägg på mackan.

Smaklig måltid!!😋

Likes

Comments

Abborre!
Dessa fiskar har oftast vitt kött. Fenan är lite vass så man får passa sig för att riva sig på den.
Jag tycker det är en fin fisk, vad tycker du?🙃🙂

Dessa fiskar är fiskade med hjälp av flöte och mask, ett mycket roligt sätt att fiska på ... tycker jag!

Likes

Comments

Dessa fiskar är regnbågslaxar. Vikten är runt 1-2 KG per styck. Vi har använt oss av flytkula med mask och en röd- och kopparfärgad 12- gramsspinnare från märket ABU som kallas droppen (länk: http://www.abugarcia.se/mobile/beten,885/skeddrag,905/droppen-8g-12g,7755.html#&ui-state=dialog)

Likes

Comments