Hej alla!!

Nu är jag tillbaks! Jag kom hem från västervik för en vecka sen. Men jag har varit så trött o alla mina hästar ha fått vilat så jag hade inte något o skriva om! Men nu har jag börjat rida dom i igen o Marlon ska faktiskt på hoppträning imorgon! Shanti ska jag nog hoppträna hemma Revaalia ska få galoppera i skogen idag.

Men nu pratar vi om Västervik!

Det var ett så roligt meeting!!! Vi kom på Torsdag kväll runt 17,00, vi fixade boxarna sen så lastade vi ute o gick lite med dom. o Efter det fick dom gå in i boxen o äta. då packade mamma och jag upp. alla saker. Sedan var jag med min kusin som oxå tävlade där! Ytterligare lite senare åkte jag o min mamma till vandrahemet o kollade lite där o sen åkte vi till stallet igen o fixade med hästarna .

Andra dagen första starten (Fredag) blev jag dubbel nolla med marlon! O med Shanti fick jag 4 fel i grunden så jag kom inte till omhoppning. Vi fick 4 fel för att han smet förbi ett hinder för att jag inte håll om han så bra! Andra tävlings dagen (Lördag) Vi gick upp 06:20 0 fixade oss o åt frukost sen åkte vi till tävlingen o promenerade med dom o mockade o fixade vatten och så de fick även hö o kraft! Sedan så borstade vi dom o gjorde igång dom till start. Marlon blev dubbel nolla o han var såå fin! Shanti blev oxå dubbel nolla o var oxå såå fin! Sedan så fick dom mat o jag kollade på klasser o lite så.

Sista dagen (Söndag) Vi vaknade åt frukost o packade ihop! När vi kom till stallet så fixade vi o jag putsade lite o sen gjorde vi dom fina till start. Först red jag Shanti han fick ett pet i omhoppningen alltså 4fel men så fin! Sen efter anmälde jag Marlon till samma klass fast katB avdB där fick vi 12fel jag var tvungen o lägga en volt för han blev lite busig o sen glömnde jag sista hindretSen red jag marlon i den vanliga klassen LC+ där fick jag ett skit pet i omhoppningen så alltså 4fel men han var så duktig! Sen efter anmälde jag mig o Shanti till LC+ en avdB o där blev vi fel fria o fick en liten rosett!!

Sen packade vi ihop o sa hejdå till västerviks meeting o åkte hem, så nöjda!!!!!!


Hoppas ni gillade inlägget! Hejdå>3


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag ridit alla mina små hästar! Jag började med Revalia, vi var ute i skogen o galopperade hon tyckte det var så roligt!

Sen hopptränade jag med Shanti, han var så otroligt fin. vi hoppade ett hinder på 85cm några gånger.

Sen var det Marlons tur, han var ocså så otroligt fin vi flög över 90cm!

Vi ska ju på meeting i helgen! Det börjar på fredag o slutar på söndag men vi åker på torsdag.

Klasserna jag ska hoppa är, Fredag: 60cm med Shanti, 70cm med Marlon. Lördag: 60cm med Shanti, 70cm med Marlon. Söndag: 65cm med Shanti, 75cm med Marlon!

Och det är så skönt för nu har jag ju hoppat lite högre o detta var sista trännigen innan meetinget i Västervik!

Hoppas ni gillade detta inlägget! Hejdå!<3Likes

Comments

Hej alla idag så är jag här med ett nytt inlägg!

Idag har jag ridit Marlon o Shanti. Jag började med Marlon o han skrittade jag ut han var jätte duktig!

Shanti red jag också ut i skogen men lite längre och med min mamma, det var super mysigt!

Revalia fick vila idag men imorgon så blir det ut i skogen med henne!

Jag ska även hoppträna med Marlon och Shanti imorgon!


Men nu så ska jag gå å lägga mig så godnatt o hejdå!<3

Likes

Comments

Hej alla!

Igår så tävlade jag Shanti o han var såå duktig! Och sen på morgonen idag så hopp tränade jag Marlon o han var så fin o avslappnad! Men nu ska jag sova så godnatt!<3

Likes

Comments

Hej alla!

Förlåt att ja inte har uppdataterat på länge man har inte haft tid...... Men jag ska börja nu igen så det kommer nya inlägg varje dag!

Det jag har gjort under dagarna är att jag har ridit Shanti Marlon o Revalia.

Jag har varit på hopp träning i Aneby (Med marlon)

Marlon har tappat en sko......

Jag har varit i Gränna med mamma på sommarmarknad, det var fullt med folk!!!!Ja det är nog det jag har gjort!

Hopppas att ni har en bra dag! Hejdå!<3

Likes

Comments

Hej! idag har jag ridit. Jag började med marlon han hoppade jag han var jätte duktig men han fick en liten attack så han började bocka så jag råkade ramla av men det gick bra! Sen red jag revalia hon var så fin vi tränade lite dressyr. Och shanti har fått vila idag men i morgon blir det skogen för honom! sen kom lite släktingar å vi åt god mat! Nu ska jag snart gå o lägga mig så...

Hejdå o godnatt!<3

Likes

Comments

Hej alla! sorry att jag inte har uppdaterat på några dagar med har inte hunnit..... I torsdag så tränade jag med Shanti i Aneby han var jätte fin o det var lite hopp övningar. Han var så lugn o fin! Och i går så tränade jag igen med shanti i Aneby o då så hoppade jag en bana några gångar o jag råkade ramla av men det gick bra! Det var inte hans fel det var jag som råkade komma in fel till ett hinder så han stannade. Sen idag så har jag ridit Revalia, Shanti o marlon har vilat. Sedan har jag varit på trav, min morbror har tävlat med fyra höstar, det var jättekul :)

Hoppas du gillar detta inlägget! Hejdå<3Likes

Comments

Hej alla! Idag har jag gjort massa roliga saker! Jag började dagen med att fixa lite o sen tog jag bussen in till stan o möte upp min mamma. I stan så gick vi o åt mat o jag köpte även en smoothie, den var sååå god! Sen red jag Shanti han var jätte duktig. Vi övade på att trava in till ett hinder o sen att det blir galopp efter. I morgon ska vi träna. Jag är så taggad! Och efter så prövade jag att knoppa honom det blev så fint! När jag kom o skulle lämna honom så sov Realia hon var så söt! Idag har jag även satt upp nya krokar till alla mina träns.

Hoppas ni gillar inlägget!

hej då!<3

Likes

Comments

Hej alla! Idag har det varit en väldigt chill dag. Har inte gjort så mycket mer än att ridit Shanti. Jag har städat lite i stallet o mitt rum. Men i morgon blir det nog lite roligare jag ska till min mammas jobb då. O sen ska jag rida alla hästarna. Förresten, jag ska till ett meeting i slutet av juli vill ni ha inlägg då? kommentera i så fall:))

Det blev ett kort inlägg sorry men vi ses i morgon. Hejdå<3

Likes

Comments