​Dag 1 av min planering. Planen är att bli lite mer i form till i sommar. Har just nu som mål att gå ner 4 kg innan mitten av sommaren. Idag har det gått relativt bra. Kommer att äta ungefär 1600 kalorier om dagen och tränar mest cardio i nuläget. Känner att jag får köra en snabbis inför sommaren och vill verkligen bara bränna bort det sista fettet. Inget fokus på att bygga muskler eller så i nuläget, det får isåfall bli efter sommaren. Har helt halkat efter med träning och kost senaste tiden och därför får det bli såhär.

Så till frukost blev det havregrynsgröt med banan, hallon och mandelmjölk och såklart en kopp kaffe. Perfekt för att ge lite "falsk" energi så att man orkar med allt när man går på diet.

Lunchen slängde jag ihop en sallad från lunch buffén och har precis druckit en banan och hallonsmoothie, tog även en knäckemacka då jag verkligen kände för det. Men kalorierna har inte skenat iväg för det! 

Idag blir det löpning och har precis druckit mer kaffe så jag har all ork jag behöver! Sen ska jag slänga ihop någon hälsosammare middag och sen lär det bli plugg hela kvällen. Sen är jag en dag närmare mitt resultat... 


Likes

Comments