För någon dag sedan testade jag min dödahavetlera som ansiktsmask, den var nice.. :D kletade även på lite dödahavetlera på mina axlar idag, då det stod att man kunde använda det både i ansikte och på kroppen, mot muskelsmärta och reumatismsjukdomar. Idag testade jag dock min gröna lera som man även kunde ha i håret. Det kändes riktigt fräscht efter den :) och när den satt på och höll på att stelna så kändes de som de svalkade, mycket skönt.

Man borde nog skämma bort sig själv med ansiktsmask och hårinpackning oftare. Jag är ganska dålig på det. Få bli ändring på det nu när jag hittat två masker jag verkligen gillade :D Klicka på bilderna nedan för att komma till produkten.

Likes

Comments

Är det inte ganska sjukt ändå? Att kommentera någons utseende? Vare sig de är positiv kommentar eller negativ. Man kan för sjutton inte hjälpa hur man ser ut och blev skapt! De flesta människor har säkerligen något utseende mässigt de inte mår bra över, eller kanske t.o.m. mår fruktansvärt dåligt över.

Jag mår dåligt över allt mitt hår.. jag är ju en apa med fel gener lixom. Jag skulle nog blivit en apa och levt i Afrikas djungel, istället sitter jag här som en människa med alltför mycket apgener & mår piss över det. I början när jag började fixera över det mådde jag jättedåligt. Idag är de fortfarande jobbigt för jag måste dagligen ta bort den generande hårväxten för att jag ska må bra och "andra inte ska märka." Det tar mycket på ens krafter. Jag har flertalet gånger funderat på om jag har PCO, men symtomen stämmer inte riktigt överens, förutom generande hårväxt.

Jag har kanske bara de generna.. min bror är väldigt hårig han oxå & vi är relativt lika, även om vi inte har samma pappa. Sjuka är om de är gener från mammas sida, för hon har knappt ett hårstrå på hela kroppen, så orättvist xD haha! Varför ärver man bara de dåliga sakerna? :( ett tag försökte jag intala mig att jag har nog släkt från arabländerna och de är därför jag är så hårig, haha! Jag har hårfäste i nacken som är jävligt utbrett dessutom så vill aldrig ha håret uppsatt. Håret är verkligen en skämselfaktor hos mig. Jag har funderat några gånger på att gå och ta bort med laser (eller annat) i nacken samt den generande hårväxten. Men de kostar pengar och de är inte förrän nu jag börjat kunna sätta undan pengar.

Jag kan inte hjälpa att jag ser ut såhär. Först va de mest fjun i ansiktet, sen blev de värre när jag började greja med de :( jag kan må piss över detta. Jag brydde mig ingenting om mitt fjun förr innan folk började kommentera de & hade inte de kommenterat de hade jag inte börjat fixera över de och gjort de värre :( man kan inte hjälpa att man ser ut som man gör. Vi föds med olika gener & olika benägenheten att få hårväxt på "olämpliga ställen" eller att få krokig näsa eller vad det nu kan vara.

Sluta kommentera andras utseende. Åtminstone på ett nedvärderande och taskigt sätt. Man kan göra människor väldigt ledsna och det kan leda till förödande konsekvenser, mer än man någonsin trodde eller hade tänkt sig. Man behöver inte vara tillsammans eller gifta sig med någon man inte finner snygg, men lägg inte skulden på denne människa för att du inte finner den attraktiv. Gå vidare, va tyst. Håll dina negativa och tråkiga tankar inom dig, eller skriv ner på en lapp och släng direkt i soptunnan, så slipper du grubbla på de en längre tid. Du är inte attraktiv i allas ögon du heller.. kom ihåg de.

Likes

Comments

Ibland kommer man till korsningar i livet då man måste fråga sig om man 1) vill fortsätta traggla samma gamla visa & tråna efter den omöjlige, eller 2) släppa allt för att göra plats åt andra i ditt hjärta som fyller dig med glädje och energi.

Det är så lätt att förälska sig i "fel person" och det är inte lätt att finna en utväg, finna ett sätt att bara strunta i honom, glömma honom och begrava känslorna. Människor som har lätt för detta har antagligen inte känt starkt nog för personen eller oxå är personen ifråga ett känslokallt kräk. Kanske kan vissa personer som blivit sårade ha lättare för att glömma personen som sårat dem - jag är tvärtom. Avskyr att skiljas från människor som ovänner. Men de är ofta de blir så ändå. Jag måste nog känna något agg mot personen för att lyckas släppa. Personen ifråga har ju trots allt betytt något för mig & det är sorgligt att ens behövas ställas inför val som innebär att jag måste välja bort människan från mitt liv. Hade det funnits sätt, lösningar, så hade jag aldrig tagit farväl av några människor som kommit in i mitt liv och berört. Men ibland blir dessa människor sådana otroliga energitjuvar att man orkar eller kan ju helt enkelt inte ha dem kvar.

Ibland måste man ta en titt på sig själv; fråga om du verkligen mår bra över den kontakt ni har med varandra? Gör han dig besviken? Känner du dig dagligen hopplös för att du innerst inne vet att han redan glömt dig men du trampar på samma ställe? Gör de ont i dig när han pratar om sina nya ragg med dig? GLÖM HONOM! Han är absolut inte värd dig, han är inte ens värd ett hejdå. Släpp det. Han är sämst. Du förtjänar en så mycket schysstare och kärleksfullare behandling än den torra och kalla handen han ger dig. Var snäll mot dig själv.. han är inte den rätte för dig, han vill dig inte väl. Han bryr sig inte om att han sårar dig eller gör dig ledsen. Du är ingenting för honom. Det är sorgligt och tråkigt, men du kan inte tvinga en annan människa att älska dig.

Always be the woman a man needs, not the woman who needs a man.. <3

Likes

Comments

Vissa påstår att man inte kan bli lyckligare med pengar & det kanske stämmer till viss del. Har man väldigt mycket pengar kan de ju stiga en över huvudet och leda till fullständig kaos. Men personligen har jag svårt att tro att jag INTE skulle må bättre om jag hade förmånen att kunna resa hur jag ville, kunna köpa den där stekpannan utan att tänka både en och två gånger.. "behöver jag den verkligen nu? Den gamla bränner ju bara fast maten lite.. den kan nog användas lite till." Sådana fåniga saker som en stekpanna kan alltså ställa till de när man måste tänka på pengar, för en bra stekpanna kostar pengar. De är kanske inget en "vanlig svensson" bara hostar upp från ingenstans.

Jag önskar så innerligt att jag och delar (eller hela) min familj kunde åka iväg på solsemester varje år tillsammans. Tänk vad häftig upplevelse. Det har ju aldrig hänt, kommer förmodligen aldrig att hända heller. Allt kostar pengar. Vi har olika jobb som ställer olika krav på oss, barn som går i skolan.. de är inte bara till att ta ledigt för att man vill.

Jag har följt Katrin Zytomierska och Bingo Rimér sedan Ringo föddes, de är väl en sisådär 6 år nu. De åker lite överallt hela tiden. Ibland bara hon med barnen, ibland bara han med barnen. Ibland åker Katrin med sin nya kille, ibland åker Bingo själv. De är väldigt ofta utomlands iaf & jag kan verkligen avundas om hur lätt de verkar vara för dem att bara dra iväg.

Självklart förstår jag att de jobbat och fortfarande jobbar hårt för att komma dit de är idag, de har haft idéer som blivit succé. Men lik förbannat kan man avundas. Man önskar ju att en annan bara hade genihjärna och kunde komma på världens uppfinning och bli stenrik, haha. Slippa bekymra sig för en de ena, en de andra hela tiden. Bara slappna av.. kanske hade mitt minne kommit tillbaka då? Vet inte. Jag har världens sämsta minne alltså. Jag borde verkligen få de utrett tror jag :o haha. På riktigt. De är skrämmande. Man ska inte ha så dåligt minne i min ålder alltså.

Stress ställer till en hel del dock.. :(

Likes

Comments

FAKTUM. Vi har bara ett liv. Förstår ni hur dumt och onödigt det är att slösa tid och energi på människor som inte vill dig väl? På saker som du inte tycker om. På gamla ex som du ändå inte kan vara lycklig med. Glöm. Gå vidare. Gör saker du tycker om. Skit i alla som pratar illa om dig - det är deras liv som slösas bort, inte ditt. Håll huvudet högt, gör det som får dig att må bra. Vi lever bara en gång. Tiden går alldeles för fort för att slösa bort den. Vi befinner oss alla på denna jord på lånad tid. Vi vet aldrig när timglaset rinner ut - se till att vara lycklig från och med nu fram tills sanden rinner ut. Du & bara du kan göra dig själv lycklig. Bara du kan glömma alla som inte bryr sig om dig eller de som bara sårar dig. Bara du kan bestämma dig för att strunta i dessa människor. Bara du kan välja att lägga energin på bra & fina saker, på fina människor som vill dig väl. Må bra, idag, imorgon och för resten av ditt liv.

Var inte din egen fiende, låt dig inte må dåligt. Gör allt du kan för att du ska må så bra som bara du kan. Dansa. Skrik. Måla. Simma. Hoppa. Släng dig på rygg och titta upp mot stjärnorna. Du är unik. Alla ser de kanske inte, men du är väldigt unik & du förtjänar att må bra. Du behöver inte vara omtyckt av alla, huvudsaken är att du tycker om dig själv & gör sådant du tycker om. Det finns bara en som du. Ta vara på den personen. <3

Kram. /M

Likes

Comments

Det är så satans svårt att glömma vissa människor. För mig är det de. Om de lämnat avtryck i mitt hjärta så har de det.. spelar ingen roll hur länge de varit bosatta där eller om de gick över lika fort som de nästlade sig in.

Jag behöver ibland väckarklockor som påminner mig om att vissa inte är värda att lägga någon energi på. Men jag är ju så velig. Ena stunden är jag all in på att glömma kräket & stunden därpå saknar jag ihjäl mig. Problemet är ju att jag har svårt att hejda mig då.. har svårt att bara låta saknaden finnas där utan att göra utlopp för den. De är så lätt att bara plocka upp telefonen och skriva de där patetiska smset till honom, som han ändå inte bryr sig om. Han i sin tur har glömt för längesen, för han var aldrig ens intresserad på samma sätt som jag. Han dejtar andra brudar nu. Han smsar andra brudar 24/7 och tänker på dem när han runkar. Och det kan göra mig förbannad.. förbannad för att jag plågar mig själv på ett sådant sätt. VAFAN ska jag tråna efter en snubbe som likställer mig med en påse hundskit för!? Det är idiotiskt! Så jävla dumt och självrespekten blir helt åt helvete.

JAG är värd mer än så. Man behandlar inte mig så. Jag är grym. Jag har så otroligt mycket kärlek, ömhet, trygghet och mys att ge bara man behandlar mig rätt och inte tar mig för givet. Jag är en kvinna med känslor. Jag vägra slåss om en killes uppmärksamhet. Är han min så är han min och då ska han ge fan i alla andra, annars kan han dra.

Jag tror jag måste hitta något jag kan tänka på istället så fort tankarna på honom dyker upp. Så jag snabbt kan slå om de tankarna till något annat. En lagom varm dag på stranden i Karibien kanske.. blått hav.. underbart. Bara lugn och ro och mysiga känslor. Inte sådana hemskt sårade känslor som han bringar upp. Kanske var det därför jag fick ont i magen när jag såg honom i förrgår. Jag var så inställd på att aldrig mer få se honom. Och jag visste hur svag jag va för honom.. en blick från honom sen är de ju kört. Men de ska inte behöva vara så. Han är ett kräk. Han kan ta sina ragg och dra åt helvete. Jag har redan ett rövhål - behöver inte ett till.


Nu låter de kanske som om jag hatar honom, de gör jag inte. Jag är glad över att vi träffades, mindre glad över konsekvenserna. Men jag önskar honom all lycka. De är bara trist att mina känslor sattes på spel.

Hejdå H - Hej Karibien <3

Likes

Comments

Har troligtvis åkt på influensa :( mår förjävla dåligt. Legat hela dagen och mått bajs, ojat mig och haft mig. Det gör ont i vartenda liten del av min kropp när jag ligger ner nu. Ont i käkarna, bihålorna, huvudet.. kommer inte till ro för att sova :'(

Igår åkte jag en timme senare till jobbet för jag mådde redan då dåligt. Skulle ha möte dock som jag kände jag behövde vara med på, så jag åkte ju dit.. mådde sämre och sämre under dagen dock och när de va dags att gå hem mådde jag verkligen dåligt. Sen blev de värre och värre och inatt och idag har jag varit halvt död alltså. De gör så ont överallt :'(

- - -

På tal om gårdagen så satt jag på min vanliga plats i bussen, när vi kommer till stationen så ser jag att någon jag känner igen går mot mig, åh nooo! tänkte jag.. inte han :( de var alltså snubben jag "halvt dejtade" sist. Han sa hej, jag sa hej. Jag hade musik i öronen, blev helt nervös.

Han satte sig bakom och lutade sig fram och snackade, jag vände mig bakåt och svarade. Sen pillade jag ett tag med mina hörlurar.. vafan skulle han åka nu för & tänk om han hade satt sig på nedervåningen istället - då hade jag inte träffat honom. Han skickade några sms.

När vi var lite mer än halvvägs så skrämde han livet av mig nästan när han petade till mig och frågade om han fick hoppa fram och sätta sig bredvid, ah.. fick han väl. Så de gjorde han. Pratade lite, men han va ganska snabb på att ta min telefon för att gå igenom alla meddelanden på Tinder och mina sms med en annan snubbe. Men jag stoppade honom sen för jag visste att de skulle komma "olämpliga" bilder.. inget han inte hade sett innan visserligen, men kände inte att han behövde se de då xD han såg bara en bild på röven/kroppen i kläder, haha! Tror han sa något i stil med "varför fick inte jag sådana?" Eller något sådant.. minns inte riktigt, jag var som vanligt helt jävla förtrollad av hans ögon och hans leende.

HUR KAN KARLJÄVELN VARA SÅ SATANS FIN!? Jag dör! Och han vill ingenting med mig, hahah! Så fruktansvärt frustrerande :( klarar ju inte ens av att se honom utan att vilja röra vid honom. Hemskt. Måste glömma den hemska killen alltså. Snart försvinner han från denna staden och då kommer jag antagligen aldrig någonsin i hela mitt liv varken se eller höra något från honom igen. Gör lite ont att tänka på de faktiskt :( men de gör nog mer ont att tänka på att han faktiskt inte bryr sig ett dugg om mig. Jag är lixom ingenting för honom, absolut ingenting.

Fy fan. Karlar ;( jag ska inte beblanda mig med sådana.. inga som är snygga som man aldrig har någon chans över huvud taget på iaf :/ de suger ju verkligen kamelpung. Blä!

- - - -

Ska tycka synd om mig själv nu som har världens influensa/mansförkylning or whatever, halvt döende är jag iaf.

Likes

Comments