Hej nu är jag på väg till göteborg💕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag köpte en sak idag i dag o det var en keps där det står Fiona Söderholm🇸🇪 på❤️

Nu tänkte jag vissa allt jag fick på Elmia under helgen❤️❤️

Jag fick två saker från ALFAB o det var en rosa keps o en rosa mössa👅

Sen fick jag i en monter två salt burkar😂😂

Sen fick jag massa BETFOR påsar😂😂

Sen tre små halsdukar från BETFOR❤️

Massa pennor😂😂

Ngt som jag inte vet vad det är från K9😂😂

Godis till hästen💕

O massa tinningar😂😂😂😂

Likes

Comments

Marin blått schabrak som det står Fiona Söderholm på med bling😍😍

En svart lädder grimma till shanti med bling o en platta som det står shanti på på grimman😍😍

K9 smell off😍

Två små unicorns😍😍

Två KRAFFT godis burkar till hästen i smakerna äpple morot😍

Fyra KRAFFT påsar😍

Sen plockade jag lite godis till mina små ponysar😍😍

En Pavo hink😍

En huddi som är grå😍😍

Sen köpte jag en blå tröja som jag inte hittar😂😂😍

Likes

Comments

Hej, förlåt att jag inte har uppdaterat i helgen men jag har varit på Elmia så jag inte hunnit. Men jag tänkte berätta vad jag har gjort!


Fredag: Jag åkte till Elmia runt 14:10 o sen mötte jag min kompis Vickan som jag gick på eEmia med. Sen så åkte vi hem till min kompis Vickan o där sov jag över hos henne.


Lördag: Sen runt 10:00 åkte jag o Vickan till Elmia o sen var vi där hela dagen. Och sen lämnade Vickans mamma av mig hemma o sen somna jag.

'

Söndag: jag har nu vart ute o släppt ut hästarna o ska snart åka till Elmia med Vickan o min andra kompis Petra:))


Alla bilder på vad jag har köpt kommer snart o sen gör jag ett till blogg inlägg på vad jag har fått. Och  sen så om jag köper eller får något idag så visar jag er det ikväll<33 

Likes

Comments

Min snapchat: cinnamarlon

Min facebook: Fiona söderholm

Min instagram: fiona_hast12

>33

Likes

Comments

shanti
Hej! i helgen var jag o shanti i vetlanda o tävlade!

jag o mitt lag kom till finalen o det var så kul!
Lördag: vi åkte runt 9 på morgonen o det tog typ 1 timme så vi var där runt 10. när vi kom fram så packa jag o min kompis upp o mamma hjälpte till. o sen lastade vi utsshanti sen red jag min start! på lördag så var det inte allsvenskan utan jag ville mera bara rida en klass i och med att jag aldrig hade tävlat i ridhus. Han var väldigt pigg o jag var väldigt nervös o då klömde jag bort nummer 4 och jag fick ett pet men jag var väldigt nöjd.Söndag; jag o mamma o min vän åkte runt 7 på morgonen o Shanti var uppstallad på tävlings platsen. När vi kom fram så fixade vi med Shanti till min klass som var förklassen till allsvenkan. på framhoppnigen ramla jag av då jag red jätte dåligt in på en oxer så han blev lite tveksam men väl inne på bannan sen så var han så fin! då satte vi får FÖRSTA dubbel nolla å jag var sååå glad!! Och då kom jag med till grunden (en tjejs häst i laget blev halt dan innan tävlingen så jag visste att jag skulle komma med i grunden) där ramlar jag av på grund av att han var lite trött! så jag blev utesluten men alla andra i laget blev nolla så vårat lag blev nolla så vi kom till omhoppnigen!!! Där gick det så bra för alla oss vi slutade med 4 fyra fel o bästa tiden o vi blev trea trodde vi...... för sen skulle vi in i framhoppnigs ridhuet för att alla som blev placerade skulle få ett täcke o när vårat lag kommer in där så säger dom att VI vann o vi blev såååååå glada så jag vet inte vad jag ska säga!! så vi kommer in där på prisutdelnigen å vi har VUNNIT ALLSVENSKAN DIV 2!!!!!!!!!!!!!! Min o shantis första placering! i morgon kommer jag lägga upp alla bilder på mig o shanti o laget:))

Likes

Comments

Hej alla!

Idag är det Måndag o då var det skola för mig o ja det var väl helt ok. Det är ju lixom skola haha!

Men efter skolan så åkte jag o min kompis till A6 o sen till hööks! Sen åkte jag hem o då gick jag ut till stallet o mockade o fixade. sedan så städade jag o myste jag med hästarna. Och nu sitter jag i soffan o har ätit mat!


Hejdå o Godnatt<33

Likes

Comments

marlon, Revalia, shanti

Hejsan! Jag har haft en lång paus från bloggandet men nu är jag igång igen! Jag håller på att tävla Shanti väldigt mycket. Vi tävlar allsvenska nu o idag tävlade vi andra omgången. Det gick kanska bra vi fick 4 fel då jag red lite dåligt till hindret och han smet men är skit nöjd med resten av rundan då jag red på ett så bra sätt! Men dom 4 felen gjorde så att inte kom med i den omgången... Men sen skulle jag rida en annan klass men det började SPÖ regna o då åkte vi hem!! Och första (som inte var idag då) omgången gick inte så bra jag ramlade av på första klassen o sen fick jag 4 fel då jag la en volt! Men tredje omgången är den 7/10 o då ska det nog gå bättre! O då ska även Marlon få följa med! Han har fått en lång vila då han har haft en tapp sko o vaccinerads! Men nu är han igång igen! Revaalia är så fin nu!!!! Men idag kom mitt klubb lag två!! Ni var as grymma!!

Hej då ses imorgon!<3

Likes

Comments

Hade tänkte o göra inlägg varannan dag nu men kommer med ett inlägg i mon hayyy dooo:)))

Likes

Comments

Title

Hej jag har haft hjärnskakning o varit så stressad så har inte uppdatera men gör ett inlägg ikväll o berättar ALLT!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

marlon, shanti

Hej alla!!

Nu är jag tillbaks! Jag kom hem från västervik för en vecka sen. Men jag har varit så trött o alla mina hästar ha fått vilat så jag hade inte något o skriva om! Men nu har jag börjat rida dom i igen o Marlon ska faktiskt på hoppträning imorgon! Shanti ska jag nog hoppträna hemma Revaalia ska få galoppera i skogen idag.

Men nu pratar vi om Västervik!

Det var ett så roligt meeting!!! Vi kom på Torsdag kväll runt 17,00, vi fixade boxarna sen så lastade vi ute o gick lite med dom. o Efter det fick dom gå in i boxen o äta. då packade mamma och jag upp. alla saker. Sedan var jag med min kusin som oxå tävlade där! Ytterligare lite senare åkte jag o min mamma till vandrahemet o kollade lite där o sen åkte vi till stallet igen o fixade med hästarna .

Andra dagen första starten (Fredag) blev jag dubbel nolla med marlon! O med Shanti fick jag 4 fel i grunden så jag kom inte till omhoppning. Vi fick 4 fel för att han smet förbi ett hinder för att jag inte håll om han så bra! Andra tävlings dagen (Lördag) Vi gick upp 06:20 0 fixade oss o åt frukost sen åkte vi till tävlingen o promenerade med dom o mockade o fixade vatten och så de fick även hö o kraft! Sedan så borstade vi dom o gjorde igång dom till start. Marlon blev dubbel nolla o han var såå fin! Shanti blev oxå dubbel nolla o var oxå såå fin! Sedan så fick dom mat o jag kollade på klasser o lite så.

Sista dagen (Söndag) Vi vaknade åt frukost o packade ihop! När vi kom till stallet så fixade vi o jag putsade lite o sen gjorde vi dom fina till start. Först red jag Shanti han fick ett pet i omhoppningen alltså 4fel men så fin! Sen efter anmälde jag Marlon till samma klass fast katB avdB där fick vi 12fel jag var tvungen o lägga en volt för han blev lite busig o sen glömnde jag sista hindretSen red jag marlon i den vanliga klassen LC+ där fick jag ett skit pet i omhoppningen så alltså 4fel men han var så duktig! Sen efter anmälde jag mig o Shanti till LC+ en avdB o där blev vi fel fria o fick en liten rosett!!

Sen packade vi ihop o sa hejdå till västerviks meeting o åkte hem, så nöjda!!!!!!


Hoppas ni gillade inlägget! Hejdå>3


Likes

Comments