Hey bloggen!

Det her er mit første indlæg, og jeg er allerede mega spændt! Jeg har er lige kommet hjem fra en lille smuttur til London med min familie, altså min mor, far, søster og mig. Grunden til at vi var er London er at min mor havde fødselsdag, og vi tænke det ville være en skøn måde at fejre hende på - hvilket det også var! Da en af mine forældres venner bor i London ville vi selvfølgelig også besøge ham. Hans kone, som bor i DK sammen med deres børn, skulle også en tur til London. Derfor mødtes med dem flere af dagene.

Vi har været vidt omkring og fået set meget af byen (og ikke mindst butikkerne ;-D) På vej op ad Oxford Street ser vi den sødeste frugtbod, hvor vi selvfølgelig blev nødt til at lave et pit stop. Ellers spadserede vi bare rundt i byen og spiste på en masse lækre caféer. Vejret var skønt hvilket gjorde turen endnu bedre - for ingen gider sightseeing i regnvejr!

I kan også se nogle forskellige billeder fra vores forlængede weekend til London. Håber i kunne lide min korte historie om vores tur!

Kysss Fiona

Likes

Comments