Det är inte konstigt att min tillit till karlar är nästintill obefintlig. Dels pga mina dåvarande ragg/dejter/ex, dels pga alla de upptagna karlar som raggar på mig, som vill ligga med mig.. det är alltså karlar som har flickvän eller fästmö hemma och ändå går och suktar efter att få ligga med mig. Karlar som raggar på tusen brudar samtidigt.

Det är inte konstigt att jag tappar hoppet när detta sker på dagliga basis. JAG vill ju inte ha ett ragg som raggar på flera samtidigt, JAG vill ju inte ha en karl som är med mig med suktar efter en annan brud, JAG vill ju inte ha en pojkvän som tänker på andra brudar om dagarna :(

Alla blir vi lockade, men har man ragg, brud, flickvän så måste man väl ändå kunna stå emot lockelser? Hur fan skulle de se ut annars? Och kan man verkligen inte stå emot så borde man väl ändå vara SINGEL åtminstone!?

Kan man inte hålla sig till en så va singel & gör vad tusan du vill. Att leva ett dubbelliv måste vara djävulskt jobbigt. Och de här karlarna är ju ständigt rädda att jag ska säga något till deras kvinnor. Oftast gör jag inte de, men när de gått för långt så har jag tidigare yttrat mig. Jag skulle själv vilja veta om min karl bedrog mig på ett eller annat sätt.

Griskarlar.

Likes

Comments

Jag älskar dig, grisen <3 så snäll och trygg och tyst framför allt ;) haha! Tänk om alla karlar vore som du. Jag hade varit i himmelriket då ;)

Likes

Comments

Trodde aldrig jag skulle klara radera allt. Alla sms. Det fanns ju hur många söta sms där som helst. Men jag orkar inte längre. Han mår bra. Varför ska jag må skit? Ingen mening. Han vill ju inte veta av mig. Ju tidigare min hjärna faktiskt fattar de desto kortare tid behöver jag må skit för att jag inte får vara med honom, prata med honom.

Jag orkar inte känna mig ledset arg på honom mer. Han är en fin kille. Han är den finaste. Så jävla snygg och go och allt. De är bara en jävla tur för den brud som faktiskt lyckas få honom på fall. Good for her lixom. Jävligt trist för mig som aldrig lyckades. Men än sen då? Uppenbarligen var inte han rätt kille för mig, för isf hade han ju stannat kvar, inte sant? Han gillade ju inte den jag är. Och inte fasen vill jag ha en snubbe som inte gillar mig för den jag är, haha!

Allt är raderat nu iaf. De känns okej. Om en vecka är han tusenhunnra mil bort. Kanske känns de bättre när det alltid är släckt i huset han bott i. Huset jag åker förbi med bussen varje dag. Vart eviga dag har jag blivit påmind om allt vad H innebär.

I'm done nu. Han är blockerad på alla sociala medier. Känns bäst så. Bara bort med allting lixom :)

Nu ska jag snart sova, kanske kolla en film först. Ta en titt på Jotex oxå, såg ut som de fanns en himlans massa fina saker där xD tusan! Haha! Inredningsprylar är fasen farligt. De värsta är ju att man aldrig har någon plats för allting. Ska man behöva slänga gammalt för att få plats med nytt!? :o hjälp. Jag som avskyr att slänga saker (tar lika lång tid som att slänga bort människor, haha).

Likes

Comments

Ny box - bakbox junior, jag valde junior dels för den var billigare, dels för jag ville testa :) verktygen är ju anpassade för barn, så på de sättet är det såklart trist för en vuxen att köpa denna box till sig själv. Tror den var anpassad för barn mellan 5-9 år eller något :) 5-13 år skulle jag nog säga dock ^^

Det är smidigt för allting är uppmätt i exakta mått, sen är det vissa saker man skulle ha hemma som smör, mjölk, ägg :)

Man fick förkläde och en kavel denna gången. Förklädet ser såklart lite tokigt ut på mig, men de täcker tuttarna och magen iaf, hahah! Jag har dock ändrat så jag får en "vuxenbox" nästa gång :) den är dyr, så jag funderar på att pausa smakbox ett tag. Återstår kanske och se vad jag får i nästa smakbox ;)

Smakbox kommer ju dock bara varannan månad, hmm.. kanske behåller båda!? :o haha! Testagram har jag avaktiverat iaf, det vill jag inte ha fler gånger. Det var för tråkiga saker och för mycket av Risenta hela tiden, gillar inte de märket >_<

Denna gången skulle man baka chokladbullar.. spännande, aldrig gjort eller ätit. Nutellabullar har jag ätit någon gång när systerdottern bakat :)

Likes

Comments

Ett måste är att ha denna playlist i Spotify! Annars blir ju sommaren dödålig ;D fylls på allt eftersom.. ;)

Likes

Comments

Otroligt att man är ledig två dagar i streck nu :D så välbehövligt. Skulle varit ledig i tre dagar, men så blev de inte, ska jobba natt mellan måndag och tisdag, uhh.. känns jobbigt att behöva börja med natt nu igen :( men men. Hoppas de går bra. Bara jag lär mig hur jag ska göra när de kommer ett traumalarm ;/

Likes

Comments

Jag kan inte låta bli att stå still.. synd det ser så jävla sjukt ut när jag rör på höfterna, annars hade jag fasen stått och dansat överallt. ÄLSKART! :D :D <3

Likes

Comments