Det ord mamma brukar använda, och det är ett passande ord. Idag är jag dämpad och känner mig lite off. Jag tycker inte om min kropp någonstans och jag vill jobba i lugn och ro med musik i öronen. Det är inte så att jag är otrevlig mot folk på något vis, men jag är inte den glada halvskuttiga Tina jag är ibland.

När det börjar spelas trumpet och dylikt på kontoret (ja, i mitt rum händer det mer ofta än sällan) höjer jag musiken i lurarna, för jag orkar inte med det nu.

Det är en sån här typisk "Jag har verkligen mått bättre"-dag.

Likes

Comments

Klockan är kväll - egentligen är klockan sova, men jag kom hem från dansen tjugo i tio - och jag äter min kvällsmat. Jag avslutar nästan uteslutande alltid mina dagar med att äta och se på antingen serie eller film. Framför allt vardagar avslutas alltid med äta, te och serie. Period. Men just nu sitter jag med min skål och mitt te i köket, framför datorn. Och det känns till viss del fel och dåligt Men varför egentligen? Ännu en sak den mindre friska delen i mitt huvud får för sig.

Det här inlägget har nog inte mer poäng än att mitt huvud.. nej, jag vet inte. Något som antagligen inte är vare sig konstigt eller fel känns så.

Jag äter garanterat och utan tvekan för mycket jordnötssmör varje kväll.

Likes

Comments

Kokoskvarg, hallon, pekannötter och pepparkakskrydda är en väldigt bra kombination. Jag vill ha en frukost nummer två nu.

Likes

Comments

Det här är nästan så långt från en riktig middag man kan komma. Men det är litet skutt närmare jämfört mot det jag brukar äta vid den här tiden - inget, eller en frukt. Jag äter helst min stora frukt- kvarg- nötskål tidigast åtta. Alla dessa regler. Till nyår köpte jag hem avocados alldeles för sent, så två av dem var inte alls mogna när jag ville ha dem på nyårsafton. Sedan låg de här hemma, mognade, åkte in i kylen.. och idag tog jag fram en av dem. Nu äter jag avocado, babytomater, kokade sockerärter och lite persimmon. Det känns putakut i magen och precis just nu flög den här tanken fram med blinkande ljus: "Vad håller jag på med?! Hur ska jag göra sen? Ska jag äta frukt och skit ändå? Idiotisk idé, Tina, idiotisk."

My gawd.

När åt jag avocado själv här hemma senast? Helt ärligt har jag nog inte ens gjort det i den här lägenheten. Jag flyttade in i slutet av Juni, 2015.

Likes

Comments

Jag hatar att göra folk besvikna. Framför allt när det är på grund av min ätstörning som det blir så. Jag blir besviken och ledsen på mig själv. Allt det här som kommer med ätstörningen förstör så mycket, sätter så många käppar i hjulet.

Likes

Comments

Tänk att få slippa planera och tänka på mat mer eller mindre hela tiden. Konstig tanke, hur skulle det kännas? Jag är på jobbet och vi har snart möte. Min mage säger att den kanske är hungrig. Eller är den sugen? Nej, jag vet inte riktigt. Jag försöker känna efter fullhetsgraden i den men vet inte om jag blir klokare av det. Okej, den är inte tokfull men vad betyder det då? Att den känns som den ska känna när man egentligen är lagom mätt, eller att jag faktiskt är hungrig?

Det stora dilemmat är om jag ska med en frukt till mötet, eller göra en latte och ta med? Fast jag är inte särskilt sugen på latte, snarare frukten. Fast om jag bara tar med en fakeläsk dit och håller mig från frukten lite längre känns det ju lite bättre när jag äter multipla frukter senare vid lunchtid. Fast tänk om jag blir ordentligt hungrig då och får svårt att hålla mig till klockan ett, som är min konstiga (läs: sjuka) "okay to eat lunch"-tid här på jobbet.

Redan nu förstår jag att det här virriga resonemanget är helknäppt, och när jag senare läser igenom det igen kommer det kännas sjukt. För kom igen, det är en frukt jag pratar om? EN.

Nu har jag velat för länge.

Likes

Comments

När man ätit en hel del på kvällen och både den fysiska och psykiska känslan säger "du borde kräkas.", men man går och lägger sig istället? Det är jobbigt.

Likes

Comments